Čo ste dnes zverejnili na sociálnej sieti?
Postli ste na stedry den fotky deti pri vianocnom stromceku?
nemam foto stola, jedla ani stromceka. Nemala som Vianoce?
Pozri sa sem na stenu, každá druhá. Neviem koho to zaujíma.
ANO pretože mám len facebook a tam nemám followerov ale PRIATEĽOV 😎
Teraz v noci som dala fotku Svätej rodiny. Je to ich sviatok a je to o ich rodine. Vlastne mam v mobile len 1 foto stromčeka
My sme sa vôbec nefotili, takže nemám čo postnúť.
Prečo sa pýtaš?
My sme sa nefotili a keby aj, nedala by som to na sociálne siete.
Jasne ze! Ako kazdy rok na facebook, mam tam vse nastavene na “friends only” a v mojom zozname su fakt len friends & family 🙂
Nie. Poslala som pár fotiek v súkromnej správe. Inak v zásade deti na sociálne siete nedávam.
Nie.
Áno, niekoľko sviatočných foto áno, ale iba prostredníctvom emailu alebo messengeru rodine alebo dobrým známim. Priamo na verejné soc. siete určite nie.
Verejné nie, súkromne som poslala fotky najbližším t. J mama a súrodenci
Ja sa cudujem tym, co ich dakto odfotil, deti sa nehybali a mali tam dostatocne silne svetlo. Ja mam vsetky foto rozmazane, deti sa hybu a tvaria sa nestastne. No nic na instagram
Nikto nic a moja stena plna takychto fotiek dokonalych rodin😂
Nie a facebook som čo najviac obchádzala, lebo to nič iné, len stromček a pod
Ja iba pesnićku od Mc Erika - Vianočný čas je christmas tājm 😂
Nezverejnila som nic. Par znamym som poslala video, kde spievaju romovia nejaku vianocnu vinsovacku.
Tie fotky pri stromceku su u vacsiny hrozne. Chapem, ze sa tesia, ale zverejnit to aj s tym vsetkym bordelom okolo mi pride divne.
Áno, samozrejme, že som dala príbeh. Fotka detí pri stromčeku 🙏 Nebudem každému osobitne posielať fotky
Ja mam FB i instagram, ale nepostuju nikdy nic. Chranim soukromi svoje i rodiny.
Zo súkromia nič. A už vôbec nie tu na tejto sieti. Foto detí občas na FB, ale tam mám vyčlenenú úzku skupinu ľudí, ktorí to môžu vidieť. Ale včera nič, nefotili sme sa.
Nic 🙋
Nic
Nič
ako kazdy den, nic 😃 pripada mi to trapne a myslim si, ze aj tak to nikoho nezaujima.
Urcite si uz ludia myslia, ze sme minimalne rozvedeni, ked nepostujeme fotky stastnej rodinky 😃
Nie, súkromie si strážim a nie som závislá od počtu lajkov.
Nie
Nie

Nie. Poslala som pár fotiek sestre