Stratili ste už niekedy peniaze? Ako sa s tým vyrovnať?
Ja som dnes bola a dcérou na pohotovosti a cestou domov,sme bolirv lekárni.Az dona som zistila,ze som stratila mensi obnos peňazí 😭A neviem ci ori vystupovaní,alebo mi spadli v taxíku...🥹
Citim sa ako neschopná,unavena,zariven zlostim sa na seba a he mi to ľúto 😭😭
Zažili ste už niečo podobné?
@anonym_605678 ty si ale fakt blba, ved si to mala riesit v banke, 99% zabudnutych penazi sa vrati majitelom, lebo niektore bankomaty vtahuju hotovost dnu, alebo sa este vzdy najdu slusni ludia, ktori peniaze odovzdaju
@anonym_66d6ef neriešila som to, bola som hospitalizovaná vtedy v nemocnici. Išla som si dole do vestibulu vybrať peniaze. Keď som to zistila, bola som už na izbe a bol víkend. V každom prípade by som to nevyriešila.
@anonym_c5ab83 bolo to 50€ a je mi to nesmiernej ľúto, lebo viem,ze je to moja vina.
@anonym_autor aj horsie veci sa stavaju. Chapem , ze boli kazde stratene euro
moja dcérka brigádovala skoro tri roky cez prázdniny, šetrila si na vodičák ...urobila hlúpu chybu a prišla o 1200 eur ...
@anonym_6ca552 joooj 🥹🥹🥹😭💔
Peňaženku som zrušil pred desiatkami rokov, takže nosím nejaké núdzové 10€ či mince po vreckách, inak by som ju aj s peniazmi na 100% niekde zabudol, väčšie sumy našťastie nepotrebujem nosiť.
@anonym_autor no stratila alebo zmizli..keď som sa vydávala, tak sme vyzbierali okolo 3000 EUR a nechala som ich na stoličke a zmizli..mužovi som to nikdy nepovedala.On to neriešil , vtedy sme mali veľa peňazí.On ani o takom zvyku nevedel..teraz keď som stratila 50 EUR tak riadne chýbali, mrzelo ma to.Mame zlu finančnú situácii.Ale moja chyba, lebo väčšinou platím kartou a vybrala som dcére peniaze a dala len do bundy a možno vypadli??
Nestratila som peniaze v zmysle, že som ich stratila, ale svojou hlúposťou som prišla o 50 eur, keď som zabudla vypnúť obnovenie vyššej verzie antivírusového programu a stiahlo mi to automaticky z účtu. Neskutočne som bola naštvaná.
Netrap sa,su to len peniaze,ktore boli aj budu. Kazdeho to zamrzi,ale nevenuj smutku privela casu.

moja dcérka brigádovala skoro tri roky cez prázdniny, šetrila si na vodičák ...urobila hlúpu chybu a prišla o 1200 eur ...