Ako komunikovať s kórejskými cudzincami na verejnosti?
Ahojte ľudia dneska sa stala taka vec v meste,že bolo kopec ľudí a hlavne tých cudzincov Kórejských cudzincov jedna Kórejčanka prišla ku mne a začala rozprávať po Vietnamsky no jasne nechápal som ju veľa ľudí pozerali na nás a hlavne na mňa,že čo jej nastavujem v mobile a musel som nainštalovať jednej Kórejčanke abo Cinanke Aplikáciu Slovensku lebo mala Kórejsky mobil a mala problém sa orientovať s nákupom lístkov na dopravu a nevedela si za kúpiť elektronicky cestovný lístok tak som jej musel nainštalovať,ukázať jej a podarilo sa nám to.....
A ja sa vás chcem opýtať a nutne by som aj potreboval od vás vedieť,že aké základne slova musím ovládať pri jednaní s Kórejskými cudzincami??....aby sme sa rozumeli na druhy krát keď zas ich stretnem a prídu za mnou...stalo sa aj vám niečo podobne??..
Bodky a čiarky si pritom kde stratil?
@anonym_ddfc06 ale rýchlo píšem a zabudnem na čiarky a bodky
Tam sa ty sústreď na iné veci než kórejský slovník. Nejedz pokazené rizoto, keď si sa z neho už raz zgrcal a hlavne finančnú gramotnosť si potrénuj.
@anonym_ddfc06 ale rýchlo píšem a zabudnem na čiarky a bodky
@stelly652 musí to veľmi bolieť, že?
Tam sa ty sústreď na iné veci než kórejský slovník. Nejedz pokazené rizoto, keď si sa z neho už raz zgrcal a hlavne finančnú gramotnosť si potrénuj.
@anonym_719259 ale čo tam..... ja chcem pomôcť cudzincom poradiť im lebo nema kto
@anonym_719259 ale čo tam..... ja chcem pomôcť cudzincom poradiť im lebo nema kto
@stelly652 Opakujem, pomôž sebe.
Chudera Kórejka, od šoku z Teba začala hovoriť po vietnamsky.
chat gpt tiprelogi alebo google prekladac ;) sanca ich stretnut zas bez toho aby si stolkoval je minimalna
@anonym_4c9fe1 a keby som si zapisoval slovíčka do zošita tie základne po Kórejsky a Anglicky pomôže mi to??...
@stelly652 Určite. Je to výborný nápad. Najskôr si to napíš slovensky - potom po anglicky - vedľa toho po kórejsky a ja by som pridala aj po čínsky, keďže tu tiež chodia a mohol by si ich stretnúť.
Takto sa to hneď pekne naučíš a budeš vždy pripravený pomôcť cudzincom.
chat gpt tiprelogi alebo google prekladac ;) sanca ich stretnut zas bez toho aby si stolkoval je minimalna
@anonym_af6ce4 možno sa niečo do vtedy aj naučím
@stelly652 Určite. Je to výborný nápad. Najskôr si to napíš slovensky - potom po anglicky - vedľa toho po kórejsky a ja by som pridala aj po čínsky, keďže tu tiež chodia a mohol by si ich stretnúť.
Takto sa to hneď pekne naučíš a budeš vždy pripravený pomôcť cudzincom.
@anonym_490950 ďakujem za radi a poradenie
@anonym_719259 šak hej aj sebe a potom druhým
@stelly652 ako si rozlisil ci hovori vietnamsky, korejsky ci mandarinskou cinstinou?
Casu mas dost, zapis sa do jazykovky, budes sa ucit anglicky. Anglictina ti staci, nemusis sa ucit azijske jazyky
@stelly652 ako si rozlisil ci hovori vietnamsky, korejsky ci mandarinskou cinstinou?
Casu mas dost, zapis sa do jazykovky, budes sa ucit anglicky. Anglictina ti staci, nemusis sa ucit azijske jazyky
@anonym_8e6180 tak dúfam,že aspoň ta Angličtina im bude stačila lebo tie azijske jazyky sú ešte ťažšie
@anonym_8e6180 tak dúfam,že aspoň ta Angličtina im bude stačila lebo tie azijske jazyky sú ešte ťažšie
@stelly652 ... im bude stacila... To kde sa tak pouziva? Hlavne aby si ty stacil na anglinu
Bizar otazka
Tuto skusenost uz len dat do zivotopisu a poslat ho do nejakej IT firmy, budu nadseni ako vies uzasne riesit problemy technickeho charakteru a este si aj jazykovo zdatny.
@anonym_719259 toto čo zas za pacient?

Bodky a čiarky si pritom kde stratil?