icon

Zažili ste niekedy život ohrozujúcu situáciu?

25. apr 2026

Inšpirovala ma téma stratených peňazí, kde sa vyskytlo aj prepadnutie. Tak sa zamýšľam, že či bežný človek za život zažije nejakú fakt riskantnú situáciu alebo či sa mu stane niečo život ohrozujúce.
Od pôrodu, cez autonehody až po neuvážené nápady, podeľte sa.

Strana
z2
rozculena
25. apr 2026
@anonym_5273da

Utiekla som dvom únoscom, určite by ma znásilnili a možno aj zabili. Naháňali ma bielou dodávkou v noci po sídlisku. Ja som sa vracala z práce posledným autobusom, podľa mňa si ma všimli už oveľa skôr, lebo autobus je vysvietený. Ja som si ich nevšimla. Až do bodu, kedy som vystúpila na zastávke, kde som vždy vystupovala. Počkala som, kým autobus prejde a chcela som prejsť na druhú stranu. No a tam na mňa čakala dodávka. Strašne som sa zľakla, srdce mi búšilo, na okamih som premýšľala čo urobím. Okamžite som vyštartovala v tých podpätkoch, namierila som si to do úzkej uličky, tam som sa im schovala do hustého krovia. Naraz počujem pišťanie gúm, buchot dverí a kroky. Ani som nedýchala. Držala som si ústa, srdce búšilo, oči vytreštené...už som myslela že tam na mieste odpadnem od strachu. Počula som ako ten jeden z nich hovoril vodičovi, nikde ju nevidím, suku jednu, ubzikla nám. Ten vodič mu povedal, že nech sa lepšie pozrie, že ma tam videl vbehnúť. Keby boli vtedy mobily, tak by mi určite v tú chvíľu zazvonil a prezradil by ma. Určite by mi mama volala. Mala som vtedy okolo 20 rokov.
Ešte tam chvíľu oxidovali, sadol do dodávky a už ich nebolo. Celú cestu domov som revala od šťastia, že som nažive, že som im ušla. Mala som veľké šťastie.

@anonym_5273da bola si na polícii?

anonym_5273da
25. apr 2026
@rozculena

@anonym_5273da bola si na polícii?

@rozculena Nie. V tom čase riadila v našom štáte mafia, každý si robil čo chcel. Bolo tu aj mnoho albáncov. Strašná doba. Aj policajti boli skorumpovaní. Mala som strach, ani číslo dodávky som nevedela, kamery tam neboli nikde. Ako by som ich identifikovala, keď som im nevidela do tváre?

anonym_590c1e
26. apr 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Bože…Hrozné čo tu čítam…A dievčatá, ktoré vás znásilnili - však ste to nahlásili na polícii, prosím?!

@nikoletta1712 nie, bol to moj prvy sex a ja sa hrozne hanbila :(

monicka585
26. apr 2026
@anonym_0b072b

Bola som znásilnená s exom a jeho kamošom, jeho kamoš ma nakazil hiv, pred pár rokmi sme s manželom mali autonehodu, nováčik do nás nabúral zozadu, auto šrot nám vďaka bohu sa nič nestalo

@anonym_0b072b To je smutné..chcela som dať 😥tak ale neako mi palec hore tam omylom skočil..pardon..ešte raz😥

anonym_a72699
26. apr 2026

Mala som dve autonehody.

adri266
26. apr 2026

Ako dieta som sa topila, moji rodicia nepoculi, ako kricim, lebo kricala som vtedy, ked som bola vo vode a ked som bola nad hladinou, nadychovala som sa. Nastastie ma otec zbadal.

Mala som autonehodu, vodic prichadzajuci zo Stopky sa sice rozhliadal, ale nechapem, preco ma nevidel. Traumu mam doteraz ked vidim auto prichadzajuce sprava, cela stuhnem.

Moje dve ziacky, sestry, zrazilo auto na ceste do skoly. Jednej z nich sme boli cela trieda na pohrebe. 16. rocna dievcina v rozpuku a v sekunde sa jej skoncil zivot. Bojovala este mesiac, zial, nebolo jej to sudene 😢 Doteraz ma mrazi z toho, ako prisla jej mama do skoly povedat, co sa stalo, ako ma objala a ako strasne plakala 😢

Spoluziacka zo SS umrela pri povodni, jej brat skocil za nou, zial, aj on umrel 😔

No a ked tu rozpravate o tom znasilneni, doteraz rozmyslam, co by sa bolo stalo, keby som inak reagovala. S rodinou, kde som robila aupair, sme boli na dovolenke, mala som svoju izbu. Ona bola znovu tehotna, v 7. mesiaci. On mi vecer zavolal, ze sa nudi, ci nemoze prist ku mne na izbu. V tom momente som za tym nehladala postranne umysly a po pravde som povedala, ze som unavena a uz som v pyzame.
Vdaka Bohu, ze som to vtedy takto reagovala. Nastastie ine snahy z jeho strany neboli a ja som si az po rokoch uvedomila, ze mozno som sa vyhla niecomu velmi neprijemnemu.

Vsetkym prezivsim posielam jedno velke objatie

sticker
anonym_cd8a89
26. apr 2026

Baby, tiež som zazila všeličo ale je to nič oproti niektorým veciam čo píšete..
Veľmi ma to mrzí a moc vam prajem aby ste boli ok, šťastné a užívali si tento život aj napriek negatívnym veciam....🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️

monicka585
26. apr 2026
@anonym_cd8a89

Baby, tiež som zazila všeličo ale je to nič oproti niektorým veciam čo píšete..
Veľmi ma to mrzí a moc vam prajem aby ste boli ok, šťastné a užívali si tento život aj napriek negatívnym veciam....🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️

@anonym_cd8a89 pripájam sa a tiež posielam veľa síl a už iba samé pekné chvíle v živote❤️😌

anonym_4801f7
26. apr 2026

Ako batoľa, život ohrozujúce ochorenie, takže vedome si nepamätám nič,asi to bola väčšia trauma pre rodičov a súrodencov. Okrem toho,chvalabohu,, v blízkej rodine nikto .

nikoletta1712
26. apr 2026
@anonym_590c1e

@nikoletta1712 nie, bol to moj prvy sex a ja sa hrozne hanbila :(

@anonym_590c1e Ani neviem čo mám napísať…Prajem ti/vám všetkým už len krásne momenty, prajem vám veľa síl, dievčatá🙏🏼❤️

anonym_0b072b
26. apr 2026
@monicka585

@anonym_0b072b To je smutné..chcela som dať 😥tak ale neako mi palec hore tam omylom skočil..pardon..ešte raz😥

@monicka585 nič sa nestalo, v pohode

verus16
26. apr 2026

@anonym_autor prasknutie mimomaternicoveho tehotenstva a krvacanie do brusnej dutiny, pochopila som ze "odchadzam"ked som nehybna lezala na zemi videla svoje ruky akokeby uz nie svojimi ocami, kratko predtym som mala pocit euforie, velkej ulavy, pocit stastia, velka ulava od bolesti a potom uz len na zemi som bola....manzel ma nalozil do auta a do nemocnice...

sarandon
26. apr 2026

Zásah el.prúdom na intráku VŠ v sobotu. Bola som sama. Našli by ma v pondelok v rozklade...

orisker
26. apr 2026

Stret s bielym žralokom na Maldivách.
Tropický cyklón na Mauríciu.
Uviaznutie v desaťmetrovej hĺbke v podmorskej jaskyni na Malte.

anonym_590c1e
26. apr 2026
@orisker

Stret s bielym žralokom na Maldivách.
Tropický cyklón na Mauríciu.
Uviaznutie v desaťmetrovej hĺbke v podmorskej jaskyni na Malte.

@orisker najlepsie necestovat ( joke)

orisker
26. apr 2026
@anonym_590c1e

@orisker najlepsie necestovat ( joke)

@anonym_590c1e ,
teraz som si uvedomil, že vlastne všetko začína na "Ma..."
Do Malaciek už radšej nepocestujem.
🙂

anonym_55d991
26. apr 2026
@orisker

@anonym_590c1e ,
teraz som si uvedomil, že vlastne všetko začína na "Ma..."
Do Malaciek už radšej nepocestujem.
🙂

@orisker ty radšej necestuj presne do 88 obcí https://pastebin.com/6Myg90VV

anonym_b78fa9
27. apr 2026

minuly rok.Kocikovala som po chodniku krsnu dcerku a isiel traktor s plne nalozenou vleckou zita.Pocula som len naraz, zrazu pred nami traktor buchol do stlpu elektrickeho, ktory sa prelomil a padol pol metra od nas.Pozriem hore a vsade padali elektricke kable.Vsetko nas minulo.Vlecka so zitom vysypana.Ta sa prevratila uz na ceste.Pred nasim domom bol prvy naraz do toho hrubeho elektrickeho stlpu, odtial ho odhodila na druhu stranu na chodnik,kde som kocikovala. Trafil druhy, tensi stlp a odtial do nasho dvora.Baby to bol taky sok, tak som bola rada, ze sa malinkej nic nestalo.Bol to zazrak, vsetci anjeli stali nad nami.A ten prach z toho zita, to bolo ako keby nastalo zatmenie

anonym_b93db2
27. apr 2026

Neskutočné, kolko je tu znásilneních žien 😞 hrozné to čítať, aké sú tí chlapi hovedá, každého čo to spraví by mali vykastrovať...

anonym_cf1a6a
27. apr 2026

Hrozné príbehy, je mi z toho smutno🥺
Ja som sa najviac bála o svoj zivot, ked som sa 2x topila, potom pri masivnom krvacani odspodu ,a ked ma slahlo o zem s rotačným vertigom, myslela som, ze som dostala porážku, sama doma, ze je to moj koniec naozaj. Dlhe roky ako mala som bola zneužívana rodinným znamym, nemala som priamo strach o zivot, ale velmi som sa bála, ze to niekto zistí a ja sa budem hanbiť, alebo ze by som bola ja vinna...
Ale to vsetko bolo nič oproti tomu aky obrovsky, najväčší strach na svete som zažila o svoje dieta, ktore malo nehodu na motorke a ked som ho videla bezvládne ležať na zemi, to sa neda ani opísať co sa vo mne dialo. Najdesivejsi "zazitok" v mojom živote...

beataxxx
27. apr 2026

Znásilnenie som prežila, nebolo život ohrozujúce, len som bola celá dobitá, ako som sa bránila….dost dlho mi trvalo, kým som sa z toho dostala, ale bolo to dávno, už dlho som si na to nespomenula….
Raz na mňa padala mramorová platňa, ktorá sa uvoľnila z vysokého domu, bol to zvláštny pocit, človek sa prepne do spomaleného módu, počula som hukot a keď som sa pozrela hore, zdalo sa mi,že nado mnou niečo plachtí, pritom to musela byt max sekunda….nejaká pani ma odsotila z chodníka a obidve sme spadli na cestu, až keď som zbadala kusy rozbitého mramoru,mi docvaklo, čo sa stalo, bola som v takom šoku, že som sa ani nepoďakovala-čo ma veľmi mrzí
V aute som tiež zažila rizikové momenty, spoločné mali to, že sa mi zdalo, že všetko sa odohráva pomaly, pritom to boli obrovské rýchlosti- našťastie to vždy dopadlo bez nehody

euka210
27. apr 2026
@anonym_590c1e

@anonym_0a08d4 to nehovor :( , sme tu viacere znasilnene

@anonym_590c1e tak potom vies, ake je to nesmierne tazke s tym zit.
Kazdy na to reaguje inak, niekoho to znici, niekto dokaze normalne zit.
Viem o 2sestrach, ktore otec zneuzival. Po ich 18r to nahlasili na policiu...dostal ako vysmech 1/2r podmienku. Jedna zije v pohode, 3 deti, druha ma manzela, ale nemozu mat sex kvoli tomu. Na kazdu to malo iny dosah.

anonym_590c1e
27. apr 2026
@euka210

@anonym_590c1e tak potom vies, ake je to nesmierne tazke s tym zit.
Kazdy na to reaguje inak, niekoho to znici, niekto dokaze normalne zit.
Viem o 2sestrach, ktore otec zneuzival. Po ich 18r to nahlasili na policiu...dostal ako vysmech 1/2r podmienku. Jedna zije v pohode, 3 deti, druha ma manzela, ale nemozu mat sex kvoli tomu. Na kazdu to malo iny dosah.

@euka210 nikto znasilneny uz normalne nezije. Neviem si predstavit, ze by ma znasilnil otec. Mna znasilnil cudzi clovek. ''Asi som mala stastie ze to nebol moj otec''. A sex? Ja uz nemala roky. Nechyba mi.

anonym_590c1e
27. apr 2026
@beataxxx

Znásilnenie som prežila, nebolo život ohrozujúce, len som bola celá dobitá, ako som sa bránila….dost dlho mi trvalo, kým som sa z toho dostala, ale bolo to dávno, už dlho som si na to nespomenula….
Raz na mňa padala mramorová platňa, ktorá sa uvoľnila z vysokého domu, bol to zvláštny pocit, človek sa prepne do spomaleného módu, počula som hukot a keď som sa pozrela hore, zdalo sa mi,že nado mnou niečo plachtí, pritom to musela byt max sekunda….nejaká pani ma odsotila z chodníka a obidve sme spadli na cestu, až keď som zbadala kusy rozbitého mramoru,mi docvaklo, čo sa stalo, bola som v takom šoku, že som sa ani nepoďakovala-čo ma veľmi mrzí
V aute som tiež zažila rizikové momenty, spoločné mali to, že sa mi zdalo, že všetko sa odohráva pomaly, pritom to boli obrovské rýchlosti- našťastie to vždy dopadlo bez nehody

@beataxxx ja si sex bez alkoholu neviem ani uzit.

karolinakr
27. apr 2026
@beataxxx

@beataxxx on bola tvoj angel, včera mi vyskočilo, že pár bol v Taliansku na dovolenke, išli na letisko, 13r. hodil na ňu taku malú bustu z 3.poschodia...na mieste mŕtva

karolinakr
27. apr 2026

ak rodinny prislušnik roky znasilnoval, to treba s policiou riesit, žiadne zametanie pod koberec, čitala som viac knih na tuto temu a jedina satisfakcia, ked sa dostal pachateĺ pred súd, držala som im palce všetkym, potom napisali knihy, zarobili niečo - za to všetko zle, čo museli prežit, ale je to tažke čitanie. nikdy ma pri knihe nebolela hlava ako v tychto pripadoch

anonym_12c08b
27. apr 2026

Ako dieťa som zažila 2 situácie, kedy mi doslova prebehol môj krátky život pred očami za pár sekúnd a pred pár mesiacmi ako dospelá.
1. Prevrátila som sa z nafukovačky pod vodu , a keďže som mala na sebe koleso, nevedela som sa dostať späť na hladinu. Mohla som mať 5 rokov, ale doteraz sa pamatam na ten moment, kedy som si uvedomila, že asi toto je koniec. Ale vytiahla ma o rok staršia kamoška, za členok.
2. Ako asi 7? ročná som Išla z družiny skôr domov, viem, že mala byť nejaká rodinna akcia, tak preto, a keďže bolo pomerne skoro, nemohla ma odprevadiť k autobusu učiteľka, ktorá to mala inokedy na starosti. Dohoda bola, že sa stretnem so staršou sesternicou na autobusovej zastávke. Ako som prechádzala cez cestu, neriadia som sa tým, čo vidím, ale nejak som sa pridružila k skupine starších detí, ktoré vyrazili cez cestu a ja s nimi. Oni odskočili na poslednú chvíľu, ale ja som si všimla prichádzajúce auto už neskoro. Doslova prešlo tak tesne pri mne, že ja sa pamätám tak, že som.len ruky stiahla k sebe a hore a až som cítila tesne pred špicou topánok (svetlo ružové ružové lanovky) pneumatiky a počula zhrozený výkrik tej skupinky starších detí a dodnes nechápem, prečo to auto nezastavilo a ako som mohla mať toľko šťastia, že ma len tesne doslova o pol milimetra minulo. Nikomu som to doma nepovedala.

3. No a úplne čerstvý, pár mesačný zážitok: išla som večer o pol ôsmej z nákupov, manžel bol doma s deťmi, a prakticky pred našim vchodom do bytovky ma napadol, pravdepodobne sfetovany, a nuž prepáčte za výraz, ale d*geš, aby ste mali predstavu. Chcel sa zmocniť mojej kabelky, čo sa mu nepodarilo, lebo bola cez moje plece a vpredu. Roztrhal komplet celú tašku s nákupom, moju kabelku na drobné kúsky (ale nedokázal ju ukradnúť, lebo jednak som sa bránila a vrieskala ako o život, a práve vo chvíli, kedy by sa mu to podarilo, mi pribehli vďakabohu ľudia na pomoc). Pred vchodom do bytovky, pod mojimi oknami a balkónom, na uši môjho manžela a malého syna ktorí to počuli až do bytu, pod pouličnou lampou. Keď sa mu nepodarilo dostať sa k veciam (dala by som všetko, ale to nebola situácia, že sa dalo vyjednávať, útočil zozadu, skočil na mňa a trhal veci ako zmyslov zbavený), tak ma búchal päsťou do hlavy. To bol ten moment, kedy som si uvedomila, že tu môžem skončiť veľmi veľmi zle. Chytili ho. Cca 10 minút predtým napadol inú ženu, ale tej tiež pribehli na pomoc okoloidúci a stihol utiecť. Vraj už za niečo podobné sedel. S istotou vám môžem napísať, že aj keby som mala obranný sprej v ruke, nebola šanca ho použiť. Bolo to náhle, nečakané a mal neuveriteľnú silu. A neprestával a neprestával. Dávajte si pozor.

anonym_5240e7
28. apr 2026

Moja narcisticka sestra si praje moju smrt, nedavno mi to dala najavo, ze uz chce po mne dedit. Jej muz zomrel pred rokmi tak bizarne (nehoda u nich doma) ze mam podozrenie, ci v tom nemala prsty, ale nemam podozrenie cim podlozit. Aka bola vtedy stastna z jeho umrtia. Takze si vzdy ked s nou musim byt v 1 izbe alebo v spolocnom priestore (rodinne oslavy), davam radsej pozor. Uz nejem jedlo a nepijem napoje ktore pripravi, vyhybam sa jej ako len mozem. Uz v detstve ma monstop psychicky deptala a aj ma raz bez priciny zmlatila, vyzerala pritom ako sialenec. Pri kazdej prilezitosti sa mi vysmieva a ustipacne komentuje vsetko od mojho vzhladu az po to co poviem a robim. Svoje dnes uz dospele deti (az na 1 oblubene) neznasa a nici im zivoty. Malokto ju ma rad, v praci sikanuje podriadenych, malokto tam s nou vydrzi dlhsie nez skusobne obdobie. Takze tak. Pri nej sa naozaj necitim ani trochu bezpecne, som stale v strehu.

anonym_55d991
28. apr 2026
@anonym_5240e7

Moja narcisticka sestra si praje moju smrt, nedavno mi to dala najavo, ze uz chce po mne dedit. Jej muz zomrel pred rokmi tak bizarne (nehoda u nich doma) ze mam podozrenie, ci v tom nemala prsty, ale nemam podozrenie cim podlozit. Aka bola vtedy stastna z jeho umrtia. Takze si vzdy ked s nou musim byt v 1 izbe alebo v spolocnom priestore (rodinne oslavy), davam radsej pozor. Uz nejem jedlo a nepijem napoje ktore pripravi, vyhybam sa jej ako len mozem. Uz v detstve ma monstop psychicky deptala a aj ma raz bez priciny zmlatila, vyzerala pritom ako sialenec. Pri kazdej prilezitosti sa mi vysmieva a ustipacne komentuje vsetko od mojho vzhladu az po to co poviem a robim. Svoje dnes uz dospele deti (az na 1 oblubene) neznasa a nici im zivoty. Malokto ju ma rad, v praci sikanuje podriadenych, malokto tam s nou vydrzi dlhsie nez skusobne obdobie. Takze tak. Pri nej sa naozaj necitim ani trochu bezpecne, som stale v strehu.

@anonym_5240e7 napíš závet kto má dediť, daj do notárskeho centrálneho registra závetov a sestra nebude nič dediť

anonym_5240e7
28. apr 2026
@anonym_55d991

@anonym_5240e7 napíš závet kto má dediť, daj do notárskeho centrálneho registra závetov a sestra nebude nič dediť

@anonym_55d991 Ano, mam to v plane urobit, aj ked je o dost starsia nez ja, clovek nikdy nevie kedy udrie jeho hodina.

Strana
z2