Zaujíma vás, ako dopadli ľudia, ktorí niekedy žiadali na Koníku radu?
Zaujima vás, ako sú na tom ľudia, ktorí tu kedysi písali? Mňa zaujíma napríklad ako žije tá "hore kopec- dole kopec zákruta", alebo taký chlap čo ho vraj žena psychicky deptala a aj napriek tomu jej posielal 1500eur každý mesiac(musel byť jednoduchší alebo psychicky chorý), mali dcéru..To bola taká tema, kde ženy ani nevedeli čo poriadne písali, lebo niekedy chlapa lutuju ako on chudačik musi platit zlatokopkam a tam im prislo uplne normalne, že posielal 1500eur mesačne žene.. Škoda, že všetci tí ľudia písali anonymne, čiže sa im nedá napísať správa.
@anonym_autor nechápem len jedno, prečo keď dotyčni ľudia žiadajú o radu, takmer nikdy nenapisu ako to prebieha ako to všetko dopadlo
@anonym_autor co na tom nechapes? Velakrat su ti dotycni zahanbeni zo situacie v ktorej su, zo svojho jednania atd, a diskutujuci to vacsinoi pomenuju na priamo a bez servitky. Ja sa necudujem ze sa v mnohych temach uz ani neozvu, je to logicke.
Mna by zaujimali momentalne vztahy z pribehu - svadba sesternice - pozvana-nepozvana a potom autorka neviem ci nebola aj nakoniec tehotna, bola to plodna tema kde autorka aktivne prispievala cely priebeh telenovely...
@anonym_autor mna by zaujimalo co je s baldinou a muzom co ma v kome, ako su na tom
Ak.je pani zo zákruty naozaj z miesta, ktoré tipli v tej téme tak uznávam, koniec sveta a zakruty😂 to ozaj ešte to Veľké Rovné a Štiavnik v porovnaní s tým sú Lás Vegas
@anonym_autor nechápem len jedno, prečo keď dotyčni ľudia žiadajú o radu, takmer nikdy nenapisu ako to prebieha ako to všetko dopadlo
@anonym_autor ja som viackrát anonymne písala napríklad keď ma trápili exteasystoly, dostala som radu že to môžem ignorovať, natoľko výsledky z interného som mala dobré, tak ich ignorujem. Normálne fungujem, vnímam ich menej a menej a už nemám potrebu to rozpitvávať. Každopádne dotyčným čo mi radili veľmi pekne ďakujem, len už mi nenapadne sa k tomu vracať keďže sa mi to už nedeje a keď sa mi to občas stane tak to neriešim.
Takych tem by sa naslo… ale uz si to clovek ani nepamata vsetko.. Ale stale si spominam na taku rozsiahlu temu, kde autorku nepozvala na svadbu jej sesternica, s kt mali velmi dobre vztahy.. pozvala vsetkych okrem nej.. tak tam by ma zaujimalo, ake su tie vztahy medzi nimi dnes, ci sa to nejako vysvetlilo vobec..
@anonym_48b065 ano toto si pamatam 😀 ale pokial viem tak autorka potom pisala, ze cakala dieta a porodila a ze uz mala ine starosti ako riesit ze preco ju sesternica nepozvala. ale mna na jej mieste by to zaujimalo, by som si to s nou vyjasnila, pretoze vraj dovtedy mali super vztahy.
A kto si spomína na army vojaka?
Ale reálne by ma zaujímalo, ako sa má pani, ktorá odišla od muža s dieťaťom/deťmi do iného mesta, on ich vystopoval a chcel ich nazad, neviete niekto?
@anonym_autor zaujimalo by ma ci bolo nakoniec otvorene cez sviatok to Pepco 😀
Teraz vazne zaujimalo by ma viac pribehov.
Mne zase utkvela v pamäti téma (približne napíšem znenie) "dlhý čierny vlas vo vani". Tým vlasom prišla mladá manželka a zároveň čerstvá mamička na dlhoročnú neveru svojho manžela, ktorý chodil akože na "služobky". Neboli to služobky, ale on si užíval s milenkou. Zakladateľka témy to riešila a zvládala rozvážne, aj keď samozrejme sa trápila. Na čas sa úplne odstrihla od sociálnych sietí, ale potom ešte napísala... pamätáte si na to niekto?
Mne zase utkvela v pamäti téma (približne napíšem znenie) "dlhý čierny vlas vo vani". Tým vlasom prišla mladá manželka a zároveň čerstvá mamička na dlhoročnú neveru svojho manžela, ktorý chodil akože na "služobky". Neboli to služobky, ale on si užíval s milenkou. Zakladateľka témy to riešila a zvládala rozvážne, aj keď samozrejme sa trápila. Na čas sa úplne odstrihla od sociálnych sietí, ale potom ešte napísala... pamätáte si na to niekto?
@anonym_52d565 ano, temu si pamatam, ale uz si nespominam ci a ake vyustenie to malo. Spominam si na inu pikantnu temu, kde autorka riesila svoju pohnutu minulost, privyrabala si za mlada ako pros….tka a riesila, ci to ma partnerovi povedat. Alebo mamicka, nejaka medialne znama osoba, to bolo niekedy asi pred rokom, ktorej sud vzal dieta a pridelil ho do opatery otcovi
@anonym_autor Mna zaujimaju vztahy v rodine, kde rodinnym