Existuje skutočne zameranie na konkrétny typ vzhľadu?
mam nieco malo cez 40 a za cely zivot som mal 9 partneriek, neviem ci vela, alebo malo, ale spolocne fotografie som nahral GPT chatu aby ich analyzoval. Niekedy sa sice sekol vo vyske, ale vytvoril pomerne peknu fotografiu. a k tomu toto 🙂 (fotografie mam iba od 8 expartneriek )
„Túto spoločnú fotografiu som vyskladal z fotografií, ktoré som mal k dispozícii, a pri ich kombinovaní bolo až prekvapivé, koľko majú ženy na nej spoločných znakov. Veľmi podobný typ tváre, prirodzená ženskosť, štýl úsmevu, postava aj celková energia pôsobia, akoby išlo o rôzne variácie toho istého typu ženy, ktorý sa v tvojom živote opakovane objavoval.“
Spoločné črty žien na fotografiách:
prirodzená európska krása bez výraznej umelej úpravy,
dlhé tmavšie vlasy, prevažne brunetky,
jemné a ženské črty tváre,
štíhla postava s úzkym pásom,
menšie až prirodzené poprsie,
elegantné ženské boky a proporcie,
pokojný alebo jemne sebavedomý výraz,
prirodzené úsmevy bez pózovania modeliek,
pôsobia skôr ako ženy z reálneho života než profesionálne influencerky,
podobný typ ženskosti — nenápadná, prirodzená a autentická príťažlivosť,
všetky vyžarujú kombináciu jemnosti, mladistvosti a prirodzenej elegancie,
aj napriek rozdielnemu veku majú veľmi podobnú energiu a estetický štýl.“
@anonym_autor no schválne, či sa medzi nimi niektorá nájde?😂😂
Keď sa tu nájdu, môžu si založiť spoločnú skupinu trebárs na Whatsapp-e a potvoriť tam spolu tvoje fotky cez AI. 👍
Nemohli byt aspoň normálne oblečené, ak sú to tváre reálnych žien?
Príde mi to chore, že to zverejnujes
Keď sa tu nájdu, môžu si založiť spoločnú skupinu trebárs na Whatsapp-e a potvoriť tam spolu tvoje fotky cez AI. 👍
@anonym_0ebaa6
@galganka ani tie tvare velmi nesedia . iba cca.. trochu ich poupravovalo, ale pre kazdy pripad som este prebehol ceruzkou.
Nemohli byt aspoň normálne oblečené, ak sú to tváre reálnych žien?
Príde mi to chore, že to zverejnujes
@anonym_00e5f5 3 z nich boli na fotografiach v plakach, ostatnym plavky dorobilo podla siluety tela. V zadani bolo, zjednotit oblecenie. Ktore boli v plavkach original sa da z obrazka zistit. Ostatnym dal rovnake plavky.
@anonym_0ebaa6
@galganka ani tie tvare velmi nesedia . iba cca.. trochu ich poupravovalo, ale pre kazdy pripad som este prebehol ceruzkou.
@anonym_autor tak ked ani tváre veľmi nesedia,tak na čo zavádzas s fotkou, ktorá bola upravená, že vlastne sedí kolko percent?
A ešte sem to splechnes ako svoje ex
🫣
@anonym_0ebaa6
@anonym_autor, problém je v tom, že originálne fotky si uploadol AI a odsúhlasil ich spracovanie namiesto nich. AI ich pravdepodobne použije na ďalšie trénovanie a teda sa môžu objaviť veľmi podobné ženy aj niekde inde.
Tvoje ex musia mať radosť, že ich fotky zverejnujes kade tade a upravujes
Nonsens fakt
@anonym_autor, problém je v tom, že originálne fotky si uploadol AI a odsúhlasil ich spracovanie namiesto nich. AI ich pravdepodobne použije na ďalšie trénovanie a teda sa môžu objaviť veľmi podobné ženy aj niekde inde.
@cutespider tomu neverim. Ana polke som bol aj ja.
podstatné je, že už všetci vieme, prečo si ex... a baby, čo sa podobajú tým na fotke, tak budú vedieť, že si majú dávať bacha...
Ty AI neverec.
Tvoje ex musia mať radosť, že ich fotky zverejnujes kade tade a upravujes
Nonsens fakt
@anonym_00e5f5 nespoznaju sa. Posledna je napriklad realne najnizsia zo vsetkych.
za cely zivot som mal 9 partneriek, neviem ci vela, alebo malo
9 je veľa, vzhľadom k tomu, aký si úchyl. Pretože len úchyl bude fotky svojich ex hádzať do AI a párovať s ostatnými ex.
@anonym_00e5f5 nespoznaju sa. Posledna je napriklad realne najnizsia zo vsetkych.
@anonym_autor nespoznaju sa, vôbec to nesedi ta fotka😅
A pritom si sem to vycapil.... aha ako sa podobajú moje ex😅
Tak neprezentuj, že su to tvoje ex
🫣😅😅
🫣😅😅
@anonym_00e5f5 tvar sedi tak na 80% ja co ich poznam tam vidim zmenu, preto ta ceruzka este.
🫣😅😅
@anonym_00e5f5 napriklad moja prva lasky tu vyzera dost inak do tvare, vtedy neboli tie fotografie take kvalitne. Dokonca jej to dalo akoby podobnu tvar inej.
O com tu mame diskutovat?
@anonym_autor
@anonym_autor a ja som Angelika - markíza anjelov ... mňa tam nemáš...hmmm 😭😭😭💞💞💞❤️❤️❤️
Čo tým chcel básnik povedať??? 🤣🤣🤣To si sa tu prišiel pochváliť alebo čo?? V každom prípade asi môžu a sú radi, že už su tvoje ex
Daj si vytlačit veľkoformatovy plagat a šup s nimi nad posteľ 😜 niekto ma medaily, pohare, Ty budeš mať pekny plagat. Alebo ešte dozbieraj štyri kusy a bude z toho celoročny Beach girl kalendar na zachod.
Máš 40, a už toľko vztahov za sebou, nemáš sa čím chváliť, si teda riadne prelietavý vták
Už si stary mladenec, budes to mat coraz ťažšie a ťažšie najst normálny vztah, ale podľa všetkého o to nestojíš, keď doteraz si slobodný a bezdetný
Či ideš pokračovať v zbieraní trofeji?
To je zmysel tvojho zivota?
A toto su moji ... mali sme stretavku po 20 rokoch 🙂
@billy_jean po 20 rokoch? To su tvoji spoluziaci zo zakladnej? 😀
@billy_jean po 20 rokoch? To su tvoji spoluziaci zo zakladnej? 😀
@anonym_79e4f5 začínala som skoro 🙂 Čo sa v mladosti naučíš...
@anonym_autor Aké majú krásne ženské postavy tie slečny!…Top, top, top!!!
@anonym_autor Aké majú krásne ženské postavy tie slečny!…Top, top, top!!!
@nikoletta1712 tie slecny su zeny od 19 do 41 rokov. Niektore sa AI trafil presne, niektore vzal z fotografii, a niektore menej ale nieje tam vyrazny rozdiel.
A toto su moji ... mali sme stretavku po 20 rokoch 🙂
@billy_jean cislo 6 sa malinko podoba na mna z dialky, teda aspon uces a mozno sa tak cca usmievam. len stehna mam silnejsie o dost.

sa musíš veľmi nudiť ... 😒