icon

Sú ešte prirodzene autentické ženy?

Včera o 16:56

Existuju este normalne zeny, take tie ktore su prirodzene same sebou, introvertky alebo aspon take, ktore si nemylia extrovertizmus s narcizmom a nepotrebuju neustale potvrdzovanie zvonka. Su jemne, pokojne, vyrovnane, stihle s dievcenskou postavou a prijemnymi tvarmi, ktore posobia zdravo a prirodzene. Ich pevne poprsie a pevny zadok nie su vysledkom potreby zaujat, ale starostlivosti o seba, pohybu a respektu k vlastnemu telu. Ich krasa nie je kriklava, je ticha nenapadna a prave preto skutocna. Nie su to tie, co chodia afektovane prehnane hlučne a trapne nehraju divadlo pre okolie ani nepotrebuju byt neustale videne. Nie su to zeny, ktore sa kazdemu snazia menit nazor,alebo silou mocou presadzovat ten svoj, nepotrebuju mat posledne slovo, ani vyhravat kazdu diskusiu. Su sebavedome, potichu s respektom k inym a s vedomim, ze kazdy ma pravo byt iny. Nie su nahanane makeupom, nepotrebuju masku ani vrstvy, aby mali pocit hodnoty nie su vulgarne v spravani v slovach ani vo vystupovani. Ich zenskost je prirodzena cista a vkusna bez lacnej vyzyvavosti. Spravaju sa elegantne maju prirodzene drzanie tela pokojne pohyby a uprimny usmev ktory nehlada pozornost. Vnutorne su skromne zodpovedne a dovercive, no zaroven maju jasne hranice. Vedia pocuvat bez prerusovania rozumeju aj tichu a nepotrebuju mat nazor na vsetko. Rady sportuju hybu sa chodia do prirody a robia veci ktore im pomahaju udrziavat rovnovahu tela aj mysle. Nepotrebuju socialne siete virtualny svet ani neustalu pozornost. Ziju realny zivot a realne vztahy ich okruh ludi je maly ale pevny rodina a par skutocnych priatelov. Vedia byt same so sebou neunika im ticho a nehladaju rozptylenie len preto aby necitili prazdno. Su empaticke, premyslave, citlive na detaily a maju hlboky vnutorny svet. Laskave ale nie naivne jemne, ale pevne autenticke a stabilne zeny ktore nepotrebuju dokazovat svoju hodnotu pretoze ju ticho ziju kazdy den. Existuju este take zeny? Zeny, ktore su zenami a nie bábkou dnesnej doby?

Strana
z3
tiika
Dnes o 10:50
@rozculena

@tiika AI v priamom prenose😂

@rozculena presne tak, len som ju musela ešte chvíľočku predtým presviedčať nech nie je jemná, kultivovaná ale naopak autenticky podobná - ostrejšia, bez uhládzania, v rovnakom "útočnom" duchu a potom to už šlo 🙂

tiika
Dnes o 10:57
@anonym_autor

@tiika a preo nie..? Asi 85% toho realne splnam a dokazem dat.

@anonym_autor fajn. Ako na teba tento opis pôsobí?

anonym_f66d2f
Dnes o 11:30

Existuju a dopadaju hrozne, moj pripad, ale nevadi, najhorsie mam za sebou a nenecham zo seba robit rohozku pana milostiveho s egom az v oblakoch. Doma zena cista dusa, hoci atraktivna a mlada, na ineho nepozre, a on ma oci pre vsetky 😃. Ked aj fyzicka nevera nie je, ale vsetko je co nema byt a co ma byt chyba. Len do roboty chodi a robi sa dolezity. Kasle na rodinu, lebo zaraba, a este mu treba zatlieskat a polutovat ho, ako “maka” (lebo ona nemaka a nie je vycerpana, ci uz v praci alebo s detmi doma). Bye bye naivita, dobre rano “mama ta v bolestiach neporodila a nevypiplala, aby ti nejaky debil ublizoval, lebo sam so sebou nie je ok” 😃😃😃😃.

Si muz, ktory tuzi len po tej jednej, si vnutorne silny a pevny, nehladas obdiv sveta, lebo vies, ze dolezity je skutocny charakter? Si usilovny a tak mas peniaze, ale nezivis v kutiku duse dobry pocit z toho ze mas navrch? Davas chudobnym tak aby to nikto nevidel a zijes skromne ale nie zgrlossky? Si vysportovany krasny chlap, ale cvicis cisto pre zdravie? Si muz tak ustaleny a s takou sebakontrolou, ze nepozeras po zenach na ulici ani na webe s hriesnymi myslienkami? Chces cistu dusu (ale tvoja je cierna)? Krehku zenu mozeme znicit, lebo si chceme dopriat z oboch sudkov, hoci len nezbednymi pohladmi a uskami pocuvat lichotky? Hoci len ze nas ma obdivovat svet a okolie, a do nasho dokonaleho obrazku chyba uz len dokonala svetom neposkvrnena zena, ktoru vonkajsie pozlatko sveta nezaujima? …..
Na 80-90% som taka, ako pises. Ale napriklad uz nie som doverciva (jedno z tvojich priani 🚩) a viem vynuchat debilov ako policajny pes. Som zdravo nedoverciva a doverujem nie cudzim ludom, ale svojim pocitom a racionalnemu usudku, ktore/y uz nikto nebude manipulovat. Takze daj sa na level zeny, aky hladas, a potom ti poprajem vela stastia, ktore ani nebudes potrebovat. 🙏

Strana
z3