icon

Môžem niekomu zabrániť ďalej prispievať do mojej diskusie?

modrykonik
Dnes o 10:56

Odteraz už áno!

Ak si diskusiu založila ty, môžeš konkrétnemu používateľovi zastaviť ďalšie prispievanie v tejto jednej diskusii.

Túto možnosť môžeš využiť napríklad vtedy, keď niekto opakovane narúša tvoju tému, provokuje, vysmieva sa alebo odbieha od témy a ty chceš, aby diskusia ostala príjemná a k veci.

Nejde o nahlásenie adminom ani o celkové zablokovanie používateľa na Modrom koníku. Vylúčenie platí iba v tvojej konkrétnej diskusii.

Čo sa stane po vylúčení používateľa?

* Do tvojej diskusie už nebude môcť pridať nový príspevok.
* Jeho staršie príspevky zostanú v diskusii zachované.
* Diskusiu bude môcť naďalej čítať.
* V ostatných diskusiách a častiach Modrého koníka sa pre neho nič nemení.
* Funkcia funguje aj pri anonymnej diskusii alebo anonymných príspevkoch.

Ako používateľa vylúčim?

1. Pri jeho komentári klikni na malú šípku „Viac“ v pravom hornom rohu.
2. Vyber možnosť „Vylúč z tejto diskusie“.
3. Používateľ už nebude môcť do diskusie ďalej prispievať.

Čo uvidí vylúčený používateľ?

Namiesto políčka na napísanie odpovede sa mu zobrazí upozornenie:

„Do tejto diskusie už nemôžeš prispievať. Autor diskusie môže vo svojej téme zastaviť ďalšie prispievanie ktoréhokoľvek používateľa. Diskusiu môžeš ďalej čítať.“

Používateľ teda diskusiu naďalej uvidí a môže si ju prečítať, ale už do nej nebude môcť napísať.

Ako vylúčenie zruším?

Ak si to rozmyslíš:

1. Pri príspevku používateľa znova klikni na šípku „Viac“.
2. Vyber možnosť „Zruš vylúčenie z diskusie“.

Používateľ potom bude môcť do diskusie opäť prispievať.

Dobré vedieť:

Možnosť vylúčiť používateľa vidíš iba ty ako zakladateľka diskusie. Ostatným používateľom sa v menu nezobrazuje.

Ak niekto porušuje pravidlá Modrého koníka, napríklad uráža, šikanuje alebo zverejňuje nevhodný obsah, jeho príspevok môžeš zároveň nahlásiť cez modrý trojuholník s výkričníkom a možnosť „Nahlás nevhodný príspevok“. Na príspevok sa následne pozrie aj náš tím.

Ďakujeme, že pomáhaš udržiavať diskusie príjemné a užitočné pre všetkých 💙

Viac informácií: https://www.modrykonik.sk/faq/mozem-niekomu-zabranit-dalej-prispievat-do-mojej-diskusie/

Modrý koník team

Strana
z3
martinmmartin
Dnes o 11:44

Konecne mozeme odfiltrovat to co nam nesadne do kramu a tvarit sa ze to neexistuje. pokrok sa neda zastavit.
Kazdy obhajca "slobody slova" privita moznost vyhucat si tu svoju "pravdu" uplne bez moznosti spätnej väzby a opozicie.

biba_18
Dnes o 11:47

inak to blokovanie je dobrá somarina, akože sorry modrý konik. nech užívateľ nevidí príspevky čo píše blokovaná osoba. alebo nech aj blokovaná osoba nemohla reagovať na toho kto ju zablokoval - to všetko je ok.
ale bolo by rozumnejšie aby blokovaný aspoň videl príspevky od toho čo ho zablokoval.
videla som v jednej diskusii kde sa bavili užívatelia na úkor zablokovaného - a ten o tom ani nevedel...

zuzanka.zuzu
Dnes o 11:47

teraz tu už bude komunikovať väčšina len sama so sebou 😀

anonym_ab06e4
Dnes o 11:54

Keď je raz svokra zlá, tak je zlá a vy tu nebudete urazenej matke písať, že chybu robí aj ona.
A platí, že svokra je zlá a koniec

anonym_a7ed46
Dnes o 11:55

Ja mam otazku, prosim modrykonik o odpoved. V skupinach neplanujete zaviest zablokovanie osob? Lebo, na ploche sa da zablokovat, aj v diskusiach sa da zablokovat. Jedine v skupinach vidim prispevky aj od osoby, ktoru som zablokovala. Vopred dakujem za info

jblheart
Dnes o 11:56

Čas sa premenovať z Modrého Koníka na Modrá Vločka 😂

zuzana2910
Dnes o 11:56

No je tu pár žien, ktoré si myslia, že len ich postoj, názor, pohľad a urážanie s nesúhlasnymým al. iným stanoviskom je správne. Tie si tu budú konečne všetky v jednom príspevku pritakávať. Ostatok, teda tí zablokovaní budú hlupáci a nevzdelanci.

anonym_af1f83
Dnes o 12:05

Vsetko cas ukaze,ako to bude vsetko fungovat.Ale clovek si aj tak dokaze precitat napr.kto koho blokol,co pisal,alebo kto blokol.Staci sa napr.odhlasit a vsetko je vidiet.

anonym_58425e
Dnes o 12:09

Toto by bolo fajn, keby som mohla vylucit aj uz zablokovaneho pouzivatela, nech mi v teme nespamuje

sisa_s
Dnes o 12:15
@anonym_58425e

Toto by bolo fajn, keby som mohla vylucit aj uz zablokovaneho pouzivatela, nech mi v teme nespamuje

@anonym_58425e ved zablokovany ti nemoze prispievat do temy

anonym_74f25e
Dnes o 12:20

Nepaci sa mi to
Lebo tak isto téma je užitočna aj pre iných
A ostatní neuvidia reakciu niekoho o koho by napríklad stáli alebo bol prínos, len pre antipatie autora
Zlé

anonym_ea862d
Dnes o 12:24

Ak bude mat niekto iný názor-dostane vylúčenie z diskusie😁paráda
Diskusie sa budu niesť v pozitívnom duchu a autor bude čitat len to, čo chce a toho kto ho bude tlapkat po chrbte 👏a súhlasiť s jeho názorom.

orisker
Dnes o 12:26

Dosť nešťastne formulované...
Existuje vôbec niečo také ako "Moja diskusia?"
Čo zverejním na webe to už prestáva byť "moje" a stáva sa verejným.

koniarova
Dnes o 12:26

A to bude potom akože diskusia? 🤣🤣 Kto bude diskutovať? Autor a pritakávači? To bude veľmi podnetné. Modrý koník, ste tam úplne mimo.

anonym_f7e8c3
Dnes o 12:27

Hurá ješitnosť 😀

majka36912
Dnes o 12:27

Bola by to dobra funkcia, ak by sa realne vyuzivala len na dany ucel. A to sa nestane.

anonym_74f25e
Dnes o 12:28

Čítať diskusie, čo su pre všetkých so selektovanymi názormi autora😱
Veľmi veľmi zlé
Preto tu ľudia chodia lebo tie diskusie su prínos aj pre iných a nie len jedneho človeka
Veľmi veľmi zlé a diskriminujuce, keď používateľ nic neporušuje ale len niekomu sa ,, nepáči,, tak ma smolu a aj ostatní čo stoja o jeho názor

biba_18
Dnes o 12:30

diskusia vedie k činnosti diskutovať - teda viesť vecný rozhovor, debatovať, vymieňať si názory s inými ľuďmi o určitej téme, probléme či návrhu s cieľom pochopiť rôzne pohľady a nájsť riešenie. každý povie svoje myšlienky a počúva druhých. získa sa viac uhlov pohľadu. cieľom je porozumieť problému, poučiť sa alebo dospieť k dohode...

takto to budeme mať cakum prásk - dohoda hneď na začiatku 😂😂

anonym_74f25e
Dnes o 12:31

A preto sem aj chodím
Lebo okrem porušovania pravidiel nikto mne tu osobne nefiltroval iné príspevky, názory
A teraz nútené bude cudzia osoba lebo JEHO téma filtrovať čo mam od.koho čítať a od koho čítať nebudem! som rozculena vážne!

pr85
Dnes o 12:32

@modrykonik Takže autor diskusie bude môcť kľudne diskutovať len ľuďmi, ktorí zdieľajú jeho názor a ostatných vylúčiť. To už bude len úroveň diskusie. Uzavretý/a vo vlastnej echo chamber.

doriiis
Dnes o 12:33

Upadá to tu strasne

biba_18
@pr85

@modrykonik Takže autor diskusie bude môcť kľudne diskutovať len ľuďmi, ktorí zdieľajú jeho názor a ostatných vylúčiť. To už bude len úroveň diskusie. Uzavretý/a vo vlastnej echo chamber.

@pr85 a pritom toto je dávno možné - vedia si vytvoriť vlastnú skupinu ...

reela

Ja to vitam... odstrani sa sikana

koniarova
Dnes o 12:34
@doriiis

Upadá to tu strasne

@doriiis ja sem už chodím minimálne. A to som tu denne trávila hodiny. 🤣

koniarova
Dnes o 12:34
@reela

@reela iný názor je šikana?

anonym_74f25e
Dnes o 12:35
@reela

@reela ale na to ma slúžiť nahlasovanie
A nie , že tu hocikto v hocijakých temach hocikoho zablokuje a ja/my všetci vlastne budeme čítať ,len to čo sa páči čítať autorovi

biba_18
Dnes o 12:35
@reela

@reela neodstráni. tie čo blokujú sú zväčša šikanátorky - viď niekoľko nickov tu, ktoré buď dali zablokovať alebo vyštvali ....

anonym_74f25e
Dnes o 12:38

Baby a chalani
Bohvie kto v akých témach budete zablokovaní ale vela názorov a postrehov bude mi chýbať a diskutovať s vami
Aby ste vedeli, keďže už tu bude fungovať takáto filtrácia
Takže doteraz vám ďakujem za super diskusie bez ohľadu aj keď názory neboli spoločne

anonym_ea862d
Dnes o 12:41
@biba_18

@reela neodstráni. tie čo blokujú sú zväčša šikanátorky - viď niekoľko nickov tu, ktoré buď dali zablokovať alebo vyštvali ....

@biba_18 Presne, tie čo blokujú, su problematické osoby, a najväčšie sikanatorka, dokonca jedna sa tu chválila, že 20-30 ľudí si blokla, veľa to o nej vypoveda.Neznesu iný názor, a neviem si predstavit ako funguju v realite, alebo iba tu si svoje chabé ego zdvíhajú lebo v realite musia suchat nohami a nemajú žiadne slovo
A tak ziju konikom.. kde sa hrajú na nieco čím nie su

pr85
Dnes o 12:41
@biba_18

@pr85 a pritom toto je dávno možné - vedia si vytvoriť vlastnú skupinu ...

@biba_18 presne. Mne sa na MK páči názorová rozdielnosť. Tá týmto zmizne.

Strana
z3