Ste povahou optimista alebo pesimista?
Ak sa poctivo pozriete do svojho vnútra a zamyslite sa nad sebou, tak ste od prírody optimista, či pesimista?
Svet od svojho stvorenia funguje ako v počítačoch dnes používaná dvojková sústava, nula či jednička , prúd ide alebo nejde, čiže v dvoch krajných polohách :
1. muž - žena
2. deň - noc
2. voda - oheň
3. zlo - dobro
4. jednotný hriadeľ - jednotná diera ( zo strojárskej terminológie )
5. mladý - starý
6. rub - líce
7. koalícia - opozícia
8. čierna - biela
9. moderné - nemoderné
10. zdravý - chorý
11. živý - mŕtvy
12. východ - západ
13. sever - juh
14. teplo - chlad
15. príčetný - nepríčetný
16. múdry - hlúpy
17. verný - neverný
18. pekný - škaredý
19. pravica - ľavica
Ja som sa poctivo pozrel do svojho vnútra a som pesimista ako vyšitý. A k tomu znamenie Váha. Ak sa blíži nejaká údalosť, radšej očakávam pesimistickú verziu deja, som potom menej sklamaný. Optimista je vraj zle informovaný pesimista. Tak ako ste na tom Vy?
ja som vodnár som pesimistka väčšinou ale o to viac sa teším ak niečo vyjde potom takže pesimista z principu 😁 a poznam dosť váh ani nie že sú pesimistické ale dosť vo všetkom váhajú a zvažujú a dlhšie im trvá kým sa pre niečo rozhodnu.Toto sedí na všetky čo poznám či žena alebo chlap
ja som vodnár som pesimistka väčšinou ale o to viac sa teším ak niečo vyjde potom takže pesimista z principu 😁 a poznam dosť váh ani nie že sú pesimistické ale dosť vo všetkom váhajú a zvažujú a dlhšie im trvá kým sa pre niečo rozhodnu.Toto sedí na všetky čo poznám či žena alebo chlap
@liusa82 To som presne ja. Mám sa rozhodnúť medzi áno a medzi nie. Tak 10 x mením áno a nie, a nakoniec sa 11. krát rozhodnem pre áno. Ibaže o 10 minút už pochybujem, či som sa rozhodol dobre.
@anonym_b50aae Fíni skončia na poslednom medailovom a Slováci na prvom bezmedailovom mieste ( zemiaková medaila ? ). Veď na komentátorskom poste sedí Brambor aj s Valábikom .
A už isto idem do hajan...
@dora281 dobrú noc🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔😉
Ja som vodnar -ka a som pesimista. Ale stále idem svojim smerom. Snažila som sa byt pozitívna, ale bolo to horšie keď prišlo sklamanie.

Keďže od ľudí očakávam vždy len to najhoršie a väčšinou sa nemýlim, tak som asi realista.