icon

Prečo sú ženy považované za nepochopiteľné pre mužov?

nepodarok
Dnes o 14:52

Pre mužov kolujú rôzne mýty o inom softvérovom nastavení žien, ako mužov. Muž je praktický, proste ide, spraví, vie čo chce, vykoná to. A ženy sa vraj riadia emóciami, robia néogické veci. Tým že niesom žena, tak si to neviem predstaviť ako žena funguje, chcel by som to na 24 hodín zažiť, aby som to chápal.

Ja som zástanca logického myslenia, ako vulkánci zo startreku že proste toto si myslím, tak to je, tak konám. Čo chcem urobiť to urobím. Čo nechcem urobiť (a niesom k tomu nútený okolnosťami) neurobím. Proste jasné áno alebo jasné nie. Žiadne možno, uvidíme a podobne.

Ženy majú zastierací manéver naťahovania času. S tym možno, uvidíme, nabudúce, je len získavanie času, tak ako to robia teroristi vo filmoch, že povedia niečo čo ani nieje len aby naťahivali čas. Špeciálni policajti zvykli povedať: To jsou bláboly, jenom natahují čas! … A tak to je aj zo životných skúseností že keď žena rázne nesúhlasila, ale povedala niečo v tom naťahovacom štýle, vždy to skončilo pri nie.

To potom mätie aj mužov, lebo sa stáva že muž radí mužovi, že jej nepíš lebo bude len horšie. Keď žena sa zrazu prestane ozývať, a tak muž chce vedieť čo sa deje a vypisuje jej. Muž radí mužovi ohladne žien. To by mali ženy povedať nie muži. Neni v tele ženy aby sa vyjadril. Ohladne toho náhodou akurát naskočí Reels kde nejaká mladá žena radí mužom, že ak žena neodpisuje, tak nech si nemyslia že mala vybytý, telefón, či nemala dáta, že vraj baby to velmi dobre vidia lebo sú vkuse nalepené na telefóne. A že chcú aby ich muž dobýval že poslal, dalšiu, a ďalšiu… Ale ak to nauzaj urobi, tak mu žena vynadá nech ho nebombarduje správami. Takže tá influencerka ani neporadila v mene žien, ale potrebovala si naháňať sledovanosť, a takéto hlúposti majú lepšiu sledovanosť ako rozumné vaci o hospodárení domácnosti a tak.

Ja som osobne mal takýto zážitok: po ghostnutí som zvykol napísať, odpoveď neprichádzala. Písal som postupne, pár dní, žiadna odpoveď. Ale keď som na ňu dal cigánsku kliatbu, v momente odpísala. Samozrejme rozčúlená ale odpísala. Čo je dôkaz že s telefónom má všetko v poriadku.

Takže ak je muž neatraktívny, tak ani sa do toho nepúšťať. Ženy fungujú tak že buď je záujem a podla toho sa aj správa. Proste aktívne komunikuje, a ani nedáva dôvod mužovi sa čudovať. A všetko ostatné čo sa tomu vymyká znamená nie. Len je to na 1000 spôsobov. Takže ak sa žena nechová k mužovi ako muž, tak je to automatický problém, nezáujem, proste nie.

Strana
z2
anonym_224113
Dnes o 14:55

Ah ty moj unbeholfen 🙈

anonym_5c7559
Dnes o 15:01

Zahoractina dnes pri baleni uz neleti? Musis robit nedobytneho, tajomneho, nad vecou, neozyvat sa, potom budu volat zeny tebe.

yellowunicorn
Dnes o 15:03

bože furt dookola ako pokazená platňa... ženy, na ktoré sa ty zameriavaš, ťa nechcú lebo máš 200 kíl a vyberáš kontajnery... ale to že ti tu už 1000x napísali aby si sa zmenil alebo hľadal seberovnú tak to ani bohovi...

anonym_5c7559
Dnes o 15:05
@yellowunicorn

bože furt dookola ako pokazená platňa... ženy, na ktoré sa ty zameriavaš, ťa nechcú lebo máš 200 kíl a vyberáš kontajnery... ale to že ti tu už 1000x napísali aby si sa zmenil alebo hľadal seberovnú tak to ani bohovi...

@yellowunicorn sa smejes. Ale ak pride koniec sveta, vyhra ten, co bude pri kontajneri prvy.

andrejka2424
Dnes o 15:07

Že cigánsku kliatbu. Bacha na teba , ty sa fakt nezdáš 😂 Mali by sa tie tvoje obete , teda ženy uvedomiť a vo vlastnom záujme na to rande s tebou ísť .

anonym_545d06

Staci sa pozriet na nasich politikov a hned uvidis tych logicky zmyslajucich muzov, ktori vedia kontrolovat svoje emocie

yellowunicorn
@anonym_5c7559

@yellowunicorn sa smejes. Ale ak pride koniec sveta, vyhra ten, co bude pri kontajneri prvy.

@anonym_5c7559 tento komentár aj má nejakú logiku? Čo má koniec sveta s kontajnerom?

grimnir
Dnes o 15:08
@anonym_5c7559

@anonym_5c7559 Spomenul som si na jednu scénu z českej televízie, kde bezdomovec spadol do kontajnera počas živého vysielania.

anonym_5c7559
Dnes o 15:10
@yellowunicorn

@anonym_5c7559 tento komentár aj má nejakú logiku? Čo má koniec sveta s kontajnerom?

@yellowunicorn a aku logiku ma zlty jednorozec? 🙂

anonym_58050b
Dnes o 15:10

Prečítala som prvú vetu…. V tomto teple riešiť kktiny, to je ideál na nedeľu poobedie ako vyšité🤣 vezmi caky-paky, ťahaj dakde k vode a premyslaj nad nesmrteľnostou ježka 🤣 potom nám pustí diskusiu o tom…. Ale nie na celú stranu😂

nepodarok
autor
Dnes o 15:22
@anonym_5c7559

Zahoractina dnes pri baleni uz neleti? Musis robit nedobytneho, tajomneho, nad vecou, neozyvat sa, potom budu volat zeny tebe.

@anonym_5c7559 veď toto práveže robia ženy. Keby som to robil aj ja, tak by sa nedialo absolútne nič, lebo ženy ignorujú mňa, a ja ženy.

anonym_5c7559
Dnes o 15:23
@nepodarok

@anonym_5c7559 veď toto práveže robia ženy. Keby som to robil aj ja, tak by sa nedialo absolútne nič, lebo ženy ignorujú mňa, a ja ženy.

@nepodarok ale vidis, ako to funguje na teba? Ako im volas, lebo si nedockavy ...

nepodarok
autor
Dnes o 15:25
@andrejka2424

Že cigánsku kliatbu. Bacha na teba , ty sa fakt nezdáš 😂 Mali by sa tie tvoje obete , teda ženy uvedomiť a vo vlastnom záujme na to rande s tebou ísť .

@andrejka2424 nemusia, ale nech komunikujú. Stačí napísat: Nejdem na rande, niesi môj typ. Tak ako mi napísala po dvoch rande Lenka že ona chce iného muža. Oznámiť, nie také že ani neviem čo sa deje a len tak prerušia. Jak ten ghosting oné čo robá. Šag aj táto nech poví že namá zájem a vybavené.

nepodarok
autor
Dnes o 15:27
@anonym_545d06

Staci sa pozriet na nasich politikov a hned uvidis tych logicky zmyslajucich muzov, ktori vedia kontrolovat svoje emocie

@anonym_545d06 politici sú zvlášť kategória. Velmi čudne sa správajú. Nechcem aby sa tak správali. Ako keď bola chvílu tá úradnícka vláda. Tak by to malo vyzerať.

nepodarok
autor
Dnes o 15:28
@yellowunicorn

@yellowunicorn áno máš pravdu lebo pri armagedone nebudú ani v kontajneri “cennosti” ktoré viem speňažiť, využiť.

anonym_5c7559
Dnes o 15:30
nepodarok
autor
Dnes o 15:31
@grimnir

@anonym_5c7559 Spomenul som si na jednu scénu z českej televízie, kde bezdomovec spadol do kontajnera počas živého vysielania.

@grimnir ja som profík, mám rôzne palice, s rôznymi zakončeniami, aj teleskopickú ruku s osvetlením čo som si vyrobil. Mám nákladný kočík, s rôznymi úchytmi pre náradie, špagáty, drôty, igelitky. Som pripravený na (Z), kovosrot atď. Ja som kutil tak mám vymyslené prispôsobené pomôcky. Minule som na bicykli zobral 4 kovové zárubne. Na bicykli aj kočíku mám rôzne háčiky, rýchloupínaky, sťahivacie gumy, tvrdý drôt atď.

nepodarok
autor
Dnes o 15:34
@anonym_58050b

Prečítala som prvú vetu…. V tomto teple riešiť kktiny, to je ideál na nedeľu poobedie ako vyšité🤣 vezmi caky-paky, ťahaj dakde k vode a premyslaj nad nesmrteľnostou ježka 🤣 potom nám pustí diskusiu o tom…. Ale nie na celú stranu😂

@anonym_58050b v Kuchajde a Draždiaku sa utipili. Počul/a si o tom? Aj v Čunove aj Senci. Ja som vyzbieral za 2 igelitky (Z) cez 5€ som zarobil.

anonym_5c7559
Dnes o 15:34
@nepodarok

@grimnir ja som profík, mám rôzne palice, s rôznymi zakončeniami, aj teleskopickú ruku s osvetlením čo som si vyrobil. Mám nákladný kočík, s rôznymi úchytmi pre náradie, špagáty, drôty, igelitky. Som pripravený na (Z), kovosrot atď. Ja som kutil tak mám vymyslené prispôsobené pomôcky. Minule som na bicykli zobral 4 kovové zárubne. Na bicykli aj kočíku mám rôzne háčiky, rýchloupínaky, sťahivacie gumy, tvrdý drôt atď.

@nepodarok Preboha, fakt si myslis, ze toto chcu zeny pocut, ako ty profesionalne vyberas kontajnery? Si nepoucitelny.

nepodarok
autor
Dnes o 15:35

Balím jednu takú ženu teraz, a zo začiatku komunikovala celkom dobre. Aj na stretnutí nepovedala nič také že sa jej nepáčim, že končíme a pod. Po stretku už písala pomenej, a teraz úplne prestala. Načo toto robia? Mne keď sa nejaká nepáči tak s ňou ani nič neriešim. Že nič sa ani nezačne. To je logické. Mohla to urobit aj ona tak.

andrejka2424
Dnes o 15:39
@nepodarok

@andrejka2424 nemusia, ale nech komunikujú. Stačí napísat: Nejdem na rande, niesi môj typ. Tak ako mi napísala po dvoch rande Lenka že ona chce iného muža. Oznámiť, nie také že ani neviem čo sa deje a len tak prerušia. Jak ten ghosting oné čo robá. Šag aj táto nech poví že namá zájem a vybavené.

@nepodarok Ty im hlavne daj svätý pokoj a nikoho nepreklínaj. Iba tym potvrdiš, že si vytretý. To že nejakú začneš otravovať nie je randenie a nezaväzuje ju to k ničomu a už vôbec nie k tomu, aby ti odpisovala.

anonym_58050b
Dnes o 15:40
@nepodarok

@anonym_58050b v Kuchajde a Draždiaku sa utipili. Počul/a si o tom? Aj v Čunove aj Senci. Ja som vyzbieral za 2 igelitky (Z) cez 5€ som zarobil.

@nepodarok nepočula som. Čo to ma s tým spoločne? 🤔 to ako keby som ti napísala, že auto zrazilo chodcu, tak nevyjdem z domu🙈 a plastovky kvitujem. Aj moja dcéra ich zbiera po ceste zo skoly. Pred domom ich zaviaže v taške a okoloidúci si ich vezmú a premenia na €.

jogy1984
Dnes o 16:46

Och mal som vôbec problém to dočítať do konca . A ak mám poradiť ako chlap chlapovi kašli na ženy nemá to zmysel . Svoj čas a energiu nasmerujú na veci ako napríklad : šport kariéru zarábanie peňazí cestovanie a podobne . Ženy nech sú pre teba TABU. Prácou na sebe budeš mať väčší úžitok ako naháňať ženy.

anonym_05aa6c
Dnes o 16:52

U teba to vychadza aj z tvojej diagnozy. Mam doma tiez autistu, a tiez podobne vidi veci ako ty. Bud ano, alebo nie, bud dobro, alebo zlo, atd. Svet ale nie je len cierny alebo len biely, ty to s tvojim fungovanim mozgu nevies pochopit, pretoze nevies citat signaly, ktore neurotypicki ludia vedia precitat bez problemov.
Skoda, ze nemas niekoho, kto by ti vedel a chcel s tymto trosku pomoct. Ja s mojim dospelym dietatom casto rozoberam taketo veci, ale ono chce na sebe pracovat, zlepsovat sa a napredovat napriek svojej diagnoze.. u teba mam pocit, ze si nedostupny akymkolvek argumentom, radam… ale chapem to.. moje dieta bolo tiez take a to este nedavno. Ale dostalo sa mu chvalabohu pomoci, tak sa to zlepsuje. Moj prispevok neber v zlom, nie je to sni v zlom myslene. Chcem poukazat na to, ze mnohym veciam nerozumies preto, lebo tvoj mozog funguje inak ako mozgy vacsiny ludi. Ale da sa s tym pracovat.

nepodarok
autor
Dnes o 17:15
@anonym_5c7559

@nepodarok Preboha, fakt si myslis, ze toto chcu zeny pocut, ako ty profesionalne vyberas kontajnery? Si nepoucitelny.

@anonym_5c7559 ja viem že to nechcú počuť, len som reagoval na toho kto spomenul vyberanie kontajnerov.

nepodarok
autor
Dnes o 17:17
@anonym_58050b

@nepodarok nepočula som. Čo to ma s tým spoločne? 🤔 to ako keby som ti napísala, že auto zrazilo chodcu, tak nevyjdem z domu🙈 a plastovky kvitujem. Aj moja dcéra ich zbiera po ceste zo skoly. Pred domom ich zaviaže v taške a okoloidúci si ich vezmú a premenia na €.

@anonym_58050b treba byť ekologický. V podstate len triedim odpad a dávam ho tam kam patrí (za finančnú odmenu). Ja len hovorím že akurát v TV bolo jak sa utápajú ludia v jazerách. Ja sa nezvyknem utopiť. Len jak spomínali že ísť k vode, a v telke akurát išla reportáž o chodení k vode.

nepodarok
autor
Dnes o 17:21
@anonym_05aa6c

U teba to vychadza aj z tvojej diagnozy. Mam doma tiez autistu, a tiez podobne vidi veci ako ty. Bud ano, alebo nie, bud dobro, alebo zlo, atd. Svet ale nie je len cierny alebo len biely, ty to s tvojim fungovanim mozgu nevies pochopit, pretoze nevies citat signaly, ktore neurotypicki ludia vedia precitat bez problemov.
Skoda, ze nemas niekoho, kto by ti vedel a chcel s tymto trosku pomoct. Ja s mojim dospelym dietatom casto rozoberam taketo veci, ale ono chce na sebe pracovat, zlepsovat sa a napredovat napriek svojej diagnoze.. u teba mam pocit, ze si nedostupny akymkolvek argumentom, radam… ale chapem to.. moje dieta bolo tiez take a to este nedavno. Ale dostalo sa mu chvalabohu pomoci, tak sa to zlepsuje. Moj prispevok neber v zlom, nie je to sni v zlom myslene. Chcem poukazat na to, ze mnohym veciam nerozumies preto, lebo tvoj mozog funguje inak ako mozgy vacsiny ludi. Ale da sa s tym pracovat.

@anonym_05aa6c práveže ti ďakujem že si sa ozval/a, a zaujíma ma to. Vysvetli mi čo tá žena robí? Opis ako to prebiehalo máš v téme.

anonym_05aa6c
Dnes o 17:26
@nepodarok

@anonym_05aa6c práveže ti ďakujem že si sa ozval/a, a zaujíma ma to. Vysvetli mi čo tá žena robí? Opis ako to prebiehalo máš v téme.

@nepodarok neviem ti to vysvetlit. Jednoducho sa musis zmierit s tym, ze ludia nenasleduju ziadnu logiku v zivote, a s tym, ze nie vsetko na svete musis chapat a vyznat sa v tom. Ak ti niekto najprv pise, a postupom casu prestane, znamena to, ze nema o teba zaujem. Niekedy zo zaciatku odpisuju zo slusnosti, alebo ta nepoznaju a skusaju, co si zac. A ked zistia, ze im nazorovo nevyhovujes, tak sa odmlcia a tym to pre nicj haslo. Kliatby nepouzivaj, je to prinajmensom detinske.

anonym_05aa6c
Dnes o 17:28
@nepodarok

@nepodarok v zivote vacsiny ludi sa to takto deje neustale pri zoznamovani. Je to uplne prirodzena vec, nikto tym nic nesleduje, moze tam byt viac veci, lutost, zvedavost, slusnost.. snaz sa vsetko neanalyzovat a brat to tak ako to je.

nepodarok
autor
Dnes o 17:39
@anonym_05aa6c

@nepodarok neviem ti to vysvetlit. Jednoducho sa musis zmierit s tym, ze ludia nenasleduju ziadnu logiku v zivote, a s tym, ze nie vsetko na svete musis chapat a vyznat sa v tom. Ak ti niekto najprv pise, a postupom casu prestane, znamena to, ze nema o teba zaujem. Niekedy zo zaciatku odpisuju zo slusnosti, alebo ta nepoznaju a skusaju, co si zac. A ked zistia, ze im nazorovo nevyhovujes, tak sa odmlcia a tym to pre nicj haslo. Kliatby nepouzivaj, je to prinajmensom detinske.

@anonym_05aa6c čo sa kliatieb týka, áno je to detinské, a už som to bral ako srandu, že keď nepíše už je to jedno. Chcel som sa len urazene rozlúčit. Že sa mi porste ulaví ak jej vynadám alebo preklajem. Ani som nerátal že bude reagovat. Ale tým že reagovala, mi potvrdila to čo aj tá influencerka hovorila, že tie správy vidí. Tak kludne mohla povedať že končí a vybavené. A nie nechať to len tak.

Strana
z2