icon

Ako ovplyvňuje exhibicionizmus lacných influencerk empatické vnímanie?

Dnes o 19:42

Prosím, vie mi niekto vysvetliť zmýšľanie tých dievčat? Väčšinou krásne mladé slečny ale bez štipky hanby. Perverzne, vulgarne, sexuálne provokatívne kde opisujú ako rady trtkajú a fajčia...
Nemajú matky, otcov, susedov, kamarátov,...? Čo ich k tomu vedie? Nepoznáte niekto osobne takúto slečnu?
Mne je ich tak ľúto. Mám pocit že im nemá kto povedať na rozum. To im naozaj nie je trápne že to vidí mozno ich bývalá triedna učiteľka, kamaratkina mama/otec, suseda, babka,...?
A naozaj tak krásne baby, že si mohli zachovať svoju hodnoty a nájsť si dobrého chlapa. Takto podľa mňa sa budu na nich lepiť už len a len uchyláci. Nikdy si ich žiaden nebude vážiť.

thirstymonk
Dnes o 19:44

@anonym_autor Máš pravdu, našťastie to nie je moj ani tvoj problém. Takže neriešim. Každý si je strojcom svojho šťastia.
Včera som stretol jedno dievča u chirurgičky. 96ka ročník. Mladšia o tri roky odomňa. Ale mozog predrogovany. Bola tam so sprievodcom z ústavného zariadenia, v ktorom trávi svoj mladý život.

Smutné, ale čo s tým spravím? Nič... tak neriešim.

anonym_72e6fb
Dnes o 19:47

Čím viac perverznejšie, odhalenejšie a povoľnejšie sú, tým viac si zarobia. Veľké percento obyvateľstva nezaujíma kvalita obsahu, ale jeho príťažlivosť a pobúrenie. Jedny ich sledujú lebo nad nimi slintajú, druhí ich sledujú, lebo sa nad nimi pohoršujú. Dievčatám je to v dnešnej dobe jedno, pretože ich povzbudzuje vedomie, že to dnes robí pomaly každá druhá. S cudzími ľuďmi nespravíš nič, dopyt po tom bude stále. Jediné čo môžeš spraviť je, že sa postaráš, aby tvoje deti mali iný pohľad na život.

anonym_907b88
Dnes o 19:50

@anonym_autor povedat na rozum? To je co za spojenie? Snad dohovorit, nie?

sisamisaaa
Dnes o 19:54

Veľa je len o peniazoch a o ničom inom. Kým bude zarábať, bude to robiť. A väčšina z nich ani nič neodvádza a FS už po nich ide takže je mi ich ľúto keď im vyrátajú spätne dane, odvody, pokuty a úroky z omeškania. Ale aj tak si vedia dosť zarobiť.

lukbe
Dnes o 20:01
@anonym_907b88

@anonym_907b88 na východe sa tak hovorí😉

biba_18
Dnes o 20:07
@anonym_907b88

@anonym_907b88 áno, aj povedať na rozum. u nás sa tak hovorí…

biba_18
Dnes o 20:10

ja jednu poznám. rodina sa tvári že sa jej to netýka alebo že o ničom nevie… 🤷‍♀️ mňa sa to naozaj netýka, tak to neriešim…

anonym_cde64c
Dnes o 20:17

No ved rodicom je to ocividne jedno. Aka vychova, take deti

anonym_1c1072
Dnes o 21:00

@anonym_autor drvivá väčšina ľudí by pre veľa peňazí urobila takmer čokoľvek. Ak si budeme chcieť zachovať zdravý rozum a aspoň zvyšky ideálov, mali by sme sa naučiť žiť bez sociálnych sietí.