Útočník zo Spišskej Starej Vsi dostal len 25 rokov
@anonym_autor Judita môže budúci rok požiadať o podmienečne prepustenie
@anonym_13c888 no perfektne 🤮🤮🤮
@anonym_autor Napíšem veľmi nepopulárny názor a som pripravená na hejt: podľa mňa by väzenia nemali slúžiť na izoláciu nebezpečných ľudí od spoločnosti, ale na ich nápravu a následnú pomoc s opätovným začlenením. A nemyslím si, že to je možné, ak sú väzni roky obklopení rovnakými (alebo ešte horšími) zločincami. Ani tomuto chlapcovi by som neželala viac ako 25 rokov, a už vôbec nie trest smrti.
@anonym_819b49 čítala si posudok psychiatra ? Všimla si si , že počas pojednávania neprejavil žiadny náznak ľutosti . Ale ok - ako to chceš riesiť - kde by mal podľa teba byť.
@anonym_autor Napíšem veľmi nepopulárny názor a som pripravená na hejt: podľa mňa by väzenia nemali slúžiť na izoláciu nebezpečných ľudí od spoločnosti, ale na ich nápravu a následnú pomoc s opätovným začlenením. A nemyslím si, že to je možné, ak sú väzni roky obklopení rovnakými (alebo ešte horšími) zločincami. Ani tomuto chlapcovi by som neželala viac ako 25 rokov, a už vôbec nie trest smrti.
@anonym_819b49 nápravu? Ty si naivná až to boli
On je psychopat. To sa nezmení. Je to naveky v ňom
Takýto ľudia by mali byt izolovaní doživotne.
Ktovie či by ai takto rozprávala ak by dobodal tvoju príbuznú
ešte to nie je právoplatné. Ale to dozivotie zrejme neprejde.
@barrilla Možno aj áno a ak áno tak asi bude lepšie ak o tom rozhodne najvyšší súd . Pokiaľ by na základe posudkov došlo k náprave , môže byť po 25 rokoch podmienečne prepustený. Takže si asi by takýto trest bol pre spoločnosť ďaleko bezpečnejší.
U nás sú veľmi smiešne tresty, niekto zavraždí a za par rokov je vonku. Judita si chodí po exkurziách, tento magor na polovicu bude vonku… vrie mi krv z tej nespravodlivosti.
@anonym_819b49 nápravu? Ty si naivná až to boli
On je psychopat. To sa nezmení. Je to naveky v ňom
Takýto ľudia by mali byt izolovaní doživotne.
Ktovie či by ai takto rozprávala ak by dobodal tvoju príbuznú
@anonym_autor Odmietam si všetko stáčať na seba so slovami, čo by bolo keby. Môj názor je proste taký, že každý si zaslúži druhú šancu - pravdaže po tom, čo prejde resocializačným procesom; po tom, čo psychiatri a vedúci väznice vyhodnotia, že sa zmenil. Nie jedným rozhovorom, ale opakovanými testami a pozorovaniami, ktoré sa nedajú oklamať. A ak sa uzhodnú, že k náprave nedošlo, naďalej treba s človekom pracovať.
@anonym_autor takých čudákov je vo svete plno. aj na SK. Si zober fešandu zo Žiliny. Juditku. Zakole kámoša a ešte aj vymyslí primitívnu výhovorku. A aby to malo ešte väčšie grády tak ju vláčia po školách a príjme ju primátor Vrútok. Ako hrdinu. Tiež dostala zopár rokov a nemyslím si že sa po vypustení z basy bude mať až tak zle.
@anonym_b9b7a8 mimochodom ta Judita zo Žiliny vraj počas výkonu trestu študuje medicínu, ona dostala nejakých 12 rokov z toho 6 už je fuč. Takže až vyjde von treba sa tešiť na lekárku vrahyňu
Dozivotie mala dostat aj Judita 😤 !!!! Som vytocena z oboch pripadov !!!
@ivik4 Judita je zachvíľku vonku , polku trestu už ma za sebou ešte 6 rokov čas letí rýchlo. Navyše vraj počas výkonu trestu študuje medicínu neviem ako to je vôbec možné . Zrejme chápadlá jej rodičov siahajú dosť ďaleko…
@anonym_autor Odmietam si všetko stáčať na seba so slovami, čo by bolo keby. Môj názor je proste taký, že každý si zaslúži druhú šancu - pravdaže po tom, čo prejde resocializačným procesom; po tom, čo psychiatri a vedúci väznice vyhodnotia, že sa zmenil. Nie jedným rozhovorom, ale opakovanými testami a pozorovaniami, ktoré sa nedajú oklamať. A ak sa uzhodnú, že k náprave nedošlo, naďalej treba s človekom pracovať.
@anonym_819b49 tvojich druhych a tretích šancí mame plne basy. Vola sa to recidíva
25 rokov je dosť dlhá doba, výjde z väzenia a nebude mať kam ísť a s jeho minulosťou si ani prácu nenájde, ani partnerku
@anonym_487af1 jasné, že si nájde partnerku. Aj Mikuláš Č. ju má...
@anonym_819b49 to , čo bolo uvedené v médiách zo znaleckého posudku sa mi asociuje s malígnym narcizmom . Bohužiaľ tam zatiaľ efektívna liečba nie je -amygdalu zatiaľ vymeniť nevieme ani jej funkciu nahradiť liekmi . Takýto človek sa len naučí lepšie maskovať svoje prejavy ale nenaučí sa cítiť súcit , nemá empatiu . Naopak stále ho budú uspokojovať sadistické predstavy ,bude ho tešiť ubližovať ubližovať iným , bude ho tešiť , že sa ho boja . Dostupná medikamentózna liečba a psychoterapia zlyháva lebo on má “ pokazenú súčiastku “ v mozgu - amygdalu a my ju nevieme vymeniť , nahradiť , obísť a hlavne on nemá pocit , že je s ním niečo zlé , čiže nie je ani ochotný chodiť na psychotherapiu . Trest vníma v zmysle , že spoločnosť mu ubližuje . Druhá šanca znamená , že na slobodu sa dostane 40-43 rocný chlap , v plnej sile , s tips and tricks s väzenského prostredia ,plný nenávisti a hnevu a sadistických predstáv . Štatistiky udávajú , že 80 percent napadne druhého človeka znovu . Pokojne to môżeš byť aj ty alebo tvoja rodina alebo ja alebo hocikto . Preto sa aj súdny znalec vyjadril , že síce je náprava teoreticky možná ale on sám tomu neverí.
@anonym_b9b7a8 mimochodom ta Judita zo Žiliny vraj počas výkonu trestu študuje medicínu, ona dostala nejakých 12 rokov z toho 6 už je fuč. Takže až vyjde von treba sa tešiť na lekárku vrahyňu
@anonym_c0176f Fuha. Medicínu spoza mreží? Preboha, to ako sa dá?
@abbey1 nemôže študovať medicínu ak je vo výkone trestu. Medicína sa v celej EU študuje formou denného štúdia . Nedá sa študovať externe / diaľkovo .
Myslím , že je możné urobiť si sanitársky kurz ale určite nie medicínu .
@abbey1 neviem ale bola taká informácia
Počúvala som minule nejaký český podcast o zločincoch a jedna časť bola o nej. Autor ju aj navštívil a teda dosť negatívne ju a hlavne jej správanie opísal.
@anonym_autor po par rokoch je vonku a bude vrazdit opäť, on si totiz to velmi dobre zapametal kto jeho utoku utiekol..., aj keby mu dali dozivotie, jediny spravodlivy trest by bol iba trest smrti a to jeho obesenim na vystrahu, tyto typci zabit mozu ale im zivot nemoze byt ukrateny, chora spolocnost a zakony v EU, v USA, Cine, Irane by uz bol popraveny, naco komu takeho asociala...?
@anonym_autor a? Za mňa je to dosť, strávi tam celú mladosť. A dúfam, že bude navštevovať psychológa a že sa stihne za tie roky dopracovať k pokojnému životu.
@anonym_autor a? Za mňa je to dosť, strávi tam celú mladosť. A dúfam, že bude navštevovať psychológa a že sa stihne za tie roky dopracovať k pokojnému životu.
@anonym_80d2b1 problem je , že psychotherapia pri jeho diagnóze nepomože a 80-85 percent útočí znovu .
Ostatní ( ktorým chýba fyzická sila - vek, ochorenie ) ubližujú okoliu inak. Jemu sila chýbať v 43 rokoch ( možno menej ) nebude .
@anonym_80d2b1 on je psychopat. Je to navždy v nom

@anonym_9e2a25 Ty vole, tak to je sila. Úplný Absurdistan, inak sa to ani nedá nazvať. Totálne chorá, pomýlená spoločnosť
@anonym_366d3e no hotová celebrita 🙈 Sociopatka, ktorá sa na 1. pojednávaní smiala na chodbe súdu aj so svojou materou ako dve kobyly. Už len z titulu, že Tomáš zomrel tam mala sedieť so zvesenou hlavou, aj s materou. Ale jej mamička je presvedčená akú má úžasnú dcéru. Ale veď to tu vidíme aj v diskusiách, ako si niektoré matere zastávajú svojich anjelikov. A decko minimálne na polepšovňu.