icon

Som krásna, čo na tom nechápete?

2. okt 2026

Príspevkom vás oslovím asi viacerých. Chcem sa opýtať. Čo vás vedie k tomu, že keď niekam napíšem komentár, že som veľmi krásna žena, mám štíhle, takmer dokonalé telo a ľudia mi hádajú o 5 až 15 rokov menej, máte potrebu to komentovať?

Prečo majú túto potrebu hlavne obézne ženy, chlapi, ktorí trávia celý deň na Koníku, alebo anonymovia?

Proste viem, ako vyzerám, a viem, aká je realita. Ende. Akceptujte to.

Strana
z4
anonym_0a7775
•
Dnes o 04:56
@svetlonos

@verus_16
Môjmu ujovi sa to stalo tiež. Taxikár hovorí - to je od vás milé, že idete s mamičkou do nemocnice. Sedel tam s manželkou 😏

@svetlonos nedavno som sa bavila s novym kolegom,ten mi viac krat povedal,ze ved ty si este mladucka.Povedal mi to viac krat a tak mu vravim,hej mladucka zo 40tkou na krku.Ten sa na mna dival,ze to fakt??No nevyzeras,typoval by som ti o dost menej.Aj on mal 40.

janaspa
•
Dnes o 05:59

@anonym_autor tak toto ma pobavilo🙂)))😜 Ak ta to ukludni, ludia maju potrebu komentovat aj obéznych a ludi, ktory vyzeraju ma svoj vek starsie. To je sokantne vsak?😜 A dam ti moj pohlad na vec. Ja vyzeram na svoj vek primerane co sa tyka postavy, odrodila som 3 deti. Nelicim sa, mam vrasky. No ludia ma napriek tomu vyhladavaju, kvoli tomu co zo mna vyzaruje, ako sa pri mne citia, ludia sa pri mne stisia, ukludnia. Nerobim nic cielene, nikym nemanipulujem, nezneuzivam to, ze sa mi vyrozpravaju. A to si vážim ovela viac, ze ma ludia vnimaju takto, ako kvoli vyzoru. Treba byt v prvom rade krasny clovek z vnutra, lebo tato krasa vekom len rastie, oproti tej vonkajsej, ta sa vekom mina. Prajem krasne chvíle do zivota vsetkym.

anonym_01d22a
•
Dnes o 07:07

@anonym_autor dobre, zlatko, zúroč a spoplatni svoju krásu nevýdanú na OF a prestaň tu smradiť. My budeme mať pokoj, úchylovia si vyhonia a ty zarobíš.

anonym_f437ac
•
Dnes o 08:37
Strana
z4