icon

Môže admin vidieť identitu anonymného prispievateľa na Facebooku?

16. aug 2026

Prosím vie mi niekto naisto odpovedať na nasledujúcu otázku
Ak niekto prispeje do fcb skupiny ako anonymný užívateľ, vie si admin tejto skupiny pozrieť jeho identitu?

Len ťažko sa mi verí čo som si pred chvíľou tam prečítala.

Strana
z2
anonym_f139ac
17. aug 2026

@anonym_autor áno admin to vidí. Ale kľudne to mohla na fb písať napríklad aj jej mama, z jej účtu na fb, ak neveríš, že by to mohlo napísať 18 ročné dievča....

anonym_479d85
17. aug 2026
@anonym_5d3a1c

@anonym_5a690b
@rozculena ako zistím, že kto si ma blokol?

@rozculena
@anonym_5d3a1c
Aj mňa blokla@maraba je to chorá osoba a potrebuje psychiatra.Dufam, že ju čoskoro bloknu lebo je nebezpečná.Ked tie bludy niekto číta a bude ju nasledovať, môže to zle skoncit

tetapetra
17. aug 2026
@anonym_5d3a1c

@anonym_autor za mna admin nema verejné co pridávať mena osôb, ak aj píšu ako anonymný. Jedinému, komu to ma sprístupniť v prípade potreby je polícia

@anonym_5d3a1c by si sa čudovala. Som na FB v "našej dedinskej" skupine. Začínajú sa voľby, tak jeden anonym sa pýtal, ale fakt slušne,nič zlé, škaredé. Vieš čo strávil admin, ktorý to založil,keďže kandiduje na starostu? Oslovil ju celým menom* pani Filomena Ružová. No kokos. Pani mu znova slušné napísala,že ak už chcel jej meno zverejniť stačilo napísať len prvé a nie aj priezvisko.

anonym_f83e38
17. aug 2026

samozrejme. som adminom v mnoho skupinach a identitu vidim.

anonym_f83e38
17. aug 2026

adminovi staci prejst kurzorom nad anonymnym menom a zobrazi sa realne.

autor
19. aug 2026
@tetapetra

@anonym_5d3a1c by si sa čudovala. Som na FB v "našej dedinskej" skupine. Začínajú sa voľby, tak jeden anonym sa pýtal, ale fakt slušne,nič zlé, škaredé. Vieš čo strávil admin, ktorý to založil,keďže kandiduje na starostu? Oslovil ju celým menom* pani Filomena Ružová. No kokos. Pani mu znova slušné napísala,že ak už chcel jej meno zverejniť stačilo napísať len prvé a nie aj priezvisko.

@tetapetra nuž je to niečo podobné, je hrozné čo sa u nás rozmohlo na konto našej rodiny, vulgarizmy a krivé obvinenia, po dvoch dňoch síce všetko adminka zmazala, ale čo sa stalo už sa nedostane.

anonym_4c205b
20. aug 2026
@anonym_autor

@tetapetra nuž je to niečo podobné, je hrozné čo sa u nás rozmohlo na konto našej rodiny, vulgarizmy a krivé obvinenia, po dvoch dňoch síce všetko adminka zmazala, ale čo sa stalo už sa nedostane.

@anonym_autor presne tak. Ale aspoň vieš, akeho hada si chovas na prsiach. Aki sú ľudia hlúpi,ak si myslia,že pod rúškom anonymity môžu všetko

autor
20. aug 2026
@anonym_4c205b

@anonym_autor presne tak. Ale aspoň vieš, akeho hada si chovas na prsiach. Aki sú ľudia hlúpi,ak si myslia,že pod rúškom anonymity môžu všetko

@anonym_4c205b žiadneho....
Práve naopak, keď si admini všimli že čo spôsobili zamernou manipuláciou faktov, tak to celé komplet ako bolo zmazali. Bola tam drobná odchýlka v mene. Na čo bolo neskoro upozornene.
Ja by som sa nečudovala ani na tom, že si jeden z nich založi falošný účet na fcb pod menom netere a štvali by ľudi pri sebe.

Strana
z2