icon

Úprimný názor na vzhľad: Čo zlepšiť?

jaro555
Včera o 23:51

Ahojte, skúšam na sebe pracovať (vzhľad, štýl, sebavedomie) a zaujíma ma úprimný pohľad nezainteresovaných ľudí. Aký na vás pôsobím prvý dojem podľa fotiek? Čo by ste realisticky zlepšili — vlasy, štýl obliekania, výraz, niečo iné? Budem rád za úprimný, ale normálny feedback 🙂

Strana
z3
anonym_d7dc75
Dnes o 10:25
@jaro555

@anonym_d7dc75 To video je staré 5 rokov a fotky ktoré som sem pridal sú maximálne 1 rok staré 😁

@jaro555 a čo, že je staré 5 rokov, si to ty? Si. Nie je staré 20r, ale 5. Máš ho na svojom youtube kanály a ideš sa ním promovať. really?

anonym_2f7575
Dnes o 10:27

Vyzeráš super!! Neni čo zlepšovať už len možno len srbarozvoj v podobe sebalasky a prehodnotiť svoje hodnoty keďže vzhľad je fakt druhoradý a pominuteľný..jedine tie jeansy na poslednej fotke sú otrasne,tak možno pre 15r chalana..

anonym_d5954e
Dnes o 14:32

@jaro555 za mňa fakt ukážkový chlap, mám podobného 😉

rozculena
Dnes o 14:37
@anonym_d7dc75

pozrite si video 🙂

@anonym_d7dc75 vypla som pri slovách "motivačné videá"

sticker
rozculena
Dnes o 15:01

@jaro555 mňa by len zaujímalo,čo tu robíš od od 11/2022

anonym_d7dc75
Dnes o 15:21
@rozculena

@jaro555 mňa by len zaujímalo,čo tu robíš od od 11/2022

@rozculena narcis si založil novú diskusiu a pridal nové fotky, aby nachytal na IG viac followerov: https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/posobim-teraz-s-novym-vyzorom-lepsie/

jaro555
autor
Dnes o 15:24
@anonym_d7dc75

@rozculena narcis si založil novú diskusiu a pridal nové fotky, aby nachytal na IG viac followerov:

@anonym_d7dc75 Nikde som o svojom IG nepísal 😁 Ľudia si môj IG našli bez mojej mienky … Nejde mi o sledovatelov na IG ani nič podobne …

anonym_0f2df2
Dnes o 15:27
@jaro555

@anonym_d7dc75 Nikde som o svojom IG nepísal 😁 Ľudia si môj IG našli bez mojej mienky … Nejde mi o sledovatelov na IG ani nič podobne …

@jaro555 Tak napíš priamo o čo ti ide.Tá rozprávka o skromnom chlapcovi, ktorý sa snaží lepšie vyzerať a nabrať sebavedomie úplne nevyšla.Slovo robí chlapa, tak skús teraz úprimne.

bluka2
Dnes o 15:31

zacni sa tvarit normalne a venuj sa radsej dakemu hobby namiesto studia a journaling alebo preco presne ponocujes a vsetko pojde samo od seba. fake pozy zavanaju nizkym sebavedomim. bud normany autenticky chlap aky si a to je vsetko

anonym_ddefde
Dnes o 15:35

si veľmi pekný ...len sa tvár prirodzene

estellas
Autor odpoveď zmazal
julish
Dnes o 18:59

Mne sa fuzy aj rolak pacia, ale posobis tak neisto, akoze sa na nieco hras. Take nieco sa u barbera nezabezpeci. Mimochodom, tie dokonale strihy vlasov a brady sa mne vobec nepacia

katuskamala1
Dnes o 19:06

Ved sa normalne usmej. Prirodzene.

Toto co si tu dal za pozy to je tak neskutocne trapne, by som usla pred tebou.

Strana
z3