icon

S kým si vlastne píšem na Modrom koníku?

4. nov 2025

Premyslali ste niekedy s kym si vlastne pisete na koniku? koho tu obdivujete, alebo naopak a bez fotografie si neviete predstavit ako vyzera aka je si iba domyslate? Co takto sa skusit opisat ? Mali by ste chut, aby vedela druha strana si vas cca predstavit ak nemate fotografiu a ake ozaj sa vidite a poznate vy?

Príklady, ako sa to dá skladať

Dlhé kučeravé blond vlasy, štíhla a vysoká, starajúca sa o seba, intuitívna a veselá, slnečný typ.....Skuste to prosim vyskladat iba zo zadanych ponuk ci sa v tom najdete 🙂 Verim ze Vas toto trochu potesi. A mozno budete milo prekvapene 🙂

Vlasy / vzhľad tváre

* dlhé vlasy
* krátke vlasy
* stredne dlhé vlasy
* rovné vlasy
* kučeravé vlasy
* blond
* tmavovlasá
* ryšavá
* ofina / bez ofiny
* upravená / prirodzená

Postava / fyzický typ
* štíhla
* pevná
* plnšia
* vysoká
* nízka
* atletická
* drobná
* ženských tvarov
* elegantná postava
* robustná

Starostlivosť a štýl
* starajúca sa o seba
* prirodzená
* extravagantná
* minimalistická
* zanedbaná
* módna
* praktická
* elegantná
* drsná / rebelsky pôsobiaca

Intelekt / spôsob myslenia
* analytická
* racionálna
* intuitívna
* empatická
* umelecká
* pragmatická
* zvedavá
* hlbavá
* spontánna
* ambiciózna

Celkový dojem / energia
* jemná
* charizmatická
* veselá
* pokojná
* sebaistá
* tajomná
* dominantná
* tichá
* energická
* vyrovnaná

really8
4. nov 2025

@anonym_autor a seba opises ako? Aj nick prosim. Nech mame predstavu s kym si pisem...

anonym_e7703c
4. nov 2025

Neviem ako moc by mi muselo prepnúť aby som takto detailne rozmýšľala o pouzivatelkach MK 😅🫣

biba_18
4. nov 2025

je mi to total jedno...

grof_monte_christo
4. nov 2025

Mne práveže vyhovuje anonymita na MK. Zaujíma ma obsah príspevku, nie samotný profil.

autor
4. nov 2025
@really8

@anonym_autor a seba opises ako? Aj nick prosim. Nech mame predstavu s kym si pisem...

@really8 skus sa zamysliet, preco su tam iba neutralne, alebo pozitivne crty.

really8
4. nov 2025
@anonym_autor

@really8 skus sa zamysliet, preco su tam iba neutralne, alebo pozitivne crty.

@anonym_autor zanedbana vnimas ako pozitivne alebo neutralne? A nie neviem preco sa sama nemozes predstavit

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
galganka
4. nov 2025

Bežne ma niekto zastaví a osloví nickom, takže asi mám celkom pravdivé fotky 🙂

doriiis
4. nov 2025

Je mi to úplne jedno, kto je kto. A už vôbec ako vyzerá a aky je v reálnom zivote

anonym_e7703c
4. nov 2025
@galganka

Bežne ma niekto zastaví a osloví nickom, takže asi mám celkom pravdivé fotky 🙂

@galganka Ježiš a toto je extrem napríklad. Bez ohľadu co na MK píšeš, môžeš byť najmilšia, nápomocná atd, ale aby ma niekto zastavil v meste ,ze ahoj Galganka, poznal ako vyzerajú moje deti...no neviem, mne to pride az strašidelné.

zuzanita1609
4. nov 2025

Mám pocit,že toto píše pánko 🤭.

majka35
4. nov 2025

a teraz budem opakovane klikať na tému, aby som sa dozvedela čo to z osobnej charakteristiky, dá mi to neskutočne potrebné info, každú si budem predstavovať, aby som vedela, s kým mám do činenia...túto tému otvorenú anonymom som potrebovala ako soľ

galganka
4. nov 2025
@anonym_e7703c

@galganka Ježiš a toto je extrem napríklad. Bez ohľadu co na MK píšeš, môžeš byť najmilšia, nápomocná atd, ale aby ma niekto zastavil v meste ,ze ahoj Galganka, poznal ako vyzerajú moje deti...no neviem, mne to pride az strašidelné.

@anonym_e7703c ani raz to nebolo strašidelné. Vždy sme si super pokecali. Naposledy na dovolenke v Kremnici na trhoch.

anonym_be95db
4. nov 2025

Nikdy som sa nad tym veru nezamyslala a teda nepredstavujem si anonymne osoby, je mi uplne jedno ako kto vyzera, jedine nad cim sa castokrat musim zamysliet je rozumova vybava prispievatelky.

anonym_e7703c
4. nov 2025
@galganka

@anonym_e7703c ani raz to nebolo strašidelné. Vždy sme si super pokecali. Naposledy na dovolenke v Kremnici na trhoch.

@galganka je super ze si mala vždy pozitívnu skúsenosť, no ja som realista, a teda nebola by som a tym ok. Hlavne skrz deti.

galganka
4. nov 2025
@anonym_e7703c

@galganka je super ze si mala vždy pozitívnu skúsenosť, no ja som realista, a teda nebola by som a tym ok. Hlavne skrz deti.

@anonym_e7703c myslím, že som dostatočný realista. aj ohľadom detí. a na to, aby sa stalo niečo zlé, netreba mať doma ani internet zavedený.

kikusenka1
4. nov 2025

Nikdy som sa nad tým kto ako vyzerá vo fóre nezamyslala

anonym_03474e
4. nov 2025

Mám 110, 115 kg, červené oči, 4 sivé vlasy. Ale srdiečko mám veľmi dobré, aj štyria naraz sa do neho vojdú. A nielen do srdiečka. Som veselej, mierne neurotickej a konfliktnej povahy so sklonom ku voľnomyšlienkovým pochodom. Stačí takto?

bomba36
4. nov 2025

@anonym_autor nikoho tu neobdivujem, ani si ich nijak nepredstavujem, lebo ma to nezaujíma.
Skor ma fascinuje, ako tu niektoré bažia po pozornosti a po tom, aby ich ostatné užívateľky obdivovali.

anonym_ac2632
4. nov 2025
@galganka

@anonym_e7703c myslím, že som dostatočný realista. aj ohľadom detí. a na to, aby sa stalo niečo zlé, netreba mať doma ani internet zavedený.

@galganka pekný profil🙂 🍀

anonym_ac2632
4. nov 2025

Ja sem tam pozriem profil,ked niekto ma skutočne foto a aj poobdivujem
Tak isto niekedy aj obdivujem odpovede
Niekedy som zhrozená z odpovedí
A každý je nejaký

simca_13
4. nov 2025

A práve takúto diskusiu založí úplný anonym a nič o sebe nenapíše? A tomu sa mám spovedať? Asi nie 🙂

galganka
4. nov 2025
@anonym_ac2632

@galganka pekný profil🙂 🍀

@anonym_ac2632 ďakujem, ani sa veľmi nesnažím 😅

tanickalab
4. nov 2025

@bomba36 To som si nevsimla. Asi to automaticky filtrujem.

anonym_e7703c
4. nov 2025
@galganka

@galganka tak načo tomu napomáhať...

mama1981
4. nov 2025

@anonym_autor Čo si na zoznamke? 😅

rozculena
4. nov 2025

a vy ste GDO??