icon

Sú tetovania spojené so vzdelaním?

Dnes o 08:23

Dobrý deň, hľadám istú spojitosť medzi tetovaním či estetickými úpravami tela v prepojení na dosiahnuté vzdelanie. Máte niektorá dosiahnuté vzdelanie druhého stupňa vysokej školy s titulmi (Mgr.Ing., MUDr., MdDr., MVDr. ) a zároveň tetovanie, alebo estetickú úpravu tela?

martinmmartin
Dnes o 09:06
@maranta_leuconeura

@martinmmartin toto asi plati v pripade viditelnych tetovani teda na rukach, nohach, krku, tvari (😬). Ale ,,tuzba vyniknut", ked ma niekto tetovanie na mieste, ktore je bezne skryte? Asi tazko. Viacmenej moji kamosi maju tetovania z dovodov: bud sa im pacil vzor alebo to pre nich nieco viac znamena alebo chceli mat na sebe pracu konkretneho tatera, co je vlastne ako by si si kupil obraz oblubeneho maliara.

@maranta_leuconeura Ak sa ti velmi paci tetovanie od konkretneho tatera tak si ho nedas niekam kde ho uvidis iba v zrkadle a furt sa bude menit podla toho ako si prehnuta. Kupis si ho vo forme obrazu kde sa na to mozes kukat a rozpinat sa blahom non stop.
Ti ludia chcu byt vynimocny - aha co ja mam a od koho- to nema hocikto . Ale vynimocnost ak neprichadza z vnutra tvojimi skutkami, charakterom atd je iba povrchna a ludia ako ja su vdacny za to ze sa dnes tolko povrchnych jednoduchsich jedincov oznackuje samych seba . Aspon vieme ako sa mame rozhodovat v kontakte s nimi - urcite joby priamo po jednudochusti volaju , urcite nie a rozhodovanie o tom ktory job budes robit a v akej spolocnosti vacsinou robia netetovani ludia

anonym_44b88e
Dnes o 09:07

Z mojich priateľov MUDr. nemá nikto tetovanie.

natalia328

mám 4 tetovania a VŠ II. st🙄

maranta_leuconeura
@biba_18

@martinmmartin ja osobne sa kvôli tetovaniu určite výnimočná necítim byť 😂

@biba_18 a ja sa zaze citim vynimocna aj bez tetovania 🤣 ved kazdy je vynimocny 🙂

wilkova

Autorka, prosím ťa, prečo píšeš @biba_18 niečo o hejtovaní, keď ti normálne odpísala? Veď má vysokoškolský titul, čo ti aj napísala a napísala aj počet tetovaní...

martinmmartin
Dnes o 09:08
@maranta_leuconeura

@biba_18 a ja sa zaze citim vynimocna aj bez tetovania 🤣 ved kazdy je vynimocny 🙂

@maranta_leuconeura toto niekto ale len tak nedokaze.

michaela329
Dnes o 09:09
@biba_18

@martinmmartin ja osobne sa kvôli tetovaniu určite výnimočná necítim byť 😂

@biba_18 ale možno Martin keby si dal, tak by bol konečne výnimočný a nie len výnimočne predpojatý.

biba_18
Dnes o 09:09

@maranta_leuconeura šak hej. aj ja. ale nie kvôli tetovaniu 😂

biba_18
Dnes o 09:11

@wilkova to zbytočne budeš pátrať, to nepochopíš 😂 sú takí ľudia, no ... ale díky že si sa ma zastala ...

marhulka13
Dnes o 09:11

@anonym_autor samozrejme. Aj ja, aj manžel

anonym_b87c00
Dnes o 09:12
@wilkova

Autorka, prosím ťa, prečo píšeš @biba_18 niečo o hejtovaní, keď ti normálne odpísala? Veď má vysokoškolský titul, čo ti aj napísala a napísala aj počet tetovaní...

@wilkova tu krasne vidiet, ze VS este neznamena inteligenciu. Porozumiet textu je casto narocne. Ale ano, tetovanie maju len hlupaci, podla nej.

autor
Dnes o 09:12
@wilkova

@wilkova Hejtovanie v jej podobe je len krátky, exkrement bez vecnej hodnoty v každej debate. Z toho podľa mňa nie je možné pochybovať o jej úrovni vzdelania.

crazy_cat_lady
Dnes o 09:13

VS II. stupen, tetovania mam

maranta_leuconeura
@martinmmartin

@maranta_leuconeura Ak sa ti velmi paci tetovanie od konkretneho tatera tak si ho nedas niekam kde ho uvidis iba v zrkadle a furt sa bude menit podla toho ako si prehnuta. Kupis si ho vo forme obrazu kde sa na to mozes kukat a rozpinat sa blahom non stop.
Ti ludia chcu byt vynimocny - aha co ja mam a od koho- to nema hocikto . Ale vynimocnost ak neprichadza z vnutra tvojimi skutkami, charakterom atd je iba povrchna a ludia ako ja su vdacny za to ze sa dnes tolko povrchnych jednoduchsich jedincov oznackuje samych seba . Aspon vieme ako sa mame rozhodovat v kontakte s nimi - urcite joby priamo po jednudochusti volaju , urcite nie a rozhodovanie o tom ktory job budes robit a v akej spolocnosti vacsinou robia netetovani ludia

@martinmmartin tak mne je osobne jedno kto ma tetovanie a neviem preco by som mala byt vdacna ze ini maju a ja nie? 😆 Alebo sa rozhodovat na zaklade tetovania o kontakte s nimi? To je teda dost spiatocnicke...

kikush182329

Tu v zahranici takmer nepoznam lekara alebo sestricky co nemaju tetovanie. A nijako to neskryvaju. Odsudzovať ludi je znamkou nizkej inteligencie.

anonym_f45f6e
Dnes o 09:24
@anonym_2e4a7f

skôr je to spojené s vekom. Myslím že vek. kat. nad 55+ už tetovanie moc neobľubuje.
Keby som mala 20 - 25, možno by som si aj dala.
Dcéra študentka LF nemá, ale jej spolužiačka a kámoška zo školy má ich viac.

@anonym_2e4a7f sestra má 58 a dala si urobiť.

moonlight1210
Dnes o 09:25
@anonym_autor

@wilkova Hejtovanie v jej podobe je len krátky, exkrement bez vecnej hodnoty v každej debate. Z toho podľa mňa nie je možné pochybovať o jej úrovni vzdelania.

@anonym_autor "Hejtovanie v jej podobe je len krátky, exkrement bez vecnej hodnoty v každej debate. Z toho podľa mňa nie je možné pochybovať o jej úrovni vzdelania."

Skoro som ti napisala odpoved, ale vdaka za toto tvoje upozornenie, ze to nemam robit.

Myslim, ze svoju nechut k tetovaniam by si mala ist riesit niekam inam.

Zvycajne sa tam da objednat, a ked ti na to napise ziadanku obvodna, tak ti to poistovna aj preplati.

krasneleto
Dnes o 09:27

@anonym_autor mam tetovania- na miestach ktore sa daju zakryt... ziaden krk, prsty, tvar... mam PMU obocia, mam pichane pery a botox... mam VS... myslim, ze nic z toho nema suvis s VS

anonym_f45f6e
Dnes o 09:27

@anonym_autor jedna neter stredná škola,tetovanie nemá,druhá Mgr.a tetovanie má

anonym_3f6118
Dnes o 09:28

@anonym_autor moj brat ma dva tit. pred menom, jeden za menom, od prezidenta udeleny titul profesor, ma tetovania - cele predlaktie / nie cosa nostra, cernak a podobne/ , esteticke upravy nema. nepije, nefajci, nezuruje...

janina1127
Dnes o 09:30

Mám dosiahnuté takéto vzdelanie a mám aj niekoľko tetovaní. Ako ti to vo výskume pomôže? 😀

anonym_8e29ec
Dnes o 09:30

doktorat a nemam, nechcem, nikdy si nedam nic

krasneleto
Dnes o 09:32
@martinmmartin

anonym_f45f6e
Dnes o 09:33
@michaela329

@biba_18 ale možno Martin keby si dal, tak by bol konečne výnimočný a nie len výnimočne predpojatý.

@michaela329 ja by som namiesto predpojatý použila iné slovo......ale....

krasneleto
Dnes o 09:34
@anonym_f45f6e

@anonym_2e4a7f sestra má 58 a dala si urobiť.

@anonym_f45f6e moja mama mala 73 ked si dala... ale velmi jemne, krasne a pre nu dolezite...

viestta
Dnes o 09:37

@martinmmartin sice pises tak, ze na prvy pohlad to vyzera aj mudro. Ale ked sa clovek zamysli, tak vidi, ze najvacsi problem mas ty sam so sebou. Bez ohladu na to ci niekto tetovanie ma alebo nema, bez ohladu na to kde ho ma, bez ohladu na to kolko ich ma a aj bez ohladu na dovody, preco si tetovanie dal spravit, ty mas problôem, nie ti tetovani

panonia
Dnes o 09:44

@anonym_autor Mám mgr., tetovanie ani žiadne esteticke úpravy za všetkym je tvrdá drina 😄....kolegyňa má doktorat a je cela potetovana....ale myslim že s mojich MUDr. kolegov žiadny tetovanie nemá...

macka123m1
Dnes o 09:52

@anonym_autor Dobrý deň, študujem na vysokej škole a tetovania mám, neovplyvňuje to nejakým spôsobom moje štúdium, samozrejme pokiaľ by ste chceli študovať herectvo možno by stym menší problém bol. A teda samozrejme tetovanie na čele by možno pôsobilo horšie aj u nás na fakulte 😂

anonym_2d6d78
Dnes o 09:53

Muz lekar, kamoska zubarka, nasa veterinarka maju tetovanie

autor
Dnes o 09:54
@moonlight1210

@anonym_autor "Hejtovanie v jej podobe je len krátky, exkrement bez vecnej hodnoty v každej debate. Z toho podľa mňa nie je možné pochybovať o jej úrovni vzdelania."

Skoro som ti napisala odpoved, ale vdaka za toto tvoje upozornenie, ze to nemam robit.

Myslim, ze svoju nechut k tetovaniam by si mala ist riesit niekam inam.

Zvycajne sa tam da objednat, a ked ti na to napise ziadanku obvodna, tak ti to poistovna aj preplati.

@moonlight1210 Nejak dobre to poznaš. Nevzdávaj to.