Známu vyhodili z garsónky. Jej nový životný plán.
Čaute... Poznám tu jednu babu z mesta a po dlhom čase som ju stretla, tak sme sa rozprávali. Hovorila, že nemá na platenie garsónky, lebo je nezamestnaná, a že ju aj so synom, ktorý má tuším 7 rokov, idú odtiaľ vyhodiť. Proste asi párkrát nezaplatila. No ale dostalo ma, že sa chválila, ako jej nejaká kamoška dohodila nejakého chlapa, u ktorého bude bývať v byte, a nemala problém priznať, čím sa mu bude odplácať. Proste akože hmmmmm???? Niečo ešte mlela, že je to iba na zimu a potom má niečo vymyslené. Ale vôbec som nechápala. A vždy som si myslela, že ona je taká pekná, vysportovaná, ale až včera som si všimla, že je vlastne veľmi vychudnutá a má prepadnuté líca. Viem, že kedysi učila moje deti v škôlke, ale potom neviem, čo s ňou bolo, a asi to ani nechcem vedieť. A hlavne, že sa tým akoby išla chváliť, že si vybavila bývanie na zimu... Jaaaj, a ešte dodala, že ten chlap je vlastne fešák. Ach jaj...
@katkazatka
Co sa ty staras? Ty ju zivis? Kto si ty, ze sa pytas preco ma vobec dieta?? Mala ist na potrat? Tak?
Zariadila sa.
Nepraskni 😂 @anonym_eddc6f Kde sa pýtam, že prečo má dieťa? Nájdi mi konkrétne ten odsek. A nie, nestarám sa. Vôbec ma nezaujíma ženská, ktorá fajčí vtáky miesto toho, aby sa normálne zamestnala.
@anonym_eddc6f podľa mňa nepracuje už dlho. V škôlke určite nie.
@anonym_autor
Co riesis cudzieho cloveka! Bola zla na tvoje dieta v skolke? Pomsta?
Si si vedoma toho, ze ked si to roztrubila, donesie sa to k nej, k potencialnemu domacemu a kopne jej do riti a zasa bude len na ulici s dietatom?
Ktovie, ako je na tom psychicky, co moze urobit sebe, alebo inym ? 👍👍👍
Poznas to slovenske prislovie: "Co vidis na druhom, cakaj na sebe?"
Nepraskni 😂 @anonym_eddc6f Kde sa pýtam, že prečo má dieťa? Nájdi mi konkrétne ten odsek. A nie, nestarám sa. Vôbec ma nezaujíma ženská, ktorá fajčí vtáky miesto toho, aby sa normálne zamestnala.
@katkazatka "nuz, mohla rozmyslat, kym si to dieta urobila. Alebo je to dalsia sirota, ktoru oplodnil duch svaty?"
@katkazatka "nuz, mohla rozmyslat, kym si to dieta urobila. Alebo je to dalsia sirota, ktoru oplodnil duch svaty?"
@anonym_eddc6f vidím, že písmenka a písaný text ti robí problémy, skús čítať s porozumením. Prečítaj si všetky slová. Ja sa nepýtam prečo má dieťa. Ja sa jej pýtam prečo nerozmýšľala, kým ( možno aj s kým) si ho urobila. A už ma neobťažuj.
@anonym_autor Nepriamo prosila o pomoc.Keby jej niekto ponúkol lepšie riešenie, pravdepodobne by ho ochotne prijala.
Nuz zufali ludia robia zufale veci. A to ze bude mat s niekym sex ,za byvanie ,to dieta nemusi vediet .Ci sa mu kazde rano pochvali,ze "dnes som fajcila za moznost oprat nam"?
Aaaa ,mne hned napadlo ,ze ak si sadnu ,moze z toho casom aj celkom pekny vztah a aj laska vzniknut 😃

@anonym_b3cfb2
@anonym_eddc6f nuz, mohla rozmyslat, kym si to dieta urobila. Alebo je to dalsia sirota, ktoru oplodnil duch svaty?
Rodina je kde? Muz je kde? Uspory su kde? Ja kym som planovala dieta, tak som si setrila na dobu, kedy mi vypadne prijem. Takisto som zodpovedne vyberala otca svojmu dietatu. A nepohrdnem akoukolvek pracou, ak by som na to bola odkazana. Nebudem fajcit vtaky cudzim chlapom len aby som nemusela pracovat. Ucitelka v skolke si najde pracu, keby chcela.
A nepiste mi, ze kazdemu sa to moze stat.
@katkazatka
Co sa ty staras? Ty ju zivis? Kto si ty, ze sa pytas preco ma vobec dieta?? Mala ist na potrat? Tak?
Zariadila sa.