icon

Podobáte sa na svojich rodičov? Aké črty ste zdedili?

30. mar 2026

Dnes ráno som pozerala teleráno a bola tam dcéra Zuzky Vackovej.Neuveritelne ako mala podobnú mimiku, ako si prehadzovala vlasy, intonacia, smiech ako jej mama.Tiez si uvedomujete, že sa podobate na rodičov, alebo máte rovnaké tiky, mimiku, niečo po nich?
Úplne ma to fascinovalo ako preberáme hlavne po mame spôsob života, povahu.Aku črtu máte po rodičoch najvýraznejšiu?

minenkaa
30. mar 2026

Ja čím som starsia tým viac som ako moja mama a moja mama je úplný jej otec ,aj ju volam občas jeho menom
Myslenie mám po fotrovi
Moje decko je moja kópia pohybmi a postavou po otcovi

autor
30. mar 2026
@minenkaa

Ja čím som starsia tým viac som ako moja mama a moja mama je úplný jej otec ,aj ju volam občas jeho menom
Myslenie mám po fotrovi
Moje decko je moja kópia pohybmi a postavou po otcovi

@minenkaa ja preberam zvyky v rodine a maniere mojej mamy otázky, kontrolu😝 po 40 tke do toho veku som si vždy hovorila, že budem pravý opak🤣Povahu mám mix, ale som silný extrovert ako otec tomu som rada.Syn bol do puberty silný mamanek citlivý teraz je dosť egoista po mužovi.Vyzororo je po mne veľké oči, husté vlasy.

d_ivana
6. apr 2026

@anonym_autor Výzorom sa podobám na oboch mojich rodičov, povahou ani na jedného. To bude tým, že som sa rýchlo odsťahovala.