Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?
Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?
Nikdy nezabudnem, ako tu bola pred rokmi diskusia, kde jedna uzivatelka pisala, ze ma 46 a ziadne vrasky.. dokonca dala aj fotku ako dokaz a vsetky baby jej tam pisali, ze vazne, ziadne vrasky, vyzera krasne, mlado, neviemco.. lenze to bola taka vyretusovana fotka, ze jej tam bol ledva vidiet nos 😀 takze ano, vrasky nebolo vidno ziadne.. takto nejako si predstavujem aj ja vsetky tie 45+ bezvraskave zeny 😉
@anonym_a63df8 ale zas vrásky majú aj 30-ročné, niekto má takú pleť, že okolo očí má vrásky už okolo tridsiatky. Ja mám napríklad 52 a vráskavá vôbec nie som, ale teda kožu mám už ochabnutú, už mi na koži vidno vek, tá štruktúra pleti je už iná, ale vrásky nemám a to som štíhla, nie je to tým, že by som mala tukom vyplnenú tvár.
@anonym_00dc79 to bude skôr tým,že v dnešnej dobe je úplne bežné,že majú deti 40 a viac ročné. A akosi zabúdajú,že pred rokmi bolo úplne bežné,že sa ženy stavali babkami viac-menej v 40tke. Mám kamošku tá sa stala babkou tesne po 40. Viem o tom, beriem to ako fakt.
@anonym_3debf4 áno, mne to občas zalichotí a občas nie, aj dcéra sa cíti blbo, lebo je mladá a nechce byť ako moja sestra. Potom často ľudia odomňa čakajú kotrmelce a neberú ohľad na moj vek, vidia, že dcéra samostatná, vnučka odrastená a stále ma s niečím zamestnávajú, lebo im príde, že nemám do čoho pichnúť, poď na dovolenku, na chatu, lyžovať, korčuľovať, bicyklovať, na koncert, párty, no ja už vek cítim a nevládzem čo sa odomňa očakáva, neakceptujú moj vek😁
@anonym_ee607e Tak teraz som odpadla. Kukla som foto pani, ktoru si oznacila. Pomyslela som si, ma 50 rokov. A kukam jej prispevok, ze ma 42 rokov a mysli si ako mlado vyzera. Tak zrejme takto si predstavuju, ze mladsie vyzeraju a v realite este starsie vyzeraju na svoj vek.
@anonym_7665e4 ved to, vsetci si myslia, ze vyzeraju mladsie. Ego. 🙂A povedz niekomu z rodiny, co sa tesi, ako vyzera mlado, ze ci nema zrkadlo. Tak ju nechas, nech sa tesi.
Kym im niekto bez nejakeho setrenia a ohladu na tvrdo nepovie pravdu a neposadi spat na zem. Ze vyzera presne na svoj vek. Vela ludi mozno vyzera v tvari ako tak mlado, ale aj to sa o par rokov zmeni, ale ked sa vyzlecu do plaviek, tak pravda bude neuprosna. Ochabnuta koza, spadnute brucho, zadok,... tvar este mozno 40tnicky ale telo 50tnika.
Ja neviem, tiez mam po 50, aj kil mam tolko. Obzru sa zamou aj mladsi, ale, pripada mi to take trapne, uz premyslam, ze nieco ine obliekat zacnem, aby som babkovskejsie vyzerala. 🙈🤣
@dadis Zavist? 😂😂😂 Logika ti teda ide 😁
@anonym_2d0f97 A prevo ti to teda vadi? Ako to ovplyvnuje tvoj zivot? Citis sa potom viac menejcenna alebo preco? Mne napriklad to je jedno. A je mi jasne, ze menej zien sa tu "chvali" nevychovanym deckom, zlym prijmom, chlapom, postavou, pletou, vlasmi. Akoby si si nevedela uvedomit, ze su ludia aj taki a taki.. a ti, co do diskusie prispeju, tak prispeju, lebo sa niekto pytal.. jedni maju lepsi plat, druhi lepsie vlasy, ine maju sikovne deti ale velky zadok..vyberas si z tych diskusii iba to, co ta stve :D Nikto nemoze mat vsetko dokonale, ale kazdy mame nieco dokonale 🫶. Nastastie
@anonym_autor myslím si, že vyzerám dobre, ale je obrovský rozdiel ako som od 42 do 46 zostarla.je tu veľa žien, ktoré vyzerajú naozaj dobre aj po 40 tke hlavne, ak sú štíhle.A potom tu je jedna po 50 tke, ktorá na to koľko má zákrokov vyzerá veľmi zle.
@anonym_autor myslím si, že vyzerám dobre, ale je obrovský rozdiel ako som od 42 do 46 zostarla.je tu veľa žien, ktoré vyzerajú naozaj dobre aj po 40 tke hlavne, ak sú štíhle.A potom tu je jedna po 50 tke, ktorá na to koľko má zákrokov vyzerá veľmi zle.
@anonym_36895e síce neviem o kom píšeš, ale podľa mňa tie zákroky nikomu neuberú vek. Akurát keď má 55, vyzerá stále na 55, len má možno menej vrások. Ale v tomto veku to už je jedno, či vyzerá na 55 s vráskami či bez, mladšia aj tak nebude.
@anonym_2d0f97 A prevo ti to teda vadi? Ako to ovplyvnuje tvoj zivot? Citis sa potom viac menejcenna alebo preco? Mne napriklad to je jedno. A je mi jasne, ze menej zien sa tu "chvali" nevychovanym deckom, zlym prijmom, chlapom, postavou, pletou, vlasmi. Akoby si si nevedela uvedomit, ze su ludia aj taki a taki.. a ti, co do diskusie prispeju, tak prispeju, lebo sa niekto pytal.. jedni maju lepsi plat, druhi lepsie vlasy, ine maju sikovne deti ale velky zadok..vyberas si z tych diskusii iba to, co ta stve :D Nikto nemoze mat vsetko dokonale, ale kazdy mame nieco dokonale 🫶. Nastastie
@dadis V prvom rade zavist nie je vlastnost, ktorou oplyvam. Nezvyknem. Nikdy a nikomu. Po druhe, ako mozem zavidiet, ked tie zeny nedali fotku a internet znesie? 😂 Som tu uz velmi dlho na to, aby som tu nezachytila par raz kauzu, kde nablyskany net zivot v realite bol nieco uplne ine. A po tretie, ako tu iz odoznelo, ludia maju tendenciu si prikraslovat fakty, je to prirodzene. A ja to beriem s humorom. Na povazenie je skor to, ze slovo zavist sa tu sklonuje casto, pritom je to iba zabavne forum, ktore zavriem a uz ani neviem, o com som citala 😆
Takze sa skor zamysli, preco na kazdu kktinu ludom pises, ze zavidia.
@anonym_36895e Ja tu tiez evidujem jednu pani, co je podla mna posadnuta svojim vzhladom, absolvovala uz asi kazdy esteticky zakrok, a za mna stale vyzera na svoj vek, mladsie vobec nie. Skor vyzera, ze ma mentalny problem so starnutim.
Raz tu bola taka vyzva kopec zien pridalo foto s poziadavkou nech im hadaju vek, to bolo komentarov 😁
Raz tu bola taka vyzva kopec zien pridalo foto s poziadavkou nech im hadaju vek, to bolo komentarov 😁
@sandrasstini Niektore sa riadne urazili a zmazali rychlo svoju foto 😀. Neviem ci niektore nemaju zrkadla doma, alebo preco si namyslaju, ze vyzeraju mladsie. Aj tu v tejto diskusii minenka sa spytala na vek, ocividne ma cez 50. A napise, ze ma 35. A este ze nemusis verit 😀. A neexistuje, ze ma 35. Este aj klamu niektore o veku.
@sandrasstini Niektore sa riadne urazili a zmazali rychlo svoju foto 😀. Neviem ci niektore nemaju zrkadla doma, alebo preco si namyslaju, ze vyzeraju mladsie. Aj tu v tejto diskusii minenka sa spytala na vek, ocividne ma cez 50. A napise, ze ma 35. A este ze nemusis verit 😀. A neexistuje, ze ma 35. Este aj klamu niektore o veku.
@anonym_7665e4 ja som sa pýtala na svoj vek? Už som tu sto krát napísala svoj vek
A že som tu napísala v tejto konkrétnejšie téme ,že mám 35 a čo veď to tu napísala každá jedna ,že jej hádajú minimálne o 15 rokov menej ,prečo akurát ja nemám pravdu
Jaaj jediná som to napísala čo mám fotku
A ja neklamem ,mám 35 a mám ,mám a mám !!!
Ja som sla do kolien, ked na mna zmurkalo v posilke nejake “stena”… mu hovorim, zarad spiatocku junior, medzi tebou a mojim synom je mensi vekovy rozdiel ako medzi tebou a mnou. Kukal jak puk, chudak mlady. Ci uz len mlady hladal nejaku starsiu netusim. Mam 42, som s tym uplne ok. Ale napr cinankovia maju taku DNA, ze tam zapru 20r v klude…
@diaamax ale máš nádhernú postavu, to bez debaty. To sa po 40-tke len tak nevidí.
@anonym_7665e4 ja som sa pýtala na svoj vek? Už som tu sto krát napísala svoj vek
A že som tu napísala v tejto konkrétnejšie téme ,že mám 35 a čo veď to tu napísala každá jedna ,že jej hádajú minimálne o 15 rokov menej ,prečo akurát ja nemám pravdu
@minenkaa Ano mas fotku, tak je blbe pisat, ze mas 35. Ine fotky nemaju tak nemozeme posudit. Ale mat fotku a pisat k nej nezmyselny vek je naozaj divne. A este, ze tak never 😀. No to by ti veru nikto neuveril.
@minenkaa Ano mas fotku, tak je blbe pisat, ze mas 35. Ine fotky nemaju tak nemozeme posudit. Ale mat fotku a pisat k nej nezmyselny vek je naozaj divne. A este, ze tak never 😀. No to by ti veru nikto neuveril.
@anonym_7665e4 ved aký sprostý človek by musel byt ,aby tomu veril
@anonym_7665e4 ved aký sprostý človek by musel byt ,aby tomu veril
@minenkaa Asi tak
@anonym_36895e síce neviem o kom píšeš, ale podľa mňa tie zákroky nikomu neuberú vek. Akurát keď má 55, vyzerá stále na 55, len má možno menej vrások. Ale v tomto veku to už je jedno, či vyzerá na 55 s vráskami či bez, mladšia aj tak nebude.
@anonym_2d344e veď to taký vraskavy krk, ruky pehave a líca s vráskami a myslí si stále, že je cicamica.Asi má dobré sebavedomie🤪
@anonym_7665e4 podľa mňa je choré ,aby si nejaká zena v päťdesiatke myslela,že vyzerá ako 30-35 ročná,stratu hormónov nik neoserie a nezachráni ani plastika
@minenkaa Suhlasim
@minenkaa mne slo sice iba o diskusiu a zadany uz som a naviac niesi vobec ale vobec moj typ. Ale vyjadrim sa ak mozem. 35rokov mozno mas, mozo si to mysis ze mas, ale vyzeras daleko cez 50. a to nieje urazka ale moj postreh chlapa co bude mat 50
@minenkaa mne slo sice iba o diskusiu a zadany uz som a naviac niesi vobec ale vobec moj typ. Ale vyjadrim sa ak mozem. 35rokov mozno mas, mozo si to mysis ze mas, ale vyzeras daleko cez 50. a to nieje urazka ale moj postreh chlapa co bude mat 50
@anonym_autor ale ty si to nepochopil?
Ja som si vedomá svojho veku ,išlo o to ,že tu všetky píšu bez fotky ,ako dobre vyzerajú a o koľko menej rokov im ľudia hádajú ,tak prečo by som to ja nemohla napísať lebo ukazujem svoju tvar adekvátnu veku?
@anonym_autor aj mudry som, aj pekny som ... ;) teda aspon si to myslis,... kdeze to zaznelo? Vlastnu fotku si pre istotu nedal, ale druhych kritizujes. Nemyslim si, ze je zvedava na tvoj nazor akoze "chlapa", moze jej byt ukradnuty ty "krasavec".
Slovenky nie sú žiadne Azijčanky, aby reálne vyzerali o 10 rokov mladšie a už vonkoncom nie o 15 a viac. Buď chýba sebakritika, alebo je najvyšší čas navštíviť oftalmológa.
@anonym_autor - väčšina slovenských mužov nielenže vyzerá na svoj vek, ale o 5-10 rokov staršie. Takže milý pánko, čo má 50 a myslí si, že vyzerá ani nie na 30, ak máš vodičský prosím ťa navštív najbližšieho oftalmológa, nie je bezpečné šoférovať, keď dobre nevidíš.
@sandrasstini zase zeny su tu velmi "mile" a predbiehali sa ktora napise vacsie cislo. Co si budeme klamat 😏
@dadis V prvom rade zavist nie je vlastnost, ktorou oplyvam. Nezvyknem. Nikdy a nikomu. Po druhe, ako mozem zavidiet, ked tie zeny nedali fotku a internet znesie? 😂 Som tu uz velmi dlho na to, aby som tu nezachytila par raz kauzu, kde nablyskany net zivot v realite bol nieco uplne ine. A po tretie, ako tu iz odoznelo, ludia maju tendenciu si prikraslovat fakty, je to prirodzene. A ja to beriem s humorom. Na povazenie je skor to, ze slovo zavist sa tu sklonuje casto, pritom je to iba zabavne forum, ktore zavriem a uz ani neviem, o com som citala 😆
Takze sa skor zamysli, preco na kazdu kktinu ludom pises, ze zavidia.
@anonym_2d0f97 Ja kazdemu nepisem, ze zavidia, pisem to tebe. A nepresvedcila si ma, ze nie. Je to mozno zabavne forum, ale stale dost anonymne, aby mali ludia problem zverejnit svoje fotky. (ty mas problem prispiet aj pod svojim nickom, tak sa prosim necuduj). Ja ked som tu zverejnila svoje fotky, tak som ich aj v ten den mazala, pridavala som ich iba pre ten ucel a nechcem, aby si ich niekto dohladal. Verit tym zenam predsa nemusis, ale pisat tu, ze kazda na koniku zaraba 5 tisic eur, vyzera o 15 rokov mladsie a ma dokonale dieta.. je take trapnucke.. su zeny, co vyzeraju mladsie - to je fakt.
@anonym_autor A hlavy mate kde? Vsak vrasky su na tvarach.

@diaamax ako ok štíhla si, ale zas nejako mladistvo nevyzeráš.
@anonym_ee607e Tak teraz som odpadla. Kukla som foto pani, ktoru si oznacila. Pomyslela som si, ma 50 rokov. A kukam jej prispevok, ze ma 42 rokov a mysli si ako mlado vyzera. Tak zrejme takto si predstavuju, ze mladsie vyzeraju a v realite este starsie vyzeraju na svoj vek.