Ako sa vám predáva na Modrom koníkovi?
Neviem si nájsť u jednej predávajúcej viac vecí akosi.
@anonym_autor tak cena postovneho to dost dorazila.ja mam hlavne spolocenske saty tak komu sa pacia si kupi, ale naozaj 2 -3 roky dozadu to bolo viac
@jankadr kedysi som aj darovala na inom portáli, ktorý však zrušili. No, odniesla som aj do červeného kríža. Ale naozaj, nemrzí ma až tak , že neviem predať. Aj keď by potešilo (skôr sa oplatí balík, viac vecí), Ale skôr by som rada kúpila ako kedysi, len to poštovné, no hrôza.
@anonym_autor preto sa oplatí cez Vinted
Ja som vyskúšala cez Vinted, jednu vec som predala ale nepáči sa mi to. Tam treba najprv poslať balík a čakať kedy to kupujúci dostane a dá vedieť či to je v poriadku, až potom mi pripíšu peniaze. Je to risk veľký, ja som férová predavam a posielam iba pekné veci. No neviem kto je na druhej strane môže ma oklamať a povedať že vec bola poškodená alebo vymysliet barsco. Čo potom mám robiť, nebudem mať ani tovar ani peniaze? Majú to zlé vymyslené.
Tiež tu na MK som predala toho strašne veľa, oblečenie, hračky, knižky a teraz to tu darí sa mi len pred vianocami, vtedy ľudia zháňajú darčeky za lacno.
Ja som vyskúšala cez Vinted, jednu vec som predala ale nepáči sa mi to. Tam treba najprv poslať balík a čakať kedy to kupujúci dostane a dá vedieť či to je v poriadku, až potom mi pripíšu peniaze. Je to risk veľký, ja som férová predavam a posielam iba pekné veci. No neviem kto je na druhej strane môže ma oklamať a povedať že vec bola poškodená alebo vymysliet barsco. Čo potom mám robiť, nebudem mať ani tovar ani peniaze? Majú to zlé vymyslené.
Tiež tu na MK som predala toho strašne veľa, oblečenie, hračky, knižky a teraz to tu darí sa mi len pred vianocami, vtedy ľudia zháňajú darčeky za lacno.
@anonym_691c98 tiež sa mi nechce do v...d. Radšej potom b...š.
Ja som tu prestala predávať už viac jak pred rokom. Nedivim sa že sa v....d darí majú jednoduchší spôsob nakupovania nemusíš si s nikým vypisovať. Kúpis jedným klikom 🤷♀️ aj lacnejšiu poštu, aj s tou ochranou to vyjde menej ako platiť poštu osobitne
a kupujem tu len občas, a skôr si vyhladam podľa miesta aby som išla po to osobne (toto jedine mi na v....d chýba že sa tam nedá filtrovať podľa lokality ani krajiny)
@anonym_autor
A treba si uvedomiť aj ceny za aké sa niektoré veci predávajú. Keď mám vec čisto novú -nepoužitú tak nemôžem pýtať toľko koľko stojí v obchode,lebo každý si radšej kúpi z obchodu so zárukou. Keď aj mám čisto novú vec s vysačkou,tak keď to chcem predať a nie predávať,tak budem pýtať max 50% s ceny čo to stojí nové. A keď je nejaká vec použitá čo len jeden krát,tak už je použitá a už nemôžem pýtať ani polovicu. Lenže to je môj názor,ale mne sa vždy podarilo predať čo bolo treba a veľa vecí sa predalo za pár dní,vrátane aj auta a podobne. Len musí tam byť tá cena zaujímavá a chcieť to predať,nie len predávať.. 👍
Ja by som aj kupovala, napíšem, nechám aj tel. čislo, že mám záujem a totálna ignorácia.
Ja chcem všetko hneď, niekedy som sa ozvala aj zo 2x a aj tak bez odpovede, tak už na bazár nechodím, nemá to význam.
Strata času úplná sa v tom pol dňa preberať a keď vyberiem tak predávajúca ticho

Na Vinted za pol roka predaja som predala veci cca za 800 eur.Za mňa super,teraz to stojí.Ale neriešim,keď nepredal,pôjde na charitu.Aj tu občas predám a potom mám zopár kupujúcich,čo mi napíšu,či niečo zasa nepočúvam.A to ešte nemám ani vyradené a nafotené po sezóne.Zalezi,aké kto predáva,moje sú v top stave a kvalitné značky.Ale áno,kopec ľudí nakupuje v zľavách,bazár sa im neoplatí riešiť.A ideálne urobiť pekne balíky za dobrú cenu a predať na FB.
@jankadr kedysi som aj darovala na inom portáli, ktorý však zrušili. No, odniesla som aj do červeného kríža. Ale naozaj, nemrzí ma až tak , že neviem predať. Aj keď by potešilo (skôr sa oplatí balík, viac vecí), Ale skôr by som rada kúpila ako kedysi, len to poštovné, no hrôza.