Ako ovplyvňuje exhibicionizmus lacných influencerk empatické vnímanie?
Prosím, vie mi niekto vysvetliť zmýšľanie tých dievčat? Väčšinou krásne mladé slečny ale bez štipky hanby. Perverzne, vulgarne, sexuálne provokatívne kde opisujú ako rady trtkajú a fajčia...
Nemajú matky, otcov, susedov, kamarátov,...? Čo ich k tomu vedie? Nepoznáte niekto osobne takúto slečnu?
Mne je ich tak ľúto. Mám pocit že im nemá kto povedať na rozum. To im naozaj nie je trápne že to vidí mozno ich bývalá triedna učiteľka, kamaratkina mama/otec, suseda, babka,...?
A naozaj tak krásne baby, že si mohli zachovať svoju hodnoty a nájsť si dobrého chlapa. Takto podľa mňa sa budu na nich lepiť už len a len uchyláci. Nikdy si ich žiaden nebude vážiť.
Čím viac perverznejšie, odhalenejšie a povoľnejšie sú, tým viac si zarobia. Veľké percento obyvateľstva nezaujíma kvalita obsahu, ale jeho príťažlivosť a pobúrenie. Jedny ich sledujú lebo nad nimi slintajú, druhí ich sledujú, lebo sa nad nimi pohoršujú. Dievčatám je to v dnešnej dobe jedno, pretože ich povzbudzuje vedomie, že to dnes robí pomaly každá druhá. S cudzími ľuďmi nespravíš nič, dopyt po tom bude stále. Jediné čo môžeš spraviť je, že sa postaráš, aby tvoje deti mali iný pohľad na život.
@anonym_autor povedat na rozum? To je co za spojenie? Snad dohovorit, nie?
Veľa je len o peniazoch a o ničom inom. Kým bude zarábať, bude to robiť. A väčšina z nich ani nič neodvádza a FS už po nich ide takže je mi ich ľúto keď im vyrátajú spätne dane, odvody, pokuty a úroky z omeškania. Ale aj tak si vedia dosť zarobiť.
@anonym_907b88 na východe sa tak hovorí😉
@anonym_907b88 áno, aj povedať na rozum. u nás sa tak hovorí…
ja jednu poznám. rodina sa tvári že sa jej to netýka alebo že o ničom nevie… 🤷♀️ mňa sa to naozaj netýka, tak to neriešim…
No ved rodicom je to ocividne jedno. Aka vychova, take deti
@anonym_autor drvivá väčšina ľudí by pre veľa peňazí urobila takmer čokoľvek. Ak si budeme chcieť zachovať zdravý rozum a aspoň zvyšky ideálov, mali by sme sa naučiť žiť bez sociálnych sietí.
Netuším o čom píšeš, lebo ja žiadne influencerky nesledujem. Ty áno? Tak potom túto spodinu vlastne živíš.
@anonym_autor Keby tie baby boli škaredé, pribrate s riedkymi vlasmi a nepeknou pleťou tiež by si to riešila? Tiež by ti ich bolo ľúto?
Vyzerá to ako syndróm bieleho dievčaťa a efekt svätožiary zliaty do jedného.
To že je baba alebo chalan krásna neznamená že je inteligentná, slušne vychovana a dobrý človek.
Pekná šupa na jablku môže ukrývať prehnite vnútro. Tieto instastetky by v každej dobe našli niečo pokutne len aby nemuseli normálne pracovať. Keď vidíš aké sitne produkty propagujú, nie je to len nová verzia smejdov čo dôchodcon nanucovali predražené haraburdy?
@anonym_autor tvoj prispevok posobi svatuskarsky. A kritizujes ponuku; preco nie aj dopyt?
Mlade baby maju teraz tolko moznosti sa realizovat, zabezpecit si buducnost. Ja sa im necudujem a nesudim ich. Nikomu neublizuju, vyuzivaju moznosti tejto doby.
Mňa to neovplyvňuje, pretože to nesledujem.
@anonym_autor Nestrachuj sa urcite maju empatiu k psom,to je v dnesnej dobe najdolezitejsie.
@anonym_autor neni im trapne, ved z toho ziju ze "Perverzne, vulgarne, sexuálne provokatívne kde opisujú ako rady trtkajú a fajčia..." kto by ich sledoval keby chodili do skoly, jedli, spali a zili usporiadany nudny zivot? Chory svet je toto, ale ony z toho vytazia maximum aj ked zapru same seba, a niektore to len hraju, nie su az take vymatlane ako by sa zdalo.
@anonym_autor takto ti poviem,veľa z tých krásnych báb sú vytvorené pomocou AI a slúžia len na vyťahovanie peňazí ...a aj keď sú skutočné,mne je to absolútne jedno,prečo by som sa mala zamýšľať nad tým,čo na to hovorí ich rodina alebo susedia.
Nechápem,prečo sa o to staráš,nijako to nevplýva na tvoj život.A prečo ich vlastne sleduješ? Mne sa napríklad takéto účty neukazujú......
@anonym_autor perverzný Hollywood už nie je v kurze ako vymývali mozgy seriálmi Sex v meste... Teraz to robia influencerky, ktoré za to dostávajú od progresívcov zaplatené. Prezentujú lacné ženy v podcastoch , na TV Markíze... z OnlyFans Veroniku Rajek.. ako nejaký ženský vzor pre mladé holky... a niektorí aj tu na MK to berú ako úplne normálnu vec, že ich dcéry sa pretŕčajú po uliciach ako prostitútky...
@anonym_autor perverzný Hollywood už nie je v kurze ako vymývali mozgy seriálmi Sex v meste... Teraz to robia influencerky, ktoré za to dostávajú od progresívcov zaplatené. Prezentujú lacné ženy v podcastoch , na TV Markíze... z OnlyFans Veroniku Rajek.. ako nejaký ženský vzor pre mladé holky... a niektorí aj tu na MK to berú ako úplne normálnu vec, že ich dcéry sa pretŕčajú po uliciach ako prostitútky...
@anonym_fe3dbd hej, hej. od progresivcov zaplatene.
@anonym_fe3dbd co perverzneho bolo prosim ta na sexe v meste?!
A influencerky dostavaju zaplatene od vselijakych skupin... a aj navonok konzervativni muzi ktori kazdu nedelu sedia v kostole vyhladavaju kontent ktori ty nazyvas perverznosti
@anonym_fe3dbd je aj momentálne s tebou v miestnosti nejaký progresívec? Veď ty ani netušíš čo to znamená, papagajujes čo si kdesi počula. Akože Šimecka platí chrachel garnizovej aby otŕčala na of? Omg…
Máš pravdu, ale povedzme si úprimne, stoja ľudia o niečo kvalitné? Väčšina nie. Preto s darí podobným lacnotám.
@anonym_fe3dbd co perverzneho bolo prosim ta na sexe v meste?!
A influencerky dostavaju zaplatene od vselijakych skupin... a aj navonok konzervativni muzi ktori kazdu nedelu sedia v kostole vyhladavaju kontent ktori ty nazyvas perverznosti
@anonym_d7ab62 vidím, že máš dobre vymytý mozog, ešte si tu začni zastávať dvojnohých psíkov s koženým náhubkom na uliciach a si jasná...
@anonym_fe3dbd tým influencerkám to platia chlapi,ktorých ženy sa tu na to sťažujú😂
@anonym_fe3dbd je aj momentálne s tebou v miestnosti nejaký progresívec? Veď ty ani netušíš čo to znamená, papagajujes čo si kdesi počula. Akože Šimecka platí chrachel garnizovej aby otŕčala na of? Omg…
@muzula keby si mal aspoň trochu prehľad o svetovej politike, tak by si chápal ako som to myslela, ale od ťuťmáka ako ty to neočakávam 🙂
@anonym_907b88 U nas sa to bezne takto povie. P.s. daleky vychod svk
@anonym_907b88 U nas sa to bezne takto povie. P.s. daleky vychod svk
@silvike tak u nas to nepoznam a znie to divne, som zo zapadu
@anonym_d7ab62 vidím, že máš dobre vymytý mozog, ešte si tu začni zastávať dvojnohých psíkov s koženým náhubkom na uliciach a si jasná...
@anonym_fe3dbd vymyty mozog mas akurat ty. A nie, "dvojnohi psici s nahubkom na ulici" mi vobec nevadia. Nikomu neublizuju
@anonym_autor su to obycajne prostitutky, kto da viac tomu roztvoria svoje nohy, šľapky.

@anonym_autor Máš pravdu, našťastie to nie je moj ani tvoj problém. Takže neriešim. Každý si je strojcom svojho šťastia.
Včera som stretol jedno dievča u chirurgičky. 96ka ročník. Mladšia o tri roky odomňa. Ale mozog predrogovany. Bola tam so sprievodcom z ústavného zariadenia, v ktorom trávi svoj mladý život.
Smutné, ale čo s tým spravím? Nič... tak neriešim.