icon

Zvláštne názvy ulíc vo vašom okolí?

Včera o 20:54

Téma na odľahčenie aké divné názvy ulíc sú vo vašom okolí?
Akurát hľadáme s mužom domček na bývanie v tichej lokalite. Domček slušný, len tá adresa Ulica slepá. Keď sa ma niekto opýta tak by mi bolo divné povedať že na slepej ulici. Ono v skutočnosti je to slepá ulica ale tých je aj inde dosť. To nemohli nazvať inak?
Samozrejme nie je to prvoradé pri výbere bývanie, ale .mala som z toho negatívny pocit.

sweet20
Včera o 21:07

@anonym_autor nazov ulice by pre mna bol nepodstatny

anonym_0ffb12
Včera o 21:12

Domček🙄

anonym_d87954
Včera o 21:20

No tak ja poznám Bociania a Galaktická 😁🏅

anonym_32b760
Včera o 21:23

@anonym_autor uz z tvojho vyjadrovania je zrejme na akej mentalnej urovni si a prisambohu mat tvoje problemy v dnesnej dobe tak mi je sveta zit
“Domcek”…. Ak je pre teba podstatny nazov ulice a nevies sa s nim stotoznit, pozor pozor budes ho mat vsade zapisane! Na uradoch, u lekara, v dokladoch! Tak sa tam ani nestahuj, lebo tvoj zivot bude zruinovany

stellarstar
Včera o 21:28

Koľko máš rôčkov?

anonym_d39063
Včera o 21:30

Nech sa páči 11 628 ulíc na Slovensku https://pastebin.com/yQUsDz3Q

anonym_d39063
Včera o 21:37

Chcela by si bývať na tejto ulici "Námestie hieromučeníkov Gojdiča a Hopka" ?

beata_k
Včera o 21:42

@anonym_autor Kolma 🤷

anonym_93dc8e
Včera o 22:28

@anonym_autor
Stale lepsie ako Rue Tire-Boudin ( ulica skaredych tucnych kuriev)

sona96
Dnes o 00:27

My máme ulicu J. Bema 😅

anonym_6f5b86
Dnes o 03:17

@anonym_autor Aj pre mna bol nazov ulice dolezity. Ak by som nasla uzasny skvely dom na ulici s otrasnym menom, tak by som ho urcite kupila, ale ak mam na vyber, najdem si pekny dom s adresou, ktora je pekna.
Mne sa ale Slepa ulica celkom paci. Je to take srandovne a asi by som sa pri tom zabavala ako by som to musela vysvetlovat ludom.
Ja byvam na ulici co sa vola Bomondske Vysiny (nie je to na Slovensku). Som sa do toho nazvu hned zamilovala.