Sú slovenské ženy zanedbané?
Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.
A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.
Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?
@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.
@anonym_autor to len teraz je vyfintená. neboj nič keď chytí nejakého chlapa hneď pôjde s parádou dolu. Poznám také čo cvičili o život... do vydaja. 😀 potom bol koniec sveta.
Prisahám,že takýto príspevok som tu už raz čítala. Pred mnohými mesiacmi
@anonym_autor to nevidela dogabane zanedbane nemky, to by este pozerala;)slovenky su megaupravene oproti nim
@doriiis asi viacero podobnych skusenosti. nie?
Ked si odmyslim tie nezmysli o ukrajinskych "uzasnych" zenach a ze ze tema je absolutne povrchna - zamylel sa tu niekto nad tym ako vyzeraju slovenski muzi? Lebo ja som od ludi zo zahranicia skor pocula len ake su slovenky krasne a akych maju nepeknych muzov 😅 Myslim, ze chlapi na slovensku mozu byt radi a ze priemerna slovenska zena vyzera rozhodne lepsie ako priemerny slovensky chlap.
zajdite do Italie, tam uvidite ako vyzeraju pekne upravene bezne zeny ale aj muzi
@doriiis máš pravdu a písal to odmietnutý chlap, ktorý čakal,že z vďačnosti sa mu hodí kolo krku aspoň žena z Ukrajiny. A keď ho odmietla,začal tu s témou,aké sú namyslené a povrchné.😏
Nemusi byt troll, ja som akurat bola tento tyzden na gynde a tam bola Ukrajinka ze ide na kontrolu po sestonedeli-bolo to v Ba, baby ona chudunka ze mala podla mna 50kg, vysoka 170urcite cize ozaj chudunka, napichame pery, spraveme nechty makeup , akoze ja po sestonedeli som bola rada ze som sa vyzliekla z oyzama 😁
Ano pery a nechty si mohla dat ored porodom ale ona bola jak z casopisu, doteraz nechapem, ci ma doma kzcharku upratovacku, ci sere na vsetko a stara sa len o seba a dieta alebo ci je taka super zena ze stiha vserko 🙂
toto mi príde ako diskusia vykonštruovana na to aby ženy teraz začali hejtovat ukrajinky.. 😒 nie je nič ľahšie ako rozhadat ženy ako keď napadnes ich výzor..
Nemusi byt troll, ja som akurat bola tento tyzden na gynde a tam bola Ukrajinka ze ide na kontrolu po sestonedeli-bolo to v Ba, baby ona chudunka ze mala podla mna 50kg, vysoka 170urcite cize ozaj chudunka, napichame pery, spraveme nechty makeup , akoze ja po sestonedeli som bola rada ze som sa vyzliekla z oyzama 😁
Ano pery a nechty si mohla dat ored porodom ale ona bola jak z casopisu, doteraz nechapem, ci ma doma kzcharku upratovacku, ci sere na vsetko a stara sa len o seba a dieta alebo ci je taka super zena ze stiha vserko 🙂
@zoja6913 take poznám aj slovenky.. a tak isto poznám všelijako vyzerajúce ukrajinky.. som nimi obklopená a rovnako ako u Sloveniek sú rôzne.. pretože to nie je o národnosti..
@viktoriakrajnakova potom sa cudujeme ak sa v telke zjavi niekto kto je presvedceny ze zem je plocha.. Ja viem ze som chlap. je to tam napisane ze som chlap, pisem ako chlap vsetci vedia ze to pise chlap, a ty si si ista/y ze som zena. Parada. ano si dnes za hviezdu.
Ked si odmyslim tie nezmysli o ukrajinskych "uzasnych" zenach a ze ze tema je absolutne povrchna - zamylel sa tu niekto nad tym ako vyzeraju slovenski muzi? Lebo ja som od ludi zo zahranicia skor pocula len ake su slovenky krasne a akych maju nepeknych muzov 😅 Myslim, ze chlapi na slovensku mozu byt radi a ze priemerna slovenska zena vyzera rozhodne lepsie ako priemerny slovensky chlap.
@lauriik presne stale je iba tlak na to aby sa zeny o seba starali a boli upravene a vzhlad muzov sa hodnoti ovela ovela menej
Nech si da spraviť testy na choroby a potom sa opýtaj kto na seba dbá alebo nie🙂
A keby si bol chlap a normálny tak takú blbosť nevypotis
Takže aj ostatným je jasné koľká bije🙂
A keby si bol chlap a normálny tak takú blbosť nevypotis
Takže aj ostatným je jasné koľká bije🙂
@anonym_7d7637 niesom chlap som Viktoria ci ako ma to natvala ta dama o kus hore.
Iny pohlad na vec, priamo od Ukrajinky - slovenski muzi su galantni, ovela viac respektujuci zeny ako ti ich, pre nich je zena sluzka, nizsia kasta, ktora ich ma posluchat a reprezentovat. A vraj preto o slovenskych muzov bojuju.
@zoja6913 take poznám aj slovenky.. a tak isto poznám všelijako vyzerajúce ukrajinky.. som nimi obklopená a rovnako ako u Sloveniek sú rôzne.. pretože to nie je o národnosti..
@jana_eyre_2 ja netvrdim ze je to o narodnosti, ale mozno ozaj stretol taku ako ja a mal potrebuj vyousovat chujoviny na kona 😁
@anonym_7d7637 niesom chlap som Viktoria ci ako ma to natvala ta dama o kus hore.
@anonym_autor a ja ti verím,že si chlap, odmietnutý chlap a zároveň prehliadaný. Práve preto táto téma, pretože vieš,že to zafunguje a už si ťa všimnú. Robíš to však zle, týmito štýlom sa tvoja frustrácia iba prehlbuje.
@anonym_autor a ja ti verím,že si chlap, odmietnutý chlap a zároveň prehliadaný. Práve preto táto téma, pretože vieš,že to zafunguje a už si ťa všimnú. Robíš to však zle, týmito štýlom sa tvoja frustrácia iba prehlbuje.
@zuzanita1609 Musim povedat ze dva krat som si precital co pises, a stale nechapem ci si nepochopila co som chcel pochopit aby chapave zeny , my skusili vysvetlit po zamysleni sa nad kratkou otazkou uplne na konci zadania 🙂
Ved to mas ako s chlapmi
Omasleny, smradlavy, obleceny jak vandrak.
To je uz na kazdom ako si da na sebe ,,zalezat". Ja sa staram o seba aby som bola spokojna

to záleží od povahy ženy a či to ludovo povedané má v krvi to staranie sa o seba.Mňa to zas baví od dievčaťa malého starostlivosť o seba ale s rozumom.U nás v meste je zas ukrajinka čo je riadna buchta majú tu s mužom reštiku ale tak zmalovana chodí ako kraslica tam ťažko o nejakom estetickom cítení hovoriť a takých som videla viacero takže tak 😊 to je o žene samotnej a nie o tom odkial pochádza ale tieto ukrajinky a ruskyne všeobecne sú dosť zmachlene aj staré ženy pričom sa im to vôbec nehodi už.To je tam také poznávace znamenie 😁
@liusa82 ale ale myslis ze zeny by vyzerali inak, keby chlapi viac preberaju a neberu zufalo prvu ktora je po rukee?