icon

Sú slovenské ženy zanedbané?

3. dec 2025

Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.

A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.

Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“

Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?

Strana
z5
autor
3. dec 2025

Sedel som s ňou a ukazoval jej fotografie zo zoznamky, ktoré mi ponúkal Facebook Dating ... rovnako ako ju .. a pozerala s otvorenými ústami.

anonym_8ef109
3. dec 2025

@anonym_autor tak ked to zoberes z "evolucneho hladiska", tak oni sa musia snazit, lebo musia prekonat nevyhodu jazyka, chybajuceho zazemia atd atd... ale generalizovat sa samozrejme neda...
Nieco ako u nas v korporate sa omnoho viac snazia (rozumej mozu viac vykoristovat) nestastnikov z Indie, Egypta a podobne ako Europanov (lebo ti sa tak neboja o relativne dobry flek... lebo si "hocikedy" nieco podobne najdu...
Kdezto ked je niekde bitka o dobre miesto, tak sa musia viac snazit... tak by som povedal, ze je to obdobne...

anonym_9fd7ca
3. dec 2025

chudera . trepe blbosti a pritom môže byť rada že je rada.
keby bola taká dokonalá tak si nehľadá chlapa po zoznamkách.

maca1984
3. dec 2025

Väčšiu blbinu už dnes asi čítať nebudem.

biba_18
3. dec 2025

nie každá ukrajinka vyzerá dobre a rovnako nie každá slovenka je zanedbaná ... sa nečudujem prečo o ňu nikto nemá záujem, taká povrchná truba ...

anonym_b60188
3. dec 2025
@anonym_autor

Sedel som s ňou a ukazoval jej fotografie zo zoznamky, ktoré mi ponúkal Facebook Dating ... rovnako ako ju .. a pozerala s otvorenými ústami.

@anonym_autor no a? Však pravdaže fešák chlap, ktorý nie je odkázaný na zoznamky a si nájde bez problémov žien, koľko chce. Ak je pekný, úspešný, vyšportovaný, tak rovnakú chce aj pre seba.Je to ok. Smiešne je , keď niekto roky zúfalo hľadá a nevidí na sebe dôvody, prečo je stále ešte sám. Potom je na čase porozmýšľať, či hľadá seberovnú a či nemá iné defekty okrem vzhľadu. Povaha, návyky, správanie..No a poznám veľa škaredých, alebo tuctových ľudí a sú v spokojnom manželstve., Čo si myslíš, že je len pre krásnych a štíhlych? A ty čo si stále sám a zmôžeš sa len nad hodnotením profilov na rande?

petamich
3. dec 2025

Prepac ale to ze si sedel na rande s zenou (je jedno odkial) a ukazoval si jej fotky inych zien, ktore ti ponukala zoznamka a spolu ste ich ohovarali o tebe nieco svedci...a o nej tiez...a to je asi vsetko co citim potrebu v tejto teme povedat

A krasna, vysportovana slecna Ukrajinka nech sa pripadne zamysli nad tym, preco je teda sama, hlada chlapov na zoznamke a kazdemu na nej nieco vadi. Mozno to, ze sa predava cez ohovaranie inych?

kvietok2012
Autor odpoveď zmazal
sevrin
3. dec 2025

To je nápad, nad Ukrajinkou som ešte nerozmýšľal. Mal by som začať.

lucyluska
3. dec 2025

No do pečka, duf že si jej neukazoval moje fotky.

😂😂😂😂

bykaterina
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor inak dost mimo byt na rande a ohovarat druhych. To ze je niekto fialovy, alebo ma vierovyznanie ufonov , alebo 200 kg neznamena ze je zly clovek a niekomu sa nepaci. skustky su dolezite,,,, nie to ze niekto ma zarezane leginy a bude ti hovorit ako ta miluje a realne ostane iba pri reciach..
dolezite su ine veci... ale to mozno vekom ti dojde

zuzanita1609
3. dec 2025

Som zvedavá, koľko žien Sloveniek ti na toto skočí a začnú nadávať na Ukrajinky😁. Vôbec netreba prečítať text a je mi jasné,že toto je opäť "hon na čarodejnice" 😏.

anonym_81a6f4
3. dec 2025

Slobodná mladá Ukrajinka pracujúca v automobilke alebo vo výrobe posudzuje slovenské ženy - určite aj matky starajúce sa aj o svoje rodiny, deti? Ženy, ktoré majú úplne iné priority a povinnosti ako ona? Keby bola taká úžasná, asi by mala lepší flek...

autor
3. dec 2025
@zuzanita1609

Som zvedavá, koľko žien Sloveniek ti na toto skočí a začnú nadávať na Ukrajinky😁. Vôbec netreba prečítať text a je mi jasné,že toto je opäť "hon na čarodejnice" 😏.

@zuzanita1609 zial mylis sa.

bykaterina
3. dec 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 to ma inak tiez napadlo 😀 len vyvolat zloty

7miriam77
3. dec 2025

Záleží od človeka ako sa o seba stará a je úplne jedno z ktorej krajiny pochádza. Je to čisto len o človeku.

bykaterina
3. dec 2025
@anonym_81a6f4

Slobodná mladá Ukrajinka pracujúca v automobilke alebo vo výrobe posudzuje slovenské ženy - určite aj matky starajúce sa aj o svoje rodiny, deti? Ženy, ktoré majú úplne iné priority a povinnosti ako ona? Keby bola taká úžasná, asi by mala lepší flek...

@anonym_81a6f4 prosim ta ze mu veris ... drista, vy vzdy skocite na lep takemu pokemonovi alebo pokemonke co potrebuje adrenalín

autor
3. dec 2025
@anonym_81a6f4

@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.

zuzanita1609
3. dec 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 zial mylis sa.

@anonym_autor povedz narovinu,že ťa odmietla Ukrajinka , pretože u tých akože "zanedbaných Sloveniek" to akosi nevychádza . Bol si v domnení,že ti bude vďačná a práve preto bude šanca,alebo prečo? A môžme si ísť po svojom 😜

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
liusa82
3. dec 2025

to záleží od povahy ženy a či to ludovo povedané má v krvi to staranie sa o seba.Mňa to zas baví od dievčaťa malého starostlivosť o seba ale s rozumom.U nás v meste je zas ukrajinka čo je riadna buchta majú tu s mužom reštiku ale tak zmalovana chodí ako kraslica tam ťažko o nejakom estetickom cítení hovoriť a takých som videla viacero takže tak 😊 to je o žene samotnej a nie o tom odkial pochádza ale tieto ukrajinky a ruskyne všeobecne sú dosť zmachlene aj staré ženy pričom sa im to vôbec nehodi už.To je tam také poznávace znamenie 😁

michaela329
3. dec 2025

Troll...a zase sa nájdu ženy, čo naleteli a idú nadávať na niekoho, lebo je z Ukrajiny.

anonym_df0bac
3. dec 2025

@anonym_autor tiež si myslím, že ženy sú neupravené.či už staré alebo mladé
Ja by som tiež chcela rano o pol hodinu skôr vstávať , ale tak sa mi nechce
Málokedy vidím upravenú ženu

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
autor
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova prosim nezatahovat do toho politiku.

bykaterina
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova och preco sa znizujes na jeho uroven, takto sa prava dama ? vsaetko sa da povedat aj slusne

autor
3. dec 2025
@bykaterina

@viktoriakrajnakova och preco sa znizujes na jeho uroven, takto sa prava dama ? vsaetko sa da povedat aj slusne

@bykaterina Dakujem.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.

@anonym_autor mam nechtarku ukrajinku, tiez moj vek zhruba, okolo 48 a vyzera normalne, uplne bezna starostlivost. Tato ukrajinka zrejme zavidela tym zenam, ze maju staly vztah, rodinu, muzi sa s nimi nerozvedu, hoci podla nej su zanedbane. Ktovie preco je ona sama. Zrejme tam nieco bude. Alebo hlada top topov.

Strana
z5