icon

My krásne ženy a výzvy v očiach mužov a žien

21. júl 2026

Asi ma tu veľa z vás ukameňuje, ale poviem vám. Áno, považujem sa za veľmi krásnu ženu a dokonca si myslím, že patrím medzi tie najkrajšie, aké poznám.A samozrejme nie je to namyslenosť, len sebavedomie a úprimnosť. Práve preto si myslím, že my veľmi krásne ženy to máne v mnohých oblastiach života ťažšie, než si väčšina ľudí myslí. Najväčší problém? Samozrejme že muži. Veľa mužov vás neberie ako človeka, ale ako trofej či nejakú výzvu. Mnohí si myslia, že ak ste pekná, automaticky musíte byť povrchná, namyslená, alebo že určite máte desiatky milencov. Ďalší si zase vôbec netrúfnu osloviť vás, pretože sú presvedčení, že nemajú šancu. A potom sú tu takí, ktorí sa tvária úprimne, ale po čase zistíte, že ich od začiatku zaujímal len váš vzhľad. Nájsť partnera, ktorý vás chce pre charakter, hodnoty a osobnosť, je podľa mňa oveľa ťažšie. Neustále si kladiete otázku, či by o vás mal záujem aj vtedy, keby ste nevyzerali tak, ako vyzeráte. Ani vo vzťahu to nemusí byť jednoduché. Niektorí partneri bývajú viac žiarliví, vadí im, že sa na vás muži pozerajú, že vás oslovujú, alebo vám píšu. A pritom vy za pozornosť okolia často vôbec nemôžete.
Aj obyčajné oblečenie je problém. Keď si oblečiem šaty, alebo niečo viac ženské, hneď som vraj vyzývavá, alebo sa chcem predvádzať. Akoby vzhľad krásnej ženy bol neustále verejnou témou. A potom práca.. Keď je pekná žena úspešná alebo na vedúcej pozícii, vždy sa nájde niekto, kto naznačí, že jej pomohol vzhľad. Akoby bolo nemožné byť zároveň atraktívna aj schopná. Áno, krása môže priniesť aj výhody, ale prináša aj neustále hodnotenie, predsudky, závisť a pochybnosti o úmysloch ľudí okolo vás. Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?

anonym_17808b
21. júl 2026
@tilly

@anonym_17808b dala som do googlu herečky okolo 40 rokov a prvé, čo mi našlo, som sem dala... a fakt je, že tie ženy sú krajšie, ako 90% dnešných 20tok a niektoré z nich sú aj krajšie, ako keď ony mali 20. Dnes tých 20tok moc pekných nie je. Možno zendaya, ale ďalšiu z hlavy ani nevylovím.
a k poslednej vete. Neriešim autorkinu samochválu. Občas sa musí človek pochváliť sám, keď ho už nikto nepochváli.

@tilly Tak uz kazda moze mat iny nazor. Staci ti pozriet tablo, kde su 18-19 rocne zeny a je tam dost peknych zien. Mladost sama o sebe robi zeny krajsimi.

tilly
21. júl 2026
@anonym_dc7e12

@anonym_0f3a3e baby neuverite, ale ja som cim som bola starsia, vyzerala krajsie 🤣🙈. Neviem cim to bolo, ale asi zle zvolenym ucesom v mladosti, nezenskym obliekanim, infantilnym spravanim…
Teraz sa mi vek odraza na pleti, vidiet ze uz nemam 20-30, ale nie som este na zahodenie 😁

@anonym_dc7e12 zreješ. Mnohé sú krajšie, ako v 20tke...

tilly
21. júl 2026
@anonym_17808b

@tilly Tak uz kazda moze mat iny nazor. Staci ti pozriet tablo, kde su 18-19 rocne zeny a je tam dost peknych zien. Mladost sama o sebe robi zeny krajsimi.

@anonym_17808b toto nemusí byť pravda. Ja som bola síce o dosť krajšia okolo 20tky (180 cm, 57 kg, nohy po zem, dlhé blond vlasy, veľké modré oči, vtedy to bol presný model krásy, fičalo to, dnes už sú moderné iné typy), ako som teraz (rakovina, deti, stres, myómy, perimenopauza urobili svoje), ale poznám veľmi veľa žien, ktoré materstvo zmenilo k oveľa lepšiemu. Veľa dnešných 20tok nepoznám. Dokonca aj zendaya, ktorú som spomenula je už bližšie k 30tke. Možno Millie bobbi brown... Inak mi fakt nikto nenapadá. Ani tie kočky z puberťáckych seriálov. Keď boli 20tničky jennifer anniston a táto generácia, boli krajšie, mali väčšiu charizmu.

anonym_dc7e12
21. júl 2026
@anonym_autor

@beronsche To máš pravdu, neobetovala by som vzhľad, k nemu som sa dopracovala. Moja mamina a ocino nikdy neboli štíhli, moje sestry tiež nie sú. Tam, kde som, som preto, že dávam do toho čo najviac. Ale potom príde ten moment, kedy ženu začnú brať ako telo, nie ako celok s dušou a schopnosťami. Idete v práci po chodbe a všetky zmlknu, keď idete smerom k šéfovi. Zájdete za roh a začnú ohovárať. Chlapi polovicu toho, čo im vravím, nevnímajú, lebo pozerajú do výstrihu , alebo čakajú kým sa otočím, aby mi pozerali na zadok.

@anonym_autor a keď ti vadí že ti pozerajú do výstrihu tak si ho predsa nedaj. A obtiahnutý zadok tiež nemusíš mať. To je neuveriteľné, nechcem ťa fakt uraziť, ale neprídeš mi veľmi inteligentná.

ivik4
21. júl 2026
@tilly

@anonym_dc7e12 zreješ. Mnohé sú krajšie, ako v 20tke...

@tilly ja som toho inak velkym prikladom. Som si vedoma ze na strednej a zakladnej som bola skarede káča a mnohy ma uz po par rokoch nespoznavali

anonym_d4d7d9
21. júl 2026

A ešte skúsme zrátať aj tých, čo ma svoju krásu pre neho každa žena,aj tých čo len zdvorilostne dajú pozitívny ohlas
Nakoniec je tu kvantum chlapov čo nemajú za peknú a možno by práve ich chcela
Alebo majú a ajtak ju nechcú
Takže v konečnom dôsledku je to jedno, keď nieje pekná telom a dušou práve pre toho jedného 🫣

tilly
21. júl 2026
@ivik4

@tilly ja som toho inak velkym prikladom. Som si vedoma ze na strednej a zakladnej som bola skarede káča a mnohy ma uz po par rokoch nespoznavali

@ivik4 to je parádne. Aj tie moje kamošky. Ich väčšinou materstvo zmenilo. Alebo sa aj naučili ako sa o seba starať a tak nejak vyzreli a majú iný náboj, šarm.

anonym_c2f5f6
21. júl 2026
@tilly

nechápem úplne tie reči, že 39 ročné ženy nie sú krásne... toto sú ženy okolo 40tky. Podľa mňa strčia do vačku aj seba, keď mali 20.

@tilly Ano. A vsetky maju muza a deti. Autorka niekde robi chybu.

tilly
21. júl 2026
@anonym_c2f5f6

@tilly Ano. A vsetky maju muza a deti. Autorka niekde robi chybu.

@anonym_c2f5f6 vyzerá to tak... a možno len nemala šťastie.

anonym_0de75b
21. júl 2026
@anonym_17808b

@anonym_17808b ty stale o tych mladych babach.. ja cestujem denne vlakom ked chodia aj stredoskolacky a vysokoskolacky a zeby boli take krasne, to nemozem potvrdit

anonym_17808b
21. júl 2026
@anonym_0de75b

@anonym_17808b ty stale o tych mladych babach.. ja cestujem denne vlakom ked chodia aj stredoskolacky a vysokoskolacky a zeby boli take krasne, to nemozem potvrdit

@anonym_0de75b Aha, tak vlastne 20tky su nic moc, ale okolo 40tky zeny su krasne podla tejto diskusie. Aspon clovek sa nieco nove naucil v tejto diskusii. Ktovie ci aj chlapi si myslia toto iste, ze zeny okolo 40 su najkrajsie 😀.

beronsche
21. júl 2026
@anonym_17808b

@anonym_0de75b Aha, tak vlastne 20tky su nic moc, ale okolo 40tky zeny su krasne podla tejto diskusie. Aspon clovek sa nieco nove naucil v tejto diskusii. Ktovie ci aj chlapi si myslia toto iste, ze zeny okolo 40 su najkrajsie 😀.

@anonym_17808b ty ma fakt utvrdzuješ v tom, že máš veľmi málo rokov... 🙂

Pozri, sú ženy - škaredé (áno, pár je aj takých), potom taký ten stred, kde je drvivá väčšina z nás a potom vynimocne krásne.
Ak porovnávas krásne 40+ a bežné 20+, ktoré budú krajšie? 🙃

anonym_17808b
21. júl 2026
@beronsche

@anonym_17808b ty ma fakt utvrdzuješ v tom, že máš veľmi málo rokov... 🙂

Pozri, sú ženy - škaredé (áno, pár je aj takých), potom taký ten stred, kde je drvivá väčšina z nás a potom vynimocne krásne.
Ak porovnávas krásne 40+ a bežné 20+, ktoré budú krajšie? 🙃

@beronsche Porovnavam krasne 20 rocne zeny, so zenami v rokoch okolo 40 rokov. Osobne nepoznam krasnu 40 rocnu zenu. Ale moj nazor je nepodstatny uz. Tu si niektore zeny myslia, ze v 40tke su este krajsie ako boli v 20tke. Snad sa aj chlapi pripoja. Velmi ma zaujima ci podla nich su krajsie 20, alebo 40 rocne zeny. Lebo ja co poznam 40 rocne, tak vacsina po detoch sa prestala o seba starat. Celebrity ja neratam, kilo make up, a vselijake filtre mna nezaujimaju, to neviem ako vyzeraju realne.

beronsche
21. júl 2026
@anonym_17808b

@beronsche Porovnavam krasne 20 rocne zeny, so zenami v rokoch okolo 40 rokov. Osobne nepoznam krasnu 40 rocnu zenu. Ale moj nazor je nepodstatny uz. Tu si niektore zeny myslia, ze v 40tke su este krajsie ako boli v 20tke. Snad sa aj chlapi pripoja. Velmi ma zaujima ci podla nich su krajsie 20, alebo 40 rocne zeny. Lebo ja co poznam 40 rocne, tak vacsina po detoch sa prestala o seba starat. Celebrity ja neratam, kilo make up, a vselijake filtre mna nezaujimaju, to neviem ako vyzeraju realne.

@anonym_17808b veru, mnoho 40+ žien je zanedbaných.
Ale aj mnoho 20+, 30+ žien.
Mňa vždy udivuje, koľko mladých dievčat je obéznych..
Tak v porovnaní s nimi je aj 40+ iná liga...

Ozaj a prezradis koľko máš rokov?
Už len fakt, že 40-tnicku považuješ za ženu v rokoch... 🤪

anonym_c4ecfc
21. júl 2026
@anonym_autor

Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.

Ja mam 54 rokov a nosim velkost 36, niekedy aj 34, ale to skor len nizsie, lebo prsia C nepustia a co teraz?

anonym_5537de
21. júl 2026

@anonym_autor pri všetkej úcte Tvoj problém možno nie je, že si krásna (aspoň podľa svojich kritérií), ale že si neskutočne sebestredná, povrchná a ľudsky skrátka plochá a hlúpa. Takí ľudia prirodzene priťahujú podobne kvalitné jedince a tak potom vyzerajú aj tie životné interakcie a vzťahy. Veľa šťastia v živote a nájdi si hodnotnejší predmet záujmu než si Ty sama ❤🍀

tilly
21. júl 2026
@anonym_17808b

@anonym_17808b nenene, ja som to nemyslela tak, že len 40tničky sú krásne a 20 nie. Ja som to myslela tak, že 40 tničky nie sú automaticky odpísané a škaredé. Mnohé a fakt ich nie je málo sú krajšie, ako 20 tničky, alebo aj ony samotné v 20tke. Nie hneď všetky 20 sú škaredé a 40 najkrajšie. Ja sama som príklad (a to som písala aj vyššie), že v 20tke sa za mnou otáčali, teraz sa otočia, len keď idem so psom 😀 lebo ten je krásny 😀

anonym_d2738b
21. júl 2026

Nemáš ty komplexy z veku/blizi sa 40-tka/ a preto si prišla na konik zdôrazňovať aká si krásna😁, ego honit?
Chcela by som tvoju fotku vidiet
A nie k 20-25 sa nemôžeš ani zďaleka prirovnávať .Mas už stredny vek, buďme realisti, začínajú vrásky, koza už nieje ako v 20-tke, blíži sa prechod
Asi na teba doľahol vek a to, že máš 40 a žiaden chlap si ta doteraz nezobral, nemal s tebou dieta
Tak ako stari mladenci aj staré dievky su komplikovane povahy, dosť casto nevhodni do vztahu, pre niečo ostali sami a budes to mat s tvojou povahou velmi ťažké tvoj status zmeniť, ak vôbec

tetapetra
21. júl 2026

@anonym_autor ani som to nedocitala, ešteže si veľmi,veľmi pekná

anonym_bb51db
21. júl 2026
@anonym_b82350

@anonym_b0fc5a ja mam fúzy už aj pred prechodom 🙈😅😅😄

@anonym_b82350 Ak môžem poradiť, kúp si IPL a na fúzy zabudnes. Vlastná skúsenosť

anonym_dc7e12
21. júl 2026
@anonym_dc7e12

@anonym_autor a tu je koreň “problému”. Ty si sa roky pestovala a snažila sa takto vyzerať, stálo ťa to kopec času a disciplíny a nakoniec sa ti to stalo bremenom. Tak prestaň chodiť do fitka, skráť si vlasy, nos dlhé a slušné šaty bez výstrihu a dlhé sukne. Prestaň sa maľovať. Nechaj viniknúť svoju prirodzenú krásu. Ktovie ako by si vyzerala bez makeupu a iných úprav. Lebo poznám ženu, ktorá vyzerá úplne všedne a nevýrazne, a keď sa raz namaľovala, bola taká krásavica, že som si nebola istá, či je to ona.
A toto nedokážeš, tak všetko je z tvojej strany iba falošné a pokrytecké. Ak to skutočne vnímaš ako problém, dá sa to veľmi ľahko zmeniť.

@anonym_dc7e12
@anonym_autor
No čo ty na to?

anonym_dc7e12
21. júl 2026
@anonym_5537de

@anonym_autor pri všetkej úcte Tvoj problém možno nie je, že si krásna (aspoň podľa svojich kritérií), ale že si neskutočne sebestredná, povrchná a ľudsky skrátka plochá a hlúpa. Takí ľudia prirodzene priťahujú podobne kvalitné jedince a tak potom vyzerajú aj tie životné interakcie a vzťahy. Veľa šťastia v živote a nájdi si hodnotnejší predmet záujmu než si Ty sama ❤🍀

@anonym_5537de 👍
A ceresnickou na torte je, ze si da vystrih a potom sa stazuje, ze jej do neho zizaju. A tiez na rit.
A inac sluzny muz s hodnotami by si nikdy nevybral takuto zenu prave preto, lebo by sa bal, jej povrchnosti. Lebo ako sa hovori, saty robia cloveka. Tym obliekanim dava najavo ze sa ponuka ako lahka korist.
Ja by som napriklad tiez nechcela krasavca, normalne sa mi to bridi. Vyzaruje z tychto ludi samolubost. A este by som nezniesla, keby mi za nim zeny behali ako osy za medom 😁

anonym_dc7e12
21. júl 2026

Ja to vidim aj na sebe. Muz mi kupil nadherne plesove saty. Ale neznasam ich, lebo v nich vyzeram az prilis dobre. A potom sa na plese baby okolo mna citia neprijemne. Ja ich uplne chapem. Nemozem zato, ze som taka krasna 🤣🤣🤣. Preto rada chodim v takom jednoduchsom obleceni. Alebo ked si rozpustim vlasy. Mam krasne huste dlhe. Tak radsej nosim cop.
Je to na cloveku, aby odhadol to, co je vhodne. Nejde mi o to byt pritazliva pre druhych. Iba doma pre manzela.

anonym_3eac32
21. júl 2026
@anonym_autor

Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.

@anonym_autor mam skoro 46 rokov, 173 cm, 54 kil, velkost 34-36, huste obocie, vlasy po pas, huste nepredlzene...v pase 62 cm po dvoch detoch... nemyslim, ze je to nejak extra hodne obdivu... prsia sice len B, ale poctivo tie dve deti odkojili, jedno dva a druhe tri roky... ale skor si zakladam na vedomostiach a sikovnosti... ved uvidis, ked budes vraskava... inak vrasok mam tiez minimum 😂😂 svina genetika

anonym_17808b
21. júl 2026
@anonym_3eac32

@anonym_autor mam skoro 46 rokov, 173 cm, 54 kil, velkost 34-36, huste obocie, vlasy po pas, huste nepredlzene...v pase 62 cm po dvoch detoch... nemyslim, ze je to nejak extra hodne obdivu... prsia sice len B, ale poctivo tie dve deti odkojili, jedno dva a druhe tri roky... ale skor si zakladam na vedomostiach a sikovnosti... ved uvidis, ked budes vraskava... inak vrasok mam tiez minimum 😂😂 svina genetika

@anonym_3eac32 Daj pozor, aby u teba nezvonila s jablckom otravenym autorka 😀. Vies ako, ona je jedna z najkrajsich a ty sa tu opises krajsie ona. A ma aj zrkadielko zazracne, najde ta 😀.

anonym_329391
21. júl 2026

@anonym_autor a ja si myslím presný opak. Myslím si, že to vo všetkom máme oveľa ľahšie 🙂

anonym_dc7e12
21. júl 2026
@anonym_17808b

@anonym_3eac32 Daj pozor, aby u teba nezvonila s jablckom otravenym autorka 😀. Vies ako, ona je jedna z najkrajsich a ty sa tu opises krajsie ona. A ma aj zrkadielko zazracne, najde ta 😀.

@anonym_17808b no pockat, este som sa neopisala ja 🤨

moonlight1210
21. júl 2026

Inak celkom zaujimave sledovat tento fenomen v priamom prenose.

Ked nejaka zena napise “som krasna”.
Je to uplne neznama zena, bez fotky, bez adresy, dokonca sa jej ani neda napisat, lebo je anonym. Takze vlastne sa neda ani vnimat ako trebars hrozba, ci sokyna,…

A predsa tych par viet z uvodu doslova nastartovalo niektore zeny. Niektore az tak, ze sa predhanaju v zosmiesneni (niektore sofistikovanejsie, ine zial neohrabanejsie).

Zamysleli ste sa nad tym, preco sa to konkretne vas az tak dotklo, ze ste jej museli (volky- nevolky) napisat, ze nie je az taka pekna, ako si mysli?

Teraz odhliadnuc od toho, ze je pekna. Toto by sa dialo, aj keby niektora napisala “som mudra, som uspesna, mam doktorat, vybudovala som firmu,…”.

Rozmyslali ste, preco vas to nastarutje?

Co vam na tom vlastne tak velmi vadi?
Ak je vas zivot v rovnovahe, ste lubene, mate pokojny zivot, dosiahli ste, co ste planovali, vas muz vidi len vas, … kde je problem, ze toto pisete inej zene?

Co vam vlastne naozaj na tom vadi?

katkazatka
21. júl 2026

Gratulujem. Suhladim, my krasne, inteligentne a sikovne zeny to mame v zivote tazke.😁

anonym_329391
21. júl 2026
@anonym_17808b

Ty si robis srandu, ale nie si vobec vtipna. Ano v 39 si tak oslnivo krasna, ze aj 20tky vsetky predbehnes svojou krasou 😀. A teraz tu o cervenej ciapocke. Spamataj sa, v 39 ziadna zena nie je taka prekrasna ako opisujes. Keby mas 20 rokov este ti verim, lebo v mladosti je vela zien krasnych. V 39 uz len naivna zena si takto o sebe namysla. V 39 mozes byt sympaticka, ale nie taka nadherna ako pises. V 39 by si uz mohla mat iny zmysel zivota, ako sa zaoberat tym aka si krasna a ake to mas tazke tym, ze si krasna 😀. Toto je dalsia top trollia tema.

@anonym_17808b odhliadnuc od toho, že autorka je asi divná keď toto o sebe píše.....v 39 žiadna žena nieje taká krásna? Ja stretávam veľa krásnych žien v Tom veku. Napríklad Andrea Verešová nieje krásna?