icon

Vypočujte si podcast Ľudskosť o týraní žien

18. sep 2026

Ženy, vypočujte si tento podcast ešte predtým ako bude neskoro.

domkakvet
18. sep 2026

@anonym_autor nemam tolko casu, tak som dost preklikala a na kolko som starsia a znala v tychto veciach, tak pre mna uz nie je potrebne, ale je to zaujimave, urcite odporucam kazdej mladej zene, zenam vo vztahu a hlavne zenam, ktore su neznale toto pozriet a pre niektore by to malo byt povinne a opat raz zdoraznujem neprehliadajte negativa na partnerovi, lebo vzdy sa niecim prezradia uz na zaciatku, len si to treba vsimnut.

anonym_c0a8b4
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor nemam tolko casu, tak som dost preklikala a na kolko som starsia a znala v tychto veciach, tak pre mna uz nie je potrebne, ale je to zaujimave, urcite odporucam kazdej mladej zene, zenam vo vztahu a hlavne zenam, ktore su neznale toto pozriet a pre niektore by to malo byt povinne a opat raz zdoraznujem neprehliadajte negativa na partnerovi, lebo vzdy sa niecim prezradia uz na zaciatku, len si to treba vsimnut.

@domkakvet hlavne sa naivne nenazdavat, ze sa to zmeni. Po svadbe, ked budem tehotna, po porode, ked budeme mat dve deti, ked nastupim po rodicaku do roboty... Nie, nezmeni sa to, ked aj ano, tak len k horsiemu

minenkaa
18. sep 2026

A teraz kto je tu vinný?Za to čo sa napr tejto žene stalo

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@domkakvet preto som to tu dala, lebo prevencie nie je nikdy dosť. Zároveň treba vzdelávať širokú verejnosť a budúcich rodičov. Lebo aj to je veľmi dôležité ako rodičia vychovávajú svoje dcéry a synov. Vzťah k sebe samému, sebaláska, zdravé sebavedomie, asertivita, nemať strach a nebáť sa kričať nahlas o pomoc, kým nie je neskoro. Potom neskoro plakať nad rakvou dobitej dcéry alebo vnučky.