Prečo sú ženy považované za nepochopiteľné pre mužov?
Pre mužov kolujú rôzne mýty o inom softvérovom nastavení žien, ako mužov. Muž je praktický, proste ide, spraví, vie čo chce, vykoná to. A ženy sa vraj riadia emóciami, robia néogické veci. Tým že niesom žena, tak si to neviem predstaviť ako žena funguje, chcel by som to na 24 hodín zažiť, aby som to chápal.
Ja som zástanca logického myslenia, ako vulkánci zo startreku že proste toto si myslím, tak to je, tak konám. Čo chcem urobiť to urobím. Čo nechcem urobiť (a niesom k tomu nútený okolnosťami) neurobím. Proste jasné áno alebo jasné nie. Žiadne možno, uvidíme a podobne.
Ženy majú zastierací manéver naťahovania času. S tym možno, uvidíme, nabudúce, je len získavanie času, tak ako to robia teroristi vo filmoch, že povedia niečo čo ani nieje len aby naťahivali čas. Špeciálni policajti zvykli povedať: To jsou bláboly, jenom natahují čas! … A tak to je aj zo životných skúseností že keď žena rázne nesúhlasila, ale povedala niečo v tom naťahovacom štýle, vždy to skončilo pri nie.
To potom mätie aj mužov, lebo sa stáva že muž radí mužovi, že jej nepíš lebo bude len horšie. Keď žena sa zrazu prestane ozývať, a tak muž chce vedieť čo sa deje a vypisuje jej. Muž radí mužovi ohladne žien. To by mali ženy povedať nie muži. Neni v tele ženy aby sa vyjadril. Ohladne toho náhodou akurát naskočí Reels kde nejaká mladá žena radí mužom, že ak žena neodpisuje, tak nech si nemyslia že mala vybytý, telefón, či nemala dáta, že vraj baby to velmi dobre vidia lebo sú vkuse nalepené na telefóne. A že chcú aby ich muž dobýval že poslal, dalšiu, a ďalšiu… Ale ak to nauzaj urobi, tak mu žena vynadá nech ho nebombarduje správami. Takže tá influencerka ani neporadila v mene žien, ale potrebovala si naháňať sledovanosť, a takéto hlúposti majú lepšiu sledovanosť ako rozumné vaci o hospodárení domácnosti a tak.
Ja som osobne mal takýto zážitok: po ghostnutí som zvykol napísať, odpoveď neprichádzala. Písal som postupne, pár dní, žiadna odpoveď. Ale keď som na ňu dal cigánsku kliatbu, v momente odpísala. Samozrejme rozčúlená ale odpísala. Čo je dôkaz že s telefónom má všetko v poriadku.
Takže ak je muž neatraktívny, tak ani sa do toho nepúšťať. Ženy fungujú tak že buď je záujem a podla toho sa aj správa. Proste aktívne komunikuje, a ani nedáva dôvod mužovi sa čudovať. A všetko ostatné čo sa tomu vymyká znamená nie. Len je to na 1000 spôsobov. Takže ak sa žena nechová k mužovi ako muž, tak je to automatický problém, nezáujem, proste nie.
@anonym_05aa6c čo sa kliatieb týka, áno je to detinské, a už som to bral ako srandu, že keď nepíše už je to jedno. Chcel som sa len urazene rozlúčit. Že sa mi porste ulaví ak jej vynadám alebo preklajem. Ani som nerátal že bude reagovat. Ale tým že reagovala, mi potvrdila to čo aj tá influencerka hovorila, že tie správy vidí. Tak kludne mohla povedať že končí a vybavené. A nie nechať to len tak.
Mohla, ale neurobila to, no a? Ludia nie su povinni robit veci tak ako si ty predstavujes ze by sa robit mali. Ty to musis respektovat a nevrtat sa v tom. Mnoho ludi to takto robi, lebo je to pre nich pohodlnesie, lahsie.
@anonym_05aa6c Ale čo je za tým lebo aha: Ak sa mne niekto nepáči, tak sa vôbec neprihovorím, nenapíšem, žiadna konverzácia nezačne. Ak som ja oslovený niekym kto sa mi nepáči, tak pri zoznamke nenastane match lebo to nepotvrdím, konverzácia ani nezačne. To je logické, a nie že začnem a potom budem špekulovať že ghosting. To je na čo dobré? A keď som oslovení niekym kto sa mi nepáči mimo zoznamky tak jasne dávam najavo nezáujem, takže opäť sa ani nedostaneme do situácie o ktorej je reč v tejto téme.
@nepodarok ach ta logika vasa autisticka..
Baby nemajú gule
Sice sa hrajú na hrdinky ale povedať slušne na rovinu nemajú odvahu 🙂
Mohla, ale neurobila to, no a? Ludia nie su povinni robit veci tak ako si ty predstavujes ze by sa robit mali. Ty to musis respektovat a nevrtat sa v tom. Mnoho ludi to takto robi, lebo je to pre nich pohodlnesie, lahsie.
@anonym_05aa6c čo je ťažké na tom že napísať že už nemá záujem a končíme komunikáciu? Však vkuse ťukajú do mobilu. To je skoro nič. Nieje to žiadne extra zdržanie či čo.
Baby nemajú gule
Sice sa hrajú na hrdinky ale povedať slušne na rovinu nemajú odvahu 🙂
@anonym_64f3ce Veď nerobí nič nebezpečné, tak prečo že nemá odvahu. Nejde skákať s padákom, ale iba sa vyjadriť že naša komunikácia končí.
@anonym_64f3ce Veď nerobí nič nebezpečné, tak prečo že nemá odvahu. Nejde skákať s padákom, ale iba sa vyjadriť že naša komunikácia končí.
@nepodarok to ja viem ale väčšina je takých
Nechcú byt v neprijemnej situácii,tak miesto charakteru zahraju kapra🙂
Keďže ty ich neprevychovas,tak nech ta to netrápi
Zabity cas pisanim randenim co k ničomu nevedie k tomu jednoducho patrí 🫣
@anonym_58050b treba byť ekologický. V podstate len triedim odpad a dávam ho tam kam patrí (za finančnú odmenu). Ja len hovorím že akurát v TV bolo jak sa utápajú ludia v jazerách. Ja sa nezvyknem utopiť. Len jak spomínali že ísť k vode, a v telke akurát išla reportáž o chodení k vode.
@nepodarok utopit sa da len raz, vsimol si si? Druhy pokus uz nebude
Zahoractina dnes pri baleni uz neleti? Musis robit nedobytneho, tajomneho, nad vecou, neozyvat sa, potom budu volat zeny tebe.
@anonym_5c7559 trt makový,jemu nikdy

@nepodarok v zivote vacsiny ludi sa to takto deje neustale pri zoznamovani. Je to uplne prirodzena vec, nikto tym nic nesleduje, moze tam byt viac veci, lutost, zvedavost, slusnost.. snaz sa vsetko neanalyzovat a brat to tak ako to je.
@anonym_05aa6c Ale čo je za tým lebo aha: Ak sa mne niekto nepáči, tak sa vôbec neprihovorím, nenapíšem, žiadna konverzácia nezačne. Ak som ja oslovený niekym kto sa mi nepáči, tak pri zoznamke nenastane match lebo to nepotvrdím, konverzácia ani nezačne. To je logické, a nie že začnem a potom budem špekulovať že ghosting. To je na čo dobré? A keď som oslovení niekym kto sa mi nepáči mimo zoznamky tak jasne dávam najavo nezáujem, takže opäť sa ani nedostaneme do situácie o ktorej je reč v tejto téme.