icon

Život v chudobe. Ako na tom skutočne sme?

Dnes o 13:38

neustale sa tu objavuju temy o majetku, aka je ktora bohata, ale mna by zaujimalo ine, presny opak. Myslite ze ste velmi skromne zijuca? alebo chudobna? Co je vlastne toho meradlom? ze zijete s troma detmi v zdielanom najme v jednej izbe. Alebo to ze detom viete dat stravu iba jeden krat denne, alebo to ze vsade chodite peso? Ste... alebo si Na tom tak, ze by si sa podelila s nami?

Strana
z2
tiezjedna
Dnes o 15:55
@anonym_22a1b1

@tiezjedna si si aj prepočítala koľko ten štát ti každý mesiac zoberie z výplaty cez dane a odvody?

@anonym_22a1b1 mne nie, ja v ňom dávno nežijem 😉 Ale aj keby, tak to nie je žiaden argument. Pretože práve plošné vyhadzovanie peňazí, mimochodom aj z tvojich odvodov, je dôvod, prečo sú tie odvody také vysoké, aké sú. Odporúčam trochu zapremýšľať👍

anonym_2addb7
Dnes o 15:56

Ked to uz vsetko zvalujete na vladu,preco mmohim ludom roky nezvysili platy,ale uplne za roky min.lebo ved uz aj min.mzda krasne narastla aj ked by mala byt ozaj dvojnasobna.Zamestnavatelia aj tak nepridaju aj ked pride vlada a da im kopec ustupkov vo vyplatach to neuvidite,lebo chcu otrokov,co ani prestavku nemaju mat na zrat sa,nie na jest.

anonym_83fb9b
Dnes o 16:33

Môžeš očakávať len to, že počet chudobných bude narastať, ekonomika pôjde dole a zažijeme väčšiu hospodársku krízu ako v roku 1930.

anonym_429435
Dnes o 16:40

Ja síce zarábam" veľa " ale necítim sa bohato ani omylom. Po zaplatení povinných výdavkov a nejakých "nadštandardov" rozumej typu 1x dovolenka v Chorvátsku na 6 nocí, krém na ksicht a nedaj bože parfum raz za rok, tak mi zostane na účte 0 každý mesiac.

anonym_a06491
Dnes o 16:45
@anonym_e97966

@anonym_a06491 a na koho treba hádzať vinu, keď platíme vysoké dane a nič tu nefunguje??? Zdravotníctvo v dezolatnom stave, nedokončené diaľnice, železničná doprava ako z 15 storočia....tak ako sa nemám sťažovať???? Veď tento štát je otras...a ty si s čím spokojná???

@anonym_e97966 ja som spokojná so svojim životom. Pri každej vláde som sa mala fajn. Budem sa opakovať, ale ak sa máš zle, tak sa treba pozrieť do zrkadla.

anonym_e97966
Dnes o 17:04
@anonym_a06491

@anonym_e97966 ja som spokojná so svojim životom. Pri každej vláde som sa mala fajn. Budem sa opakovať, ale ak sa máš zle, tak sa treba pozrieť do zrkadla.

@anonym_a06491 preboha, čítaš po sebe?? Čo s tým má zrkadlo? Nevadí ti, že peniaze čo dávaš štátu, rozkrádajú a smejú sa nám?? Nevadí ti korupcia??

anonym_ccf6e3
Dnes o 17:09
@anonym_396976

@anonym_1469f0 Akosi si zabudla spomenúť náckov z republiky, ktorí chcú utekať s celou krajinou smer ruSSko a ich voliči sú akurát tak pozbieranci z dedinských krčiem. SNS to je to iste, preslopaný predseda a mentálne tiež smer ruSSko. O smeráckych zlodejoch ani nehovorím, to je tragédia tejto krajiny kde hlúpe dedinské babky zapredajú budúcnost mladých ľudí za karafiát a 13-ty dôchodok. Hlas, to je niečo podobné ako Smer, len v light verzii.

@anonym_396976 Hlas nie je žiadna light verzia. Je to podstatne väčšie zlo ako Smer.

anonym_2addb7
Dnes o 17:11
@anonym_e97966

@anonym_a06491 preboha, čítaš po sebe?? Čo s tým má zrkadlo? Nevadí ti, že peniaze čo dávaš štátu, rozkrádajú a smejú sa nám?? Nevadí ti korupcia??

@anonym_e97966 ked sa dostane psko do vlady,Fico bude taky nekompromisny,bude ako opozicia na kazdu spinavost poukazovat.A opät ma volby vyhrate.Ako pri Matovicovi.A ludia sa mat dobre aj tak nebudu,iba horsie.

beronsche
Dnes o 17:16
@anonym_a06491

@anonym_e97966 netreba vinu hádzať na iných, keď sa máš zle

@anonym_a06491 vážne takto niekto môže reagovať pri poukázani na fakt, že vďaka mafii vo vláde sa majú Slováci horšie, ako by sa mohli mať?
Kto, podľa teba, môže za krachujúci štát?

anonym_a06491
Dnes o 17:19
@anonym_e97966

@anonym_e97966 je úplne jedno kto tam je. Za tie roky sa nič nezmenilo. Takže keď si naštvaná a frustrovaná, tak naozaj nečakaj, že po voľbách, keď vyhrá napr. PS, bude niečo inak. Ty si musíš zmeniť život a nečakať na štát

anonym_1469f0
Dnes o 17:19
@anonym_396976

@anonym_1469f0 Akosi si zabudla spomenúť náckov z republiky, ktorí chcú utekať s celou krajinou smer ruSSko a ich voliči sú akurát tak pozbieranci z dedinských krčiem. SNS to je to iste, preslopaný predseda a mentálne tiež smer ruSSko. O smeráckych zlodejoch ani nehovorím, to je tragédia tejto krajiny kde hlúpe dedinské babky zapredajú budúcnost mladých ľudí za karafiát a 13-ty dôchodok. Hlas, to je niečo podobné ako Smer, len v light verzii.

@anonym_396976
Nezabudla,len sa tu bavíme o alternatíve ku terajšej koalícii...

Strana
z2