Útočník zo Spišskej Starej Vsi dostal len 25 rokov
Aspoň v niečom ma USA lepšie zákony. Za každý skutok dostane páchateľ trest a zráta sa mu to.
@anonym_487af1 😆😆😆veríš narkomanovi?
@anonym_autor prečo by som mu nemala veriť, ty si už sedela a máš osobnú skpsenosť?
@anonym_autor prečo by som mu nemala veriť, ty si už sedela a máš osobnú skpsenosť?
@anonym_487af1 nesedela, ale trosku tu problematiku poznám
Ak vyjde z basy po 25 r len tak hneď do zahraničia nebude môcť ísť
To neznamená, že ich prežije. Pri troche spravedlnosti, karmy a šťastia ho dozenu jeho vlastni démoni a ukončí to sám. Alebo nejaký spoluvazen.
@anonym_c98dfd ty mu snáď ešte aj tu basu závidíš a 2x pokus o samovraždu. Čistý Slovák. 🥴
@anonym_c98dfd ty mu snáď ešte aj tu basu závidíš a 2x pokus o samovraždu. Čistý Slovák. 🥴
@anonym_546642
To si z toho vyčítala? Ja by som bola najradšej, keby sa v takýchto prípadoch obnovil trest smrti.
Čo mu mám závidieť? Že je chorý človek, ktorý by už nikdy nemal vidieť slnečné svetlo? Dúfam, že ho dozenu jeho vlastni démoni. Oko za oko
Je to strašné, je to málo a je to veľmi smutné. Ale ten chlapec je chorý. Na vine je systém.
ešte to nie je pravoplatne to znamena že ešte môže hajzel dostať aj mnej.25 rokov za 2 životy a dalšej pokazil celý život.Trebalo by obnoviť trest smrti nič ine si hajzel hnusny ani nezasluži. Vysmech do tváre pozostalým. A odvolať sa už nemalo dať vôbec.
po polovici trestu požiada o prepustenie a za dobré správanie mu to umožnia
@anonym_autor
Prokurator sa odvolal
A vrahyňa Maria Kukučová?? Tu prepustili po par rokoch a krasne si zije v zahranici akoby sa nechumelilo.
To neznamená, že ich prežije. Pri troche spravedlnosti, karmy a šťastia ho dozenu jeho vlastni démoni a ukončí to sám. Alebo nejaký spoluvazen.
@anonym_c98dfd taky? Nikdy. To je Brejvik II.
@anonym_autor Napíšem veľmi nepopulárny názor a som pripravená na hejt: podľa mňa by väzenia nemali slúžiť na izoláciu nebezpečných ľudí od spoločnosti, ale na ich nápravu a následnú pomoc s opätovným začlenením. A nemyslím si, že to je možné, ak sú väzni roky obklopení rovnakými (alebo ešte horšími) zločincami. Ani tomuto chlapcovi by som neželala viac ako 25 rokov, a už vôbec nie trest smrti.
@anonym_autor Napíšem veľmi nepopulárny názor a som pripravená na hejt: podľa mňa by väzenia nemali slúžiť na izoláciu nebezpečných ľudí od spoločnosti, ale na ich nápravu a následnú pomoc s opätovným začlenením. A nemyslím si, že to je možné, ak sú väzni roky obklopení rovnakými (alebo ešte horšími) zločincami. Ani tomuto chlapcovi by som neželala viac ako 25 rokov, a už vôbec nie trest smrti.
@anonym_819b49
Takýto človek nemá co chodiť medzi ľuďmi. Dozivotne izolovať alebo zabiť. Ako v Amerike
Dostal tu niekedy niekto teraz doživotie ? Nie . Takže sa to dalo čakať . Dedeček koľko dostal ? Ani o ňom nepíšu
@anonym_autor len 25? Škoda, že neobnovia trest smrti. Hlavne v takýchto jednoznačných prípadoch, kedy sa vie kto je jednoznačný páchateľ!
@anonym_9e2a25 Kto je jednoznacny pachatel? Hadam si len nemyslis,ze tie dve usmrtene zeny same naskocili na noz a tretia sa k nim pridala? Nech by bol akokolvek trebars aj sikanovany,nema pravo siahnut niekomu na zivot. Zbit ich,to este pochopim. Ale vybrat sa do skoly za ucelom vrazdit? Dozivotie by mal dostat.
@anonym_c98dfd ale to len v amerických filmoch že spoluväzni mu to spočítajú, tu bude strážený a po 16-17 rokoch je vonku
@anonym_autor je to smutné, ale tiež si myslím...odsedí polovicu, možno trocha viac a v podstate mladý opustí väznicu. Takýto psychopati dokážu veľmi veľa zvládnuť....
@anonym_9e2a25 Kto je jednoznacny pachatel? Hadam si len nemyslis,ze tie dve usmrtene zeny same naskocili na noz a tretia sa k nim pridala? Nech by bol akokolvek trebars aj sikanovany,nema pravo siahnut niekomu na zivot. Zbit ich,to este pochopim. Ale vybrat sa do skoly za ucelom vrazdit? Dozivotie by mal dostat.
@marca12 trochu od veci tento tvoj príspevok. Nerozumiem, čomu nerozumieš. Pre mňa je vrah jednoznačný v tomto prípade. Učiteĺka zomrela jeho rukou. Tu sa nepátra 10 rokov a nehľadajú sa diskutabilné a mylné dôkazy.
Aj Dedeček je vrah, či myslíš, že bolo treba dokazovať jeho vinu. Nebodaj sedel niekto iný za volantom???
A Andreu z Dubnice kto zabil? Jednoznačný, istý vrah. Tam nebolo treba hľadať vraha ako pri Viole z BA. Už rozumieš čo myslím? Ak je vrah jednoznačne istý, tak potom oko za oko, zub za zub.
@abbey1 na ulici stretneš kde akých somárov. ako kolegu určite už nie, o 25 r ....🙂
@anonym_b9b7a8 môže robiť kuriéra, alebo zametať ulice, dokladať tovar. Fakt úžas a "potešenie" takého stretnúť
@anonym_autor takých čudákov je vo svete plno. aj na SK. Si zober fešandu zo Žiliny. Juditku. Zakole kámoša a ešte aj vymyslí primitívnu výhovorku. A aby to malo ešte väčšie grády tak ju vláčia po školách a príjme ju primátor Vrútok. Ako hrdinu. Tiež dostala zopár rokov a nemyslím si že sa po vypustení z basy bude mať až tak zle.
@anonym_b9b7a8 To vážne? Že ju prijal primátor? A to z akého dôvodu ? Však to je choré
@anonym_819b49 možno to s každým myslíš dobre. Ok, tvoj názor. Ale asi máš dosť skreslenú optiku. Na toho chalana sa pozrieš a vidíš, že je psychopat a sociopat. Brala by si ho do resocializácie do svojej domácnosti,alebo zahrádky. Aby sa začlenil medzi normálnu populáciu? Alebo písala by si tak, keby zabil tvoju mamu, tetu, dcéru? Skús porozmýšľať. Nehejtujem, len rozmýšľam, čo ťa vedie k takým myšlienkovým pochodom.
2x sa pokúsil vo väzení o samovraždu. Mali by mu na ňu umožniť vhodné podmienky, to by bolo najlepšie riešenie pre všetkých.
Bohužiaľ, znie to hrozne, ale je to pravda
@anonym_819b49 možno to s každým myslíš dobre. Ok, tvoj názor. Ale asi máš dosť skreslenú optiku. Na toho chalana sa pozrieš a vidíš, že je psychopat a sociopat. Brala by si ho do resocializácie do svojej domácnosti,alebo zahrádky. Aby sa začlenil medzi normálnu populáciu? Alebo písala by si tak, keby zabil tvoju mamu, tetu, dcéru? Skús porozmýšľať. Nehejtujem, len rozmýšľam, čo ťa vedie k takým myšlienkovým pochodom.
@anonym_9e2a25 akurat som sa sla spytat to iste. Isto by mala rovnaky nazor keby jej dieta pobodali
@anonym_9e2a25 akurat som sa sla spytat to iste. Isto by mala rovnaky nazor keby jej dieta pobodali
@anonym_c8961b mne toto hlava neberie, preto sa aj pýtam 🤔
@anonym_b9b7a8 To vážne? Že ju prijal primátor? A to z akého dôvodu ? Však to je choré
@anonym_366d3e
https://www.cas.sk/tip-od-vas/vase-horuce-tipy/...
@ivik4 aj ja! Totálna nespravodlivosť
@anonym_autor Judita môže budúci rok požiadať o podmienečne prepustenie
@anonym_366d3e
https://www.cas.sk/tip-od-vas/vase-horuce-tipy/...
@anonym_9e2a25 Ty vole, tak to je sila. Úplný Absurdistan, inak sa to ani nedá nazvať. Totálne chorá, pomýlená spoločnosť
no lenze pozor on moze byt aj dobre prefikany a mastami mazany a pretvarovat, hadzat tie ksichty narocky pred sudom a kamerou.Raz sa smeje potom ide vystrety s hlavou hore akoby nic.Podla mna je to trochu aj taktita aby vyzeral ako chory a dali mu mensi,miernejsi trest.Ale to netvrdim, ze je normalny ked toto spravil to ani nahodou ale taktika tam podla mna nejaka bola a divadielko.Mne vyzera ako pravy nemcurisko od Hitlerova za byvalej rise nemozem si pomoct ked nanho pozrem

@anonym_autor až tak sa nevyznám, ale čítala som niekde rozhovor s Dušanom Cinkotom keď ho prepustili, že nemal ani pár eur na autobus, že sa vtedy nikto nezaujímal ako sa dostane niekde, ako ho nikto nechcel zamestnať...
@anonym_487af1 😆😆😆veríš narkomanovi?