Sú slovenské ženy zanedbané?
Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.
A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.
Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?
@anonym_autor tak ked to zoberes z "evolucneho hladiska", tak oni sa musia snazit, lebo musia prekonat nevyhodu jazyka, chybajuceho zazemia atd atd... ale generalizovat sa samozrejme neda...
Nieco ako u nas v korporate sa omnoho viac snazia (rozumej mozu viac vykoristovat) nestastnikov z Indie, Egypta a podobne ako Europanov (lebo ti sa tak neboja o relativne dobry flek... lebo si "hocikedy" nieco podobne najdu...
Kdezto ked je niekde bitka o dobre miesto, tak sa musia viac snazit... tak by som povedal, ze je to obdobne...
chudera . trepe blbosti a pritom môže byť rada že je rada.
keby bola taká dokonalá tak si nehľadá chlapa po zoznamkách.
nie každá ukrajinka vyzerá dobre a rovnako nie každá slovenka je zanedbaná ... sa nečudujem prečo o ňu nikto nemá záujem, taká povrchná truba ...
Sedel som s ňou a ukazoval jej fotografie zo zoznamky, ktoré mi ponúkal Facebook Dating ... rovnako ako ju .. a pozerala s otvorenými ústami.
@anonym_autor no a? Však pravdaže fešák chlap, ktorý nie je odkázaný na zoznamky a si nájde bez problémov žien, koľko chce. Ak je pekný, úspešný, vyšportovaný, tak rovnakú chce aj pre seba.Je to ok. Smiešne je , keď niekto roky zúfalo hľadá a nevidí na sebe dôvody, prečo je stále ešte sám. Potom je na čase porozmýšľať, či hľadá seberovnú a či nemá iné defekty okrem vzhľadu. Povaha, návyky, správanie..No a poznám veľa škaredých, alebo tuctových ľudí a sú v spokojnom manželstve., Čo si myslíš, že je len pre krásnych a štíhlych? A ty čo si stále sám a zmôžeš sa len nad hodnotením profilov na rande?
Prepac ale to ze si sedel na rande s zenou (je jedno odkial) a ukazoval si jej fotky inych zien, ktore ti ponukala zoznamka a spolu ste ich ohovarali o tebe nieco svedci...a o nej tiez...a to je asi vsetko co citim potrebu v tejto teme povedat
A krasna, vysportovana slecna Ukrajinka nech sa pripadne zamysli nad tym, preco je teda sama, hlada chlapov na zoznamke a kazdemu na nej nieco vadi. Mozno to, ze sa predava cez ohovaranie inych?
Sedel som s ňou a ukazoval jej fotografie zo zoznamky, ktoré mi ponúkal Facebook Dating ... rovnako ako ju .. a pozerala s otvorenými ústami.
@anonym_autor inak dost mimo byt na rande a ohovarat druhych. To ze je niekto fialovy, alebo ma vierovyznanie ufonov , alebo 200 kg neznamena ze je zly clovek a niekomu sa nepaci. skustky su dolezite,,,, nie to ze niekto ma zarezane leginy a bude ti hovorit ako ta miluje a realne ostane iba pri reciach..
dolezite su ine veci... ale to mozno vekom ti dojde
Som zvedavá, koľko žien Sloveniek ti na toto skočí a začnú nadávať na Ukrajinky😁. Vôbec netreba prečítať text a je mi jasné,že toto je opäť "hon na čarodejnice" 😏.
Slobodná mladá Ukrajinka pracujúca v automobilke alebo vo výrobe posudzuje slovenské ženy - určite aj matky starajúce sa aj o svoje rodiny, deti? Ženy, ktoré majú úplne iné priority a povinnosti ako ona? Keby bola taká úžasná, asi by mala lepší flek...
Som zvedavá, koľko žien Sloveniek ti na toto skočí a začnú nadávať na Ukrajinky😁. Vôbec netreba prečítať text a je mi jasné,že toto je opäť "hon na čarodejnice" 😏.
@zuzanita1609 zial mylis sa.
@zuzanita1609 to ma inak tiez napadlo 😀 len vyvolat zloty
Záleží od človeka ako sa o seba stará a je úplne jedno z ktorej krajiny pochádza. Je to čisto len o človeku.
Slobodná mladá Ukrajinka pracujúca v automobilke alebo vo výrobe posudzuje slovenské ženy - určite aj matky starajúce sa aj o svoje rodiny, deti? Ženy, ktoré majú úplne iné priority a povinnosti ako ona? Keby bola taká úžasná, asi by mala lepší flek...
@anonym_81a6f4 prosim ta ze mu veris ... drista, vy vzdy skocite na lep takemu pokemonovi alebo pokemonke co potrebuje adrenalín
@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.
@zuzanita1609 zial mylis sa.
@anonym_autor povedz narovinu,že ťa odmietla Ukrajinka , pretože u tých akože "zanedbaných Sloveniek" to akosi nevychádza . Bol si v domnení,že ti bude vďačná a práve preto bude šanca,alebo prečo? A môžme si ísť po svojom 😜
to záleží od povahy ženy a či to ludovo povedané má v krvi to staranie sa o seba.Mňa to zas baví od dievčaťa malého starostlivosť o seba ale s rozumom.U nás v meste je zas ukrajinka čo je riadna buchta majú tu s mužom reštiku ale tak zmalovana chodí ako kraslica tam ťažko o nejakom estetickom cítení hovoriť a takých som videla viacero takže tak 😊 to je o žene samotnej a nie o tom odkial pochádza ale tieto ukrajinky a ruskyne všeobecne sú dosť zmachlene aj staré ženy pričom sa im to vôbec nehodi už.To je tam také poznávace znamenie 😁
Troll...a zase sa nájdu ženy, čo naleteli a idú nadávať na niekoho, lebo je z Ukrajiny.
@anonym_autor tiež si myslím, že ženy sú neupravené.či už staré alebo mladé
Ja by som tiež chcela rano o pol hodinu skôr vstávať , ale tak sa mi nechce
Málokedy vidím upravenú ženu
@viktoriakrajnakova prosim nezatahovat do toho politiku.
@viktoriakrajnakova och preco sa znizujes na jeho uroven, takto sa prava dama ? vsaetko sa da povedat aj slusne
@viktoriakrajnakova och preco sa znizujes na jeho uroven, takto sa prava dama ? vsaetko sa da povedat aj slusne
@bykaterina Dakujem.
@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.
@anonym_autor mam nechtarku ukrajinku, tiez moj vek zhruba, okolo 48 a vyzera normalne, uplne bezna starostlivost. Tato ukrajinka zrejme zavidela tym zenam, ze maju staly vztah, rodinu, muzi sa s nimi nerozvedu, hoci podla nej su zanedbane. Ktovie preco je ona sama. Zrejme tam nieco bude. Alebo hlada top topov.