Problémy s pridávaním inzerátov na Bazoši?
Je to novinka overenie , pozrite si podmienky
Nedávno sa to riešilo na FB
@anonym_568004 zaujomave ale, ze tam nie je firemny ucet...
tiež som včera platila, je to na spárovanie telefónneho čísla a čísla účtu, lebo majú veľa podvodníkov tak začali overovať predávajúcich
@anonym_568004 zaujomave ale, ze tam nie je firemny ucet...
@aliziana aký účet je nás zaujímať nemusí
Je to v podmienkach a kto chce použiť bazos inú možnosť nemá
Navyše je to 1 cent
Moc tomuto neverím ale OK. Podľa mňa ide o nejakí podvod.
Moc tomuto neverím ale OK. Podľa mňa ide o nejakí podvod.
@aliziana možno bazoš ako firma ani neexistuje a stránku robí len nejaký nadšenec, prípadne živnostník
@anonym_82bb71 v čom má byť podvod? maximálne prídeš o 1 cent, to je pre podvodníka málo že to nestojí ani za reč nemyslíš?
@aliziana možno bazoš ako firma ani neexistuje a stránku robí len nejaký nadšenec, prípadne živnostník
@anonym_82bb71 v čom má byť podvod? maximálne prídeš o 1 cent, to je pre podvodníka málo že to nestojí ani za reč nemyslíš?
@maranco o ten 1 cent ani nejde ,, ide o to , ze keď si tam dá niekto podľa mňa svoj účet atď tak skôr o to. Lebo možno teraz to je jeden cent na budúci mesiac to moze byť 10 e
@maranco o ten 1 cent ani nejde ,, ide o to , ze keď si tam dá niekto podľa mňa svoj účet atď tak skôr o to. Lebo možno teraz to je jeden cent na budúci mesiac to moze byť 10 e
@anonym_82bb71 jaaj, ty zase nechápeš rozdiel medzi číslom účtu a číslom platobnej karty 😂
Dúfam, že ani zamestnávateľovi si číslo účtu neposkytla
Vygooglite si to. Uz sa to rozoberalo v roznych clankoch. Nie je to podvod. Tiez som si to myslela.
@anonym_82bb71 jaaj, ty zase nechápeš rozdiel medzi číslom účtu a číslom platobnej karty 😂
Dúfam, že ani zamestnávateľovi si číslo účtu neposkytla
@anonym_55e9c4 ja veľmi dobre chápem len už mňa viac krát odrbali takže viem o com hovorím
@anonym_55e9c4 ja veľmi dobre chápem len už mňa viac krát odrbali takže viem o com hovorím
@anonym_82bb71 ako ťa oklamali? napíš podrobnosti
@anonym_82bb71 ako ťa oklamali? napíš podrobnosti
@maranco no podrobnosti tu určite písať nebudem nemám na to náladu, a oklamali ma tak ze som dávala len Iban a už vedeli všetko čo sa týka môjho účtu atď.. riešila som to aj s políciu. Takže tak. Moc ludi sa dá nachytať na blbosti.
@maranco no podrobnosti tu určite písať nebudem nemám na to náladu, a oklamali ma tak ze som dávala len Iban a už vedeli všetko čo sa týka môjho účtu atď.. riešila som to aj s políciu. Takže tak. Moc ludi sa dá nachytať na blbosti.
@anonym_82bb71 no preto aby sa ľudia vedeli poučiť a ochrániť, okrem IBAN si čo dala, poslali ti link na "tvoju banku" kde si sa mala prihlásiť do IB alebo niekde zadať údaje tvojej platobnej karty?
odovzdala si im potvrdzovacie kódy čo ti prišli v SMS alebo si niečo potvrdila v mobilnej aplikácii banky?
@anonym_82bb71 no preto aby sa ľudia vedeli poučiť a ochrániť, okrem IBAN si čo dala, poslali ti link na "tvoju banku" kde si sa mala prihlásiť do IB alebo niekde zadať údaje tvojej platobnej karty?
odovzdala si im potvrdzovacie kódy čo ti prišli v SMS alebo si niečo potvrdila v mobilnej aplikácii banky?
@maranco presne aj potvrdenie mi poslali do apky a aj tie potvrdzovacie kódy,, preto už neverím vôbec takisto veciam , tomu sa zďaleka vyhýbam,, a ešte som vtedy si pametam volala akože do mojej banky samozrejme som bola sprostá a nepreverila som si nič a ešte mi potvrdzovali všetko čo sa len dalo 😀... preto už neverím.
A to za kazdy inzerat sa plati jeden cent? Dnes som na to pozerala, radsej som nic neposielala.. vyzeralo to ako podvod.
A to za kazdy inzerat sa plati jeden cent? Dnes som na to pozerala, radsej som nic neposielala.. vyzeralo to ako podvod.
@anonym_82bb71 potvrdzovacie kódy čo ti prišli si opísala a zadala na nejakej stránke? zvykneš čítať k čomu je daný potvrdzovací kód čo tým potvrdíš, alebo len rovno opíšeš kód?
@anonym_c3b46f jeden cent je na jeden rok bez ohľadu na počet inzerátov
@anonym_82bb71 potvrdzovacie kódy čo ti prišli si opísala a zadala na nejakej stránke? zvykneš čítať k čomu je daný potvrdzovací kód čo tým potvrdíš, alebo len rovno opíšeš kód?
@anonym_c3b46f jeden cent je na jeden rok bez ohľadu na počet inzerátov
@maranco dakujem takze je to naozaj bezpecne? Casto som davala inzeraty a tiez ma to zarazilo. Stale chodilo upozornenie, ze bazos nic ako cislo uctu a podobne veci nepyta.. a ano vela podvodnikov tam bolo. No uz som vedela, ze na ziadneho kuriera nemam reagovat.
@maranco dakujem takze je to naozaj bezpecne? Casto som davala inzeraty a tiez ma to zarazilo. Stale chodilo upozornenie, ze bazos nic ako cislo uctu a podobne veci nepyta.. a ano vela podvodnikov tam bolo. No uz som vedela, ze na ziadneho kuriera nemam reagovat.
@anonym_c3b46f veď ani teraz bazos nepýta od teba číslo účtu, ale dáva svoje číslo účtu kam máš poslať 1 cent a v poznámke tvoje telefónne číslo
normálne bankový prevod tak ako platíš stravné v škôlke, alebo platíš elektrinu, internet, mobil, poistku, poplatky za dom/byt
@anonym_c3b46f veď ani teraz bazos nepýta od teba číslo účtu, ale dáva svoje číslo účtu kam máš poslať 1 cent a v poznámke tvoje telefónne číslo
normálne bankový prevod tak ako platíš stravné v škôlke, alebo platíš elektrinu, internet, mobil, poistku, poplatky za dom/byt
@maranco praveze v IB uvidi moje telefonne cislo a cislo uctu, takze ho uvidi. Uvidi aj meno majitela. Vie si to spojit.
@maranco praveze v IB uvidi moje telefonne cislo a cislo uctu, takze ho uvidi. Uvidi aj meno majitela. Vie si to spojit.
@anonym_c3b46f a potom čo keď uvidí?
veď normálne ak budeš robiť problém a okrádať môže to dať na políciu, doteraz mal len telefónne číslo ktoré sa dalo získať anonymne
ale týmto odstaví aby falošné inzeráty nevkladali Afričania alebo niekto z Ruska, Ukrajiny, Ázie lebo sa im znemožní alebo skomplikuje poslanie € na slovensko, alebo aspoň predraží
Jaj, uz sa to prosim naucte. Cisto cislo uctu (IBAN) ked niekde uvediete, tak nie je mozne, aby ste o nieco prisli.
@minka80 ide len o jedno, zisk, vôbec to neznizi pocet podvodov, keby to bola platba za reakciu na inzerat teda zaujem o kupu, nepoviem, ale ten co predava nema platit co i len jediny cent, bazos to podla mna za par dni zrusi😎

Je to novinka overenie , pozrite si podmienky
Nedávno sa to riešilo na FB