Máte obavy z hrozieb dnešného sveta?
Takto- prosim aby bola diskusia o pocitoch- ziadne analyzy.
Ja som človek faktov, nemam rada klebety a paniku...avsak posledne obdobie je toho prilis.
Akosi to nevidim velmi ruzovo.
Hrozby z kazdej strany - AI, vojna, klíma/pocasie...🤯
Aj vy mate zle pocity v zmysle, ze to ide všetko "rupnut"?
Nie
Je toho vela? Ved vsetko co si vymenovala je tu uz roky. Teraz sa o vojne viac rozprava preco? Idu volby tento scenar sa opakuje roky, je dokazane, ze clovek v strese robi rozhodnutia, ktore by normalne neurobil a niektorych politikov/politicke strany len to drzi v uspechu, nemaju nicim inym zaposobit. Po volbach uz nebudes mat ten pocut, ze ide vsetko rupnut.
Práve som googlila ohľadom vojny kedysi som z toho bola psychicky zle teraz som to už všetko ignorovala ale dnes som urobila chybu a googlila. A teda fakt som sa vystrašila že sa niečo blíži. Na druhú stranu ak by sa niečo také chystalo asi by nebolo okolo toho také haló a práveže by bolo asi ticho pred búrkou a nie že do telky vytaraju ide vojna pripravte sa...skôr ide asi o vystrašené ľudí a možno zakrytie zas niečoho iného. Pevné verím že tí ľudia čo sú pri moci sú aspoň trochu ešte pri rozume a uvedomujú si že by to bol aj ich koniec lebo v kryte sa nedá žiť večne. My to žiaľ neovplyvňuje ale normálne mi teraz ostalo zle a neviem či zaspím skrz moje deti. Ostáva len veriť že sa nič také nestane
Cely tik tok ukazuje stahovanie tankov a pod.nemecko,polsko,rakusko vsetko to smeruje k ukrajine.
Nuz ako povedal Fico,on vojnu nechce ale ti vyssi ju vo velkom chcu.Slovensko tiez uzatvara vsetky hranice s ukrajinou.Nuz uvidime,kedy to vsetko vybuchne.Toto si ludia neuvedomuju,ze toto je hrozba najväcsia od 2sv.vojny.a to ta 3sv.vojna..Dobre vedia kedy to odpalia.
Len ludia stale spia,ale 1 vyhodu to mat bude a to,ze to spoji a stmeli narod a narody a budu ziadat a prosit o mier,uz bude neskoro.Uz vlak bude v pohybe.Zastavi ho len Boh.
Cely tik tok ukazuje stahovanie tankov a pod.nemecko,polsko,rakusko vsetko to smeruje k ukrajine.
Nuz ako povedal Fico,on vojnu nechce ale ti vyssi ju vo velkom chcu.Slovensko tiez uzatvara vsetky hranice s ukrajinou.Nuz uvidime,kedy to vsetko vybuchne.Toto si ludia neuvedomuju,ze toto je hrozba najväcsia od 2sv.vojny.a to ta 3sv.vojna..Dobre vedia kedy to odpalia.
Len ludia stale spia,ale 1 vyhodu to mat bude a to,ze to spoji a stmeli narod a narody a budu ziadat a prosit o mier,uz bude neskoro.Uz vlak bude v pohybe.Zastavi ho len Boh.
@anonym_7a8371 nestras má prosím 😳 také sťahovanie tankov a všetkého možného už tu predsa bolo reálne asi nikto nechce naozaj vojnu nič by z toho nikto nemal...a asi nikomu ani nejde o Slovensko
@anonym_7a8371 Nikto nechce vojnu. Iba rusi a ti rozumeju iba silnejsej pasti. Jedine, co sa da spravit, je byt tak ozbrojeny, aby sa rus bal vytiahnut. Ked spadnu ceny ropy, rus bude zase chudobny a da pokoj.
@anonym_7a8371 nestras má prosím 😳 také sťahovanie tankov a všetkého možného už tu predsa bolo reálne asi nikto nechce naozaj vojnu nič by z toho nikto nemal...a asi nikomu ani nejde o Slovensko
@nika_nika4495 pozri teraz vybuchla bomba ruska v polsku,naozaj si myslis,ze o nic nepojde.Clanok 5,staty sa uz mozu zapojit a tym sa zacne.
Je toho vela? Ved vsetko co si vymenovala je tu uz roky. Teraz sa o vojne viac rozprava preco? Idu volby tento scenar sa opakuje roky, je dokazane, ze clovek v strese robi rozhodnutia, ktore by normalne neurobil a niektorych politikov/politicke strany len to drzi v uspechu, nemaju nicim inym zaposobit. Po volbach uz nebudes mat ten pocut, ze ide vsetko rupnut.
@anonym_55effb posledne obdobie, myslim od roku 2020....nie ze 2 dni...
Áno, suhlasim- ze pred volbami to bolo same bububu- ale teraz citim nieco celkom ine, predtym som to vnimala ako ty.....
@nika_nika4495 pozri teraz vybuchla bomba ruska v polsku,naozaj si myslis,ze o nic nepojde.Clanok 5,staty sa uz mozu zapojit a tym sa zacne.
@anonym_7a8371 ja moc správy nesledujem neviem o tej bombe teda čítala som že buchlo niečo ale 4km od hraníc...a väčšinou vždy aj tak z toho vyšlo že to boli Ukrajinci tak asi nie som v obraze. Ale nemyslím si že teraz by niekto zaútočil na Rusko im ide o peniaze a moc a to nezískajú tým že rozpúšťajú vojnu v štátoch skôr možno bude ekonomická vojna ktorá už vlastne je ako jadrová. Okrem toho nikto len tak nemôže odpáliť jadrovú zbraň sám.od seba to podlieha rôznym schvaleniam
@anonym_7a8371 idem si pozrieť aktuálne správy
Ale osobne si myslím že v správach nám ukazujú len čo chcú aby sme videli chcú aby sme sa báli ale keby sa niečo také chystalo asi by to nehľadali v tv ale čakali na moment prekvapenia neviem...
@anonym_55effb posledne obdobie, myslim od roku 2020....nie ze 2 dni...
Áno, suhlasim- ze pred volbami to bolo same bububu- ale teraz citim nieco celkom ine, predtym som to vnimala ako ty.....
@anonym_autor okrem AI vojny vratane vypatej situacie na Ukrajine s Krymom a klimaticke krizy boli aj pred rokom 2020. Navyse nie tak davno bola vojna v Juhoslavii a aj samozrejme po cely cas aj v roznych inych krajinach ale myslim, ze pre teba je dolezita prave Europa takze naozaj ziadnu zmenu pred a teraz nevidim.
Nerada by som opäť upadla do depresie ja som vtedy keď vojna začala nevedela fungovať ani sa starať o deti len som googlila a veľká chýba že som si to tu otvorila vtedy mi začali Panické ataky asi je čas skúsiť spať a neriešiť aj tak to neovplyvním
Odporucam ti to nesledovat , ja tiez nie som v obraze,ale ze vobec.ak sa nieco stane, nikto z nas tomu nezabrani, na co sa strachovať dopredu
Odporucam ti to nesledovat , ja tiez nie som v obraze,ale ze vobec.ak sa nieco stane, nikto z nas tomu nezabrani, na co sa strachovať dopredu
@anonym_06e619 veď práve a tie konšpirácie mi nepridávajú keď čítam ako mocní vedia presný dátum kedy to vypukne tak mi je akurát horšie...pritom nikto nevieme čo bude
@anonym_autor nesledovala som teraz spravy, tak neviem, snad ziadna vojna nebude.
@anonym_55effb presne to som povedala
Ficova predvolebna taktika strasenia vojnou prave zacala.
@anonym_7a8371 dristy. Smer psychiater.
@anonym_55effb presne to som povedala
Ficova predvolebna taktika strasenia vojnou prave zacala.
@anonym_07846d a zial, opat funguje s uspechom toto je uz druha tema o vojne, ktoru som tu tento mesiac zaregistrovala a dovolim si predpovedat, ze nie je posledna.
Ale osobne si myslím že v správach nám ukazujú len čo chcú aby sme videli chcú aby sme sa báli ale keby sa niečo také chystalo asi by to nehľadali v tv ale čakali na moment prekvapenia neviem...
@nika_nika4495 neukazu,nepovedia nic, lebo by vznikla velka panika a ludia by zacali utekat.Ako to bolo na ukrajine,ludia hufne utiekli.Bojovat tam nikto nechce,unasaju kazdeho chlapa co najdu na ulici.
@anonym_06e619 veď práve a tie konšpirácie mi nepridávajú keď čítam ako mocní vedia presný dátum kedy to vypukne tak mi je akurát horšie...pritom nikto nevieme čo bude
@nika_nika4495 no ved ked vedia, nech vedia, ja si myslim,ze ked sa ma cloveku nieco stat, tak sa stane, takže je v podstatw jedno ci vojna bude ci nebude. A ak by bola, ako ju zastavime? Nijako. Na to sme len obycajni panaci
Nerada by som opäť upadla do depresie ja som vtedy keď vojna začala nevedela fungovať ani sa starať o deti len som googlila a veľká chýba že som si to tu otvorila vtedy mi začali Panické ataky asi je čas skúsiť spať a neriešiť aj tak to neovplyvním
@nika_nika4495 tak to necitaj,nesleduj.Mne to tiez nic nerobi,nebojim sa lebo vsetko je aj tak dane dopredu.Nic z toho aj tak nezmenime,ale spat by ludia tiez nemali.Lebo zobudenie zase bude moc hrozive.Hlavne treba vediet ako sa spravat a nepanikarit a mat vzdy hotovost doma,zial vela ludi to nema a ani neveria,ze to pripravuju.
poradim ti tak.
svet nezmenis. v podstate je len velmi malo veci ktore mozes ovplyvnit. najdi si konicka, nejaku vasen. uzivaj zivota aby za nieco stal. nepomoze ti strach. ten tvoj zivot nezlepsi. prezi ho najlepsie ako vies. to je to jedine co realne urobit mozes. ked nahodou dojde k najhosiemu aspon si budes moct povedat ze si z neho vytazila maximum.
@anonym_autor take veci citam co najmenej a zijem si vo svojej bezpecnej bubline s rodinou a prirodou atd. Riesim deti, domacnost, zahradu, rodinu, nad hrozbami nemam cas extra premyslat.
Nevieme, co nas caka. Patri nam len dnesok.
Ale ano, dobre nam uz bolo, aj ja to tak globalne vnimam. Ale pokial mame kde byvat, z coho zit a postarat sa o deti, tak stale je dobre.
Covid a tie zakazy chodit niekam bolo to najhorsie. Pokial mame slobodu, tak je ok.
@anonym_7a8371 hej TIK TOK tomu treba veriť 😄 kvôli ľuďom ako si ty verím že ľudstvo potrebuje asteroid ako za dinosaurov .
Neviem čoho ste zrazu všetci vystrašený? Toto sa tu deje už dlho . Nikto nevie čo bude zajtra a či nebude vojna ale keby som mal veriť každej fame tak už by sme boli 100 krát mŕtvy .
@anonym_7a8371 hej TIK TOK tomu treba veriť 😄 kvôli ľuďom ako si ty verím že ľudstvo potrebuje asteroid ako za dinosaurov .
@anonym_8dba15 to zase mame NASA,ti sa postaraju o asteroidy,ak ich vobec uvidia vcas.Nie az ked budu blizko,ako minule.Slepi ho zbadali,dost neskoro,bolo najblizsie k zemi od dôb NASA.
@anonym_8dba15 to zase mame NASA,ti sa postaraju o asteroidy,ak ich vobec uvidia vcas.Nie az ked budu blizko,ako minule.Slepi ho zbadali,dost neskoro,bolo najblizsie k zemi od dôb NASA.
@anonym_7a8371 NASA má peniaze na sledovanie vesmírnej oblohy len malý rozpočet. Povedz Trampovy nech im ho zvýši

Svet bol nevyspytatelny aj predtym. Len my sme chvilu zili v klude a vracia sa chaos.