icon

Prečo majú byť ženy stále chudé?

Včera o 15:15

Ahojte tak sa zamýšlam že vlastne prečo musí byť každá žena chudá ? My sme v rodine síce z toho chudšieho rodu vždy som mala 178 CM a 53 kg ale dosť som chodila po psychiatriach kôli detstvu a pribrala som na 139 kg. Momentálne som celkom stabilizovaná, som na materskej ale nedarí sa mi nijako chudnúť,proste potrebujem sa starať o dieťa, v noci ledva spim ,varím manželovi starám sa o domácnosť a jednoducho by som si musela strážiť každú kalóriu čo prijmem už som raz chudla z takej váhy a schudla som na 68 lenže behom dvoch rokov som to mala naspäť a proste nebaví ma stále len si všetko odopierať a pozerať sa na to ako každý okolo mňa môže všetko zjesť kamoška aj sestra jedia denne aj 3 Milky čokolády, chrumky, tyčinky čipsy koláče a veľké porcie jedál a kokos nič a ja ? Len zjem jogurt navyše v kalorickych tabuľkách a už idem hore na druhý deň sa vážim a už hore 3 deka ...veľmi ma to trápi pretože áno vidím ako vyzerám a sa hanbím ale nejde to proste ...

Strana
z2
anonym_5d6395
Včera o 16:42
@anonym_da365e

@anonym_5d6395 pozri na gramatiku, to niekto jednoduchy nenapise a mindraky dnes letia, su sexy. 🙂

@anonym_da365e gramatika? nastuduj si nieco aj o toxickej maskulinite, sexizme, red pill, inceloch, misogynii a ucte k zenam..

enmery
Včera o 16:48
@anonym_da365e

Chlap ma mat 2 metre, urasteny, svalnaty, balit, robit v zahranici v 2 pracach, podnikatel, 4 firmy, zarabat, platit dovolenky, prepisovat na nu domy, stedry, starat sa o domacnost, starat sa o deti. Zena bude zena v domacnosti, ma pravo nepracovat cely zivot, porodit dnes tak 1 dieta a smie mat 140kg. 🙂 Trosku velmi easy a jednostranne, ci? 🙂

@anonym_da365e Chlape, ty by si potreboval psychiatra a vôbec si nie som istá, že je tvoj pohyb voľne bezpečný pre verejnosť. A hlavne pre ženy. Vyhýbaj sa nožom. A toho psychiatra som nemyslela ako urážku, ale toto tvoje psychické nastavenie voči ženám a rola obete OK VÔBEC NIE JE.

anonym_da365e
Včera o 16:49
@enmery

@anonym_da365e Chlape, ty by si potreboval psychiatra a vôbec si nie som istá, že je tvoj pohyb voľne bezpečný pre verejnosť. A hlavne pre ženy. Vyhýbaj sa nožom. A toho psychiatra som nemyslela ako urážku, ale toto tvoje psychické nastavenie voči ženám a rola obete OK VÔBEC NIE JE.

@anonym_5d6395 @enmery Staci, ak si to nastudujes ty. Ked si niekto spravi srandu z nejakeho zmyslania (vysoky, prachaty, stedry), tak je clovek hned incel? 🙂 Respekt sa zasluhuje a nedostava sa automaticky, len preto ze ma niekto ine pohlavie . Tolko sa tu kazdy den nadava na muzov a nikto nespomina misandriu. 🙂

anonym_5d6395
Včera o 16:52
@anonym_da365e

@anonym_5d6395 @enmery Staci, ak si to nastudujes ty. Ked si niekto spravi srandu z nejakeho zmyslania (vysoky, prachaty, stedry), tak je clovek hned incel? 🙂 Respekt sa zasluhuje a nedostava sa automaticky, len preto ze ma niekto ine pohlavie . Tolko sa tu kazdy den nadava na muzov a nikto nespomina misandriu. 🙂

@anonym_da365e uplne si zbytocny

anonym_da365e
Včera o 17:13
@anonym_5d6395

@anonym_da365e uplne si zbytocny

@anonym_5d6395 Teraz si mi to fakt ze natrela, skoro si ma rozplakala. 🙂

anonym_1d997e
Včera o 17:21
@anonym_827853

@anonym_autor

@anonym_827853 autorka má 140 kg, jej hodnota ako človeka sa samozrejme nemení, ale tu sa nebavíme o tom aký je ideál krásy a o tom čo "diktuje" spoločnosť, tu ide reálne o zdravie až život a morbídna obezita by sa nemala schovávať za body positivity

anonym_0872c6
Včera o 17:42

Toto beriem ze je tiež 140kg, možno viac.
Úprimne príde ti toto telo zdravé? (Dotyčna je influencerka takže ma forky verejné na ig)
Reálne nikto nevraví ze anorekticky sú správna voľba. Ale zdravé telo by nemalo vyzerať takto.
Prestaňte sa všetci s ťažkou obezitou tváriť, že to prišlo zo dňa na deň a bez dôvodu. To 1% čo má reálne zdravotné problémy je diametrálne niečo iné.
Pozri sa na ruky, nohy dotyčnej. Príde ti to OK?
Mne nie. A už ma nebaví ospevovanie obezity.
Nikto nechce od žien aby mali XS, ale tiež nie je normálne mat XXL. Dotyčna na fotografii bude mať problém s klbami, nerealna sanca na tehotenstvo a možno pokračovať donekonečna. A z praktického hľadiska... Fakt viackrát som musela sedieť niekde s ľuďmi, ktorí boli viac než obezni zaoberali viac ako 1 sedacie miesto, ale čo z toho ak máš vedľa miestenku a ty sedíš na pol zadku, že?😅
Okrem toho obezita by mala byť brana ako zvýšený faktor a poisťovne tak ako teoreticky alkohol, drogy by mali byť vnímané.

mandzula
Včera o 17:49

Nemaju byt chude, maju byt zdrave a to s obezitou dokopy proste nejde.

dadis
Včera o 17:51
@anonym_0872c6

Úprimne príde ti toto telo zdravé? (Dotyčna je influencerka takže ma forky verejné na ig)
Reálne nikto nevraví ze anorekticky sú správna voľba. Ale zdravé telo by nemalo vyzerať takto.
Prestaňte sa všetci s ťažkou obezitou tváriť, že to prišlo zo dňa na deň a bez dôvodu. To 1% čo má reálne zdravotné problémy je diametrálne niečo iné.
Nikto nechce od žien aby mali XS, ale tiež nie je normálne mat XXL. Dotyčna na fotografii bude mať problém s klbami, nerealna sanca na tehotenstvo a možno pokračovať donekonečna. A z praktického hľadiska... Fakt viackrát som musela sedieť niekde s ľuďmi, ktorí boli viac než obezni zaoberali viac ako 1 sedacie miesto, ale čo z toho ak máš vedľa miestenku a ty sedíš na pol zadku, že?😅
Okrem toho obezita by mala byť brana ako zvýšený faktor a poisťovne tak ako teoreticky alkohol, drogy by mali byť vnímané.

@anonym_0872c6 Naco tu preboha postujete tolko obeznych zien. Autorka hadam ma doma zrkadlo a sama sa vyjadrila, ze so sebou nie je spokojna. Nikde nepisala, ze sa jej obezita paci a citi sa v takom tele dobre. A mmch vobec nemusi vyzerat takto.. kila na kazdom vyzeraju inak..jedno v sebe vyriesene vsak ma, vyzerat tak nechce, uz iba najst motivaciu nieco s tym spravit..

anonym_c19c52
Včera o 17:53

Mat 130kg mi nepride vobec zdrave. Ja vidim niekedy malde babeny co maju aj polovicu rokov ako ja a maju aj tych 80-90kg a proste ta ich mobilita je teda dost otazna. 20r dievca aby chodilo vytahom lebo nevykde 2 poschodia po schodoch lebo aj ked ide po rovnom tak je zadychane to je smutne a nezdrave. A to nehovorm o ostatnych problemoch. To nie je o krase/vzhlade. To je o tom, ze sa dokazes ist prejst, vysantit sa s detmi. Sadnut na bike a ist s nimi niekam na turu a nezadusit sa pri tom. To je dojst do veku kedy sa budes moct tesit aj z tvojich vnucat. Neudrzujem si vahu koli tomu aby som bola hviezdou IG ale preto aby som mala dostojnu starobu a aby moje deti sa nemuseli o mna starat lebo sa nedokazem postavit na nohy a prejst 20metrov bez toho aby aom dostala infarkt

zunaf
Včera o 17:54
@anonym_0872c6

@anonym_0872c6 Ale veď obezita je zvýšený rizikový faktor pri životnom poistení rovnako ako fajčenie a nadmerné pitie. Ja neviem, kde v spoločnosti vidíš ospevovanie obezity. A keď už ide konkrétne o Lilku, ona nikdy nikde nepropaguje, že jej postava je ideál a tak by mali ženy vyzerať. Ona takto vyzerá a na svojom Instagrame fotí oblečenie pre plus size ženy. A sledovanie jej Instagramu je prudko dobrovoľné.

anonym_cb6979
Včera o 17:55
@anonym_0872c6

Autorka ženy nemusia byť chudé, stačí keď sú štíhle, alebo aspoň vyzerajú normálne. Nehovor mi, že na 140 sa vyjedla za pár týždňov. Určite to trvalo roky. Prečo ti v hlave nezablikala kontrolka, keď si mala uz 80 kg? Ja nechápem tieto výhovorky u ľudí ,ktorí vážia ako dvaja dospelý chlapi.
@anonym_827853 to nie su rozhodne žiadne baculky-tie dve modelky. Su to obezne ženy.
@anonym_0872c6 maximalne nechutne.

mandzula
Včera o 17:58
@anonym_0872c6

@anonym_0872c6 Ked uzatvaras zivotnu poistku, pytaju sa o.i. na vahu a aj fajcenie.

anonym_5c1686
Včera o 18:00

Ja sa vzdy dobre bavim na tom,ked poviem,ze som porodila 5deti.A len sa na mna pozru a kde by si ich vzala.
No ano,dnes je to take by som povedala aj trendy.Pred chlapom,kraska,stihla a pri chlapovi a mnohym staci aj 1 dieta a uz vlastne zena nemusi nic.A takto to dopadne.

anonym_0872c6
Včera o 18:17
@zunaf

@anonym_0872c6 Ale veď obezita je zvýšený rizikový faktor pri životnom poistení rovnako ako fajčenie a nadmerné pitie. Ja neviem, kde v spoločnosti vidíš ospevovanie obezity. A keď už ide konkrétne o Lilku, ona nikdy nikde nepropaguje, že jej postava je ideál a tak by mali ženy vyzerať. Ona takto vyzerá a na svojom Instagrame fotí oblečenie pre plus size ženy. A sledovanie jej Instagramu je prudko dobrovoľné.

@zunaf Lilka je smeračka, ktorá odsudzuje iných ľudí za to že sú iní od nej. Takže ja mam rovnaké právo súdiť ju za verejné sa prezentovanie. A keďže sa chúďa boji ze niekto z gay ľudí jej vezme muža. Tak už fakt nemám o nej inú mienku. Po ďalšie nič nerobí pre seba, roky sa vyžiera nezdravým jedlom, ktoré aj postuje a aj v realite je tým známa ako sa o seba stará.😀 To, že vyzerá milo neznamená, že aj je a ani, že to nepodporuje práve tým ako často rieši to aka je chúďa v nevýhode, že na 58 ci na akú veľkosť nemajú silonky bežne dostupné a ak, že sú drahšie! No lebo meter látky a 3metre asi podľa nej majú mať rovnakú hodnotu.😀 Podpora Shein a fastfashion je šialená. A pritom čo? Stačilo by keby sa naozaj seba starala a schudla aspoň na polovicu, lebo to ze na seba dá kremik ju krajšou nespraví. Ved už vyzerá ako reklama na Michelin gumy. A ano, pri poistke sa na to prihliada ale žiaľ verejné zdravotníctvo nie. A môžme pokračovať donekonečna.
A propagácia? Všade najmä z modelingu a toho, že sa "zázračné" kvôli týmto osobám zväčšujú parametre veľkosti. Prečo asi? Toto je trend ktorý je šialene nebezpečný.

autor
Včera o 18:39
@anonym_0872c6

@zunaf Lilka je smeračka, ktorá odsudzuje iných ľudí za to že sú iní od nej. Takže ja mam rovnaké právo súdiť ju za verejné sa prezentovanie. A keďže sa chúďa boji ze niekto z gay ľudí jej vezme muža. Tak už fakt nemám o nej inú mienku. Po ďalšie nič nerobí pre seba, roky sa vyžiera nezdravým jedlom, ktoré aj postuje a aj v realite je tým známa ako sa o seba stará.😀 To, že vyzerá milo neznamená, že aj je a ani, že to nepodporuje práve tým ako často rieši to aka je chúďa v nevýhode, že na 58 ci na akú veľkosť nemajú silonky bežne dostupné a ak, že sú drahšie! No lebo meter látky a 3metre asi podľa nej majú mať rovnakú hodnotu.😀 Podpora Shein a fastfashion je šialená. A pritom čo? Stačilo by keby sa naozaj seba starala a schudla aspoň na polovicu, lebo to ze na seba dá kremik ju krajšou nespraví. Ved už vyzerá ako reklama na Michelin gumy. A ano, pri poistke sa na to prihliada ale žiaľ verejné zdravotníctvo nie. A môžme pokračovať donekonečna.
A propagácia? Všade najmä z modelingu a toho, že sa "zázračné" kvôli týmto osobám zväčšujú parametre veľkosti. Prečo asi? Toto je trend ktorý je šialene nebezpečný.

@anonym_0872c6 prosím ťa keď ju nepoznáš ako môžeš mat takéto tvrdenia ??? Si jej sestra či ako ? Ani sa nedivím keď jej to niekto pošle ....

anonym_efda30
Včera o 18:40
@anonym_0872c6

@anonym_0872c6 kto je Lilka?

anonym_0872c6
Včera o 18:51
@anonym_autor

@anonym_0872c6 prosím ťa keď ju nepoznáš ako môžeš mat takéto tvrdenia ??? Si jej sestra či ako ? Ani sa nedivím keď jej to niekto pošle ....

@anonym_autor Žije v malom meste kde je známa a mame spoločný okruh. Takže sestra nemusím byť, ak niekoho nonstop stretávaš a ak to postuješ sama. Je mi jasné, že bude tvoja obľúbená, ale naozaj si potrebuješ toto brať ako príklad?

Ty namiesto riešenia mňa, rieš seba a neľutuj sa nad tým prečo je obezita taka strašne zle vnímaná. Lebo nepribrala si za týždeň ani za dva. Tak sa radšej nakopni a daj sa dokopy. Lebo ako môžeš byť plnohodnotnou mamou? Nehovor,že ťa to v ničom nikdy neobmedzuje. Tak držim palce nech namiesto riešenia vnútornej nespravodlivosti sa proti tomu postavíš čelom.

majlo1234
Včera o 19:52
@anonym_5c1686

Ja sa vzdy dobre bavim na tom,ked poviem,ze som porodila 5deti.A len sa na mna pozru a kde by si ich vzala.
No ano,dnes je to take by som povedala aj trendy.Pred chlapom,kraska,stihla a pri chlapovi a mnohym staci aj 1 dieta a uz vlastne zena nemusi nic.A takto to dopadne.

@anonym_5c1686 ale ved zena nemusi nic, ak nechce. Je to kazdeho slobodna volba. Ano, vyzierat sa nie je zdrave. Ale faktom ke, ze zeny sa zostahuju s muzickom, zacnu sa plne starat o vswtko, potom pribudnu deti a oni sa proste daju na poslednu kolaj.

ivicatolic
Včera o 20:03

@anonym_autor no, z jogurtu navyše určite taká nebudeš...👎👎👎

luccys
Včera o 20:14
@ivicatolic

@anonym_autor no, z jogurtu navyše určite taká nebudeš...👎👎👎

@ivicatolic "Priberam aj zo vzduchu"

ivicatolic
Včera o 20:17
@luccys

@ivicatolic "Priberam aj zo vzduchu"

@luccys 😂 áno, áno...aj z čistej vody

anonym_da365e
Včera o 20:18

autorka prebehni diskusie o chudnuti. Miesto rozmyslania, ako zjest 3 Milky naraz, alebo ci je nespravodlive nebyt chuda, sa skor zamysli, ci tvoje dieta nebude coskoro sirota, ked ta klepne infarkt z tej nadvahy 70-80kg... Ved to je ako keby si vlacila navyse dve 50kilove vrecia cementu. Cievy, vysoky tlak, klby v haji.

Strana
z2