icon

Oľutovali ste niekedy svoje tetovanie?

5. okt 2026

Tak ma zaujíma ... oľutovali ste niekedy tetovanie?
Mne sa moje stále páči, ale už som si párkrát vypočula že je moc veľké, že na žene to nevyzerá dobre a že o pár rokov ho budem ľutovať...
Tak ma zaujíma, či sa vám fakt stalo, že ste po čase svoje tetovanie prestali mať rady. Nie kvôli okoliu, ale že sa vám jednoducho zmenil vkus alebo pohľad na to.

Strana
z2
anonym_f6558b
•
6. okt 2026

To co su za odpovede ? Vsak otazka jasne smerovala len na ludi co tetovanie uz maju. Nie je to otazka ci chcete alebo nechcete tetovanie a preco. Uz sa naozaj musia vsetci pchat vsade , hlavne tam kde nemaju k tomu vôbec co povedat pretoze sa to ich ani netyka 😆

pralinka25
•
6. okt 2026

Mňa fascinuje potreba napísať nie na túto otázku a za tym dodať lebo žiadne nemám. Naco sa vyjadruje niekto kto tetovanie nemá. Nechápem tu potrebu za kazdu cenu napísať príspevok niekam keď sa ma to nijako netýka.

pralinka25
•
6. okt 2026
@anonym_f6558b

To co su za odpovede ? Vsak otazka jasne smerovala len na ludi co tetovanie uz maju. Nie je to otazka ci chcete alebo nechcete tetovanie a preco. Uz sa naozaj musia vsetci pchat vsade , hlavne tam kde nemaju k tomu vôbec co povedat pretoze sa to ich ani netyka 😆

@anonym_f6558b tvoju odpoveď som si vsimla az ked som odoslala svoju. Presne. Nechápem ani ja.

luizina
•
Včera o 01:17

@anonym_autor nikdy som to neolutovala, kazde moje tetovanie ma pre mna osobny vyznam a dokonca este mozno par doplnim.

anonym_dcbe07
•
Včera o 18:43

Každé tetovanie som si doniesla z nejakého kúta sveta miesto magnetky, takže nie 😁 Posledné mám z LAS Vegas 🩷

anonym_23c193
•
Autor odpoveď zmazal
•
Strana
z2