My krásne ženy a výzvy v očiach mužov a žien
Asi ma tu veľa z vás ukameňuje, ale poviem vám. Áno, považujem sa za veľmi krásnu ženu a dokonca si myslím, že patrím medzi tie najkrajšie, aké poznám.A samozrejme nie je to namyslenosť, len sebavedomie a úprimnosť. Práve preto si myslím, že my veľmi krásne ženy to máne v mnohých oblastiach života ťažšie, než si väčšina ľudí myslí. Najväčší problém? Samozrejme že muži. Veľa mužov vás neberie ako človeka, ale ako trofej či nejakú výzvu. Mnohí si myslia, že ak ste pekná, automaticky musíte byť povrchná, namyslená, alebo že určite máte desiatky milencov. Ďalší si zase vôbec netrúfnu osloviť vás, pretože sú presvedčení, že nemajú šancu. A potom sú tu takí, ktorí sa tvária úprimne, ale po čase zistíte, že ich od začiatku zaujímal len váš vzhľad. Nájsť partnera, ktorý vás chce pre charakter, hodnoty a osobnosť, je podľa mňa oveľa ťažšie. Neustále si kladiete otázku, či by o vás mal záujem aj vtedy, keby ste nevyzerali tak, ako vyzeráte. Ani vo vzťahu to nemusí byť jednoduché. Niektorí partneri bývajú viac žiarliví, vadí im, že sa na vás muži pozerajú, že vás oslovujú, alebo vám píšu. A pritom vy za pozornosť okolia často vôbec nemôžete.
Aj obyčajné oblečenie je problém. Keď si oblečiem šaty, alebo niečo viac ženské, hneď som vraj vyzývavá, alebo sa chcem predvádzať. Akoby vzhľad krásnej ženy bol neustále verejnou témou. A potom práca.. Keď je pekná žena úspešná alebo na vedúcej pozícii, vždy sa nájde niekto, kto naznačí, že jej pomohol vzhľad. Akoby bolo nemožné byť zároveň atraktívna aj schopná. Áno, krása môže priniesť aj výhody, ale prináša aj neustále hodnotenie, predsudky, závisť a pochybnosti o úmysloch ľudí okolo vás. Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?
@anonym_17808b Ako si si mohla všimnúť, na začiatku spomínam frázu "z najkrajších" moja najlepšia kamarátka, moja trénerka, moja sesternica. Napríklad tieto tri sú v mojom veku, alebo dokonca o malinko staršie a sú mi vzorom. Nechápem, čo vravíš o nemožnosti dosiahnuť pekný vzhľad aj v mojom veku.
@anonym_autor úprimne, v 39 byť krásna nieje umenie. Ja považujem ten zlomový vek ja 45, resp. Po menopauze. Vtedy ide všetko dole z kopca, aj keď poznám zopár báb 45plis čo vyzerajú naozaj o 10 rokov mladšie.
@anonym_autor úprimne, v 39 byť krásna nieje umenie. Ja považujem ten zlomový vek ja 45, resp. Po menopauze. Vtedy ide všetko dole z kopca, aj keď poznám zopár báb 45plis čo vyzerajú naozaj o 10 rokov mladšie.
@anonym_329391 Uz ani ta 45-ka nie je co byvala, kedze dnes sa daju chirurgicky tak riesit procesy starnutia, predlzovat a zahustovat vlasy, a robit kadejake ine procedury, ze je to na nerozoznanie od prirodzena. Nie, v realnom zivote nikto nerostava bodiky za genetiku, proste sa vnima celkovy dojem. Ked je profesionalne upraveny, tak super.
@beronsche Ty naozaj veris tomu, ze 39 rocna zena je tak oslnivo krasna, ze o sebe pise, ze je jedna z najkrajsich? Ved to je smiesne. Videla som vela krasnych zien, ale nie v takom veku ako je autorka. Ta uz moze byt max sympatacka, mozno pre niekoho pekna ale rozhodne nie jedna z najkrajsich. Nikto jej tu nic nezavidi. To uz je na psychologa si o sebe tak namyslat 😀.
@anonym_17808b a ty kde žiješ? Lebo ja mám v okolí veľa 40 tok ktoré sú krásne, dokonca krajšie ako 20tky. Stále dokola tu opakujes že v 39 nemôže byť krásna žena. Asi máš sama komplexy, čo je mi ľúto, alebo sa pohybujes v divnom prostredí.
@anonym_17808b a ty kde žiješ? Lebo ja mám v okolí veľa 40 tok ktoré sú krásne, dokonca krajšie ako 20tky. Stále dokola tu opakujes že v 39 nemôže byť krásna žena. Asi máš sama komplexy, čo je mi ľúto, alebo sa pohybujes v divnom prostredí.
@anonym_329391 podľa mňa pre veľmi mladé ženy je nepredstaviteľné, že o 20rokov staršia môže vyzerať výborne..
Ani my sme asi neboli iné.. 🙂
Alebo potom je to nepredstaviteľné aj pre tie, čo sa "opustili"..
@anonym_autor Lol ty si myslis, ze chorobne ziarlivy debil je nejaka peciatka tvojej neuveritelnej krasy. Nie, skor si hladaj chlapov, ktori maju normalne sebavedomie a viac podnetov v zivote, nez riesit, kto sa pozrel na jeho frajerku.
Teraz citam, ze mas 39. Mentalny vek teba a tvojich partnerov tipujem tak na 20.
@tilly A teraz sem daj fotky 20 rocnych zien. Snad je jasne, ze 20 rocne su krajsie. A po dalsie podla coho si sem tie akoze krasne zeny vyberala? Mozno tvoj nazor, ze vsetky co si sem capla su krasne. Ale urcite nie su vsetky krasne. A za dalsie myslis, ze niektora z nich by bola tak blba a pisala o sebe, ja som tak krasna zena 😀?
@anonym_17808b panebože. Ty musíš byť strašne škaredá. A ešte aj strašne zakomplexovna 🤦🏻♂️
Furt tu všetkých presviedčas že 39 ročne určite niesu krásne.
Strašne smutný život musíš mat
@anonym_autor si 40tnicka. Vlak ti usiel lebo si bola prilis zaujata sebou a prilis namyslena. Taketo zeny chcu muzi len na jednu noc. Zmeskala si sancu, mozno trosku pokory a bola by si stastne zadana.
@beronsche Porovnavam krasne 20 rocne zeny, so zenami v rokoch okolo 40 rokov. Osobne nepoznam krasnu 40 rocnu zenu. Ale moj nazor je nepodstatny uz. Tu si niektore zeny myslia, ze v 40tke su este krajsie ako boli v 20tke. Snad sa aj chlapi pripoja. Velmi ma zaujima ci podla nich su krajsie 20, alebo 40 rocne zeny. Lebo ja co poznam 40 rocne, tak vacsina po detoch sa prestala o seba starat. Celebrity ja neratam, kilo make up, a vselijake filtre mna nezaujimaju, to neviem ako vyzeraju realne.
@anonym_17808b čo ja to chlapi? V 47 rokoch mám nápadníkov o 10 - 15 rokov mladších, podotýkam fešákov vysportovanych 🙂
Áno som atraktívna, nechvalim sa, len reagujem na tvoje názory. Pre teba asi nepredstaviteľné, ale mám postavu ako v 20 tie, dokonca ani prsia sa mi nezmenili. Vyzerám o 10 rokov mladšie.
Takže áno, dá sa to 🙂 a ani ma to nestojí veľa práce a peňazí. Stačí dobrá genetika a veľa športu.
@anonym_b82350 Ak môžem poradiť, kúp si IPL a na fúzy zabudnes. Vlastná skúsenosť
@anonym_bb51db áno, už som objavila tento zázrak. Len škoda, že nie skôr. Najlepšie investované peniaze 😄
@anonym_17808b panebože. Ty musíš byť strašne škaredá. A ešte aj strašne zakomplexovna 🤦🏻♂️
Furt tu všetkých presviedčas že 39 ročne určite niesu krásne.
Strašne smutný život musíš mat
@anonym_329391 Mam krasny zivot a som so sebou spokojna 🙂. Ale nie som Ivanko z mrazika, ze pisem o sebe aka som krasna 😀.
@anonym_329391 Nemam ziadne komplexy. Ale nepoznam krasnu 40tku. Iba take co sa prestali o seba starat po porodoch.
@anonym_329391 Nemam ziadne komplexy. Ale nepoznam krasnu 40tku. Iba take co sa prestali o seba starat po porodoch.
@anonym_17808b naozaj poznáš iba ženy, ktoré sa prestali o seba po detoch starať?
To je zvláštne...
@anonym_17808b naozaj poznáš iba ženy, ktoré sa prestali o seba po detoch starať?
To je zvláštne...
@beronsche Tie co poznam v takom veku po detoch pribrali, a prestali sa o seba starat. Alebo aj ked sa o seba staraju, maju uz vrasky a ten vek tam proste vidiet, nie su uz krasne ako mlade zeny.
Mam 46. Nikto mi neveri, ze mam uz dospelu dceru a viac porodov za sebou. Ale urcite by som nepovedala, ze vyzeram ako 20tnicky. “Zhrubli” mi crty tvare, plet mam mlandravejsiu na celom tele, vrasky sice viditelne az tak nemam, ale ked sa usmejem, okolo oci ich uz vidiet.
20 rocne baby mozu byt pekne aj menej pekne, tak isto aj 40 rocne mozu byt “krajsie” ako 20 rocne, ale nie kvoli veku, ale jednoducho maju ten dar ze su krajsie.
Byvam v stvrti, kde ziju majetnejsi a tie zeny co tu byvaju sa naozaj ze o seba staraju. Ale jednoducho na nich vidiet, ze uz nemaju 20 ale daleko viac. A to davaju na svoju “udrzbu” nemale peniaze.
A aj po porodoch sa panva zeny meni. Rozsiruje sa.
Ano verim, ze zena ktora nerodila moze este v 40 vyzerat tip top lebo tehotenstvo nezmenilo jej telo a aj kvoli tomu, ze nema za sebou chronicku unavu z nedostatku spanku pri starostlivosti o babatka.
@anonym_17808b pohybujes sa vo veľmi zvláštnom svete. V mojom okolí sa veľmi veľa žien po pôrode o seba starajú. Ja detto.
Koľko máš rokov?
@anonym_17808b žiješ v meste alebo na dedine?
@tilly určite žije na dedine. A to nič proti dedincankam.
Mam 46. Nikto mi neveri, ze mam uz dospelu dceru a viac porodov za sebou. Ale urcite by som nepovedala, ze vyzeram ako 20tnicky. “Zhrubli” mi crty tvare, plet mam mlandravejsiu na celom tele, vrasky sice viditelne az tak nemam, ale ked sa usmejem, okolo oci ich uz vidiet.
20 rocne baby mozu byt pekne aj menej pekne, tak isto aj 40 rocne mozu byt “krajsie” ako 20 rocne, ale nie kvoli veku, ale jednoducho maju ten dar ze su krajsie.
Byvam v stvrti, kde ziju majetnejsi a tie zeny co tu byvaju sa naozaj ze o seba staraju. Ale jednoducho na nich vidiet, ze uz nemaju 20 ale daleko viac. A to davaju na svoju “udrzbu” nemale peniaze.
A aj po porodoch sa panva zeny meni. Rozsiruje sa.
Ano verim, ze zena ktora nerodila moze este v 40 vyzerat tip top lebo tehotenstvo nezmenilo jej telo a aj kvoli tomu, ze nema za sebou chronicku unavu z nedostatku spanku pri starostlivosti o babatka.
@anonym_dc7e12 ono práveže práve tie, ktoré majú peniaze na údržbu samej seba, tak na nich to vidno ešte viac. Vyzerajú síce super, ale na svoj vek.
Vyzerať mladšie vobec nieje o peniazoch. Je to o style, prirodzenosti, mladistvom obliekaní sa, športe, mladom duchu a toto všetko sa odrazí na vzhlade.
@anonym_17808b pohybujes sa vo veľmi zvláštnom svete. V mojom okolí sa veľmi veľa žien po pôrode o seba starajú. Ja detto.
Koľko máš rokov?
@anonym_329391 bola som v meste so synom na zapise v skole, isla som v satach, boli tam ovela mladsie zeny s detmi, neupravene a dohabane vacsinou. Mnohe zeny uz prestavaju byt zenami. Ja viem ze terajsia moda je taka divna, ale stale sa da najst aj pekne zenske kusky
@anonym_dc7e12 ono práveže práve tie, ktoré majú peniaze na údržbu samej seba, tak na nich to vidno ešte viac. Vyzerajú síce super, ale na svoj vek.
Vyzerať mladšie vobec nieje o peniazoch. Je to o style, prirodzenosti, mladistvom obliekaní sa, športe, mladom duchu a toto všetko sa odrazí na vzhlade.
@anonym_329391 suhlasim. A ziju aj takym zivotnym stylom ze ponocuju piju a fajcia, aj to sa dost odrazi na vzhlade. Hoci chodia do fitka. Ja pouzivam iba 2 kremy z Dm 🤣. A zvyraznujem si obocie a oci. To je vsetko
Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.
@anonym_autor a foto bude kedy nech uverim
Ako hovori klasik v Nevere po slovensky. Dnes si mlada, pekna, zajtra vystres kopytka. 🙂
A čo tak pridať fotku? Nech teda aj my obyčajní a skaredí zhodnotíme či si naozaj taká krásna ako tvrdíš. A možno sa dozvieš že vlastne vôbec nie a hneď budeš mať pridané na kvalite života. A možno si aj muža nájdeš.
@anonym_autor poznám krásne ženy, ktoré nemali nikdy problém udržať si vzťah a majú vďaka vzhľadu samé výhody a vedia skvelo využívať svoje zbrane. Muži aj šéfovia, kolegovia im plnia všetko, čo im vidia na očiach. Niektorí muži môžu predpokladať, že taká atraktívna žena ako ty už určite niekoho má alebo že nemajú šancu, a preto ťa ani neoslovia.
Iných môže priťahovať najmä tvoj vzhľad a nezaujímajú sa o hlbšie spoznanie. To veľa vypovedá o nich, nie o tebe. Neponáhľaj sa s intimitou. Muž, ktorému pôjde o hlbšie ťa spoznať investuje čas do sooznávania. Od začiatku mu hovor, že ti ide hlavne o vzťah. Všímaj si či sa ťa pýta na tvoje plány, názory, na to čo si cez deň zažila. Vyber si prostredie, kde sa pohybujú muži s tvojimi hodnotami. Napríklad dobrovoľníctvo, kurzy, śport, kľudne aj to fitko ale po fitku choďte aj niekde dobrovoľníčit. Kamarát chodil na jógu a po jóga ho pozvala jedna cvičenkyňa pomáhať starým ľuďom nakupovať. Stalo sa to pre nich rituálom a pri nákupoch a riešení praktických problémov osamelých ľudí sa spoznali viac s veľmi zblížili. Nehovor si ,že sa ťa muži boja. Možno niektorí ale určite nie všetci. Pozor na to ako sa tváriš, akú energiu vyžaruješ do okolia. Ak sa tváriš veľmi sebavedomo a nedostupne, muž si povie: nemám šancu. Možno kladieš veľký dôraz na vzhľad. Ak je na prvý pohľad najvýraznejšia tvoja krása (napríklad na sociálnych sieťach alebo pri zoznamovaní), niektorí muži sa zamerajú práve na ňu. Tí, ktorí hľadajú len fyzickú príťažlivosť, sa ozvú častejšie než tí, ktorí hľadajú hlbší vzťah. Možno si vážna, až rezervovaná. Ak si opatrná, menej sa usmievaš alebo čakáš, že muž bude iniciatívny, môže si tvoje správanie nesprávne vysvetliť ako nezáujem. Možno necitlivo komunikuješ svoje vysoké očakávania na muža. Je úplne v poriadku mať štandardy, ale ak má druhý pocit, že je od začiatku hodnotený alebo skúšaný, môže sa stiahnuť. Nemusíš sa ale hanbiť za svoju krásu. Mne je to sympatické ako si sebavedomá, len pozor na mieru pri komunikácii a aby na tim nestála celá váha lebo to bude vyzerať ako keby to bola jediná tvoja hodnota. Nemusíš byť menej atraktívna. Správny partner nebude odradený tým, že si pekná. Skôr bude dôležité, aby mal dostatok sebavedomia a aby ho zaujímala aj tvoja osobnosť.
Nuž máš to ťažké.
No tu ti veľmi nepomôžeme, môžeme ti akurát ponúknuť Unbelhofena, ten je zatiaľ voľný. Hádam by sa obetoval 🤔
Nuž máš to ťažké.
No tu ti veľmi nepomôžeme, môžeme ti akurát ponúknuť Unbelhofena, ten je zatiaľ voľný. Hádam by sa obetoval 🤔
@demodun 🤣🤣🤣 presneeee
On o takej sniva 🥰

Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.
@anonym_autor Mam 35, a mam cca taketo miery, a zo svojho okolia to nepovazujem ani za nic vynimocne. Ok, prsia su dane geneticky, ale na zvysok ti bohate staci 2-3x tyzdenne fitko a nenapchavat sa ako prasnica.
“ Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?”
Neviem, “my zvonka” skor nechapeme, ako moze byt niekto tak fixovany na svoj vzhlad a nic ine, ze si pripada ako drzitel nejakeho ultraspecialneho privilegia, na ktore nikto iny nedosiahne. Ak nie si troll na rozputanie diskusie, trochu mi to tak pripada.