Ste dobrým človekom v každej situácii?
28. mar 2026
Ahojte mám otázku takto na večer. Všade mi vyskakuju pekne citáty napr ze slnko svieti na všetkých bez ohľadu na to aký človek je a mali by sme byť ako to slnko. Aj keď sú ľudia k nám zli mali by sme si zachovať charakter a byť lepším človekom. Ako reagujete v stresových a konfliktných situáciách? Správate sa k ľuďom podľa ich zásluh alebo podľa toho akou ste vy osobnosťou?
Predošlá
Strana
z2
anonym_8d6948
•
2. apr 2026@anonym_autor áno nemáme byť zlomyselný. Ale keď je niekto neustále zlý a ubližuje ti to nemôžeš nechať tak nech ti ubližije. Najlepšie je takých ľudí odstrihnúť teda nie sa pomstiť, ale odstrániť ich zo svojho života.
Predošlá
Strana
z2

Velakrat som zareagovala rychlejsie nez bolo treba a bol z toho neskor problem ci uz rodinny alebo pracovny.mam taku povahu ze rychlo vyletim ale cim som starsia tym viac si davam pozor na to aby mi huba nepredbehla hlavu.rovnako pri detoch a muzovi najprv hlboky nadych hlboky vydych.. a komunikacia.. snazim sa ludi vypocut chapat pomoct ale ked je niekto korunovany debil vtedy aj ja viem byt zla. V dnesnej dobre je urcita davka asertivity povinnou vybavou lebo by nas doba zomlela.ludia su zakerni zavistlivi zlomyselni falosni a s kazdym sa neda vyjst po dobrom..