Sú slovenské ženy zanedbané?
Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.
A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.
Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?
@anonym_autor takto plosne sa nikdy neda charakterizovat cely narod. Ze slovenske zeny su take, ukrajinske take, americke take
@anonym_autor slovenske zeny su menej vyobliekane ako na Ukrajine, ale nepovazovala by somto za zanedbane. Co mbe vzdy bilo do oci, je, ze tam ludia nenosia outdoorovu obuv a barefooty… v meste, chodia elegantnejsie. Ale tak Slovensko je dost vidiecka krajina, cize
@mizoko Lebo jej zabili muza na Kryme a az teraz sa odhodlala skusit ranfit. Fakt sa pytas?
@julish a ty ju poznáš? Lebo pokiaľ viem nič také nebolo v príspevku napísané. Iba to,že bola na viacerých rande a nikomu sa nepozdávala a potom túto s pánom dokonalým ohovarali iné ženy. Takže? Poznáš ju?
Chybu robia aj chlapi. Pozri ako žiaria ženy, ktoré sú v šťastných vzťahoch. 🙂 Hodnotiť ženu, matku po 40 je pre mňa mizéria. Taká žena je najskôr slobodná matka so smiešnymi alimentami robiaca možné aj nemozne, aby dala svojim deťom najlepsi život. Zobuď sa z rozprávky. To že si videl pár pekných ukrajiniek netvorí obraz o každej žene z Ukrajiny. Aj na Slovensku, aj na Ukrajine nájdeš kopec krásnych štíhlych žien, kopec krásnych plnostihlych a kopec zanedbaných. Ja by som mohla povedať, že som videla zopár fotiek ukrajinských chlapov, ktorí mali božský vymakané tela. Prečo slovenskí chlapi majú pivné pupky? Je to chyba nás žien, že im dávame vôbec šancu? 🙂
No, debata na úrovni 😀
Samozrejme, je v našom záujme sa o seba po celý život starať. Počnúc od stravy, fyzično, až po vzdelávanie a duchovné náuky. Vidím, že to mnohí ľudia v mojom okolí robia. Už to patrí k bežnému štandardu mladých ľudí. Nie sme všetci zadubenci, ani muži a ani ženy, ako nás vykreslila tvoja ukrajinská kamoška.
Riga, Kyjev, Moskva, Petrohrad. Bola by to pre ženu spoločenská samovražda, ak by v lete vyšla na ulicu bez krátkej sukne a vysokých opätkov. A zvlášť na Ukrajine a v Rusku stoja pri vstupe do nočných klubov iba krásne ženy. Je ich mnoho, preto sa do klubov dostanú len tie NAJ. Často sa mi rozum zastavuje nad tým, kde sa tam berie toľko ženskej krásy. Ženy sú tam veľmi krásne, vzdelané a majú ozajstný štýl. Ako pravé dámy, lady.
Slovenky určite nie sú najkrajšie ženy na svete. Nie sú ani len v prvej desiatke. Slovenka dokonca nikdy nevyhrala žiadnu svetovú súťaž krásy. Slovenky sú taký stredný nadpriemer. A ak sa aj nejaká pekná objaví, je ich veľmi málo.
https://umeniezvadzania.sk/slovenky-nie-su-najk...
@anonym_d17ccb tebou spominane krasavice do seba investuju s jedinym cielom - ulovit bohateho chlapa, ktory ich zoberie prec z tej gubernie. A neboj sa, ze je to vsetko prirodzena krasa, tiez si velmi rady vypomozu vsetkym moznym od neinvazivnych kozmetickych zakrokov az po tazke plastiky. Ale jedno sa im upriet neda - tvrdo si idu za svojim cielom, nemaju ziadne hranice.
Čítala som len po tretiu stranu ale toto je tak prízemna diskusia že až. Autor neviem teda čo ti vadí na slovenských zenách, ak kilá navyše tak hľadaj v iných vodách, kľudne aj v ukrajinských, afrických alebo akýchkoľvek iných. Všade sa nájdu také aj také nezovšeobecňovala by som to.
@anonym_autor Áno v automobilkách také sú to musím uznať každá jedna mladá, ale zase musím podotknúť,že idú po chlapoch.Radi poflirtujú aby mali lepšiu prácu atď..Takže to sedí..ale väčšina býva v ubytovniach sú slobodné a nemajú čo na práci okrem toho, že pracujú..A mám aj dve susedy dlhé roky a to sú tiež "modelky "ale obidve viac menej živia muži a oni sa starajú o domácnosť .
@anonym_623baf No len ja mam na mysli prave tie 35 az cca 50 rocne , ktore maju deti. Lebo prave na slovensko prisli aby ochranili svoje deti a rodinu. No a ozaj sa vedia o seba starat, chodia do fitka, cvicia. U nas je akoby zauzivane, ze do automobilky pojde pracovat niekto kto poviem to hlupo, ale povedzme ze nikdy by ju nezobrali vzhladom za sekretarku. No a ukrajinky , tie tam pracuju take, ze po praci sa prezlecu a myslite si, ze idu prave podavat prihlasku na miss.
@julish a ty ju poznáš? Lebo pokiaľ viem nič také nebolo v príspevku napísané. Iba to,že bola na viacerých rande a nikomu sa nepozdávala a potom túto s pánom dokonalým ohovarali iné ženy. Takže? Poznáš ju?
@mizoko nepozdavala, bolo ohladom jej tvrdohlavosti a zlozvykov. Tie prekazali aj mne. A inym zasa vadia deti, ale to je bezne aj v pripade sloveniek.
Chybu robia aj chlapi. Pozri ako žiaria ženy, ktoré sú v šťastných vzťahoch. 🙂 Hodnotiť ženu, matku po 40 je pre mňa mizéria. Taká žena je najskôr slobodná matka so smiešnymi alimentami robiaca možné aj nemozne, aby dala svojim deťom najlepsi život. Zobuď sa z rozprávky. To že si videl pár pekných ukrajiniek netvorí obraz o každej žene z Ukrajiny. Aj na Slovensku, aj na Ukrajine nájdeš kopec krásnych štíhlych žien, kopec krásnych plnostihlych a kopec zanedbaných. Ja by som mohla povedať, že som videla zopár fotiek ukrajinských chlapov, ktorí mali božský vymakané tela. Prečo slovenskí chlapi majú pivné pupky? Je to chyba nás žien, že im dávame vôbec šancu? 🙂
@anonym_961293 mas moje pozvanie na stretko. Velmi rad ti ukazem zoznam zien ktore mi raz za tyzden tusim ponuka ta divna zoznamka, Zaver si urobis sama.
@anonym_autor slovenske zeny su menej vyobliekane ako na Ukrajine, ale nepovazovala by somto za zanedbane. Co mbe vzdy bilo do oci, je, ze tam ludia nenosia outdoorovu obuv a barefooty… v meste, chodia elegantnejsie. Ale tak Slovensko je dost vidiecka krajina, cize
@julish tak ale slovenky sa stale obliekakaju este lepsie ako v inych podla teba nevidieckych krajinach;)
@anonym_961293 mas moje pozvanie na stretko. Velmi rad ti ukazem zoznam zien ktore mi raz za tyzden tusim ponuka ta divna zoznamka, Zaver si urobis sama.
@anonym_autor ja čo som videla ukrajinky, mám výhrady k ich obliekaniu, všetky v obtiahnutých legínach s krátkymi koženkovými bundami. Pre mňa nevkus, pre chlapov asi všetky sliny von.
ano, vela mladych zien ale aj v strednom veku su tučné zeny a nestaraju sa oseba, ukrajinky su sice stihle ale mne sa nepacia, pritom tie zeny (slovensky) si neuvedomuju ze ide o ich vlastne zdravie, a ked su pekne a stihle tak su zas namyslene
@anonym_autor no aj keby to bolo vymyslené, to o slovenských ženách je celkom trefné, najmä tie pred 40 a viac (česť výnimkám a bodaj by sme všetky boli ako vy)...keď som ja bola mladá, tak pred 20r dievčatá sa starali najmä o tvár, make up...kilá navyše trápili, ale sa až tak neriešili....mladšia generácia sa už o seba stará vcelku o ukrajinských ženách neviem, viem len že keď je žena od hlavy po päty kvietkovaná najskôr bude z Ukrajiny
A zase že je to kvôli mužom... rovný rovného si hľadá ...sú dokonalé páry a potom tie nedokonalé
@anonym_autor skôr opak tu na Slovensku vidím, ženy sa o seba starajú omnoho viac ako muži. Muž, ako náhle má partnerku/manželku sa prestane o seba starať. Bola som na stretávke zo základnej školy a každá jedna sme boli naozaj kočka a chlapi 🙄 každý jeden pivné brucho, zuby nejdem hovoriť ....
Ja som zas videla len jednu Ukrajinku, ktora vyzerala dobre. A to vcelku casto s tymi zenami prichadzam do kontaktu. Podla mna oba narody su v krase rovnocenne, nie su tam az take rozdiely. Mozno trochu v tom, ze ten vychod bol stale vycackanejsi, vyraznejsi ako zapad. Videla som i chude ukrajinky, ale aj tlste, presne ako slovenky... Tvrdit, ze sa Slovenky nestaraju po 35, je blbost, praveze staraju a dost, ak maju v penazenke a chce sa im. Nehovorim, ze vsetky, ale tak vacsina asi ano, botox, oblecenie, postava, to uz je taky zaklad dnes pre tie zeny, co sleduju trendy a chcu sa udrziavat. Tie "nepovrchne" co starnu s graciou, alebo vesele pohodacky, ktorym nevadia kila navyse, maju vacsinou spokojne vztahy s dobrymi muzmi, ktori ich vedia ocenit aj pre nieco ine ako vzhlad.
Ja som zas videla len jednu Ukrajinku, ktora vyzerala dobre. A to vcelku casto s tymi zenami prichadzam do kontaktu. Podla mna oba narody su v krase rovnocenne, nie su tam az take rozdiely. Mozno trochu v tom, ze ten vychod bol stale vycackanejsi, vyraznejsi ako zapad. Videla som i chude ukrajinky, ale aj tlste, presne ako slovenky... Tvrdit, ze sa Slovenky nestaraju po 35, je blbost, praveze staraju a dost, ak maju v penazenke a chce sa im. Nehovorim, ze vsetky, ale tak vacsina asi ano, botox, oblecenie, postava, to uz je taky zaklad dnes pre tie zeny, co sleduju trendy a chcu sa udrziavat. Tie "nepovrchne" co starnu s graciou, alebo vesele pohodacky, ktorym nevadia kila navyse, maju vacsinou spokojne vztahy s dobrymi muzmi, ktori ich vedia ocenit aj pre nieco ine ako vzhlad.
@angelix si ako dalsia pozvana, na spolocne hodnotenie toho co mi ponuka zoznamka. Urobenie si zaveru je na tebe.
@angelix si ako dalsia pozvana, na spolocne hodnotenie toho co mi ponuka zoznamka. Urobenie si zaveru je na tebe.
@anonym_autor môžem sa opýtať? Lebo som si nie istá, tým spomínaným zoznamom žien na zoznamke.. ty teraz porovnávaš slovenské ženy a ukrajinské ženy na zoznamkach?
@anonym_autor môžem sa opýtať? Lebo som si nie istá, tým spomínaným zoznamom žien na zoznamke.. ty teraz porovnávaš slovenské ženy a ukrajinské ženy na zoznamkach?
@akje autor nie je ani chlap, je to psychopatka menom Livia co si tu robi politicku kampaň
@mizoko nepozdavala, bolo ohladom jej tvrdohlavosti a zlozvykov. Tie prekazali aj mne. A inym zasa vadia deti, ale to je bezne aj v pripade sloveniek.
@anonym_autor ja som sa pýtala pani ktorá mi tu "vykricala" že jej muža zabili na Letné. Ako to ona vie? Nič také v príspevku nespomínam a keby aj to nie je dôvod ohovárať iné ženy. Za mňa je to hlúpe od vás oboch
@akje autor nie je ani chlap, je to psychopatka menom Livia co si tu robi politicku kampaň
@viktoriakrajnakova ako to vieš? A písala si že sa stiahnes. Vikina už je ti lepšie? Vážne sa pýtam,nerypem
@viktoriakrajnakova ako to vieš? A písala si že sa stiahnes. Vikina už je ti lepšie? Vážne sa pýtam,nerypem
@mizoko veď hej. Od zajtra
@mizoko este som dneska potrebovala napisať lebo niekto v inej diskussi potrreboval poradiť a nehnutelnostami a mi to nedalo. A omylom som skoncila v tejto diskusii
@julish tak ale slovenky sa stale obliekakaju este lepsie ako v inych podla teba nevidieckych krajinach;)
@chestnut ktorych? Ja tu vidim vela odhalovania, nepohodlnych materialov, umeliny… o peknom obliekani mam inu predstavu - na Slovensku ju vidim najma u zien vo veku nad 50, eleganciu, nie snahu byt sexi
Ukrajinky, Rusky, Bielorusky, atd. su dost na glamour.
Taky ten styl, co je na povrchu bling-bling (zdobeny, upraveny, stajlovany, predava to “ponukany tovar”.). Do dialky to musi kricat, ze je to luxus. Vonkajsie znaky.
Vsetko nastajlovane, drahe materialy (alebo aspon napodobnene, ale prednost maju tie prave), … taka vykladna skrina waw zivotneho stylu v bohatstve.
Ako vyzeraju bezne zeny tychto narodnosti doma, je jedna vec. Ako si daju zalezat, ked idu von, je druha. Aj keby sli proti sebe, unavene, vycerpane, znicene, ale kludne vrazia poslednu energiu do upravy, ak maju ist medzi ludi.
A nie je na tom nic zle, ak su s tym stotoznene. Ak to citia ako nieco prirodzene.
(Vobec to nemusime chapat. Nepotrebuju to od nas, aby sme ich pochopili. Oni pre zmenu zas nechapu nas. Ako mozeme byt spokojni bez toho.)
Co je uz ale zle, je niekto, kto vezme toto pozlatko a obrati sa na niekoho dalsieho (kto to pozlatko neuznava, neporebuje ku stastiu) a zacne tie normy tlacit na neho.
Teda ty na slovenske zeny.
Ale uz nie iba na povrchu, uz by ich chcel vo vsetkych vrstvach. Vonku, v sukromi, v kazdej sfere. Vzdy a vsade.
(A este horsie, ak nie je na to pripraveny vytvarat priestor pre toho, od koho to ziada. - vid slovenski muzi od zien. S tym, ze on bol v praci, padla, on ma fajront, nic po nom nechcite. Ale udrzujte glamour. Vzhlad, dom, deti,... nech sa on tym obklopeny citi dobre).
Tuto autor nerozumie, ze ta slecna pride takto nahodena na rande. Bude tak vzdy vyzerat na ulici (pokial sa jej nieco necakane nestane). Dokonca, ak by spolu zili, bude tak vyzerat spociatku i doma.
Potom sa objavia trhliny. Pozlatko sa neda udrzat nonstop. A s tymi trhlinami pride do konfliktu prave on.
Zrazu to bude: chces ma krasnu? Tak… zaplat to, zaplat hento, daj mi priestor (na cvicenie, kozmetiku, nechty, kadernika, atd.),…
A - ak mam s tebou ostat, musis si zenu ako ja zasluzit.
Lebo ona to vnima ako investiciu do tovaru (seba), ktory ak chces, tak si ho zasluz (zaplat, opatruj, staraj sa).
Neznamena, ze bude leniva gazdina. Ale ten priestor bude od teba cakat, ze jej vytvoris a ze ju za tu snahu i odmenis (nie iba slovne).
To je pozadie, ktore z nejakeho dovodu uz ty neskumas. Ostal si s nou na povrchu, pri komentovani a porovnanvani fotiek.
Ale ja ich napr. poznam, viem, ako myslia, viem, ake su.
A je to cele v poriadku, ked najdu cloveka, co s nimi presne na tychto pravidlach chce existovat. Su mu tie pravidla vlastne, ocakava ich a hra podla nich. Nema s nimi problem.
Slovenske zeny pre zmenu sice chcu zmeny, ale poznaju slovenske vztahove pravidla a su pripravene hrat podla nich. Meni sa to len pomaly.
Takze tiez sa nemozeme nejak vytahovat, ze sme povahovo dake lepsie. Kazdy mame to svoje.
Teda podciarknute, zhrnute:
ty mozes od slovenskej zeny ziadat glamour styl. Ona ti ho moze a vie ponuknut. Starat sa o seba, cvicit, kozmentika, nechty, vlasy, moda,…
Ale ty musis byt pripraveny jej na to vytvarat priestor. A byt pripraveny aj prispiet.
Keby si siel zit s tou Ukrajinkou, tiez by si si to musel zaplatit. Ona to robi pre seba, ale nie iba preto, aby sa citila dobre v sukromi. Je to jej asset.
Aj ona kludne v sukromi beha v teplakoch s kolenami a tricku a neumytou hlavou (mozno konkretne tato nie, ale mnohe dalsie ano).
A pre toto slovenske zeny nevyzeraju tak luxusne.
Jednak nemaju na to casto priestor, financny, ani casovy (tradicny slovensky muz by si radsej nohu odhryzol, akoby sa “ponizil” na pomoc v domacnosti).
A jednak su uz mnohe dost samostatne (co tiez muzi krutia nosom, ze je potom problem daku ziskat). A sami pre seba tak luxusne vyzerat nepotrebuju. Chcu sa citit pekne, ale volne, bez zataze.
Upravia sa, ale necitia potrebu sa “predat”. Teda sa napr. “vyretusovat” v kupelni farbickami. Pouziju len zakladne minimum. Pre svoj lepsi pocit.
Sportuju, ak sa im chce. Upravia sa, ak sa im chce. Ak nie, tak nic. A nic sa nedeje. Su so sebou v pohode.

Ja som sa bavila s chalanmi z Ukr. a povedali, že ich ženy čakajú všetko od chlapa, kdežto Slovenky sú sebestačné, cieľavedomé čo ukrajinke chýba, bude kľudne s mafiánom čo ju bije, znesú veľa, hlavne že je nová kabelka.