icon

Existuje skutočne zameranie na konkrétny typ vzhľadu?

Včera o 08:23

mam nieco malo cez 40 a za cely zivot som mal 9 partneriek, neviem ci vela, alebo malo, ale spolocne fotografie som nahral GPT chatu aby ich analyzoval. Niekedy sa sice sekol vo vyske, ale vytvoril pomerne peknu fotografiu. a k tomu toto 🙂 (fotografie mam iba od 8 expartneriek )

„Túto spoločnú fotografiu som vyskladal z fotografií, ktoré som mal k dispozícii, a pri ich kombinovaní bolo až prekvapivé, koľko majú ženy na nej spoločných znakov. Veľmi podobný typ tváre, prirodzená ženskosť, štýl úsmevu, postava aj celková energia pôsobia, akoby išlo o rôzne variácie toho istého typu ženy, ktorý sa v tvojom živote opakovane objavoval.“

Spoločné črty žien na fotografiách:

prirodzená európska krása bez výraznej umelej úpravy,
dlhé tmavšie vlasy, prevažne brunetky,
jemné a ženské črty tváre,
štíhla postava s úzkym pásom,
menšie až prirodzené poprsie,
elegantné ženské boky a proporcie,
pokojný alebo jemne sebavedomý výraz,
prirodzené úsmevy bez pózovania modeliek,
pôsobia skôr ako ženy z reálneho života než profesionálne influencerky,
podobný typ ženskosti — nenápadná, prirodzená a autentická príťažlivosť,
všetky vyžarujú kombináciu jemnosti, mladistvosti a prirodzenej elegancie,
aj napriek rozdielnemu veku majú veľmi podobnú energiu a estetický štýl.“

Existuje skutočne zameranie na konkrétny typ vzhľadu?
Strana
z2
biba_18
Včera o 08:25

sa musíš veľmi nudiť ... 😒

anonym_0ebaa6
Včera o 08:32

@anonym_autor no schválne, či sa medzi nimi niektorá nájde?😂😂

galganka
Včera o 08:35

Keď sa tu nájdu, môžu si založiť spoločnú skupinu trebárs na Whatsapp-e a potvoriť tam spolu tvoje fotky cez AI. 👍

anonym_00e5f5
Včera o 08:35

Nemohli byt aspoň normálne oblečené, ak sú to tváre reálnych žien?
Príde mi to chore, že to zverejnujes

autor
Včera o 08:36
@galganka

Keď sa tu nájdu, môžu si založiť spoločnú skupinu trebárs na Whatsapp-e a potvoriť tam spolu tvoje fotky cez AI. 👍

@anonym_0ebaa6
@galganka ani tie tvare velmi nesedia . iba cca.. trochu ich poupravovalo, ale pre kazdy pripad som este prebehol ceruzkou.

autor
Včera o 08:38
@anonym_00e5f5

Nemohli byt aspoň normálne oblečené, ak sú to tváre reálnych žien?
Príde mi to chore, že to zverejnujes

@anonym_00e5f5 3 z nich boli na fotografiach v plakach, ostatnym plavky dorobilo podla siluety tela. V zadani bolo, zjednotit oblecenie. Ktore boli v plavkach original sa da z obrazka zistit. Ostatnym dal rovnake plavky.

anonym_00e5f5
Včera o 08:39
@anonym_autor

@anonym_0ebaa6
@galganka ani tie tvare velmi nesedia . iba cca.. trochu ich poupravovalo, ale pre kazdy pripad som este prebehol ceruzkou.

@anonym_autor tak ked ani tváre veľmi nesedia,tak na čo zavádzas s fotkou, ktorá bola upravená, že vlastne sedí kolko percent?
A ešte sem to splechnes ako svoje ex
🫣

cutespider
Včera o 08:41
@anonym_autor

@anonym_0ebaa6

@anonym_autor, problém je v tom, že originálne fotky si uploadol AI a odsúhlasil ich spracovanie namiesto nich. AI ich pravdepodobne použije na ďalšie trénovanie a teda sa môžu objaviť veľmi podobné ženy aj niekde inde.

anonym_00e5f5
Včera o 08:42

Tvoje ex musia mať radosť, že ich fotky zverejnujes kade tade a upravujes
Nonsens fakt

autor
Včera o 08:42
@cutespider

@anonym_autor, problém je v tom, že originálne fotky si uploadol AI a odsúhlasil ich spracovanie namiesto nich. AI ich pravdepodobne použije na ďalšie trénovanie a teda sa môžu objaviť veľmi podobné ženy aj niekde inde.

@cutespider tomu neverim. Ana polke som bol aj ja.

galganka
Včera o 08:44

podstatné je, že už všetci vieme, prečo si ex... a baby, čo sa podobajú tým na fotke, tak budú vedieť, že si majú dávať bacha...
Ty AI neverec.

autor
Včera o 08:44
@anonym_00e5f5

Tvoje ex musia mať radosť, že ich fotky zverejnujes kade tade a upravujes
Nonsens fakt

@anonym_00e5f5 nespoznaju sa. Posledna je napriklad realne najnizsia zo vsetkych.

melanta
Včera o 08:45

za cely zivot som mal 9 partneriek, neviem ci vela, alebo malo

9 je veľa, vzhľadom k tomu, aký si úchyl. Pretože len úchyl bude fotky svojich ex hádzať do AI a párovať s ostatnými ex.

anonym_00e5f5
Včera o 08:53
@anonym_autor

@anonym_00e5f5 nespoznaju sa. Posledna je napriklad realne najnizsia zo vsetkych.

@anonym_autor nespoznaju sa, vôbec to nesedi ta fotka😅
A pritom si sem to vycapil.... aha ako sa podobajú moje ex😅
Tak neprezentuj, že su to tvoje ex
🫣😅😅

autor
Včera o 08:55
@anonym_00e5f5

🫣😅😅

@anonym_00e5f5 tvar sedi tak na 80% ja co ich poznam tam vidim zmenu, preto ta ceruzka este.

autor
Včera o 08:57
@anonym_00e5f5

🫣😅😅

@anonym_00e5f5 napriklad moja prva lasky tu vyzera dost inak do tvare, vtedy neboli tie fotografie take kvalitne. Dokonca jej to dalo akoby podobnu tvar inej.

bielasovicka
Včera o 09:03

Panenka skákavá 🙈🙈

anonym_79e4f5
Včera o 09:29

O com tu mame diskutovat?

rozculena
Včera o 09:37

všetky sú na jedno kopyto.To si chcel počuť?

billy_jean
Včera o 09:54

A toto su moji ... mali sme stretavku po 20 rokoch 🙂

ivicatolic
Včera o 10:07

@anonym_autor
@anonym_autor a ja som Angelika - markíza anjelov ... mňa tam nemáš...hmmm 😭😭😭💞💞💞❤️❤️❤️

7miriam77
Včera o 10:11

Čo tým chcel básnik povedať??? 🤣🤣🤣To si sa tu prišiel pochváliť alebo čo?? V každom prípade asi môžu a sú radi, že už su tvoje ex

anonym_bf2c80
Včera o 10:21

Daj si vytlačit veľkoformatovy plagat a šup s nimi nad posteľ 😜 niekto ma medaily, pohare, Ty budeš mať pekny plagat. Alebo ešte dozbieraj štyri kusy a bude z toho celoročny Beach girl kalendar na zachod.

anonym_274355
Včera o 11:46

Máš 40, a už toľko vztahov za sebou, nemáš sa čím chváliť, si teda riadne prelietavý vták
Už si stary mladenec, budes to mat coraz ťažšie a ťažšie najst normálny vztah, ale podľa všetkého o to nestojíš, keď doteraz si slobodný a bezdetný
Či ideš pokračovať v zbieraní trofeji?
To je zmysel tvojho zivota?

anonym_79e4f5
Včera o 12:04
@billy_jean

@billy_jean po 20 rokoch? To su tvoji spoluziaci zo zakladnej? 😀

billy_jean
Včera o 12:17
@anonym_79e4f5

@billy_jean po 20 rokoch? To su tvoji spoluziaci zo zakladnej? 😀

@anonym_79e4f5 začínala som skoro 🙂 Čo sa v mladosti naučíš...

nikoletta1712
Včera o 12:25

@anonym_autor Aké majú krásne ženské postavy tie slečny!…Top, top, top!!!

autor
Včera o 12:44
@nikoletta1712

@anonym_autor Aké majú krásne ženské postavy tie slečny!…Top, top, top!!!

@nikoletta1712 tie slecny su zeny od 19 do 41 rokov. Niektore sa AI trafil presne, niektore vzal z fotografii, a niektore menej ale nieje tam vyrazny rozdiel.

autor
Včera o 12:48
@billy_jean

@billy_jean cislo 6 sa malinko podoba na mna z dialky, teda aspon uces a mozno sa tak cca usmievam. len stehna mam silnejsie o dost.

moze
Včera o 12:52

Toto ma tak pobavilo. 😂 Podla pisaneho textu si autora diskusie predstavujem nejak takto:

Strana
z2