icon

Prečo sú dnes tetovania také populárne?

Včera o 11:16

Prečo sú podľa Vás tetovania dnes tak populárne, vzhľadom na to, že miera tohto fenoménu je viditeľne čoraz väčšia?

Strana
z4
anonym_c4e0ef
Včera o 19:25
@nikoletta1712

@pr85 Kľudne aj celé telo, krk…Nemusí mu byť vidieť ani kúsok kože…Príde mi to také “ drsné”…Neviem to presne pomenovať…Jednoducho milujem na chlapoch tetovanie…

@nikoletta1712 takže drsné čo? Taky drsnak ti môže jednu peknú aj uvalit. Keď ti len toto chyba ku šťastiu, tak prosim. To je nejaká úchylka?

anonym_d17e65
Včera o 19:40
@anonym_c4e0ef

@nikoletta1712 takže drsné čo? Taky drsnak ti môže jednu peknú aj uvalit. Keď ti len toto chyba ku šťastiu, tak prosim. To je nejaká úchylka?

@anonym_c4e0ef jemine.. Každému sa paci daco ine.. Mne sa tiez viac paci fakt chlapi a nie tintitka chlapcekovske tvaricky.. Tiez mi strnisko pride muzne a "drsne"... A za to ze sa mi páči takato "drsnost" tak to vysperkujes do agresivity? Tak ako sa niektorym muzom viac pacia nevinne blondincky.. Tak iným vasnive rysavky..a co povieš, ze vasniva podvedie? Vyzor určuje povahu?

biba_18
Včera o 19:58
@anonym_c4e0ef

@biba_18 áno mohla. Ty nie? Rifle som mala z tuzexu.

@anonym_c4e0ef nevieš čítať? píšem že nie, my sme nemohli

anonym_e814ae
Včera o 20:18
@anonym_c4e0ef

@anonym_e814ae hej? No nehovor. Ja som už stará korčuľa, a nikto mi za sociku nekázal ako sa mam obliekať, správať, aky účes mam mat. Tak si nevymyslaj. Práve naopak, to v tejto dobe chodia mládež v rovnakom oblečení, rovnaké účesy, vyzerajú ako trtkovia. Česť výnimkám.

@anonym_c4e0ef ako stara korcula pisem starej korculi, ze nie, nemohli sme sa ani obliekat ako sme chceli, ved to pisem. A ziadne nalakovane nechty na strednej skole, kto prisiel trocha namalovany, poslali ho umyt.

anonym_628c9f
Včera o 21:05
@anonym_d17e65

@anonym_c4e0ef jemine.. Každému sa paci daco ine.. Mne sa tiez viac paci fakt chlapi a nie tintitka chlapcekovske tvaricky.. Tiez mi strnisko pride muzne a "drsne"... A za to ze sa mi páči takato "drsnost" tak to vysperkujes do agresivity? Tak ako sa niektorym muzom viac pacia nevinne blondincky.. Tak iným vasnive rysavky..a co povieš, ze vasniva podvedie? Vyzor určuje povahu?

@anonym_d17e65 cize vyzor absolutne nesuvisi s povahou? Dam si 666 vytetovat a budem chodit prvy na prijimanie? To je spravne?

valria
Včera o 21:10

@anonym_autor Lebo mhohí Slováci sú v podstate takí jednoduchší, ovplyvniteľní a nemajú vkus.

anonym_0acda3
Včera o 21:50
@anonym_6492ea

a úplne nejhoršie to vyzerá keď je tetovanie už staršie a už sa na koži tak "rozplýva"

@anonym_6492ea 😀

valria
Včera o 21:56
@anonym_e814ae

@anonym_c4e0ef ako stara korcula pisem starej korculi, ze nie, nemohli sme sa ani obliekat ako sme chceli, ved to pisem. A ziadne nalakovane nechty na strednej skole, kto prisiel trocha namalovany, poslali ho umyt.

@anonym_e814ae Pravda, žiadne rifle, výstredné farby, tričká s nápismi, make up, lak,farbené vlasy, fúzy....Riaditeľka poslala domov alebo vyhrešila. Boli sme gymnazisti v druhej polovici 80. -tok.

Strana
z4