Oľutovali ste niekedy svoje tetovanie?
Tak ma zaujíma ... oľutovali ste niekedy tetovanie?
Mne sa moje stále páči, ale už som si párkrát vypočula že je moc veľké, že na žene to nevyzerá dobre a že o pár rokov ho budem ľutovať...
Tak ma zaujíma, či sa vám fakt stalo, že ste po čase svoje tetovanie prestali mať rady. Nie kvôli okoliu, ale že sa vám jednoducho zmenil vkus alebo pohľad na to.
Ja tetovanie nemám, ale v mojom okoli si väčšina ľudí dáva tetovania odstrániť
Nie,žiadne nemám. A neľutujem.
Nie, neoľutoval ani nikdy neoľutujem. Laserové odstránenie tetovania je ako rozvod - dôkaz, že si dnes ľudia nevedia stáť za svojim slovom.
@anonym_autor nie nikdy. 🙂 Žiadne nemám (ani mať nebudem), tak nemusím nič ani ľutovať.
Nie a predpokladám že ani nebudem, sú ako mapa môjho života, každé ma nejaký zmysel a to prvé som si dala asi pred 18timi rokmi a teraz mám už 15 a nie som na konci
@anonym_autor ľutujem jedno ,že nemám dosť peňazí na to ,aby som bola viac potetovana
ano, som v procese odstranovania... dala som si ho ako 18-rocna, rodicia mali pravdu 😀
@anonym_autor prvé som si dávala robiť uz cca 27rokov dozadu,nikdy som nelutovala -práve naopak mam naň peknú spomienku.
Nie , na moje potetovane nohy som dokonca neraz dostala Kompliment od babiciek🤭🤭🤭
@anonym_autor nelutujem, ale mozno nieco z mladosti by som lutovala. Kazdopadne - da sa to odstranit, takze by som si s tym hlavu nelamala. A nazory druhych ti mozu byt vies kde - ved si si to davala pre seba, nie pre druhych, ze?
Nie, aj keď dnes už by som si ho dala spraviť trošičku inak (motív aj miesto by zostali), tak neľutujem... v okolí mám naozaj veľa a veľmi potetovaných ľudí, ale iba pár z nich si dali niečo pretetovať, väčšinou lebo to bolo nekvalitne spravené... takže čo fakt odporúčam premyslieť, je dobrý výber tatéra
Mám jedno čo by som inak dala urobiť alebo vôbec ale čo už, je na takom mieste že ho nevidím takže zabúdam že ho mám 😆
Nie. Dala som si v 18 tke a zaroven aj piercing do pupku. Doteraz mam obe a odstranit nechcem. Mam tesne pred 50 tkou
Nepacia sa mi potetovane zeny. Asi sa mi sprotivili, ked som casto pozerala na nemeckej stanici serial, ako si buduce mladuchy vyberali v salonoch svadobne saty. Cim tucnejsia, tym viac potetovana. A kazda saty s holym chrbatom. Nevkusne. Potetovana slanina .
@anonym_autor Vôbec, ale ja mám všetky tri malé a na miestach, ktoré viem v prípade potreby zamaskovať oblečením. A ak sa raz znova nechám tetovať, tiež vyberiem podobnú veľkosť a miesto. Sú akcie, na ktoré sa tetovanie proste nehodí.
@anonym_autor bolo to tvoje slobodné rozhodnutie, nemáš čo ľutovať. Treba však počítať s tým, že každý má právo sa slobodne k tomu vyjadriť, ak sa mu to nepáči. Pri cudzích ti to môže byť šumafuk, ale ak sa k nim slobodne vyjadrí muž tvojich snov, že sa mu to nepáči, budeš musieť jeho slobodný názor akceptovať.
Ked som bola mlada, boli moderne cinske napisy a tesne nad zadkom rozne ornamenty, to si teraz neviem predstavit mat 🙂
neznasam tetovania, cim som starsia, tym viac sa mi to nepaci, chvalabohu nikto v mojom okoli to nema, nemusim sa na to pozerat dennodenne
na cudzich obcas cumim, co za hrôzy to maju po tvari, krku a podobne, ale mozem sa akurat tak na tom pobavit a to je vsetko - ich telo, ich volba
a pripomenulo mi to tento vtip:
V autobuse sa potetovaná slečna oborí na babičku:
„No čo čumíte, babka? Za vašich čias asi tetovania neboli, čo?“
Babka na ňu pokojne:
„Ale, dievča moje… Za mojich čias som 30 rokov žila v Ázii a potom v Prahe učila čínštinu na univerzite. Len mi nejde do hlavy, prečo máš na krku tými čínskymi znakmi vytetované:
Po rozmrazení znova nezmrazovať.‘“
Ked som bola mlada, boli moderne cinske napisy a tesne nad zadkom rozne ornamenty, to si teraz neviem predstavit mat 🙂
@la_dolce_vita
teraz su moderne obrovske obrazky na stehnach, alebo tie rukavy
ja som dnes uplne iny clovek ako som bola ked som mala 20, neverim, ze sa tym babam budu o tridsat rokov pacit rovnake veci
a ked budu mat nieco taketo napriklad na nohe...
@la_dolce_vita
teraz su moderne obrovske obrazky na stehnach, alebo tie rukavy
ja som dnes uplne iny clovek ako som bola ked som mala 20, neverim, ze sa tym babam budu o tridsat rokov pacit rovnake veci
a ked budu mat nieco taketo napriklad na nohe...
@anonym_707243 suhlasim s tebou. Ja sama mam jedno decentne tetovanie, aby to nevyznelo, ze len kritizujem, ale toto je pre mna uz prilis. Krasne nohy nebudu navzdy krasne co sa tyka koze a celulitidy a ako to bude potom vyzerat si neviem predstavit..
Nepacia sa mi potetovane zeny. Asi sa mi sprotivili, ked som casto pozerala na nemeckej stanici serial, ako si buduce mladuchy vyberali v salonoch svadobne saty. Cim tucnejsia, tym viac potetovana. A kazda saty s holym chrbatom. Nevkusne. Potetovana slanina .
@anonym_8d0981
viem si to predstavit, je to nesmierne odpudive zvlast s takym jemnym peknym oblecenim
ja mam chut ich umyt, mi pridu strasne spinave tie telá potetovane 🙂
@anonym_autor nie,lebo nemam ani mat nebudem. tetovanie je velmi vulgarny sposob zviditelnovania sa a takmer vzdy je za tym nejaky komplex🙂

Nie