Ako efektívne získavať lajky na Modrom koníku?
Pekny den vam zelam. Vedeli by ste mi prosim poradit, ako mam na Modrom koniku komentovat prispevky tak, aby moje komentare dostali cim najviac lajkov? Uz mam okukane, ze vzdy to byvaju tie prve komentare, ktore su napisane este bez precitania prispevku. Zasadne je to nejaka kratka, napisala hlupost odveci, alebo urazka... Za dalsie, ako si vsimam, tak pouzivanie urazok, alebo slova "inteligencia" je tiez velmi cenene lajkmi.
Ale co ak som typ cloveka, ktory nerad uraza inych? Skuste mi prosim poradit, ako dostat moje komentare medzi najoblubenejsie a najrelevantnejsie pre vas.
Dakujem.
Ked ich nazbieras 100 dostanes neurol zadarmo❓ MK je este spravodlivy ked za zavesis pod temu ako prva, mozes aj chuyovinu napisat, naozaj za lajky sypu. Na tretiu, siestu 19 stranu idu iba zeny, ktore tema zaujima, menej povrchne, hlbave typy a tie lajkami setria. Obcas idenm na fb, trafim temu, aj odpoved, aj lajky, ale povedzme hodinu od prispevku. Potom shadow ban a dovi, dopo... Tento rok mi ale lajkuju napr. americania🙆 a pred volbami mi stale chodil Baron Trump a to som ho nikdy negooglila.
@anonym_autor je to mozne, ze prve komentare maju viac lajkov, lebo ked nieco precitam, tak precitam k tomu napriklad iba prve komentare, lebo nemam cas citat vsetky, iba ked je tema pre mna velmi zaujimava, tak citam aj ostatne a tak napis aky mas nick, ked uvidim tvoju radu a bude sa mi pacit lajknem.
@anonym_autor je to mozne, ze prve komentare maju viac lajkov, lebo ked nieco precitam, tak precitam k tomu napriklad iba prve komentare, lebo nemam cas citat vsetky, iba ked je tema pre mna velmi zaujimava, tak citam aj ostatne a tak napis aky mas nick, ked uvidim tvoju radu a bude sa mi pacit lajknem.
@domkakvet napisem ti do spravy.
@anonym_autor to zalezi na inteligencii citajucich 😁 a chcu komentovat viac prispevkov za kratky cas
@bielasovicka nie, ved chcem poradit a vyjadrit nazor, Ale ked sa uz velmi snazim o uprimnost a otvorenost tak by padlo vhod ocenenie, Nie ako tie co tu pisu z brucha hluposti alebo urazky.
@anonym_autor ja sa tiež snažím písať citlivo, bez urážania, poradiť, rešpektovať tému a pointu a nikdy nič😂
Ale nie je to pre mňa doležité, teraz sa treba tešiť aj z toho že ťa nikto nezablokuje..
Ale keď napíšem niečo z mojho otrasného manželstva tak dostanem fakt dosť💙, neviem presne koľko, len mi chodia a je to milé.
Tie osoby sú tu také celebrity vačšinou, žiadne citlivky, čo srdiečko dajú..
Ale priznávam, že aj ja sama velmi málo dám like..
@anonym_autor ja sa tiež snažím písať citlivo, bez urážania, poradiť, rešpektovať tému a pointu a nikdy nič😂
Ale nie je to pre mňa doležité, teraz sa treba tešiť aj z toho že ťa nikto nezablokuje..
Ale keď napíšem niečo z mojho otrasného manželstva tak dostanem fakt dosť💙, neviem presne koľko, len mi chodia a je to milé.
Tie osoby sú tu také celebrity vačšinou, žiadne citlivky, čo srdiečko dajú..
Ale priznávam, že aj ja sama velmi málo dám like..
@anonym_28daab srdiecok mam aj ja dost, 79. ak chces poslem ti. ale nemas meno
@anonym_autor jej, ty si zlatá, ďakujem..
Nevadí, akoby sa stalo💙
@anonym_autor To je dost malo 79 srdiecok. Ja mam aktualne 229. A to maju zeny ovela viac srdiecok ako ja. Mas este co robit 😀. Kasli na like, zbieraj srdiecka.
@anonym_autor To je dost malo 79 srdiecok. Ja mam aktualne 229. A to maju zeny ovela viac srdiecok ako ja. Mas este co robit 😀. Kasli na like, zbieraj srdiecka.
@anonym_0d04bf to ma nebavi, lebo to dostavam iba tak, Nie za to ked poradim.
To len na sockach sa získavajú dosahy lajkami, nie? Tu ti spoluprácu za obľúbenosť nikto neponúkne, tak aký význam tie lajky majú?
a na co ti to je? nic s nimi neziskas,nik to nevidi..cely lajk je jeden velky nezmysel modreho kona
Keby som chcela konspirovat, poviem ze si ten typek, co sa urazil na nesuhlasne komentare v teme z rana a potrebuje si napravit chut, tak ide zbierat lajky. Ale mozno len robis vyskum do diplomovky. Vela stastia, nech uz je tvoj zamer akykolvek.
Aj tak z toho nič nebudeš mať. Ja mám 1000 likov na tiktoku na niektorých komentároch úprimne nič z toho nemám.
Napis do temy ako prva,zeny citaju skoro vzdu hlavne prvu stranu a az potom reaguju.

A to je ešte len pondelok 🙈