icon

Budúcnosť Modrého koníka a smūtok

Včera o 20:03

Co myslite, aky bude odteraz Modry konik, ked najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Bude to lepsie alebo horsie forum? Da to priestor prejavit sa inym nickom, ktore boli doteraz utiahnute? Alebo to tu cele zosmutnie?

anonym_185bc5
Včera o 21:33
@heidi4

@anonym_autor vsak ano, to som pisala aj ja. OsobY som myslela v tom zmysle, ze dcera a mama, po novom, ako bplo zistene. Tiez neviem detaily a dovody vylucenia, iba si pamatam, ze "operovala/i" tu pred tym pod Viesta nickom 🙂 tak som to cele myslela tiez, len som chcela vyssie anonymku usmernit, ze si sa pytala na ViesTu a ona ti odpovedala o ViesTTe

@heidi4 viesta je založená v roku 25, nepridáva vôbec nič. Kukla som si ten nick. Nikdy nič nepridala. Viestta je tu oveľa dlhšie

anonym_0c07fb
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_autor Na inom fore sme dosiahli zablokovanie nebezpecneho nicku a potom uz bola nuda. Teraz tam skoro nikto uz nepise.

@anonym_autor
Chod k psychiatrovi a potom zacni zit v realnom zivote,

autor
Včera o 21:42
@anonym_0c07fb

@anonym_autor
Chod k psychiatrovi a potom zacni zit v realnom zivote,

@anonym_0c07fb Ty sa zacni zabavat

anonym_ad2a2b
Včera o 21:43

Vám tu dobre hrabe už z tej viesty 😂

7miriam77
Včera o 21:45

Ľudia prichádzajú, odchádzajú... všetko plynie a časom sa mení. A je možné,že tu to časom ani nespozorujeme....lebo každá druhá je anonym 🤣✌️🤗

heidi4
Včera o 22:06
@anonym_185bc5

@heidi4 viesta je založená v roku 25, nepridáva vôbec nič. Kukla som si ten nick. Nikdy nič nepridala. Viestta je tu oveľa dlhšie

@anonym_185bc5 fiiha, tak mozno mala inak formulovany ten nick, napr. Viestaa / Viessta alebo co, podobne proste, uz si to fakt nepamatam presne, ale pamat mi siaha niekam do 2020 na tuto "udalost" :D najma nicky vzdy len preletim a marne by som si spomenula na nejaky presny, aj teraz existujuci. :D ja ani nepamatam, s kym som pisala vcera, ci pred mesiacom 🤣
P.S.: Je mi to jedno, len davam fakty a ciastocne odpovede na zaklade toho, co som tu v minulosti zachytila a co si este pamatam, inak by som sa rada distancovala od konkretneho "honu" na uzivatelky/ov MK aj inde. 🙂

moonlighting
Dnes o 01:09

Som tu jediná kto nevie kto je Viesta?? 🤔

basska_b
Dnes o 04:14

Ale ved niekto pisal, ze odkedy zaviedli moznost komentnut anonymne, zmizli niektore nicky. Minule v nejakej diskusii fight medzi dvoma anonymami a dost mi to dakoho pripominalo. Ja si myskim, ze tu to neumre. 😁 a ta viestta ma neprekvapuje, niektore odpovede naozaj akoby pisala 65+ zena.

mikitilik29
Dnes o 04:35
@moonlighting

@moonlighting jedná prispievatelka komentárov na MK takmer ku každej téme, ktorá všetko vedela a všade bola😃

anonym_c0ec5b
Dnes o 04:49

Nemyslím si, že grafomani sa dokážu dlhodobo odmlčať. Vytvoria si nové nicky.

slovakboy
Dnes o 05:24

@anonym_autor chápem ťa, že si si vytvorila k niekomu vzťah. Ja sa napríklad bojím, že raz tu nebudú prispoevať ľudia, ale AI vytvorené účty a my si k ním vytvoríme vzťah. Ešte aj pravopisné chyby budú robiť ako ľudia. Mňa by tiež strata konika veľmi mrzela. Preto treba ozaj tvoriť si pekné spoločenstvá v reálnom svete. Aj v ňom nám ľudia odchádzajú. Je to podobné aj tu. Poradím nám čo sme smutní z chýbajúcich pekných príspevkov: urobme si pekného modrého konika sami. Píšme tak ako by sme chceli aby nám písali. Hodnotne. Niekto chce citlivo, niekto chce vtipne, niekto pragmaticky, niekto chce len pochopenie, niekto potrebuje odkázať na iný zdroj informácií atď.

anonym_294c57
Dnes o 05:28

A to vegete stále nezrušili účet? Otras toto.

gregik66
Dnes o 05:32

A to sa ako prislo na to, ze to pise mama?

anonym_d88cdc
Dnes o 05:33

Preco si tolko zien mysli, ze niekomu chyba viesta? A este akoze nadavaju tymto zenam. Pritom vacsina zien iba odsudzuje tu mater, ze pisala pod fotkou dospelej dcery a robila jej hanbu. Sposobila jej, ze vela zien viestu neznasa. A vela zien si myslelo, ze viesta sa nevenuje svojmu dietatu a cele dni je na nete. Pritom viesta v tom vsetkom bola nevinne. A zeny su iba nahnevane na staru Zitu, ze jej hanbu robila. Keby nepise pod fotkou dcery tak je to jedno kto a kolko ludi pise pod jednym nickom. Aj, ked akoze Viesta vraj vedela, ze mater pise v jej mene, tak si zrejme neuvedomila aku hanbu jej tu robi pani stara googlova.

catherinah
Dnes o 05:38
@danielahamar

@anonym_autor každé fórum raz upadne, voľakedy bol super mimibazar👍😉

@danielahamar mimibazar si pamätám 👍😃

anonym_0d3f62
Dnes o 05:38
@anonym_a15530

ved tu klamala teda jej mama skoro 10 rokov to sa zda niekomu normalne? a klamali by doteraz.Takze viestta nie je ani zahradkarka ktovie ci na tu zahradku ich aj chodi jedine tak jej mama asi.Hackovat tiez asi nehackuje vlastne asi sa ani nerozumie do nicoho co tu popisala jej mama.Viestta tu mozno popisala par viet ostatne vsetko bola pani Zitka.Tam ide o to klamstvo ani nie o viesttu samotnu.Toto zeny podla mna tak zere a nevedia to stravit

@anonym_a15530 ešteže o tebe vieme tak vela, aby všetci mohli hodnotiť či klameš alebo čo robíš/nerobíš

laila22
Dnes o 05:47

@anonym_autor mať tvoje problémy a prezidentov plat . 😃

laila22
Dnes o 05:52
@anonym_autor

@anonym_autor Na inom fore sme dosiahli zablokovanie nebezpecneho nicku a potom uz bola nuda. Teraz tam skoro nikto uz nepise.

@anonym_autor zdá sa, že tvoj život súinternetové fóra

anonym_6c1729
Dnes o 05:53
@moonlighting

@moonlighting o nič neprichádzaš, neboj.

anonym_ba983a
Dnes o 05:58

Ja to nechapem. Nie je jedno, kto z nicku prispieva? Ak je odpoved dobra, nikoho neponizuje, nieco prinesie, niekomu pomoze... je uplne jedno, kto to napise. Neviem, preco sa stale chyate len jedneho nicku. Je to obycajny nick, presne taky isty ako anomym. A ze bola "vegeta", no a? Aspon vela ludom pomohla. Komu sa jej rady nepacili, nemusel citat.

anonym_1f6174
Dnes o 06:01
@anonym_8d1b13

Ja sa pamätám na jednu kočku ktorá bola ekonómka, dávala rady. Ale pohádala sa kde s kým a každú hádku chcela vyhrať.
. Mk ju vyhodil, dala si nový nick - ale aj tak zas ju vyhodil. možno tu je zas, len o nej už neviem.

@anonym_8d1b13 IvkazBA? Ona bola poistovnicka a nemala ani VS, ale najmudrejsia bola v kazdej teme.

anonym_d88cdc
Dnes o 06:01
@anonym_ba983a

Ja to nechapem. Nie je jedno, kto z nicku prispieva? Ak je odpoved dobra, nikoho neponizuje, nieco prinesie, niekomu pomoze... je uplne jedno, kto to napise. Neviem, preco sa stale chyate len jedneho nicku. Je to obycajny nick, presne taky isty ako anomym. A ze bola "vegeta", no a? Aspon vela ludom pomohla. Komu sa jej rady nepacili, nemusel citat.

@anonym_ba983a Ty si to stale nepochopila 🤦‍♀️. Je jedno kolko ludi pise z nicku, ked tam nie je fotka. Ale pisat pod fotkou ineho cloveka a robit mu hanbu je velmi drze. A este ked matka robi hanbu svojej dcere je to otras.

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
anonym_a959fa
Dnes o 06:06

@anonym_autor nájdi si reálnych kamarátov a nebudeš sa musieť upierať na tých virtuálnych

anonym_d88cdc
Dnes o 06:06
@moonlight1210
Odpoveď bola zmazaná

@moonlight1210 Cim? To vazne? Uz len, ze vyzeralo ze prava viesta je krkavcia mater, a nevenuje sa dietatu a cele dni na nete vypisuje. Pritom bola v tom nevinne. Ona sa venuje svojej rodine. A okrem toho sposobila jej, ze vela ludi ju neznasalo aj ked viesta za to nemohla len jej mater. Par ludi obdivovalo jej googlenie.

anonym_a959fa
Dnes o 06:07
@domkakvet

@anonym_autor ak ide o Viestu, tak jej mama je tu stale a nadalej radi, tak sa nemusis bat.

@domkakvet Google a AI snáď dokáže použiť každý, aspoň priemerne inteligentný jedinec

anonym_1f6174
Dnes o 06:09
@anonym_ba983a

@anonym_ba983a No. Problem je ze ona velakrat ponizovala, pripadne sa navazala do ludi.

anonym_a959fa
Dnes o 06:10
@anonym_b71b67

@anonym_0a3a43 nemusia byť tie osoby psychicky labilné. Len nezachytili celý kontext okolo viesty, nevedia čo stalo. A úprimne, ona bola jedna z mála, ktorá reagovala trefne a k veci. A pravdivo.

@anonym_b71b67 ona alebo jej matka? Ja som s nou mala raz výmenu názorov, kde popierala to, čo raz mapisala. Už tomu chápem, predtým písala ona, potom matka. Ale sebareflexie žiadna

moonlight1210
Dnes o 06:11
@anonym_d88cdc

@anonym_ba983a Ty si to stale nepochopila 🤦‍♀️. Je jedno kolko ludi pise z nicku, ked tam nie je fotka. Ale pisat pod fotkou ineho cloveka a robit mu hanbu je velmi drze. A este ked matka robi hanbu svojej dcere je to otras.

@anonym_d88cdc “ Ty si to stale nepochopila 🤦‍♀️. Je jedno kolko ludi pise z nicku, ked tam nie je fotka. Ale pisat pod fotkou ineho cloveka a robit mu hanbu je velmi drze. A este ked matka robi hanbu svojej dcere je to otras.”

Cim vlastne robila hanbu?

Lebo zo “staznosti” niektorych zien som pochopila 2 previnenia (= ako robenie hanby dcere, ktora sama napisala, ze vedela, ze pouziva jej konto):

1. Ak nieco nevedela sama, tak googlila pre druhych veci a napisala im z toho googlenia odpovede na ich otazky.

2. bola tu “prilis casto”

Je nieco ine, co urobila?

Ps: to predtym som zmazala a prekopirovala este raz sem, lebo som sa rozhodla, ze si do mojej odpovede zahrniem aj kopiu tvojho prispevku, aby bolo jasne na co reagujem.

anonym_b9e6c8
Dnes o 06:11

Chvalabohu, že Viessta s matkou zmizli.A ta jej matka, je mater roka pod fotkou dcery sa tak nepríjemne chovat