Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@liv1 ty si tam dala vystrašeny xicht, že vznikne tu modlitebny kružok- to bola taka sranda, ked chceš niekoho naštvat, pošleš mu ♡, že sa zaňho modlíš 🙂
@karolinakr nepamatam sa vobec. Vsak aj mne posielali obcas, ze sa za mna modlia 😁. Ale tak skor vynimocne.
@karolinakr prepáč, až teraz som si všimla že si mi odpovedala. Viaceré sme začali prispievať anonymne kvôli stalkovaniu a archivárkam tu.
@anonym_3ffe91 odteraz, ked budem vidieť ponuku na Profesia archivar, už sa nikdy na to slovo nebudem dívať rovnako ako doteraz .-D
@anonym_3ffe91 odteraz, ked budem vidieť ponuku na Profesia archivar, už sa nikdy na to slovo nebudem dívať rovnako ako doteraz .-D
@karolinakr nie je archivár ako archivár 🤣 ale chápem ako to myslíš.
Nebola tato diskusia v sekcii Internetova všehochuť, život na socialnych sieťach, kam som ju davala? Už sa pekne rozbiehala na 100 komentov, ludia prispievali, treba to seknut v najlepšom, preložit ju do sekcie Internet, bezpečnost, online, kde prispejú dvaja ĺudia týždenne...Ked som raz dala diskusiu o Obsadenom mieste v kine, bola preradena medzi recepty...bravo, len tak ďalej thumbs up...čiže možem ist spat, tu už ani liška nezablúdi
Nebola tato diskusia v sekcii Internetova všehochuť, život na socialnych sieťach, kam som ju davala? Už sa pekne rozbiehala na 100 komentov, ludia prispievali, treba to seknut v najlepšom, preložit ju do sekcie Internet, bezpečnost, online, kde prispejú dvaja ĺudia týždenne...Ked som raz dala diskusiu o Obsadenom mieste v kine, bola preradena medzi recepty...bravo, len tak ďalej thumbs up...čiže možem ist spat, tu už ani liška nezablúdi
@karolinakr niektore zasahy adminov nepochopis(m) nikdy...
Nie raz som a pod svojim nickom komentovala, že to tu ide dolu vodou. Toto je ďalší dôkaz toho. Keď sa na niečo poukazuje, treba to ututlať.
@karolinakr Ja som tu od jednej užívateľky zažila ozaj hrozné komentáre. Tá ma doslova prenasledovala. Hneď ako som niečo napísala, už tam bola. Kopírovala veci zo starších diskusií. Stalking hrozný. Adimini nula bodov, pomoc žiadna. Takže ja sa tu zabavím na hlúposti radšej anonymne. Veď o ničom inom táto stránka ani nie je.
@anonym_60476c mne tiež pred pár dňami nejaká hustá anonymka napísala asi do posledných 4 diskusii kde som prispela slová typu: krava, trapka, si trápna a podobne 😀😀😀 normalne som bola v šoku, že akú námahu si dala 😀😀😀🤣🤣🤣
@karolinakr niektore zasahy adminov nepochopis(m) nikdy...
@viestta nechcem písať do inej diskusie
Tak využijem túto.... klobúk dole,ty si ako chodiaca encyklopédia, názorovo sice veľa krát nesuhlasim a to je ok
Ale stále ma fakt udivujes aké máš informácie 👍👍👍
Vzdy pisem anonymne,ano aj normalne odpovede.Nechcem,pisat pod nickom,ani nebudem.
@anonym_60476c mne tiež pred pár dňami nejaká hustá anonymka napísala asi do posledných 4 diskusii kde som prispela slová typu: krava, trapka, si trápna a podobne 😀😀😀 normalne som bola v šoku, že akú námahu si dala 😀😀😀🤣🤣🤣
@aurora33 na toto su zle tie anonymi,mali by sa ludia vzdy slusne spravat aj pod anonymom.
Mna tu tiez stolkuje jedna a mysli si ako odhalila moj nick.Nie,neodhalila a uz mi to leze na nervy.
@aurora33 a samozrejme,ze anonym.
Ešte musim napísať jednu vec .
Pár týždňov dozadu sa tu anonymne niekto pýtal kde to kúpiť. Nešpecifikujem úmyselne.
Pod svojim nickom som napísala prvá odkiaľ to mám ja. Po mne 3 anonymy. Im poďakovala. Mne nie.
O to poďakovanie mi nejde. Ale aj tu bolo vidno nejaká antipatia a za čo ?
Nejde mi o to poďakovanie, pomohla som lebo som vedela pomôcť.
Niektoré to majú jednoducho takto. Že nick xy aj keď napíše to isté čo 40 anonymov, tak ten konkrétny nick ich bude škrieť, nepoďakujú, pourážajú lebo...
@aurora33 ale zase som sa aj pobavila,ako chcel byt anonym strasne zaujimavy s tym komentom ale neodhalil moj prvy koment,a toto je ta sranda,ked anonym chce anonyma ,,,akoze,,,odhalit.
Pár týždňov dozadu sa tu anonymne niekto pýtal kde to kúpiť. Nešpecifikujem úmyselne.
Pod svojim nickom som napísala prvá odkiaľ to mám ja. Po mne 3 anonymy. Im poďakovala. Mne nie.
Niektoré to majú jednoducho takto. Že nick xy aj keď napíše to isté čo 40 anonymov, tak ten konkrétny nick ich bude škrieť, nepoďakujú, pourážajú lebo...
@anonym_3ffe91 z toho si nič nerob, mne kiki68 vzdy odpisala, potom nejaka semetrika pod anonymom fackovala manžela, ked jej chcel utiecť, ja som žartom sa jej prihovorila, ona sa tam na mne vyvršovala, čiže nepochopila nič a ked som kiki68 zalichotila neskor, že som myslela, že ma 26, ked ma vyše 40+, neodpisala, ani 9braz, ani zvuk ..Tak neviem či zhoda okolnosti, ale bola ona ta semetrika, čo fackuje manžela?? Radšej som nepátrala .. 😀
@anonym_3ffe91 niekto sa s tebou pohada ako anonym, a pod nickom sa ty s ňou bavíš normálne a nevieš, že sa niečo deje a zrazu nechápeš, prečo ti neodpisuje alebo sa citi urazená
@anonym_3ffe91 z toho si nič nerob, mne kiki68 vzdy odpisala, potom nejaka semetrika pod anonymom fackovala manžela, ked jej chcel utiecť, ja som žartom sa jej prihovorila, ona sa tam na mne vyvršovala, čiže nepochopila nič a ked som kiki68 zalichotila neskor, že som myslela, že ma 26, ked ma vyše 40+, neodpisala, ani 9braz, ani zvuk ..Tak neviem či zhoda okolnosti, ale bola ona ta semetrika, čo fackuje manžela?? Radšej som nepátrala .. 😀
@karolinakr ja si z toho nič nerobím, nijak mi to neubližuje, nedotýka sa ma to.
Skôr mi je to smiešne, alebo smutné ? Že niektoré toľko riešia tieto soc.siete a berú to moc vážne.
Ja dnes zavriem mk a zabudnem aj na túto diskusiu.
@karolinakr ja si z toho nič nerobím, nijak mi to neubližuje, nedotýka sa ma to.
Skôr mi je to smiešne, alebo smutné ? Že niektoré toľko riešia tieto soc.siete a berú to moc vážne.
Ja dnes zavriem mk a zabudnem aj na túto diskusiu.
@anonym_3ffe91 a čo sa tyka tej pomoci, vždy sa snažim vyjadriť vďačnosť a ked niekomu cudziemu pomaham, že zhaňam info al.niečo do spravy ani nepoďakuje, druhy krat makové nudle dostane
@anonym_3ffe91 a čo sa tyka tej pomoci, vždy sa snažim vyjadriť vďačnosť a ked niekomu cudziemu pomaham, že zhaňam info al.niečo do spravy ani nepoďakuje, druhy krat makové nudle dostane
@karolinakr alebo das jej link, lebo si si dala tu robotu a pohladala jej to na internete, ani nepodakuje... A potom sa niekde objavi mudrana, ktora ta vysmeje, ze si googlova kralovna.... Uz to ani nekomentujem, co je pravda, to je pravda, vsak som. Viem pouzivat Googel efektivne, co tiez treba vediet a mnohe, zda sa, to nevedia
Vždy sa snažím pomôcť ak viem.
To ďakujem je to minimum čo človek vie dať nazad.
Ale už kašlem na to. Tak sa to tu zopsulo. Ľudmi, tým že admin nerieši čo by mal.
Ale nebudeme si kaziť piatok, ja si idem zabehať.
Krásny piatok, víkend želám.
@karolinakr neviem posúdiť, ja nepíšem anonymne - no lajk sa anonymne dať nedá, možno aj to niekoho ovplyvňuje, či ho dať. Za mňa sú anonymné príspevky krok mimo. Aj tie diskusie tak vyzerajú
@karolinakr alebo das jej link, lebo si si dala tu robotu a pohladala jej to na internete, ani nepodakuje... A potom sa niekde objavi mudrana, ktora ta vysmeje, ze si googlova kralovna.... Uz to ani nekomentujem, co je pravda, to je pravda, vsak som. Viem pouzivat Googel efektivne, co tiez treba vediet a mnohe, zda sa, to nevedia
@karolinakr
@viestta dala by som vám lajk veľmi rada, ale prezradila by som sa 😁 archivárky sliedičky, slovenské fbi nikdy nespia.
@karolinakr
@viestta dala by som vám lajk veľmi rada, ale prezradila by som sa 😁 archivárky sliedičky, slovenské fbi nikdy nespia.
@anonym_3ffe91 to mas pravdu, dokazu ta zhejtovat aj za to, komu si dala like
@karolinakr
@anonym_3ffe91 ako anonym uz like dat mozes,uz sa neobjavi tvoj nick.
@anonym_3ffe91 ako anonym uz like dat mozes,uz sa neobjavi tvoj nick.
@anonym_a61020 tak vyskusaj na tomto komente, ked mas odvahu 😉
@karolinakr
@anonym_3ffe91 a pozname sa? už sme diskutírovali?
@anonym_3ffe91 a pozname sa? už sme diskutírovali?
@karolinakr
Nie som v tvojom zozname tých tvojich "top".
Ale nikdy sme sa nepochytili v diskusiách.
Ano,vyuzivam moznost anonymneho prispievania. Nie preto,aby som menila nazory,ale preto,aby si tu chore sliedicky nerobili z mojich reakcii cely zivotopis,lebo uz som sa s tym stretla. Lajky som nikdy neriesila, pre mna to nie je meritkom nicoho.
@anonym_a61020 videla som kto mi likol v upozorneniach, aj ked to bolo hned zmazane
@karolinakr No,ja neviem.Ja nicky vôbec nesledujem.Píšem vždy tomu,koho príspevok a odpoveď ma nejako zaujal,či už v dobrom alebo v zlom.Vynadať viem aj anonymnému a taktiež aj súhlasiť viem s anonymným.Ja si skôr všímam štýl písania a uvažovanie.Ja nemám problém prispievať pod svojim nickom,ale je tu dôvod prečo som si začala voliť anonymitu.A ten dôvod určite nie je,ze sa niekoho bojím,ze ma spucuje 🙂 A k tým lajkom.Som nevedela,že si tu ľudia chodia po lajky 😁 Je im to tak na dve veci...😂😂😂

@karolinakr prepáč, až teraz som si všimla že si mi odpovedala. Viaceré sme začali prispievať anonymne kvôli stalkovaniu a archivárkam tu.
@anonym_3ffe91 😀 😀