My krásne ženy a výzvy v očiach mužov a žien
Asi ma tu veľa z vás ukameňuje, ale poviem vám. Áno, považujem sa za veľmi krásnu ženu a dokonca si myslím, že patrím medzi tie najkrajšie, aké poznám.A samozrejme nie je to namyslenosť, len sebavedomie a úprimnosť. Práve preto si myslím, že my veľmi krásne ženy to máne v mnohých oblastiach života ťažšie, než si väčšina ľudí myslí. Najväčší problém? Samozrejme že muži. Veľa mužov vás neberie ako človeka, ale ako trofej či nejakú výzvu. Mnohí si myslia, že ak ste pekná, automaticky musíte byť povrchná, namyslená, alebo že určite máte desiatky milencov. Ďalší si zase vôbec netrúfnu osloviť vás, pretože sú presvedčení, že nemajú šancu. A potom sú tu takí, ktorí sa tvária úprimne, ale po čase zistíte, že ich od začiatku zaujímal len váš vzhľad. Nájsť partnera, ktorý vás chce pre charakter, hodnoty a osobnosť, je podľa mňa oveľa ťažšie. Neustále si kladiete otázku, či by o vás mal záujem aj vtedy, keby ste nevyzerali tak, ako vyzeráte. Ani vo vzťahu to nemusí byť jednoduché. Niektorí partneri bývajú viac žiarliví, vadí im, že sa na vás muži pozerajú, že vás oslovujú, alebo vám píšu. A pritom vy za pozornosť okolia často vôbec nemôžete.
Aj obyčajné oblečenie je problém. Keď si oblečiem šaty, alebo niečo viac ženské, hneď som vraj vyzývavá, alebo sa chcem predvádzať. Akoby vzhľad krásnej ženy bol neustále verejnou témou. A potom práca.. Keď je pekná žena úspešná alebo na vedúcej pozícii, vždy sa nájde niekto, kto naznačí, že jej pomohol vzhľad. Akoby bolo nemožné byť zároveň atraktívna aj schopná. Áno, krása môže priniesť aj výhody, ale prináša aj neustále hodnotenie, predsudky, závisť a pochybnosti o úmysloch ľudí okolo vás. Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?
Autorka nenapínaj nás a hoď fotku konečne
@anonym_autor no tak autorka, čo už. Si krásna, ale máš problém s úprimným záujmom u mužov, jedni sa ťa boja, druhí ťa chcú len pre krásu, ďalší sú zas príliš majetnícki. Tvrdo si si vydrela svoju krásu a teraz sa z nej musíš tešiť sama, aj z tých tvojich úžasných céčok a vydretej postavy. Veď máš to rovnako ťažké ako škaredá žena, ako tučná žena, každý má to svoje. No tak to máš rovnako ťažké ako obyčajné ženy, je nám to ľúto, ale treba sa naučiť žiť s tým, čo máme.
@beronsche Ty naozaj veris tomu, ze 39 rocna zena je tak oslnivo krasna, ze o sebe pise, ze je jedna z najkrajsich? Ved to je smiesne. Videla som vela krasnych zien, ale nie v takom veku ako je autorka. Ta uz moze byt max sympatacka, mozno pre niekoho pekna ale rozhodne nie jedna z najkrajsich. Nikto jej tu nic nezavidi. To uz je na psychologa si o sebe tak namyslat 😀.
@anonym_17808b môže byť aj 39ročná oslnivo krásna, niekto má fakt dobrú genetiku a vyzerá fakt dobre aj bez úprav.
@anonym_autor v dobrom mala by si zajst za psychologom. Ak by si bola taka sebavedoma nemala by si z toho komplexy a nepisala by si slohovku o tazkom zivote kvoli tomu kedze sa to vylucuje 😂 ale uprimne si myslim, ze charakterom nemas co ponuknut preto kazdy sa zameriava na tvoju krasu lebo nema naco ine
@beronsche Ty naozaj veris tomu, ze 39 rocna zena je tak oslnivo krasna, ze o sebe pise, ze je jedna z najkrajsich? Ved to je smiesne. Videla som vela krasnych zien, ale nie v takom veku ako je autorka. Ta uz moze byt max sympatacka, mozno pre niekoho pekna ale rozhodne nie jedna z najkrajsich. Nikto jej tu nic nezavidi. To uz je na psychologa si o sebe tak namyslat 😀.
@anonym_17808b píše, že je jedna z najkrajších, ktoré osobne pozná..
Je to také neuveriteľné?
Vezmi si takú Sofia Vergara, ta má síce po 50-tke, ale pred desiatimi rokmi, keby sa zjavi trebárs u vás v práci, nebola by najkrajšou ženou široko ďaleko? 😉
@anonym_17808b môže byť aj 39ročná oslnivo krásna, niekto má fakt dobrú genetiku a vyzerá fakt dobre aj bez úprav.
@anonym_c11737 No to by som chcela vidiet zenu v takom veku taku krasnu, ze patri do kategorie jedna z najkrajsich 😀.
Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.
@anonym_autor Ja som v 50tke nosila velkost S, 170 cm, 53-54 kg vysportovane telo 🙈. A zaujimali sa o mna muzi od 25+ 🙃 a teda nemala som pocit nejakej vynimocnosti 😀. Takze ze mas take proporcie v 39 rokoch je uplne bezny standard 😅.
@anonym_autor ty máš aspoň výhodu (krásu) oproti tej škaredej, čo ju nikto nechce, lebo čo z nej. A môže byť múdra, milá, vzdelaná, bohatá...
.. nenadarmo sa hovorí, že ženy iným ženám nič nedarujú..
Krása a úspech sa neodpúšťa.
Aj tu to pekne vidieť.. 🙂
@beronsche lenže krása je relatívna
Každému sa páči niečo iné
A to je tá vec
Takže, ak povie, že je jedna z najkrajších, tak to len ako pre koho
A keď ma s tým problém,tak nech je medzi ľuďmi co majú iný ideál krásy
@anonym_17808b píše, že je jedna z najkrajších, ktoré osobne pozná..
Je to také neuveriteľné?
Vezmi si takú Sofia Vergara, ta má síce po 50-tke, ale pred desiatimi rokmi, keby sa zjavi trebárs u vás v práci, nebola by najkrajšou ženou široko ďaleko? 😉
@beronsche Vazne? Neviem ako vyzerala v 40. Ale ten vek bol tiez isto vidiet. Jednoducho vek nikto neoklame.
Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.
@anonym_autor ja som rovnaka..teda skoro mam 51kg a 171cm, dlhe plave huste vlasy, pekne obocie, prirodzene plne pery, biele rovne zuby, a som pekna.. a ano vacsina muzov chce byt so mnou preto, ze som pekna.. vek mam 40 rokov a nikto mi tolko netipuje.. mam dievcensku postavu, siroke ramena, uky pas a stihle dlhe nohy.. dokonca mam dobru pracu.. dobre vztahy v rodine.. a tvrdu disciplinu.. nejem ziadny rafinovany cukor, ziadne ultraspracovane potraviny.. nepijem ziadny alkohol - pre mna to je ale normalne, mam dobru spankovu hygienu atd.. V com ale vidim ja zradu je to, ze pre mna nikto nie je dobry.. To co vidim na uliciach.. nechcela by som takeho chlapa ani keby bol posledny na svete.. je vsetko TIP TOP.. ale ma umele zuby? nepritahuje ma.. nema nad 190 cm? taktiez ma nepritahuje.. zaraba menej ako ja? to nie je pre mna chlap.. ziarli? je to nedozrety jedinec.. ma ho maleho? taky sex ma nebavi.. proste som si zvykla na velmi vela pozornosti.. a nie je mi nic dobre - bohuzial pre mna
Tak isto Pamela Anderson vo forme,pre kopce chlapov bola topka a kopce chlapov ani by nezakopli alebo nevnímali ako krásnu
Tak to je a je to normálne
@anonym_17808b inak, neviem, či si počula takú nehoráznosť, ale Gal Gadot sa v 39r umiestnila na nejakom 32.mieste najkrajších žien sveta..
Sveta!!
Asi niekde nastala chyba, taká žena v rokoch...
Do 30tky som bola myslím krásna žena, naozaj som nemala núdzu o mužov a v mnohých smeroch som to mala ľahšie - škola, skúšky, autoškola, pomoc od mužov. Dnes mám po 40tke, stále vyzerám dobre, ale skôr sa rátam ako pekná, nie krásna žena.( dnes už mnoho žien s úpravami vyzerá naozaj dobre). Oveľa väčší problém je však moja inteligencia a zárobok. Som samostatná, pomerne dobre zarábajúca žena pracujúca na vyššej manažérskej pozícii. Pre mnohých mužov som veľmi samostatná a boja sa, a tí čo sa neboja, zase popravde často ani nemajú sebareflexiu a nie sú pre mňa zaujímaví. A tí úspešní 50tnici, rozumovo a intelektuálne na mojej úrovni majú 35 ročné baby, prípade sú v stabilných zväzkoch. Čiže myslím si, že krása je fajn, oveľa väčší problém je však samostatnosť a inteligencia. Mnoho mužov mi povedalo, že doma by ma nechceli, keďže u mňa by im hrozilo, že sa kedykoľvek zdvihnem a odídem.
@anonym_f74411 "Som samostatná, pomerne dobre zarábajúca žena pracujúca na vyššej manažérskej pozícii."
To je práve vlastnosť, ktorá u mužov príliš atraktívna nie je. Na vyššiu manažérsku pozíciu treba mať široké lakte, a s tak dominantnou ženou by vydržali obvykle len takí, ktorých ona má za onucu.
Odstrašujúci príbeh tu: https://blog.idnes.cz/tomaskocar/rande-c-11-rom...
@beronsche Lebo ma 39 rokov. V 39 rokoch neexistuje zena, ktora je taka krasna, ze vsetci padaju na zadok. Moze byt vysportovana, upravena ale ma uz svoje roky. Je to skor smiesne, ked zena v takom veku pise o sebe aka je krasna 😀.
@anonym_17808b aj smiešne, ale hlavne trápne.
@anonym_17808b inak, neviem, či si počula takú nehoráznosť, ale Gal Gadot sa v 39r umiestnila na nejakom 32.mieste najkrajších žien sveta..
Sveta!!
@beronsche ale no tak. hádam vieme o čom sú tie rebríčky ... online ankety kde sa hodnotí všetko ... popularita, mediálny vplyv, charizma...
najkrajšia na svete bola aj drew barrymore... napr ...
Sveta!!
@beronsche Neviem co tu tolko obhajujes autorku 😀. Nech ti clovek cokolvek napise, pises tu mena dalsich a dalsich zien 😀. Je proste fakt, ze zena v takom veku ako ma autorka ak o sebe napise, aka je krasna je to maximalme smiesne. Predstav si, ze by ti kolegyna v takom veku povedala- ja som tak krasna 😀. Nie nikto jej tu naivitu nezavidi. Ale keby o sebe pisala, ze je hrda na svoje deti, ze ma skveleho chlapa bolo by to v jej veku naozaj normalnejsie ako o sebe pisat ako Ivan z mrazika 😀.
Tak isto Pamela Anderson vo forme,pre kopce chlapov bola topka a kopce chlapov ani by nezakopli alebo nevnímali ako krásnu
Tak to je a je to normálne
@anonym_d4d7d9 tak samozrejme, ani tieto samicové vnadné typy sa nepáčia všetkým. My sme mali mladé kolegyne, a tie, o ktoré bol medzi mužmi najväčší záujem neboli vôbec tieto ceckaté ritnaté samice, ale štíhle, dlhovlasé, éterické, bez makeupu, nezmalované. Proste prirodzene jemne pekné dlhovlasé ženy so súmernou postavou a tvárou, žiadne fifleny.
@anonym_autor ja mam 37 rokov a velkost 34. Asi som lepsia od teba 🤣
@anonym_c11737 No to by som chcela vidiet zenu v takom veku taku krasnu, ze patri do kategorie jedna z najkrajsich 😀.
@anonym_17808b tak popros autorku, možno ti pošle fotku😉
@anonym_autor Ano utekam do Trnavy pozriet na jednu 39 rocnu zenu 😀, alias Ivanka z mrazika.
@anonym_17808b tak popros autorku, možno ti pošle fotku😉
@anonym_c11737 Nebudem o nic prosit 😀, mne staci co o sebe napisala a zabavila.
@anonym_c11737 Nebudem o nic prosit 😀, mne staci co o sebe napisala a zabavila.
@anonym_17808b ok, tak príjemnú zábavu
@anonym_autor poznas take ze narcisticka porucha?
Boha tu je za smrad🤣🤣🤣
@anonym_autor A vzdelanie, kariéra? Čomu sa venuješ v pracovnej oblasti?
@beronsche Neviem co tu tolko obhajujes autorku 😀. Nech ti clovek cokolvek napise, pises tu mena dalsich a dalsich zien 😀. Je proste fakt, ze zena v takom veku ako ma autorka ak o sebe napise, aka je krasna je to maximalme smiesne. Predstav si, ze by ti kolegyna v takom veku povedala- ja som tak krasna 😀. Nie nikto jej tu naivitu nezavidi. Ale keby o sebe pisala, ze je hrda na svoje deti, ze ma skveleho chlapa bolo by to v jej veku naozaj normalnejsie ako o sebe pisat ako Ivan z mrazika 😀.
@anonym_17808b Hehe, ja autorke neberiem, že je krásna, to kľudne môže byť, a v 39-ke to ešte nie je zďaleka tak ťažké dosiahnuť (pri priaznivej genetike).
Ale tá namyslená papuľa, to tú krásu hneď zráža. Na to je aj citát v Biblii:
"Zlatá obrúčka v svinskom rypáku je pekná žena, ale bez jemnocitu." (Prís 11:22)

.. nenadarmo sa hovorí, že ženy iným ženám nič nedarujú..
Krása a úspech sa neodpúšťa.
Aj tu to pekne vidieť.. 🙂