Páčia sa mužom ženy s dlhými nohami?
Ahojte. Vzdy sa muzom pacili dlhonohe zeny, teda aspon co si pamatam. Je to tak aj teraz? V sucastnej dobe, kedy je plny zien ku ktorym maju chlapi vzhladat.. Ale preco su skoro vsetky take tie s kratkymi nohami v pomere k telu? vy ste si to nevsimli?
Kde si robil tento prísny výskum, na TikToku počas sedenia na záchode? Mňa by len zaujímalo, z akej výšky padol tebe ten tvoj pomer rozumu k telu, keď si písal tento príspevok. 😂
Tak vzhladom na to, ze par tisicroci boli nohy zahalene dlhymi satami, suknami po zem, a odhalene byvali krk, dekolt a ruky, tazko povedat, ze si muzi vyberali podla noh.
Skor sa ospevovala tvar, vlasy, poprsie, krk, nezne ramena a rucky.
Ak riesili zenu podla noh, tak podla velkosti chodidla. Co sa premietlo aj to rozpravky o Popoluske.
Ale najcastejsia vec, co muzi takmer vzdy podvedome riesia ako atraktivnu crtu je pomer pas-boky. Nemusi byt extra rozdiel, ale aspon daky musi byt (sirsie boky ako pas).
Tak vzhladom na to, ze par tisicroci boli nohy zahalene dlhymi satami, suknami po zem, a odhalene byvali krk, dekolt a ruky, tazko povedat, ze si muzi vyberali podla noh.
Skor sa ospevovala tvar, vlasy, poprsie, krk, nezne ramena a rucky.
Ak riesili zenu podla noh, tak podla velkosti chodidla. Co sa premietlo aj to rozpravky o Popoluske.
Ale najcastejsia vec, co muzi takmer vzdy podvedome riesia ako atraktivnu crtu je pomer pas-boky. Nemusi byt extra rozdiel, ale aspon daky musi byt (sirsie boky ako pas).
@moonlight1210 no pri dnesnych bruchatych obeznych dievcatach dost problem, ved si zenichov nenajdu😄
Minule boli promocie v nasom meste, kopa dievcat pekne oblecenych, ale narazila som prave na skupinku bacul, a tie pasiska velke, tak o tieto sa asi muzi trhat nebudu?
Aj nízke ženy môžu mať dlhé nohy a vysoké zeny môžu mať krátke nohy. Je to o pomere trup/nohy a type postavy.
Ja mám 180 cm a gate kratšie ako 110 cm sú mi veľmi krátke. Kupujem tak 113 a viac, ak sa pošťastí 😂. Rifle 34, 36 na dĺžku. Ale mám pár kamošiek, ktoré sú rovnako vysoké a kupujú bežné veľkosti.
A naopak, mám aj kamošky krpky, ktoré majú dlhé nohy v pomere k trupu.
A asi nie úplne každému chlapovi sa páčia dlhé nohy. Tiež som si všimla trend krátkych nôh a veľkých zadkov, pritom tie ženy sú štíhle.
@tilly och,tieto silikony v zadkoch je ozaj hnus,driek stihli a zadok obrovsky a ze to ma byt sexi.
@moonlight1210 no pri dnesnych bruchatych obeznych dievcatach dost problem, ved si zenichov nenajdu😄
Minule boli promocie v nasom meste, kopa dievcat pekne oblecenych, ale narazila som prave na skupinku bacul, a tie pasiska velke, tak o tieto sa asi muzi trhat nebudu?
@anonym_6b4577 preco tak pejorativne o nich hovoris? Robi ti to radost?
Zenicha si najdu, o to sa zas nebojim. Mozno maju uzsi vyber, ale maju.
@anonym_6b4577 preco tak pejorativne o nich hovoris? Robi ti to radost?
Zenicha si najdu, o to sa zas nebojim. Mozno maju uzsi vyber, ale maju.
@moonlight1210 to nebolo pejorativne, to bolo ironicky na margo tvojej vety: "Ale najcastejsia vec, co muzi takmer vzdy podvedome riesia ako atraktivnu crtu je pomer pas-boky. Nemusi byt extra rozdiel, ale aspon daky musi byt (sirsie boky ako pas)".
Napisala si, ze nemusi byt extra rozdiel, ale daky byt musi. No nemusi, kto povedal, ze musi? Dnes je kopec baculatych zien, a frajerov maju
@moonlight1210 to nebolo pejorativne, to bolo ironicky na margo tvojej vety: "Ale najcastejsia vec, co muzi takmer vzdy podvedome riesia ako atraktivnu crtu je pomer pas-boky. Nemusi byt extra rozdiel, ale aspon daky musi byt (sirsie boky ako pas)".
Napisala si, ze nemusi byt extra rozdiel, ale daky byt musi. No nemusi, kto povedal, ze musi? Dnes je kopec baculatych zien, a frajerov maju
@anonym_6b4577 hm, to sme sa iba nepochopili.
Ta ironia s pejorativnym podtonom nebola potrebna.
Mám extrémne dlhé nohy a aj štíhle a áno, muži sú z toho celkom paf. Niektorí by som povedala to majú skoro až taký fetiš 😅 väčšinou sú to krpci 😅
@anonym_4c84b0 aj ja si ešte stále všímam, že muži sa radi otočia za dlhými nohami v krátkej sukni. A hlavne tí nizki 😅.
@nikoletta1712 aj moj manzel to ma presne takto. Dlhe nohy su to prve na co sa na zene pozera. Ja mam nohy dlhokanske, stihle, to bolo vobec prve co na mne zaregistroval. Nemat nohy ake mam, ani by o mna nezakopol:D Jasneze mozme argumentovat ze dolezita je vnutorna krasa, suhlasim. Ale bohuzial ta ani nedostane sancu sa prejavit, ak je zovnajsok nezaujimavy. Nastastie sa kazdy rodime s urcitym vkusom a preferenciou, takze sa “minu” aj tie ktorym dlhe nohy neboli doprate 🙂
@anonym_096e84 ja ti rozumiem. Aj môj muž je dolniak. Podľa mňa najprv videl moje nohy v minisukni až potom zvyšok tela 😂 a samozrejme, až keď mal toto spracované si všimol mňa ako osobu 🤭.
@anonym_4c84b0 To, či je o ničom, vôbec nezáleží odo mňa! 🌹
@hefo a od koho? Veď ty si to napisal

@hefo ale ja som neodpovedala tebe 😅 je mi jedno čo si ty myslíš 😅
@anonym_4c84b0 To, či je o ničom, vôbec nezáleží odo mňa! 🌹