icon

Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?

23. mar 2026

Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?

alenka58
24. mar 2026
@anonym_2d0f97

Klasicky kon, kazda vyzera o 20r mladsie. 😂😂😂😂
Toto tu je studnica dokonalych.
Vyzeraju mlado, zarabaju tisice, doma maju alfasamcov v posteli s 20 cm pindurmi (vid ine temy) dokonale deti a domy a psy.
Toto je lepsie jak standup.

@anonym_2d0f97 😅😅😅 úplne trefne napísané

eva8
24. mar 2026

Zienky, ale ako ste sa citili, ked ste zistili, ze fakt starnete? 😃
Ja som spokojna, len sem-tam ma trosku pichne pri srdiecku - taky nedefinovatelny pocit. Zeby nostalgia? (V zivote mam ine zalezitosti, nez sledovat svoje starnutie)

autor
24. mar 2026
@eva8

Ja som spokojna, len sem-tam ma trosku pichne pri srdiecku - taky nedefinovatelny pocit. Zeby nostalgia? (V zivote mam ine zalezitosti, nez sledovat svoje starnutie)

@eva8 ja som s tym uplne v pohode, minuly rok sa mi zacali objavovat prve sediny na brade a to ma zaskocilo. Vo vlasoch ich je uz zopar ale nieje to velmi vidiet.

dadis
24. mar 2026
@eva8

@eva8 Poviem si, ze kazdy starne a kazdemu sa pocitaju roky rovnako, nespravodlive je to len voci tomu, komu nebolo starnutie dopriate.

eva8
24. mar 2026
@anonym_autor

@eva8 ja som s tym uplne v pohode, minuly rok sa mi zacali objavovat prve sediny na brade a to ma zaskocilo. Vo vlasoch ich je uz zopar ale nieje to velmi vidiet.

@anonym_autor na brade?

anonym_2d344e
24. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na brade? ty si muž?

autor
24. mar 2026
@anonym_2d344e

@anonym_autor na brade? ty si muž?

@anonym_2d344e samozrejme.

anonym_b5083c
24. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2d344e samozrejme.

@anonym_autor Dobehol si vsetky, co si mysleli, ze si zena. Ale neboj, fyzikalne zakony veku platia aj na teba.

sticker
autor
24. mar 2026
@anonym_b5083c

@anonym_autor Dobehol si vsetky, co si mysleli, ze si zena. Ale neboj, fyzikalne zakony veku platia aj na teba.

@anonym_b5083c ale nedobehol, o to mi vobec neslo. Ale je to tak, za posledne asi 3 roky sa stretavam s tym ze mi ludia hadaju okolo, ci dokonca pod 30.

anonym_b5083c
24. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_b5083c ale nedobehol, o to mi vobec neslo. Ale je to tak, za posledne asi 3 roky sa stretavam s tym ze mi ludia hadaju okolo, ci dokonca pod 30.

@anonym_autor Vyborne, posielame klucenku. 🙂

anonym_2d344e
24. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a odkedy muži riešia to, na aký vek vyzerajú? Ale máš výhodu, nie? Vyzeráš na 30, máš 48, len snáď nemáš partnerku, ktorá má rovnako 48 a vyzerá na 55, to by už bolo blbé v tomto prípade.

anonym_b0d4ad
24. mar 2026
@anonym_e535b7

Mám pomaly rokov, tipujú mi menej, ale myslím ,že iba málinko, okolo 40. Určite nie 30, ani 35, zase som realista. Ale keď som mala 34, mysleli si ľudia, že som na VŠ. Cítim sa dobre v tom veku, v ktorom som. Už mám v paži veľa....

@anonym_e535b7 ja a moja mama ozaj vyzerame jak sestry 🥹🥹🥹

autor
24. mar 2026
@anonym_2d344e

@anonym_autor a odkedy muži riešia to, na aký vek vyzerajú? Ale máš výhodu, nie? Vyzeráš na 30, máš 48, len snáď nemáš partnerku, ktorá má rovnako 48 a vyzerá na 55, to by už bolo blbé v tomto prípade.

@anonym_2d344e nastastie to tak nieje. Manzelka ma 41 a vyzera samorejme mladsie, a zapojila sa tu aj do nasej debaty.

dadis
24. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2d344e nastastie to tak nieje. Manzelka ma 41 a vyzera samorejme mladsie, a zapojila sa tu aj do nasej debaty.

@anonym_autor Sak ukazte svoju spolocnu foto - ci vyzera od teb starsie, ked ty vyzeras pod 30 a ona na 35 😃

anonym_694b68
24. mar 2026

Neviem kolko mi typuju, mam 46, ale niektori sa cuduju ze mam 19 rocnu dceru 🙂. Ale zrkadlo neoklamem, po 45 uz vidiet, ze to ide dolu vodou 🤣

betulinka1
24. mar 2026

@anonym_autor mam 46 a typuju mi 35. Ved vy ste este mlada 🤣🤣🤣. Ale nastastie som zdedila super plet, Cize nemusim chodit na botox alebo tak. O plet ma mama učiteľa starat sa uz od puberty s nemala som ani klasicke vyrazky ale ja si stale myslim, ze je to skor genetika.

catherin4
24. mar 2026

Ja som na tom rovnako, tento rok budem mat 48 a tipuju mi 30. Nemam ziadne vrasky a sediny len kde tu, vlasy si nefarbim. Ja to mam preto, ze mam mastnu plet a ta starne pomalsie. Este sem-tam sa mi aj nejake akne vyhodi. Ked som mala 20+, mala som hrozne akne, vtedy mi mama povedala, pockaj ked budes mat 40 a nebudes mat vrasky, to potom ocenis. A ja som hovorila, ze chcem teraz vyzerat pekne a nie ked budem mat 40, to mi vtedy prislo ako strasne vzdialena buducnost. Asi v 27 som brala liek Aknenormin na akne, velmi to pomohlo. Konecne sa potom akne vyrazne stiahlo. A v tomto veku konecne vidim pozitiva mastnej pleti. Ja som vzdy vyzerala mladsie.

anonym_00dc79
24. mar 2026

Mám 48 a keď idem s 10 ročnou vnučkou a povie mi babka tak si všetci myslia že je to vtip, ani ich nepresvedčím, že je to fakt, neveria mi, myslia si, že si z nich robím srandu.
Dokonca aj susedia si myslia, že je moja, mám mladšieho partnera o 13 rokov.
Ja sa tým nechválim☝️ práveže ľuďom prídem divná, že trepem nezmysli a tak už ani nevysvetľujem, lebo viem čo by nastalo a vnučka mi radšej hovorí menom, tiež jej je to nepríjemné aby pozerali na mňa ako na zjavenie.

anonym_421459
25. mar 2026

65536

anonym_00dc79
25. mar 2026

Vnučka mi radšej hovorí menom a už nikoho neopravuje tiež, keď jej povedia na mňa že tvoja mama.. lebo nám to aj tak neveria, s dcérou máme 18 r rokov rozdiel a podobáme sa, myslia si a aj povedia, že sa so sestrou veľmi podobáme, máme identický smiech, vyjadrovanie, mýlia si nás učiteľky, trénerky..

diaamax
25. mar 2026

Ja som sla do kolien, ked na mna zmurkalo v posilke nejake “stena”… mu hovorim, zarad spiatocku junior, medzi tebou a mojim synom je mensi vekovy rozdiel ako medzi tebou a mnou. Kukal jak puk, chudak mlady. Ci uz len mlady hladal nejaku starsiu netusim. Mam 42, som s tym uplne ok. Ale napr cinankovia maju taku DNA, ze tam zapru 20r v klude…

anonym_ee607e
25. mar 2026

naozaj by som Vás všetky, čo píšete, že vyzeráte o 15r mladšie, chcela reálne vidieť... či si to len vy nenamýšľate a realita je trošku niekde inde... nie je hanba vyzerať na svoj vek.

anonym_3debf4
25. mar 2026
@anonym_00dc79

Mám 48 a keď idem s 10 ročnou vnučkou a povie mi babka tak si všetci myslia že je to vtip, ani ich nepresvedčím, že je to fakt, neveria mi, myslia si, že si z nich robím srandu.
Dokonca aj susedia si myslia, že je moja, mám mladšieho partnera o 13 rokov.
Ja sa tým nechválim☝️ práveže ľuďom prídem divná, že trepem nezmysli a tak už ani nevysvetľujem, lebo viem čo by nastalo a vnučka mi radšej hovorí menom, tiež jej je to nepríjemné aby pozerali na mňa ako na zjavenie.

@anonym_00dc79 to bude skôr tým,že v dnešnej dobe je úplne bežné,že majú deti 40 a viac ročné. A akosi zabúdajú,že pred rokmi bolo úplne bežné,že sa ženy stavali babkami viac-menej v 40tke. Mám kamošku tá sa stala babkou tesne po 40. Viem o tom, beriem to ako fakt.

dadis
25. mar 2026
@anonym_ee607e

naozaj by som Vás všetky, čo píšete, že vyzeráte o 15r mladšie, chcela reálne vidieť... či si to len vy nenamýšľate a realita je trošku niekde inde... nie je hanba vyzerať na svoj vek.

@anonym_ee607e Ale su taki ludia, ja verim, ze mozu tak vyzerat..ak by sem dali fotku, tak ich znesu pod zem, ze to nie je pravda, alebo ze to je upravena fotka. Aj moj ex ma 52 a nevyzera, jeho sestra pred 50 tiez vyzerala na 30 (nemala upravy - len kombinacia nizsieho vzrastu, dobreho drzania tela, stihlej postavy, peknych bielych zubov, zdravych vlasov a dobrej pleti)

anonym_a63df8
25. mar 2026

Nikdy nezabudnem, ako tu bola pred rokmi diskusia, kde jedna uzivatelka pisala, ze ma 46 a ziadne vrasky.. dokonca dala aj fotku ako dokaz a vsetky baby jej tam pisali, ze vazne, ziadne vrasky, vyzera krasne, mlado, neviemco.. lenze to bola taka vyretusovana fotka, ze jej tam bol ledva vidiet nos 😀 takze ano, vrasky nebolo vidno ziadne.. takto nejako si predstavujem aj ja vsetky tie 45+ bezvraskave zeny 😉

anonym_7665e4
25. mar 2026
@anonym_ee607e

@anonym_ee607e Aj ja by som chcela vidiet 😀. Lebo v realite som teda este nevidela zenu o 15 rokov mladsiu na svoj vek.

dadis
25. mar 2026
@anonym_a63df8

Nikdy nezabudnem, ako tu bola pred rokmi diskusia, kde jedna uzivatelka pisala, ze ma 46 a ziadne vrasky.. dokonca dala aj fotku ako dokaz a vsetky baby jej tam pisali, ze vazne, ziadne vrasky, vyzera krasne, mlado, neviemco.. lenze to bola taka vyretusovana fotka, ze jej tam bol ledva vidiet nos 😀 takze ano, vrasky nebolo vidno ziadne.. takto nejako si predstavujem aj ja vsetky tie 45+ bezvraskave zeny 😉

@anonym_a63df8 Ja si to pamatam, nebola to upravena foto

moonlight1210
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nuz, uz som videla rozne spolocne manzelske zaluby.

maryetta
25. mar 2026

Mne sa stali oba pripady. Ze mi tipovali viac. Aj vyrazne menej. Nuz... kazdy mame inu optiku.

anonym_ee607e
25. mar 2026
@diaamax

Ja som sla do kolien, ked na mna zmurkalo v posilke nejake “stena”… mu hovorim, zarad spiatocku junior, medzi tebou a mojim synom je mensi vekovy rozdiel ako medzi tebou a mnou. Kukal jak puk, chudak mlady. Ci uz len mlady hladal nejaku starsiu netusim. Mam 42, som s tym uplne ok. Ale napr cinankovia maju taku DNA, ze tam zapru 20r v klude…

@diaamax ako ok štíhla si, ale zas nejako mladistvo nevyzeráš.