icon

Známu vyhodili z garsónky. Jej nový životný plán.

18. sep 2026

Čaute... Poznám tu jednu babu z mesta a po dlhom čase som ju stretla, tak sme sa rozprávali. Hovorila, že nemá na platenie garsónky, lebo je nezamestnaná, a že ju aj so synom, ktorý má tuším 7 rokov, idú odtiaľ vyhodiť. Proste asi párkrát nezaplatila. No ale dostalo ma, že sa chválila, ako jej nejaká kamoška dohodila nejakého chlapa, u ktorého bude bývať v byte, a nemala problém priznať, čím sa mu bude odplácať. Proste akože hmmmmm???? Niečo ešte mlela, že je to iba na zimu a potom má niečo vymyslené. Ale vôbec som nechápala. A vždy som si myslela, že ona je taká pekná, vysportovaná, ale až včera som si všimla, že je vlastne veľmi vychudnutá a má prepadnuté líca. Viem, že kedysi učila moje deti v škôlke, ale potom neviem, čo s ňou bolo, a asi to ani nechcem vedieť. A hlavne, že sa tým akoby išla chváliť, že si vybavila bývanie na zimu... Jaaaj, a ešte dodala, že ten chlap je vlastne fešák. Ach jaj...

Strana
z2
domkakvet
18. sep 2026

@anonym_autor niektori ludia v zufalej situacii robia zufale veci.

anonym_296096
18. sep 2026

Niektorí ľudia sú naozaj zvláštni, keď musia cudzie životy svojich známych riešiť na internete.

anonym_242560
18. sep 2026

Veru niektore osudy ludi su velmi,velmi smutne az na zaplakanie.

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor niektori ludia v zufalej situacii robia zufale veci.

@domkakvet ale keď si tak uvedmíš že koľko takých žien je aj tu na koníku.

domkakvet
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zial bude ich viac.

anonym_372f4d
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ber to pozitívne. Táto doba praje šikovným a schopným ľuďom, slabé a neschopné kusy jednoducho prepadnú cez sieť. Je ti zákon prírody. A takéto ženy vôbec neľutujem. Keby za niečo stála, nemusela by žiť a bývať ako prostitútka.

anonym_ab7caf
18. sep 2026

@anonym_autor a co ty s tym mas? Nech si robi, co chce

mogaa
18. sep 2026

@anonym_autor ono to asi ani nebolo chválenie....ja osobne ju vôbec neodcudzujem, za mňa jej prioritou bolo zabezpečiť bývanie jej a svojmu dieťaťu a urobila to tak ako vedela....hold ako učiteľka v škôlke by na prenájom bytu a s dieťaťom nemala, to si povedzme rovno.....takže ja osobne ju vôbec ale vôbec neodsudzujem....

autor
18. sep 2026
@mogaa

@anonym_autor ono to asi ani nebolo chválenie....ja osobne ju vôbec neodcudzujem, za mňa jej prioritou bolo zabezpečiť bývanie jej a svojmu dieťaťu a urobila to tak ako vedela....hold ako učiteľka v škôlke by na prenájom bytu a s dieťaťom nemala, to si povedzme rovno.....takže ja osobne ju vôbec ale vôbec neodsudzujem....

@mogaa urobila by si to isté?

anonym_0434fc
18. sep 2026

Niekto má nízku morálku a pre rýchle peniaze urobí čokoľvek.

anonym_b3cfb2
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a keby si namiesto trápneho ohovárania tej žene radšej nejako pomohla? Ty by si v jej situácii čo spravila, aby si s dieťaťom mala strechu nad hlavou?

anonym_b3cfb2
18. sep 2026
@anonym_0434fc

Niekto má nízku morálku a pre rýchle peniaze urobí čokoľvek.

@anonym_0434fc myslíš pre strechu nad hlavou pre seba a dieťa? hej to matky zvyknú, ak nie sú vadné

katkazatka
18. sep 2026

niektore aby nemuseli pracovat, spravia hocico.

anonym_9d3f6c
18. sep 2026

@anonym_autor a co ma asi tak robit? Aspon nefnuka a nenatahuje ruku cez nejake donio a ludialudom. Oklepe sa a bude lepsie. Tato doba je tazka a vela ludi nema rezervu lebo ju jednoducho nema z coho vytvorit. Len jej prajem aby sa aj so synom mala dobre.

katkazatka
18. sep 2026
@anonym_9d3f6c

@anonym_autor a co ma asi tak robit? Aspon nefnuka a nenatahuje ruku cez nejake donio a ludialudom. Oklepe sa a bude lepsie. Tato doba je tazka a vela ludi nema rezervu lebo ju jednoducho nema z coho vytvorit. Len jej prajem aby sa aj so synom mala dobre.

@anonym_9d3f6c zeby mohla ist pracovat?🙄

anonym_eddc6f
18. sep 2026

Co by si urobila ty, keby si nezamestnana, nemas z coho najom platit a ocitnes sa so synom na ulici? Neurobi zufala matka pre svoje dieta cokolvek, aby malo postel, bolo syte a nemrzlo?

Ako by sa tebe pacilo, keby tvoju situaciu, vek dietata, byvale zamestnanie kvetnato ina na konovi popisala?

Ze ti o tom povedala? Psychicke vypatie, stres, neriesitelnost situacie, vselijake myslienky, strach z buducnosti a potom ulava a riesenie.... clovek z toho soku a opadnutia napatia ani nerozmysla komu co prostoreko hovori a toto je vysledok.

anonym_b3cfb2
18. sep 2026
@katkazatka

@katkazatka keď si sama so 7r dieťaťom a nemáš kde bývať? akože prídeš do tesca že tu mi ho postrážte ja idem dokladať zemiaky?

anonym_eddc6f
18. sep 2026
@katkazatka

@katkazatka mohla mohla.. pise, ze je nezamestnana, t.j. o pracu prisla, teda PRACOVALA
Boli prazdniny, maly syn, ked ziadna rodina, s kym by bol, keby mama pracovala?

autor
18. sep 2026
@anonym_eddc6f

@katkazatka mohla mohla.. pise, ze je nezamestnana, t.j. o pracu prisla, teda PRACOVALA

@anonym_eddc6f podľa mňa nepracuje už dlho. V škôlke určite nie.

katkazatka
18. sep 2026
@anonym_eddc6f

@anonym_b3cfb2
@anonym_eddc6f nuz, mohla rozmyslat, kym si to dieta urobila. Alebo je to dalsia sirota, ktoru oplodnil duch svaty?
Rodina je kde? Muz je kde? Uspory su kde? Ja kym som planovala dieta, tak som si setrila na dobu, kedy mi vypadne prijem. Takisto som zodpovedne vyberala otca svojmu dietatu. A nepohrdnem akoukolvek pracou, ak by som na to bola odkazana. Nebudem fajcit vtaky cudzim chlapom len aby som nemusela pracovat. Ucitelka v skolke si najde pracu, keby chcela.

A nepiste mi, ze kazdemu sa to moze stat.

aperolcek
18. sep 2026

Robí to pre dieťa... no zároveň tým tomu dieťaťu ničí život. Predstavte si mať 7 rokov a žiť pod jednou strechou s niekým, kto od vašej matky v podstate kupuje sex. Veď ten človek asi nebude tak celkom normálny, ktovie, čo všetko to úbohé dieťa zažije. Radšej by som sa dieťaťa vzdala, než mu urobila toto.

Nejaké zariadenia pre pomoc ženám a deťom v núdzi? Práca? Výživné?

orisker
18. sep 2026

Ja som prenajímal dom a byt. Tiež sa mi stalo, že mi ženy ponúkali tento spôsob úhrady.
A vždy (!) sa jednalo o ženy, ktoré sa odmietali riadne zamestnať v nejakej firme a radšej hľadali spôsob ako vyj**ať so systémom.
Tu mi prichádza na um zaujímavá paralela so štúdiom: mnohé študentky vezmú akúkoľvek brigádu ako možnosť zarobiť si, ale najviac nad drahotou a finančnou náročnosťou štúdia plačú práve tie, ktoré toho ani toľko nenaštudujú, ale zarábajú na privátoch.

katkazatka
18. sep 2026
@aperolcek

Robí to pre dieťa... no zároveň tým tomu dieťaťu ničí život. Predstavte si mať 7 rokov a žiť pod jednou strechou s niekým, kto od vašej matky v podstate kupuje sex. Veď ten človek asi nebude tak celkom normálny, ktovie, čo všetko to úbohé dieťa zažije. Radšej by som sa dieťaťa vzdala, než mu urobila toto.

Nejaké zariadenia pre pomoc ženám a deťom v núdzi? Práca? Výživné?

@aperolcek podala si to z opacnej strany. Da sa to podat aj- matka sa predava na sex, tym padom nebude normalna. Bohvieco to dieta pri nej zazije.

anonym_b3cfb2
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_eddc6f podľa mňa nepracuje už dlho. V škôlke určite nie.

@anonym_autor "podľa mňa" znamená, že odpoveď nepoznáš. Sama píšeš, že baba vyzerá zničene, nevieš, či jej muž nedostal rakovinu alebo inú ťažkú chorobu, ktorá vyžaduje nákladnú liečbu, nevieš, či ju najprv starostlivý partner nezačal týrať alebo neprepadol alkoholu. Nevieš, len sprosto ohováraš a zbytočne moralizuješ. Keby si bola dobrý človek, tak jej poradíš, ako inak sa dajú veci zariadiť a keby si bola naozaj výborný človek, tak jej pomôžeš. Miesto toho sa tu odbavuješ s pocitom morálnej nadradenosti na niekom, o kom figu vieš.

aperolcek
18. sep 2026
@katkazatka

@aperolcek podala si to z opacnej strany. Da sa to podat aj- matka sa predava na sex, tym padom nebude normalna. Bohvieco to dieta pri nej zazije.

@katkazatka jasné, ja netvrdím, že mater je svätá, to vôbec. Ale predsa len, cudzí chlap, o ktorom od začiatku vieme, že je ...pochybný... to je v tejto situácii najväčšie nebezpečenstvo pre dieťa. Nechápem, ako to môže matka urobiť svojmu dieťaťu.

anonym_ec4480
18. sep 2026

Hlavne, ze Ty si uzasna. Uz si sa dost pokochala cudzim nestastim? Clovek padne na dno a Ty sa v tom vyzivas. Ake asi mala moznosti? Ktovie preco nema pracu, ale matka samozivitelka s malym dietatom, s ktorym treba byt casto OCR a potrebuje pracovat len v case, ked je skolka otvorena, to vobec nema lahke najst si pracu. Ake su jej moznosti? Utulky preplnene. Moze ist na ulicu, kde ju z casu na cas niekto znasilni a dokope. Moze sa vzdat dietata a ist si zarabat do zahranicia alebo doma vziat dve prace. Takze dieta otcovi (ktovie ake boli dovody, ze nie su spolu - mozno bol nasilnik, psychopat, mozno len nema zaujem) alebo do domova. Akokolvek hnusne to znie, toto bolo pre nu to najlepsie riesenie. Ked jej uz nepomohli rodina a znami, (Asi maju podobne prajnu povahu ako Ty a radsej kritizuju nez by podali pomocnu ruku)

anonym_e3102a
18. sep 2026

Myslím si, že je to vymyslená téma. Žiadna žena sa nechváli na ulici "dávnej známej" že platí sexom za bývanie so synom.

anonym_8563c3
18. sep 2026

@anonym_autor asi si este realne nezazila moznost nemat kde byvat. Ja som bola blizko, ale mala som.viac stastia..asi ten pribeh nebude taky rychly ako ho opisala.

marci9
18. sep 2026

a teba sa to týka ako presne?

marca12
18. sep 2026

@anonym_autor Ty musis mat velmi nudny zivot,ked cudzie problemy ides riesit tu. Nesud,neries.

Strana
z2