icon

Aj vy ste zaznamenali negatívne reakcie na MK?

17. jún 2026

Ahojte, už akosi pravidelne nájdem tu na MK nejakú otázku bez odpovede, odpoviem na ňu svoj názor či skúsenosti, dovtedy aj hodinu otázka bez odozvy, no akonáhle odpoviem, tak hneď reagujú aj ďalšie a to väčšinou nejakým hateom na moju odpoveď. Aj vy ste si to všimli?

Strana
z2
biba_18
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@anonym_cb571b že staršie ženy s odrastenymi deťmi nemajú pochopenie pre mladšie, a celkovo v príspevkoch taký Pribinak nevedela nikdy odpovedať normálne iba arogantne, sarkazmus, irónia iba zhodiť.To, že sú ženy vekom podráždené a nepríjemné je holý fakt.

@anonym_2e261a a mladšie sú tiež múdre ako rádio často. ani sa nezamyslia a len idú ako píla ... takže je to 1/2 na 1/2 ... netreba všetko generalizovať ...
tak ako moja generácia nechápe mladších tak mladšie generácie nechápu staršie ... ale to nie je dôvod na to byť nepríjemná...
a aj ty generalizuješ - to, že sú ženy vekom podráždené a nepríjemné nie je holý fakt - to je tvoj názor 😉

janinah
17. jún 2026
@anonym_768172

@janinah ja som si všimol, ako na teba reagujú. Popravde, ani sa nečudujem. Lebo tie tvoje názory niekedy stoja fakt za deravý groš. A nedaj Boh, ak ti niekto napìše reálnu skúsenosť. Alebo pravdu zo slovenských nemocníc. Skáčeš ako osa. 🤷‍♀️ Niekedy treba aj porozmýšľať, ako sa veci v skutočnosti majù a nie obmedzenô svoje. Ani sa teda nečudujem

@anonym_768172 no vidiš...a keby som tu napusala anonymne,tak si to ani nevšimneš...nemam potrebu obhajovať svoje nazory,vidim totiž veci aj z druhej strany...maj sa,anonym

anonym_cb571b
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@anonym_cb571b že staršie ženy s odrastenymi deťmi nemajú pochopenie pre mladšie, a celkovo v príspevkoch taký Pribinak nevedela nikdy odpovedať normálne iba arogantne, sarkazmus, irónia iba zhodiť.To, že sú ženy vekom podráždené a nepríjemné je holý fakt.

@anonym_2e261a no ale aj tie mladšie sú ovplyvňované hormónmi. A tiež nemajú pochopenie pre staršie. Veď pozri tie témy okolo svokier, svokra nepomáha, svokra hento svokra tamto, predstavy, že svokry sa majú zodrať okolo vnúčat a nemať ani svoj život. Ešte aj svokre závidia, že ona si ide na dovolenku a nezoberie si malého Mirka a Jurka na týždeň. No ako si to dovoľuje? Tiež podráždená mladá nepochopí starú, že už po menopauze nemá toľko energie aby aj do práce chodila a po práci chodila spravodlivo strážiť všetky vnúčence, aby si mladá oddýchla. Toľko nenávisti, koľko je v diskusiách o svokrách, sa len tak nevidí.

anonym_768172
17. jún 2026
@janinah

@anonym_768172 no vidiš...a keby som tu napusala anonymne,tak si to ani nevšimneš...nemam potrebu obhajovať svoje nazory,vidim totiž veci aj z druhej strany...maj sa,anonym

@janinah všimnem, si ľahko čitateľná, hlavne v určitých témach 😗

anonym_1714ac
17. jún 2026
@biba_18

@anonym_1714ac toto upozorňovanie nech niekto píše k veci - vieš čo, to je taká hovadina podľa mňa ... ten čo založí tému nemá reálne dosah na ostatných.
založíš tému a tá si už žije svoj život ...

@biba_18 hej ja to chápem,len opravovanie, keď nieje súvisiace s témou a nieje ani užitočné,na čo je?
Cieľ obsahu témy sa stráca
a mi to príde, že zámerne sa to používa a nieee preto aby naučili nieco autora( lebo samozrejme ho tým nenaučia)

januska12323
17. jún 2026

Nie, nevšimla, ja sa sem chodím zabaviť nie sledovať kto, čo a kedy napíše. Prispejem a idem ďalej.

sara07
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@anonym_autor je to tu v poslednom čase úplná žumpa.Kazdy je podráždení, najmúdrejší na svete minule som si čítala príspevky spred 7-10 r bola tu iná atmosféra.To sú ženy polovica v menopauze, ďalšie tehotné, v zlých manželstvách a potom to tu tak vyzerá ako hormonálna burka.Uz sem chodím veľmi málo a odkedy sú anonymné príspevku každá je hrdinka a nechodím skoro vôbec

@anonym_2e261a zaujímavé že vyčítaš že píšu pod anonymom a sama píšeš pod ním
a ešte zaujímavé že píšeš rovnako zhadzovačne a podpásovo o ženách ako by to celé bola len a iba zaležitosť hormonov nič viac
ty nebyvaš v zlej nálade lebo si unavená, alebo sa niečo nevydarilo , nevyspata atd ..

sara07
17. jún 2026
@anonym_768172

@janinah ja som si všimol, ako na teba reagujú. Popravde, ani sa nečudujem. Lebo tie tvoje názory niekedy stoja fakt za deravý groš. A nedaj Boh, ak ti niekto napìše reálnu skúsenosť. Alebo pravdu zo slovenských nemocníc. Skáčeš ako osa. 🤷‍♀️ Niekedy treba aj porozmýšľať, ako sa veci v skutočnosti majù a nie obmedzenô svoje. Ani sa teda nečudujem

@anonym_768172 však janijah pracuje v zdravotnictve celý život , dokonca aj teraz
a vidí to aj z druhej strany

niqua
17. jún 2026
@anonym_cb571b

odkedy tu bola odhalená vždy velebená aj nenávidená viessta, že jej nick je vlastne používaný dvoma osobami sa mi nejako uležalo, že je to tu len taká hra, ilúzia, niektoré sem fakt chodia len mudrovať, hrajú sa na niečo čo nie sú, dokazujú si svojimi výmyslami a múdrosťami ktoviečo a možno keby sme vedeli realitu, tak si povzdychneme.

@anonym_cb571b co prosim ? 😁to ma zaujima …jak dve osoby … vsak aj fotku ma ..

anonym_cb571b
17. jún 2026
@niqua

@anonym_cb571b co prosim ? 😁to ma zaujima …jak dve osoby … vsak aj fotku ma ..

@niqua bolo to tu dosť pretriasané pred cca dvoma mesiacmi, sama sa k tomu priznala, že jeden nick používa osoba, ktorá je na fotke plus jej matka na dôchodku, ktorá tu reagovala na všetky možné témy. Jeden nick pre dve osoby- pre matku a dcéru. Nechce sa mi to dohľadávať, odvtedy to tu beriem fakt s rezervou🙄

anonym_768172
17. jún 2026
@sara07

@anonym_768172 však janijah pracuje v zdravotnictve celý život , dokonca aj teraz
a vidí to aj z druhej strany

@sara07 to, že robí v zdravotníctve neznamená, že môže odškriepiť hlavne ľudské zlyhania, ktoré sa v ambulanciách a na oddelení dejú. Má minimum sebareflexie a dosť zúžený pohľad. To len ona si myslí, že má pravdu. A ak náhodou jej niekto slušne napíše vlastnú skúsenosť, a veruže ich nie je málo, to akokeby si do osieho hniezda pichla. Neznesie to. To som si všimol a vždy si to všimnem. Poniektoré profily sú tú známe a úplne identifikovateľné svojim obmedzeným pohľadom.

anonym_768172
17. jún 2026
@anonym_cb571b

@niqua bolo to tu dosť pretriasané pred cca dvoma mesiacmi, sama sa k tomu priznala, že jeden nick používa osoba, ktorá je na fotke plus jej matka na dôchodku, ktorá tu reagovala na všetky možné témy. Jeden nick pre dve osoby- pre matku a dcéru. Nechce sa mi to dohľadávať, odvtedy to tu beriem fakt s rezervou🙄

@anonym_cb571b a to je problém? Nevšimol som si, že by viestta 1 alebo 2 osoba nejako agresìvne a útočne reagovala. A ak napísala pravdu, nuž to ľudia neznesú🤷

anonym_2e261a
17. jún 2026
@sara07

@anonym_2e261a zaujímavé že vyčítaš že píšu pod anonymom a sama píšeš pod ním
a ešte zaujímavé že píšeš rovnako zhadzovačne a podpásovo o ženách ako by to celé bola len a iba zaležitosť hormonov nič viac
ty nebyvaš v zlej nálade lebo si unavená, alebo sa niečo nevydarilo , nevyspata atd ..

@sara07 bývam, ale neventilujem si to tu.Ked mam ja zlý deň musím zhodiť druhu?Je to všade či na IG, FB do všetkého sa hneď zapojí politika, vyťahujú sa staré témy.

anonym_cb571b
17. jún 2026
@anonym_768172

@anonym_cb571b a to je problém? Nevšimol som si, že by viestta 1 alebo 2 osoba nejako agresìvne a útočne reagovala. A ak napísala pravdu, nuž to ľudia neznesú🤷

@anonym_768172 ja píšem, že si tu na sociálnych sieťach ľudia vyfabulujú rôzne životy, ktoré s realitou nemajú nič spoločné. Každý ju obdivoval, aká je sčítaná, koľko toho vie, ale priznala sa k tomu až potom, keď ju z toho usvedčili. Keby tu bola vystupovala odzačiatku s jedným nickom pre matku a dcéru, tak to každý tak berie.
Píšem, že odvtedy tu všetko beriem s rezervou, to je problém?

jablkovastrudla
17. jún 2026
@anonym_1714ac

No mňa veľmi zaskocilo ako pisala mamicka a idu IM trhať zuby
A téma hlavne okolo toho, že niekto potrebuje prispievať len upozornovanim čo sa ,, má,, písať alebo nemá a to ešte autorka bola kľudná a ziadala aby sa písalo k veci,no všetkým všetko jedno
Odveci,mimo témy,kto viac je horšie na tom psychicky a rypanie
A na čo to robia baby? nikto z nás nechce doučovanie poucovanie mimo témy,ak neporušuje nic
Veľmi velmi nepríjemné
A to ja chvála bohu nezakladam témy 😅 lebo tu čakať ...iba ktorý sup sa na čo chyti
Česť výnimkám a tie výnimky za to tu stoja.... zatiaľ

@anonym_1714ac vcera som to citala. Som sa v duchu tak pousmiala, lebo si pamatam ked to pisala jedna popularna mamina a tam jej vsetky pisali ze to je normalne a matersky plural je uplne v poriadku 😃 tiez si vela krat poviem ze radsej nenapisat nic ako si iba do niekoho kopnut.

sara07
17. jún 2026
@anonym_768172

@sara07 to, že robí v zdravotníctve neznamená, že môže odškriepiť hlavne ľudské zlyhania, ktoré sa v ambulanciách a na oddelení dejú. Má minimum sebareflexie a dosť zúžený pohľad. To len ona si myslí, že má pravdu. A ak náhodou jej niekto slušne napíše vlastnú skúsenosť, a veruže ich nie je málo, to akokeby si do osieho hniezda pichla. Neznesie to. To som si všimol a vždy si to všimnem. Poniektoré profily sú tú známe a úplne identifikovateľné svojim obmedzeným pohľadom.

@anonym_768172 môj názor na zdravotnictvo a profesionalitu je známy, napriek tomu sme nikdy nemali ostrejšiu vymenu , ale možno je to tým že ja akceptujem aj iny pohlad na to čo sa môže odohravat v ordinacii

sara07
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@sara07 bývam, ale neventilujem si to tu.Ked mam ja zlý deň musím zhodiť druhu?Je to všade či na IG, FB do všetkého sa hneď zapojí politika, vyťahujú sa staré témy.

@anonym_2e261a dobre a prečo si potom musela až tak zhodit ženy ?

sara07
17. jún 2026
@anonym_cb571b

@anonym_768172 ja píšem, že si tu na sociálnych sieťach ľudia vyfabulujú rôzne životy, ktoré s realitou nemajú nič spoločné. Každý ju obdivoval, aká je sčítaná, koľko toho vie, ale priznala sa k tomu až potom, keď ju z toho usvedčili. Keby tu bola vystupovala odzačiatku s jedným nickom pre matku a dcéru, tak to každý tak berie.
Píšem, že odvtedy tu všetko beriem s rezervou, to je problém?

@anonym_cb571b vidím že toto asi na mk nepredýchate tak skoro 😂

anonym_cb571b
17. jún 2026
@sara07

@anonym_cb571b vidím že toto asi na mk nepredýchate tak skoro 😂

@sara07 opakujem, ja to mám predýchané, nebola som jej fanynka, ani som ju nikdy nehejtovala, len píšem, že odvtedy to tu beriem s rezervou. To, čo je napísané môže, a nemusí byť pravda aj u tých, ktoré pôsobili dovtedy dosť dôveryhodne. Nie všetko musí byť také, ako vyzerá.

anonym_05742b
17. jún 2026

Mne sa to dialo aj predtým, nielen v poslednej dobe, dobre mienený príspevok, radu niekto úplne zhejtoval, chytíl sa úplne opačného konca, nie pointy, skor nepodstatného slova.
Vždy tu boli tie hnusné osoby, ignorujem ich, robia to len preto, aby niekomu pokazili deň, keď vidia že sa im to nedarí, sklapnú samé, neživím ich vysvetlovaním a obhajovaním, funguje to✌🏼

anonym_5451ac
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@anonym_autor je to tu v poslednom čase úplná žumpa.Kazdy je podráždení, najmúdrejší na svete minule som si čítala príspevky spred 7-10 r bola tu iná atmosféra.To sú ženy polovica v menopauze, ďalšie tehotné, v zlých manželstvách a potom to tu tak vyzerá ako hormonálna burka.Uz sem chodím veľmi málo a odkedy sú anonymné príspevku každá je hrdinka a nechodím skoro vôbec

@anonym_2e261a nie,nebola tu iná atmosféra...bola ešte horšia ako teraz

anonym_1714ac
17. jún 2026

Niekedy mám aj dojem, že je to naschvál, nech si tu skaceme do vlasov 😃
Ale ajtak prajem všetkým len to dobré a je jedno ci je niečo pravda,fejk alebo naschvál alebo aj nič z toho 😃

anonym_8a6736
17. jún 2026

Áno všimla som si že je tu veľmi veľa zlých ľudí

anonym_e801b9
17. jún 2026

Priznám sa. Síce nie som vulgárna a ani neurážam nikoho, ale chodím sem len za úcelom pobavenia sa.
Občas vytočím, nie občas, skoro stále určité ženy a keďže ma baví, že sa chytili na totálnu somarinu, čo napíšem, tak v diskusii pokračujem a bavím sa na tom, ako tie ženy kypia zlosťou, nadávajú mi atď.
Ono to začalo úplne nevinne, že som chcela posrandovať na temu mileniek ale kedže sa do mňa ako supy pustili, tak teraz skoro v každej téme o milenkách som, vymýšľam si somariny a tie isté ženy sa nadomnou rozčulujú a nadávajú mi. A baví ma to. Asi to robím veľmi dobre, keď im stačí pár slov na to, aby ma začali osočovať.

anonym_0b0a42
17. jún 2026
@anonym_e801b9

Priznám sa. Síce nie som vulgárna a ani neurážam nikoho, ale chodím sem len za úcelom pobavenia sa.
Občas vytočím, nie občas, skoro stále určité ženy a keďže ma baví, že sa chytili na totálnu somarinu, čo napíšem, tak v diskusii pokračujem a bavím sa na tom, ako tie ženy kypia zlosťou, nadávajú mi atď.
Ono to začalo úplne nevinne, že som chcela posrandovať na temu mileniek ale kedže sa do mňa ako supy pustili, tak teraz skoro v každej téme o milenkách som, vymýšľam si somariny a tie isté ženy sa nadomnou rozčulujú a nadávajú mi. A baví ma to. Asi to robím veľmi dobre, keď im stačí pár slov na to, aby ma začali osočovať.

@anonym_e801b9 a to ta bavi takto si tu kratit cas? ja v poslednej dobe len hodim svoj nazor do diskusie aj ked ostrejsi ako kedy podla situacie co mam na srdci a dalej to ani nesledujem.Takze ci mi niekto nadava alebo somnou suhlasi ani si to nevsimnem lebo dalej nereagujem na nikoho ani ked ma dalej oznacuju a chcu sa dotahovat slovne🙃 nebavi ma to takto sa handrkovať s niekym svoj nazor som si povedala a finito malokedy dalej odpovedam

anonym_768172
17. jún 2026
@anonym_e801b9

@anonym_e801b9 tiež si trochu psychopatická.Toto normálny človek nerobí

anonym_e801b9
17. jún 2026
@anonym_0b0a42

@anonym_e801b9 a to ta bavi takto si tu kratit cas? ja v poslednej dobe len hodim svoj nazor do diskusie aj ked ostrejsi ako kedy podla situacie co mam na srdci a dalej to ani nesledujem.Takze ci mi niekto nadava alebo somnou suhlasi ani si to nevsimnem lebo dalej nereagujem na nikoho ani ked ma dalej oznacuju a chcu sa dotahovat slovne🙃 nebavi ma to takto sa handrkovať s niekym svoj nazor som si povedala a finito malokedy dalej odpovedam

@anonym_0b0a42 áno baví, kedže tie ženské ide od zlosti rozdrapiť.

anonym_e801b9
17. jún 2026
@anonym_768172

@anonym_e801b9 tiež si trochu psychopatická.Toto normálny človek nerobí

@anonym_768172 možno som, ale keď im virtuálny svet stojí za to, aby im kypela žlč tak rada sa na tom pobavím.

benit
17. jún 2026
@anonym_2e261a

@benit to nie je urážanie, ale holý fakt, že ženy sú permanentne v ošiali hormónov.A ako starne modrý koník je to vidieť v príspevkoch.

@anonym_2e261a hlavne anonymne😂😂😂. Mne sa zasa vidi, ze je tu kopec mladych a bab a uz stratil konik tu atmosferu co mal. Tieto mladice sa pytaju na veci, ktore by nikomu nenapadli sa vobec nad tym zamyslat par rokov dozadu. Mozno aj preto ich tu baby zotieraju.

anonym_2e261a
17. jún 2026
@benit

@anonym_2e261a hlavne anonymne😂😂😂. Mne sa zasa vidi, ze je tu kopec mladych a bab a uz stratil konik tu atmosferu co mal. Tieto mladice sa pytaju na veci, ktore by nikomu nenapadli sa vobec nad tym zamyslat par rokov dozadu. Mozno aj preto ich tu baby zotieraju.

@benit je to iná generácia.Co je smiesne starším ľuďom, že sú veci, ktoré nevieme úplne logické sedliacky rozum my sa smejeme mladým.A sú tu všetky sociálne vrstvy.Vcera sa niekto pýtal na predaj umelého mlieka na Vinted niekto to pochopil, že ide predávať materské mlieko a ako sa to dá😂😂

Strana
z2