Problémy s pridávaním inzerátov na Bazoši?
@anonym_568004 zaujomave ale, ze tam nie je firemny ucet...
@aliziana Inzertný server www.bazos.sk vlastní a prevádzkuje fyzická osoba - Ing. Radim Smička (IČO: 65773551), Dubany 17, Kralice na Hané, 798 12, ČR. Server umožňuje kontakt medzi predávajúcimi a kupujúcimi.
https://www.bazos.sk/kontakt.php
Vôbec tomu podivnému systému nerozumiem nech čítam podmienky ako čítam. Nemám problém zaplatiť cent, aj som ho zaplatila ale nepustí ma to ďalej, zakaždým pýta 1 cent. Neviem sa cez nič preklikať. Tak ako to funguje?
Vôbec tomu podivnému systému nerozumiem nech čítam podmienky ako čítam. Nemám problém zaplatiť cent, aj som ho zaplatila ale nepustí ma to ďalej, zakaždým pýta 1 cent. Neviem sa cez nič preklikať. Tak ako to funguje?
@zudu131 použila si QR kód alebo payme odkaz? máš v popise platby uvedené svoje telefónne číslo ktoré začína 421?
mňa to pustilo do minúty po zaplatení

@wiliam3royal ach boze.. ved za tie prevody, za tie spravy a vsetko uhradis viac.. rovnako kolko zaberie potom spolupraca a kadeco ohladom podvodov... ci si myslis, ze ot je brnkacka? :D taketo overovanie ma napr aj allegro profi, ked sa registrujeme ako firma atd.
@simca06022011 v poriadku, nepozerala som to, len ma to zaujalo