Pôsobím teraz s novým výzorom lepšie?
Po predošlých komentároch som sa zamyslel a skúsil nové fotky prirodzenejšie a s miernym úsmevom 😁
Zaujíma ma úprimný prvý dojem — ako pôsobím teraz?
Čo sa zmenilo a čo by ste ešte zlepšili?
A šak to úplne iný chlap čo nevidíte?
@anonym_fc6f5d
To bude nejaky podvodník
@anonym_74ae2b Jasne ze ano...
Podľa mňa si catfish, čo by dávalo zmysel blokácie na reddite, neviem no.. Ak sa mylim, tak sorry.
@anonym_fc6f5d
To bude nejaky podvodník
@anonym_74ae2b Niesom podvodník ani catfish .... Na reddite som bol zablokovaný kvôli tomu že som pridal svoju fotku do viacerých skupín a dostával som reakcie ľudí typu BOT a o pár hodín som už účet nemal ... Som reálny človek a fotky sú všetky moje ....
@anonym_74ae2b Niesom podvodník ani catfish .... Na reddite som bol zablokovaný kvôli tomu že som pridal svoju fotku do viacerých skupín a dostával som reakcie ľudí typu BOT a o pár hodín som už účet nemal ... Som reálny človek a fotky sú všetky moje ....
@jaro555 haha, aj ti veríme
Prečo si bol zabanovaný na reddite? Alebo zabanovaná?
@anonym_fc6f5d Uz liezol vsetkym na nervy, ako chcel stale pocut, ze je pekny ...
@jaro555 ok, ak je tak ako vravíš, potom prepáč.🙂 Hudbu už nerobíš? Na videu máš príjemný hlas.
@jaro555 opytaj sa Pellegriniho, ten ma takychto rad😉
@anonym_e91f1d teba zasa nemá rád nikto🤡

@anonym_3ea3af spolok zúfalych 🐔🐔, čo viac dodať, netreba im venovat pozornosť Mňa by zaujímalo len to, prečo ho (alebo ju) zablokovali na reddite, je to čudné. Nemyslím si že je to real jeho fotka.. a že to vôbec je real fotka.
@anonym_fc6f5d
To bude nejaky podvodník