Si krásna?
Skusim takto.... Si krasna??? si krasna ze siahas do nebies? ,alebo vies najst hlanice kde sa tvoja da zaradit od... do?...
Asi nepochopite moju otazku hned spravne, preto vysvetlim. Ak idete po meste, ste vy ta najkrajsia vo svojich ociach? alebo sa pozriete tam a poviete si.. od tejto som krajsia a pozriete inam.... na tuto veru nemam..
Ktora ste vy?
@anonym_autor som ta, ktorá ma najväčšie ústa a povie čo si mysli. 😉 koho trápi vzhľad, keď hlava je prázdna? 🫣
Niekedy si niečo prečítam online a normálne ostanem smutná, že sú ľudia, ktorí takto rozmýšľajú a vôbec vyprodukujú takúto myšlienku.
Neviem si ani tipnúť či si žena, čo má hlavu hlboko vo vlastnej prdeli. Alebo chlap, ktorého jediná žena v živote je jeho matka a myslí si že ženy takto rozmýšľajú. A jediné hobby čo máme je krása, nákupy a mať na vrch nad ostatnými ženami.
Ty takto rozmýšľaš? To fakt stretávam takýchto ľudí na ulici?
@refly ja myslím, že to nebude ojedinelý exemplár😂
mam pocit, co tema to perla a rozmyslam uz co za 💩💩💩 maju ludia v hlave…to je asi malo starostami…vobec neuvazujem o tom, co kto ako, ako vyzeraju cudzi ludia a mi to v zivote nenapadlo hodnotit krase nekrasu ci co ineho
Ja si myslim, ze ani Miss World nie su najkrajsie na svete, kazdy ma ine preferencie. Co si kto mysli je jeho vec. A hlavne teraz, ked uz polovica zien ani nie su prirodzene a dalej to stupa, tak za chvilu bude prirodzenost to najkrajsie co moze byt.
Viem ze vyzeram dobre a prave tym ze som so sebou spokojna, si vobec tieto otazky nekladiem a uz duplom sa neporovnavam. Navyse som dospela, uz nemam 14. Takze nie nerobim to
mala som takú kamošku ako mladá, čo si fakt myslela že je naj - najlepšia, má najdlhšie nohy, vie najlepšie spievať- bolo to celkom zábavné sa s ňou baviť 😂
a poznala som babu ktorá fakt ani nebola škaredá - a tá zas mala pocit že všetci muži po nej idú 😏 to už také zábavné nebolo, lebo to bola už zrelá žena 40+ ale úplne pomýlená…
@anonym_autor aj pekna som aj mudra som 🤣🤣🤣
no mne to trebars vadi ak si niekto okolo mna mysli je viac ako ja.
@anonym_autor

Absolútne sa neporovnávam s inými ženami na ulici. Načo by to akože bolo dobré?
Pozeram sa okolo seba a dokazem ocenit zensku krasu. Necitim potrebu boostovat si ego tym, ze hladam zeny, ktore su skaredsie ako ja, je to ubohe. A co si myslia ini a ako sa spravaju ini, je ich problem. Niekoho kto sa nado mnou povysuje by som sa nesnazila vo svojom zivote udrzat a pred odchodom z neho by som mu/jej povedala, ze je asi velmi smutny clovek ak sa musi povysovat nad inych.
@anonym_autor Citim sa krasna,ale neriesim to,neporovnavam sa.
@anonym_autor a nech si to mysli , ja sa každý den pozriem do zrkadla usmejem sa a poviem si krásna a je mi jedno čo si iný o mne myslia
@anonym_autor a ty máš superschopnosť čítania myšlienok, keď vieš, čo si iní myslia?
@anonym_autor no priznávam bez mučenia....nikdy mi to nenapadlo takto sa porovnávať s nejakou ženou.
Teda....napadlo mi to....ale v inom kontexte,tá je šikovnejšia,tá je múdrejšia,scitanejsia.....
Inak je fascinujúce koľko žien tá otázka pobúrila natoľko, že autorke musia povedat, že je hlúpa čím to bude, že musia takto niekoho dourážať? 😜
Som krásna a nemám problém pochváliť inú krásnu ženu, jej šaty, či parfém. V tvojich očiach možno krásna nie som. Isto sú krajšie odomňa. Názor, či osobné kritériá na krásu sú predsa vysoko individuálne. Čo si myslia o mojom vzhľade ľudia na ulici, to ma naozaj nezaujíma.
@anonym_autor ja že píšeš o tých plagátoch v mestách pri cestách 😄😄😄

Niekedy si niečo prečítam online a normálne ostanem smutná, že sú ľudia, ktorí takto rozmýšľajú a vôbec vyprodukujú takúto myšlienku.
Neviem si ani tipnúť či si žena, čo má hlavu hlboko vo vlastnej prdeli. Alebo chlap, ktorého jediná žena v živote je jeho matka a myslí si že ženy takto rozmýšľajú. A jediné hobby čo máme je krása, nákupy a mať na vrch nad ostatnými ženami.
Ty takto rozmýšľaš? To fakt stretávam takýchto ľudí na ulici?