Zažili ste niekedy život ohrozujúcu situáciu?
Inšpirovala ma téma stratených peňazí, kde sa vyskytlo aj prepadnutie. Tak sa zamýšľam, že či bežný človek za život zažije nejakú fakt riskantnú situáciu alebo či sa mu stane niečo život ohrozujúce.
Od pôrodu, cez autonehody až po neuvážené nápady, podeľte sa.
@anonym_5273da bola si na polícii?
@rozculena Nie. V tom čase riadila v našom štáte mafia, každý si robil čo chcel. Bolo tu aj mnoho albáncov. Strašná doba. Aj policajti boli skorumpovaní. Mala som strach, ani číslo dodávky som nevedela, kamery tam neboli nikde. Ako by som ich identifikovala, keď som im nevidela do tváre?
@anonym_autor Bože…Hrozné čo tu čítam…A dievčatá, ktoré vás znásilnili - však ste to nahlásili na polícii, prosím?!
@nikoletta1712 nie, bol to moj prvy sex a ja sa hrozne hanbila :(
Bola som znásilnená s exom a jeho kamošom, jeho kamoš ma nakazil hiv, pred pár rokmi sme s manželom mali autonehodu, nováčik do nás nabúral zozadu, auto šrot nám vďaka bohu sa nič nestalo
@anonym_0b072b To je smutné..chcela som dať 😥tak ale neako mi palec hore tam omylom skočil..pardon..ešte raz😥
Mala som dve autonehody.
Ako dieta som sa topila, moji rodicia nepoculi, ako kricim, lebo kricala som vtedy, ked som bola vo vode a ked som bola nad hladinou, nadychovala som sa. Nastastie ma otec zbadal.
Mala som autonehodu, vodic prichadzajuci zo Stopky sa sice rozhliadal, ale nechapem, preco ma nevidel. Traumu mam doteraz ked vidim auto prichadzajuce sprava, cela stuhnem.
Moje dve ziacky, sestry, zrazilo auto na ceste do skoly. Jednej z nich sme boli cela trieda na pohrebe. 16. rocna dievcina v rozpuku a v sekunde sa jej skoncil zivot. Bojovala este mesiac, zial, nebolo jej to sudene 😢 Doteraz ma mrazi z toho, ako prisla jej mama do skoly povedat, co sa stalo, ako ma objala a ako strasne plakala 😢
Spoluziacka zo SS umrela pri povodni, jej brat skocil za nou, zial, aj on umrel 😔
No a ked tu rozpravate o tom znasilneni, doteraz rozmyslam, co by sa bolo stalo, keby som inak reagovala. S rodinou, kde som robila aupair, sme boli na dovolenke, mala som svoju izbu. Ona bola znovu tehotna, v 7. mesiaci. On mi vecer zavolal, ze sa nudi, ci nemoze prist ku mne na izbu. V tom momente som za tym nehladala postranne umysly a po pravde som povedala, ze som unavena a uz som v pyzame.
Vdaka Bohu, ze som to vtedy takto reagovala. Nastastie ine snahy z jeho strany neboli a ja som si az po rokoch uvedomila, ze mozno som sa vyhla niecomu velmi neprijemnemu.
Vsetkym prezivsim posielam jedno velke objatie

Baby, tiež som zazila všeličo ale je to nič oproti niektorým veciam čo píšete..
Veľmi ma to mrzí a moc vam prajem aby ste boli ok, šťastné a užívali si tento život aj napriek negatívnym veciam....🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️
Baby, tiež som zazila všeličo ale je to nič oproti niektorým veciam čo píšete..
Veľmi ma to mrzí a moc vam prajem aby ste boli ok, šťastné a užívali si tento život aj napriek negatívnym veciam....🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️
@anonym_cd8a89 pripájam sa a tiež posielam veľa síl a už iba samé pekné chvíle v živote❤️😌
Ako batoľa, život ohrozujúce ochorenie, takže vedome si nepamätám nič,asi to bola väčšia trauma pre rodičov a súrodencov. Okrem toho,chvalabohu,, v blízkej rodine nikto .
@nikoletta1712 nie, bol to moj prvy sex a ja sa hrozne hanbila :(
@anonym_590c1e Ani neviem čo mám napísať…Prajem ti/vám všetkým už len krásne momenty, prajem vám veľa síl, dievčatá🙏🏼❤️
@anonym_0b072b To je smutné..chcela som dať 😥tak ale neako mi palec hore tam omylom skočil..pardon..ešte raz😥
@monicka585 nič sa nestalo, v pohode

Utiekla som dvom únoscom, určite by ma znásilnili a možno aj zabili. Naháňali ma bielou dodávkou v noci po sídlisku. Ja som sa vracala z práce posledným autobusom, podľa mňa si ma všimli už oveľa skôr, lebo autobus je vysvietený. Ja som si ich nevšimla. Až do bodu, kedy som vystúpila na zastávke, kde som vždy vystupovala. Počkala som, kým autobus prejde a chcela som prejsť na druhú stranu. No a tam na mňa čakala dodávka. Strašne som sa zľakla, srdce mi búšilo, na okamih som premýšľala čo urobím. Okamžite som vyštartovala v tých podpätkoch, namierila som si to do úzkej uličky, tam som sa im schovala do hustého krovia. Naraz počujem pišťanie gúm, buchot dverí a kroky. Ani som nedýchala. Držala som si ústa, srdce búšilo, oči vytreštené...už som myslela že tam na mieste odpadnem od strachu. Počula som ako ten jeden z nich hovoril vodičovi, nikde ju nevidím, suku jednu, ubzikla nám. Ten vodič mu povedal, že nech sa lepšie pozrie, že ma tam videl vbehnúť. Keby boli vtedy mobily, tak by mi určite v tú chvíľu zazvonil a prezradil by ma. Určite by mi mama volala. Mala som vtedy okolo 20 rokov.
Ešte tam chvíľu oxidovali, sadol do dodávky a už ich nebolo. Celú cestu domov som revala od šťastia, že som nažive, že som im ušla. Mala som veľké šťastie.
@anonym_5273da bola si na polícii?